Nu nepadosies tik viegli Ciānas sātaniskā hidra- hazāru mafija

Bijušais čekists J. Švec šo incidentu pienācīgi izgaismo !

Arvien izteiktāk un izteiktāk mēs redzam, kas stāv aiz asinsdarbiem ne tikai Ukrainā, bet visā pasaulē. Cionisms, šis mēra bacilis, ir piesārņojis visas pasaules politiskās pārvaldes eliti. Kur mazāk, kur vairāk, bet kur pārņēmis to pilnībā. Tur, kur šie hazāriskie izdzimumi pilnībā nosaka politiku, tur neiedomājamos apmēros zeļ noziedzība un Tiesiskums kā tāds nepastāv. Latvija, krievija un Ukraina tam ir visspilgtākais pierādījums. Igaunija un Lietuvā šie Ciānas izdzimumi nav pie teikšanas un tāpēc viņi Latvijai, pārdesmit gadu laikā, ir pa veselu paaudzi aizsteigušies priekšā !

“Tiesiskums” tiek pakārtots šo sātanistu interesēm !

Viļņas SAMITĀ mēs varējām pārliecināties par Ukrainas kriežīdu bandas bezkaunību ! Krievžīdu smerdelis Zeļenskis, ar saviem noteikumiem un apzinātu kavēšanos, sāka spēlēt Putina lomu, bet aplauzās. Neskatoties uz visiem pierādījumiem par korupciju, ko sniedz ASV, Zeļenska šaika pilnībā to ignorē.

Atklāti vēl pagaidām neviens nesaka, ka aiz visas šīs nelietības stāv Izraēla, bet saprot. Bez Izraēlas aizmugures, šis zeļenskis, nožēlojamais ZEMES TĀRPS, pat ar mikroskopu nebūtu saskatāms.

Dievs, atpestī mūs no šiem Jahves izdzimumiem !

18.07.23

You may also like...

7 komentāru

  1. Anonīms saka:

    es arī paklausījos Švecu- ja tā tiešām ir taisnība, tad prezidenta ofisa un valdības pārstāvjus ir publiski jāsoda ar augstāko soda mēru.Milijardu izzagšana, manipulācijas ar ieroču nepiegādāšanu, palīdzības sūtījumu izzagšans utt, tas viss laikā,kad ukr. karavīriem katastrofāli trūkst ekipējums u.c lietas.

  2. No LA.LV publicētā saka:

    Safrizēts “politkorektuma” rakstelis 13:45, 19. jūlijs 2023
    “Nejauki esot gan latvieši, gan citu tautību cilvēki. Puse uz pusi, stāsta Anna” Tie ir meli. liekulīgā politkorektuma šī un citu portālu melu norma, ko jāpiecieš latviešu tautai jau no okupācijas pirmsākumiem un kuru nodevēju-kolaborantu mēsli cītīgi pilda arī šodien! Jo NEKAD un NEKUR Latvijā nav bijušas vienādas rupjību un huligānisma izpausmes latviešu un no psrs krievu ieklīdeņu pusē! Kā likums, prasta, pat ļauna un agresīva uzvedība vienmēr bijusi absolūti nospiedošā vairākumā no šo krievvalodīgo puses.Un kolaborantu idiotiski melīgā kultūrtautas novienādošana ar agresormasas primātiem. tikai izraisa necieņu un dusmas par šo okupantu nekauņām izdabājošo melošanu, kas ir norma no kolaborantu varas un tās preses puses. Protams, nenoliedzami ir atsevišķi degradēti latviskas cilmes tipi, pamatā dzīvojoši, auguši kopā ar okupantiem un piesūkušies to prastumu, rupjību un nekaunību, bet tie tomēr nekādi nesastāda no rakstelī smelotās latviskās daļas puses, bet ir atsevišķi procenti no okupācijas pārstāvju degradēto latviešu puses, kas diemžēl ir dabisks garās krievu okupācijas atbirums, īpaši ņemot vērā faktu,ka okupācija NAV BEIGUSES un mūsu tautas degradācija tiek turpināta ar “latviskās” valdības un kangariskās Saeimas apzinātu atbalstu!

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Nu vien tā bilde izskatās pēc laba teatrala iestudējuma, bet kāds izlicis netā urlu nekaunīgo uzvedību Jurmalas pludmalē, kur krievu mēsli kārtējo reizi parāda sevi policistu priekšā, ka viņi ir šeit noteicēji. Tā teikt, kad es runāju ar policistiem savā valodā un nolādu viņus par to, ka man raksta sodus par noziegumiem, ko nevar pat normāls cilvēks nosaukt par huligānismu viņiem ir pretenzijas, ka lamajos po lotishki, bet pret krievu lamām viņiem ir liels respekts. Nu nav tiem bijis elementāras cieņas pret kaimiņu tautām un nebūs! Ko tie latvieši cer?

  4. Čukča-rakstnieks saka:

    Kāda seju sērija! Likās, ka tur varētu nokļūt arī Edvards Ratnieks, ja nu vienīgi izskata dēļ.

  5. Traki, ka šie indes mikrobi ir mums blakus! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=sjskb7FeIYA

    krievu cietuma infuzorijas spriedumi daudz sakarīgāki, nekā visai šīs bandītu agresorvalsts “labo” pilsoņu masai!

  6. No LA.LV publicētā saka:

    https://www.la.lv/jauta-skatitaja-ja-krieviem-te-ir-tik-gruta-dzive-kapec-vini-nebrauc-prom-uz-krieviju/komentari

    1000% Par!!!
     12:32, 21. jūlijs 2023
    deportēšana. repatriācija 7:5, 15. aprīlis 2023 Jā,loģisks un ļoti aktuāls jautājums.Bet ir pilnīgi skaidrs,ka lielai daļai pēc 1940.gada PSRS okupācijas Latvijā nelikumīgi nokļuvušajiem krievu okupantiem,viņu pēctečiem – krievu kolonistiem nāksies pamest Latvijas teritoriju un atgriezties psrs juridiskajā mantiniecē-krievijas federācijā, kas ir viņu etniskā un faktiskā dzimtene.Tas tiks realizēts. pirmsākumā izraidot krievu nacistus – migrantu kolonistus, kuri ir īpaši naidīgi noskaņoti pret latviešu valsti, latviešu kultūru, valodu un veic pretvalstisku darbību agresorvalsts krievijas interesēs.To veiks organizējot civilizētu šo krievu migrantu – kolonistu repatriāciju uz viņu etnisko dzimteni, vai citur, piesaistot ES atbalstu un finansējumu.
    .
    .
    .
    Admins
    Pats galvenais, piesaistot ASV jūras kājnieku brigādi !

  7. Arī no malas saka:

    No LA.LV publicētā 2023. gada 21. jūlija 13.05
    Paldies,mes ari ta domajam un pareiza ir admina piebilde!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *