Lasītājs: Par liniņiem, tomsoniem, strautmanēm- kangariem!

Kremļa provokātors
82.———–
Cik apmēram ir /tautastribunals.eu/ lasītāji? Eduards Liniņš sacīja,ka 4 rakstītāji un 3 lasītāji.
.
.
.
Admins
Nabaga Liniņš ! Šeit var redzēt viņa nodevīgās dvēselītes aizvainojuma cēloni:
https://tautastribunals.eu/?p=5115

LRTT: Tieši tādi vēsturiskie FAKTI ir ļoti veselīgi mūsu nākotnei. No google pa lielākai daļai tie jau dzēsti, lai ļautu noziedzniekiem mierīgi gulēt, bet LRTT tie vēl atrodami. Tāpēc jau šodienas KLIĶES varas struktūras cenšas L. Grantiņu tiesāt un šo i- vietni dzēst, lai visi šie kroplie tautas bendes pārvērstos par “latvju patriotiem”. Pa visiem 90% tas jau ir noticis, ja paklausāmies, kas tik šodien netiek filmēts par tā laika TAUTFRONTIEŠIEM ! Vienu tādu filmētāju- Askoldu Saulīti viņi aizraidīja uz “labākiem medību laukiem”, jo nebija vairs vajadzīgs kā liecinieks tam, ka tika viss safabricēts.

Kādus tik varoņdarbus ir veikuši šie īvāni, peteri, kalnietes, godmaņi, veidemanes…, bet vislielāko darbu esot veicis “Jurka Rubens”, kurš vienpersoniski sarakstījis visus H- 86 dokumentus. Ja visu to dzirdi un redzi un esi tālaika liecinieks un galvenais notikumu veidotājs, tad uz šiem smirdošajiem sātaniskajiem izkārnījumiem paskatoties vien var savemties ! Protams arī šeit pieminētie ir tādi paši zemes tārpi. Un vēl nepatīkamākais ir tas, ka šis pats Dombrava ir kļuvis viņiem līdzīgs, pat iespējams, ka vēl apsteidzis viņus, bet par to viņam iznāks stāstīt TIESAI un izmeklētājiem.

Šeit visīstākā sātanista(jebreja no mātes puses) J. Rubeņa cionistu pasūtītais murgojums:

Lasītājs: Par liniņiem, tomsoniem, strautmanēm…- kangariem !

Paldies par šo precīzi un savlaicīgi atgādināto mūsu vēstures faktu pieminot pretīgo kangaru smirdoņu : “Nabaga Liniņš ! Šeit var redzēt viņa nodevīgās dvēselītes aizvainojuma cēloni”: https://tautastribunals.eu/?p=5115

Baiba 2011. gada 17. aprīlis 23.19
Pilnīgi piekrītu autoram un visiem komentētājiem, izņemot protams Talmudvladimiru, kas divu vietā sarakstījis savus pretlatviskos maksas rējienus! Tik zemiskus un izteikti pretlatviskus uzbrukumus latviešu valodai, tautas pašcieņai un tās aizstāvim J. Dombravam nebiju redzējis, kopš 80.gadu beigām un 90.sākuma. Toreiz interfrontes latviski muldošie salašņas arī līdzīgi uzbruka gaišākajiem Atmodas ļaudīm. Bet tie bija izteikti kompartijas defekti, mūsu neatkarības neslēpti naidnieki, bet šie pērkamie mēsli ilgi izlikās par ceturtās varas gaismas nesējiem savai tautai! Tautas nicinājumu un spļāvienu purnā tie ir godam pelnījuši, īpaši seržants, strautmane un čigāne!

Un cik tomēr precīzs toreiz bijis mūsu godprātīgāko cilvēku šo 4.maija ekskomunistu, līdēju un īstu padibeņu vērtējums, kas spilgti izpaužas šajā LRTT arhīva materiālā! Bet sliktākais, ka nekas nav mainījies uz labo pusi, jo šie pretlatviskie atkritumi, notreknējuši materiāli un miesiski uz viņu kop korī ar 4.maija neliešu- varnešu apņirgtās, apzagtās tautas rēķina, netraucēti turpina parazitēt. Turpina melot, uzbrukt patriotiem un nekaunīgi reklamēties, sevi visādi izceļoties uz viņu apsmietās, uz pašu tautas rēķina. Šo mūdžu pūznī īpaši izceļas kažokmetējs, padlatvijas paiderasta linina atvase – resnis liniņš, tautā saukts “mēsls ar laba cilvēka balsi”! Tāds pats, arī te neminētais, varai čakli uz vēdera rāpojošais aidis tomsons, toreiz vēl vienkārši visiem iztopošais radio 1.etera muldoņa, nu jau priekšnieciņa krēslā iebāzts profesionāls glumeklis, kas turpina cītīgi bloķēt, apņirgt Latvijas patriotus radio ēterā, bet slavēt un visādi melojot balstīt gan okupantus, gan slimos perverso nekauņas. Naidīgi uzbrūkot ļoti retajiem patriotiem, kas brīnumaini ēterā tikuši, pieprasa dekolonizāciju, tā glupi personificējot savu krievu sievas izvēli un šādi demonstrē tās aizstāvību, izteikto nosodījumu uztverot to personīgi, kā kopīgu ar pārējiem psrs okupantiem LV. Un vienlaicīgi ar šo nostāju, a.tomsons arī idiotiski reklamējas esot par ticīgu??! tipu, cerot izpatikt klausītājiem – mazāk domājošajiem onkuļiem un tantēm. Nu, būtībā patiesi atbaidošs mērglis, bet tipisks visai 4.maija kangaru – nodevēju kliķei.

07.01.23

You may also like...

18 komentārs

  1. Skolnieciņš saka:

    💩РоZZия говно! 🇷🇺💨💩🇷🇺💨💩 РоZZия говно! 💩🇷🇺
    ДАЖЕУВОЙНЫЕСТЬПРАВИЛА
    Много десятилетий назад международное сообщество приняло ряд решений, чтобы предотвратить массовые убийства мирных жителей во время войн и вооруженных конфликтов. Так были созданы правила войны, которые запрещали убивать гражданское население, пытать пленных, а также применять смертоносное оружие в незащищенных населенных пунктах.
    Несмотря на то, что правила войны изложены в международных договорах, таких как Женевские конвенции, Римский статут и другие нормы международного права и соглашения, ко многим из которых Россия присоединилась.
    РОССИЯНАРУШАЕТПРАВИЛА
    Эти правила сейчас цинично и бессовестно нарушаются десятками тысяч российских солдат, отправленных в Украину их верховным главнокомандующим вооруженных сил страны Путиным.
    Чтобы бомбить. Разрушать. Совершать массовые убийства.
    Bez cieņas, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 😸
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  2. Veronika saka:

    No Ābrama Kļockina un Baibas Šābertes atdalījusies VVF. substance turpina tarkšķēt ēterā. 4.maija režīmam,pat ļoti atbilstoši.

  3. Valdis saka:

    “DDD” reizēm tika publicētas patriotiskas lietas. Žēl tie cilvēki,kas tā lēti uzķērušies uz Gardas āķa un nes viņam savus garadarbus. Garda ir žīdu masõns ar stāžu! Un masõni latviešu tautai neko labu nedara!

  4. Alfa primātam G. :))) saka:

    “Mainiet savu priekšstatu par sevi, un jūs automātiski mainīsiet pasauli, kurā dzīvojat. Necentieties izmainīt cilvēkus; viņi ir tikai vēstneši, kas jums saka, kas jūs esat.
    Pārvērtējiet sevi, un viņi apstiprinās pārmaiņas. “Savienība”
    — Nevils Godards

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Mantu kaste? Vedu maisiņā labu haki krāsas jaku uz mantu kasti i dasabraucs da tās meklēju, kur i rokturs? Up and Down. Kārtējo reizi vien janusplaun tu chulju virzino i vien or dzilom skymjom jo posok, ko dolbobutije. Kas jums spiež ar varu rakstīt angliski tur, kur tai angļu valodai pielietojuma nemaz i nesavajaga? Tad nu sēdot ladejot telefon iepretī Car Wash atkal pārdomas jāatgriežas pie laikiem, kad jūsu senči rokstej gotiskiem burtim i kropli zeidicismi bij tais pirokstus. Ta nu lotgolisu voluda or jums ira krupla kreivu mistrojums. Tik pogruzut jusom pošu voludas, cikom tai ir vordu rodneiceibos or kreivu voludas? Do huja i bolshe. Dzīvoja ar germanisko piesitien tie chulishi i nesavar nekodi otsabreivut nu lubeisteibos isoleist germonismo courumo. Tai zheidisko genetiko sit jusom couri, ka nesavor tu do būt nu osinim ora. Dazhe pri Sovetskoj vlastji takoj hujni u vas nebilo lotishi! Uvazenije k samim sebe to nado projevljatj. Nav jau pagājis ilgs laiks kopš Maximas jumta uzgasanas pircējiem uz galvas un vai tur zem tā jumta bij tikai latviešu līķi? Ta nu aizdedzies Maximas veikalā ir kaut kāds skabuzis pl. 12. 21? Ka nu evakuācija ir 200 cilvēku. Tā neliels stresiņš un ej sazin, kad atkal uzkritis kāds jums uz galvas patriotisma vārdā pircējiem? Zane Kaktiņa vien smina veiksmes formulu.

  6. Omega Duāts saka:

    Сэл Рейчел
    17 h ·
    Тьма
    Хотя свет и тьма – две стороны мира дуальности, прежде чем вы сможете выйти за пределы дуальности, необходимо подняться выше тьмы. Чтобы рассеять тьму, следует увидеть и ясно понять, что она такое. Вы не подниметесь над ней, сердито изгоняя или отказываясь понимать ее роль в драме дуальности. Также, вы не можете и слепо ее вместить.
    Супружеский союз света и тьмы, инь и ян, альфы и омеги не будет заключен до тех пор, пока вы не увидите, что, на самом деле, тьма – это отсутствие понимания.
    Это не страх, ужас, гнев, ярость, печаль, тоска и даже позор.
    Эти ощущения – реакции на отделение.
    Отделение происходит тогда, когда вы судите части “я” как не стоящие любви и отрицаете их. Вы не покончите с отделением, осуждая его, сожалея, погружаясь или давая ему рациональное объяснение. И вы не избавитесь от него с помощью любой формы отрицания.
    Существуют три аспекта отделения: вина, суждение и отрицание.
    Это не признаки зла, поскольку существуют за счет отсутствия понимания и Божественного присутствия.

  7. Aelita saka:

    Izskatās, ka Anonīms visu laiku provocē, lai viņu sāktu apsaukāt par nejauku č. , kurš sadzēries par daudz šmakovkas :) Bet es to nedarīšu!
    Tikai iebildīšu, ka Latgales pusē ir vairāk , kā viņš saka, kreivu un zeidu kā pārējā Latvijā, arī poļu, un tas izrādās arī latgaliešu valodā.
    Un nav ko aizskart zemgaliešus, viņi kopā ar lietuviešiem reiz pat sakāva zobenbrāļu ordeni, sasita to lupatās. Bet tas, ka vēlāk daudzus gadsimtus latvieši tika apspiesti, viņu vadoņi iznīcināti, tas atstājis iespaidu uz tautas garu. Par mazāko brīvdomību sekoja sods, bija tāds stāsts, kādreiz dzirdēts pa radio, ka ģimenes mātei bija jāiet uz muižu pēc pēriena. Un neviens tur neko nevarēja darīt, citādi visu dzimtu iznīcinātu un māju nodedzinātu. Un māte gāja, lai viņu noper.
    Tagad var dabūt virtuālu pērienu, ja pauž savas domas par godīgu dzīvošanu, rūpēm par ģimeni un nemaukojas apkārt.
    Kā tur bija, Anonīm, kā jūsējie sauc mīlestību? Vai nepa kreiviskai modei? Un “daže” citus vārdus arī. Es to nepārmetu, bet nevajag rakstīt aplam par citiem latviešiem.
    Te par tādām lietām nav pieņemts rakstīt, bet gadās, kādā citā vietnē “brosofdecay” runātājs beigās pasaka “I love you!” un sūta gaisa bučas. Kāda komentētāja uzrakstīja – jūs esiet vienīgais, kurš man saka, ka mani mīl! Tāpēc vien ir vērts skatīties.
    Man ir divi mazdēli, kuri saka, ka mani mīl un pat nāk ar apkampieniem. Man tas likās tā neparasti, jo manā bērnībā tādi maigumi ģimenē nenotika.
    Tā tāda atkāpe no manas puses, lai nav visu laiku jābaras :)

  8. Te un Tagad saka:

    “Mainoties, tu sāksi saprast, ka neesi tas pats cilvēks, kas biji agrāk. Lietas, kuras tu agrāk pacieti, ir kļuvušas nepanesamas. Tur, kur tu kādreiz paliki kluss, tu tagad runā savu patiesību. Tur, kur tu reiz cīnījies un strīdējies, tu tagad izvēlies klusēt. Tu sāc saprast savas balss un klātbūtnes vērtību. Ir dažas situācijas, kuras vairs nav pelnījušas tavu laiku, enerģiju un koncentrēšanos.
    — Nezināms

  9. pētniece>Te un Tagad saka:

    Boļševiku okupanti sākumā Ukrainā iznīcināja svētkokus un nozāģēja svētbirzis,aizlēja ar cementu ukraiņu vadoņu kapenes,nodedzināja grāmatas un kokles,postīja visu,kas ukrainisks un nav krievisks. Kas visu var uzskaitīt! Nobuldozerēja senatnes kurgānus un aizveda senlietas; daļu uz krievu muzejiem,daļu uz savu mongoloīdu kapenēm Krievijā. Tāpat turpinās.
    .
    .
    .
    Admins
    Ne mongoloīdu, bet hazāru…

  10. 💛💛💛💙💙Слава Україні! Героям слава!💙💙💛💛💛
    🙏🇺🇦🙏Glory to Ukraine! Glory to the heroes!🙏🇺🇦🙏
    https://failiem.lv/u/5aj7ymzav [Mape: Ievads dievturībā. Dabas Māte svētī mūs!.jpg]
    https://failiem.lv/f/7qh6xqbxw [No war in Ukraine! Stop Putin!.JPG]
    Dievturība ir laba izvēle priekš latviešiem. Esi labs pret Dieviem un apkārtējo pasauli, tad Dievi būs labi pret Tevi. Dzīvo harmonijā ar sevi, ar dzīvo un nedzīvo dabu un ar apkārtējo sabiedrību.
    💛💛💛💙💙Слава Україні! Героям слава!💙💙💛💛💛
    🙏🇺🇦🙏Glory to Ukraine! Glory to the heroes!🙏🇺🇦🙏
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš™ ®Skolnieciņš

  11. Burvis saka:

    Mīlestība ir augstākā frekvence, kurā jūs varat vibrēt, un visaugstākais apziņas stāvoklis. Tīrā mīlestības frekvencē ir pateicība, radīšana, laime un vienotība. Mīlestība ir viss, viss esi tu.
    .
    .
    .
    Admins
    Būtu ieteicams Tev pirms rakstīšanas izgulēt paģiras….

  12. Dainis saka:

    Aber,(“pareizticīgo”) tiesībslavoņu reliģija Krievijā rīkojās savādāk? Tieši tāpat,jo krievi nav nekādi slāvi. Tie tie Bizantijas čingizīdie paklīdeņi. No Maskavas uz dienvidiem šobaltdien vēl viņi kā ordu mītnēs perinoties. Slāvu postītāji!

  13. Burvis tam adminim :))) saka:

    Tev , toties, sen būtu jāņem pa pilnu tā baltā biļete.

  14. Pārmaiņas saka:

    Pat ne tiesisks, bet elementāri sadzīvisks jautājums, kādēļ latviešiem būtu jāsadzīvo vienā dzīves telpā ar okupantu puslopiem, slepkavām, zagļiem, meļiem.
    https://youtu.be/kULwODAB-eU

  15. Anonīms saka:

    “Skolnieciņš”,kādā valodā tu tur raksti? Jau līdzinās tam “85”.

  16. AG saka:

    Paiderastu vulva pret :DDD

  17. Anonīms saka:

    Nūja! Nevis Jin un Jan, bet sākums ir visam vārds Jānis un tā Aelita, kas sev uzdot par zemgalieti vien paskatās tai pašā Zemaitijas būšana, ka jūsu jūdu brāļu tur ir vēl vairāk un līdz Melnajai jūrai to ir papilnam visās tautās. Kad jūs muld par aizvēstures laikiem, tad vien ja iesprauž jums ir jūsu pašu izliktā vēsture, ko jūs bazat virsa citiem. Tai ģerboni, kas ir Kurzemes hercogistei nu nemaz nav simboli iz savas Tēvu varas. Tas jūsu apjusmotajs Ulmanis, ko jūs visiem cenšaties uzbast virsū arī asinis jau nebūt nebij no saviem ļaudīm un darbojas jis svešo labā. Bāza savus ļaudis Latgales pagastos bez latgaļu piekrišanas un baza savus degunus reliģiskās lietas.Vel jau arī tā valodas lieta, ko jūs cenšaties bāzt virsa arī šo baltu dienu. Latgales vēsture nav jūsu vēsture un arī tanī republika jūs nebijāt nekādi mīlīši! Žīdi ir visās pilsētās un valstīs, kur rosās saimnieciskās lietas tur tos arī ieved. Ta nu tas jūsu jobans hercogs ir radniecīgs asinis Anglijas tronim un šodiena vēl Grantins skaita lūgšanas, lai dievs Angliju sargā, kad visa pasaule to nolād. Tad nu tai 86 gadā viesojās Jūrmalā amerikāņu politiķi pa muldēt par Pārkārtošanās procesiem. Pēc viņu saieta vecās tantes sāka muldēt par trīs lietām, kas sagaida 21.gadsimtu. Anglija nosliks dēļ saviem grēkiem. Sievietes valdis pār vīriešiem. Dzeltenā rase valdis pār pasauli. Tad nu runādams ar angli pie tortes Rigonda norādīju viņam par Angliju, ka nevar jau neredzēt to, ka Anglijā grēku ir vēsturiski pret visām pasaules tautām un slīkst Anglija arī acīm redzami. Anglis nevar tam nepiekrist un viņš norāda dzīvodams Latvijā to, ko norādu arī es, bet jums pa muļķiem gan man negribas to norādīt. Valodās cilvēki ir dažādi, bet visu smirdigakie ir tie, kas no sevis tēlo glaunos un elegantos. Kries var pasūtīt na huj dažādu iemeslu dēļ un arī anglis parādīt fuck you, bet tas nenozīmē, ka man visas hujnas vai fucking ir jāpieņem par absolūto nozīmi. Andrejs Kavacis arī sarakstījis vēsturi par tālajiem senčiem, kad viņu žīdu senči te vēl nebij un norādīdams par tiem laikiem jāpiemin atkal, ka latviets ir attiecināms tikai uz tiem ļaudīm, kas ir X latgalos. Visi pārējie ir žīdu izdzimteni!

  18. Labi draņķi te sevi izgaismo! saka:

    AG 2023. gada 9. janvāris 12.04
    Paiderastu vulva pret :DDD

    Nu, beidzot atzini cītīgi slēpto savas pedo organizācijas cīņu pret DDD!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *