Komunistu- cionistu noziegumi pastiprināti turpinās pret latviešu etnosu ! Viņi ir aptrakuši savā patvaļā !

Rīgas pilsētas tiesa <rigas.vidzeme@tiesas.lv>

Tiesas pavēste Nr. 04743358
Krimināllieta Nr. 11840002212 (K77-1070-22/1)

Linard (Linards) Grantins ( Grantiņš)
l.grantins@hotmail.de
2022. gada 12. decembrī

Latvijas Republikas Rīgas pilsētas tiesa aicina Jūs ierasties 2023. gada 30. janvārī plkst. 10:00 uz slēgtu tiesas sēdi Abrenes ielā 8, Rīgā, LV-1050 (tiesas zāle Nr. 40V) kā apsūdzēto.

Tiesa iztiesās krimināllietu Nr. 11840002212 pēc KL 78.p.2.d., KL 81.p.

Lūdzu paziņojiet tiesai par pavēstes saņemšanu!

Paziņot par saņemšanu Tiesas pavēste Nr: 04743358 Autorizācijas kods: 5JSZOsou

Lietu izskata tiesnese Anita Moļņika.

Tiesā jāierodas, ņemot līdzi personu apliecinošu dokumentu.
Personai, kas saņēmusi pavēsti sakarā ar aicināmās personas prombūtni, ir pienākums nodot to aicināmajai personai. Pavēste sagatavota elektroniski un ir saistoša bez paraksta.
Tiesas sēžu sekretārs Kristīne Barisa, tālrunis Tālrunis 67077427, kristine.barisa@tiesas.lv.

L. Grantiņš

Mēs redzam kārtējo 4. maija KLIĶES murgu !

Viņi ir aptrakuši savā patvaļā. Viņi vēlas mani tiesāt 30. janvārī, kaut arī uz viņu GALDA ir dokuments, ka līdz 30. maijam esmu 100% invalīds ! Kurš būs tas, kas sacīs, ka viņi nav sātanisti ?

Nedomājiet, ka tikai šeit pieminētie ģenētiskie atkritumi vēlas L. Grantiņu iznīcināt. Ģenētiski civilizācijas atkritumi ir visu sasaukumu deputāti, preses darboņi un represīvo struktūru pārstāvji. Viņi ne reizi nav aizstāvējuši L. Grantiņu, bet rijuši, latviet, mūsu tautas un valsts labumus. Saņēmuši un saņem vēl šodien neiedomājami lielas algas par to, ka kalpo mūsu tautas bendēm-cionistiem(komunistiem- čekistiem). Atceraties taču, ko sacīja A. Borovkova & R. Bunkas noslepkavotā ex prokurore Biruta Loze:

“Var runāt ko gribi, bet nekas nemainās !”

Protams, ka nekas nemainīsies, jo pie varas ir šī slepkavu varza ! Un, kā sacīja bijušais Arlietu ministrs Georgs Andrejevs:

“Vienkārši novāc tevi dienas laikā !”

Kam kalpo tāds Lemberga tualetes papīrs Raivis Dzintars ? Vai zemāk skatāmais foto neizskaidro LIETAS BŪTĪBU ? Vai NA ieteiktā prezidenta- NĀCIJAS TĒVA laikā latviešu īpatsvars Latvijā nav samazinājies no 62 uz 60% ? Vai tas nebija E. Levits ar savu sex- matraci Kucinu, kurš viltoja ES pavēli par manu aizturēšanu- zvērīgo arestu ? Viņi tā arī neparādīja šo PAVĒLI ne man un arī ne manam advokātam, bet solīja gan !

Kāpēc un pēc kādiem principiem šis latviešu tautas slepkavas- jebreja, PSRS poļitruka Levita un vācietes “spermas produkts”, tika iebīdīts par Latvijas un visas latviešu tautas prezidentu ? Vai šodien šis ķēms nav kļuvis par visas tautas apsmieklu ? Vai šis ķēms nesacīja, ka K. Kariņš ir viņa LABĀKAIS SKOLNIEKS ? Un, vai arī K. Kariņš nav kļuvis par apsmieklu ? Visi taču esam liecinieki tam, ka šie ķēmi nav spējīgi lingvistiski noformulēt pat visprimitīvāko domu ?

Un vai nav “anekdote”, ja klausāmies kā izsakās ģen-prokurors(visīstākais kriminālelements) Stukāns ? Kā viens, tā otrs, tā arī trešais ar savām valodas un prāta “īpatnībām” nav cienīgi par cūkganiem strādāt, bet viņi, lūk, iecelti par latviešu tautas “ganiem” !

Un šie GARĪGIE KROPĻI- slepkavas un laupītāji,(vārda vistiešākajā nozīmē) vēlas mani tiesāt !

Pastaiga pa LRTT arhīvu

Uz šo iesniegumu tā arī H- 86 atbildi nesaņēma !

Tieslietu ministram Jānim Bordānam

Iekšlietu ministram Sandim Ģirģenam

LR Ģenerālprokuratūrai

                                              LCTAG H- 86 iesniegums

Latvijas cilvēktiesību aizstāvēšanas grupa HELSINKI- 86(latviešu tauta) vēlas, lai JŪS paskaidrotu, uz kādiem TIESĪBU PAMATIEM Latvijā darbojas tādi veidojumi kā: LATVIJAS JURISTU BIEDRĪBA, kuras prezidents ir PSRS VDK virsnieks- nelatvietis AIVARS BOROVKOVS un LATVIJAS JURISTU APVIENĪBA, kuras priekšsēdētājs ir PSRS VDK virsnieka ANDRA BUNKAS audžudēls- nelatvietis RIHARDS BUNKA ? Ko šīs divas “organizācijas”, kuras vada PSRS represīvo orgānu virsnieki un viņu ģimenes locekļi, veic LATVIJAS interesēs un no kādiem/par kādiem līdzekļiem viņi tiek uzturēti ? Ir taču zināms, ko sacīja pēdējais Latvijas PSR VDK priekšnieks- latvietis EDMUNDS JOHANSONS: “Latvijas drošības jautājumu bez manas ziņas Maskavā nokārtoja VDK darbinieki A. BOROVKOVS un I. GODMANIS.”

Mēs zinām, ka pēcATMODAS Latvijā neizskaidrojamās nāvēs ir “miruši” neiedomājams daudzums Latvijas patriotu un latviešu biznesmeņu, bet pilnīgi neviens vainīgais nav atklāts ! Nav noslēpums, ka šīs abas “organizācijas” darbojas pēc “militārprincipa” un ir saistītas ar Maskavai pakļauto- Rīgā darbojošos TM Security, kas skaitās 5. kolonna Latvijā un, kura arī sadarbībā ar LJB un LJA veic 4. maija kliķei nevēlamo personu likvidēšanu ! Ir arī zināms, ka Latvijā notiek SĀTANA PIELŪGŠANAS RITUĀLI, kuros tiek upurēti cilvēki un dzertas to asinis. Šeit pieminētās “organizācijas” ir tās, kuras apgādā SĀTANISTUS ar vajadzīgo CILVĒKMATERIĀLU.

LR drošības orgānu uzdevums ir noskaidrot: visu no Latvijas bērnu namiem adoptēto bērniņu likteņus ! Tad arī atklās šausmas, kādas šīs čekistu organizācijas veic pret latviešu tautu. Ir jāpārskata neiedomājami daudz krimināllietu, kuras safabricētas tieši pret latviešu tautai piederīgajiem, kas ir ierindojamas pie SĀTANISKO RITUĀLU procesiem. Piem: Osvalda Miglas, Gintas Voicišas, Mārtiņa Grīnberga, Sintijas Bāliņas un d.c. simtu LIETU !

ASTRĪDA BABĀNE, kura ilgu laiku strādāja R. Bunkas “kantorī”, liecināja H- 86: KAS IR ŠIS KANTORIS un ar ko tas R. Bunkas vadībā nodarbojas ! Arī bijusī tiesnese SANDRA BRIĶE ir gatava liecināt par šodienas bandītisko “tiesībnieku” noziegumiem pret valsti un tautu !

Latvijas CTAG H- 86: L.Grantiņš. I. Aparnieks. V. Freimantāls. O. Migla

16.03.19

Un, cik interesanti, ka lielākā daļa VIDEO, kuri ievietoti tautastribunals.eu vietnē kā pierādījumi, ka tiek runāta patiesība šajā vietnē, pēkšņi pazūd no JETUBES ! Šie nolādētības kropļi zina ko rijuši un zina arī to, kas viņiem par to draud !

https://www.youtube.com/watch?v=ZqSRMBAMtxs

Šeit variet lasīt par šiem sātaniskajiem izdzimumiem un, protams, pārliecināties, ka LRTT ievietotie video atkal pazuduši !!!

Šeit variet lasīt šīs Riharda Bunkas “kantora” pretīgi melīgās gļotas(Ilonas Kronbergas) par L. Grantiņu. Šīs izdzimtenes vieta ir aiz restēm līdz mūža beigām !

Šeit otra Riharda Bunkas slepkavu kantora,-“eksperta” E. Treļa murgi ! Šis deģenerāts ir pieminēts arī Astrīdas Babānes liecībās !

Vai tev, latviet, skatoties uz šiem “svētlaimīgajiem” purniem, nerodas neiedomājams riebums ?

04.01.23

You may also like...

14 komentārs

  1. AG saka:

    Linard, un kur tava paša čekas aģenta kartiņa palikusi? :)))

  2. Valodas stūrītis saka:

    “Apskatīsimies rakursā!”
    Nav latviešu valodā tāda izteiksmes veida ar latviski neiztulkoto svešvārdu! Tā ir garīgu kropļu valoda!

  3. Pie valodas stūrīša saka:

    “Mums Latvijā tagad ir konkurent spējīgu brendu sistēma.”
    — Lūk! Tiesiskos aktos,arī ir tiesības pieprasīt,lai viss būtu uzrakstīts skaidri un latviski,bez svešvārdiem! 4.maija režīma juristi nemaz nav spējīgi skaidri latviski izteikties! Tādēļ viņu sagatavotiem materiāliem NAV JURIDISKA SPĒKA!
    RUNĀSIM LATVISKI!

  4. Ilva saka:

    Linard, kas Jums to apsūdzību sākumā izvirzīja? Vai tas nebija no Saskaņas, kam tobrīd bija sadarbības līgums ar Putina partiju, par kuru tagad visai pasaulei skaidrs, kas tie par putniem?
    Ja Jūs varētu no Vācijas dabūt kādu advokātu, varbūt varētu celt kādu pretprasību par ilgstošu slima cilvēka vajāšanu no tiesas puses…
    .
    .
    .
    Admins
    Kurš izvirzīja apsūdzību ? Cionisms un viņa kalpi. Apsūdzības izvirzītāji nesēž Latvijā ! A. Borovkosvs un R. Bunka ir tie, kuri pilda CENTRA pavēles. Vai atceraties, kad Rīgā bija apšaude un tika nogalināti filmētāji, Slapiņš un Zvaigzne,(Tie redzami manā Feisbuka titulfoto) tad arī netieši tika pasacīts, ka to visu darīja kaut kāds mistiskais “trešais spēks”. Pēc tam arī Podnieku likvidēja, kuram bija pietiekoši materiāli par Ciānas čekistiem. Rakstīju, ka pie manis atrodas arī I. Roņa dokumenti, tad pēkšņi J. Rožkalns iedomājās(protams pēc pavēles), bet uzrāvās uz kameru un un iznāca atlikt nodoms tos nolaupīt un pat, iespējams, ja būtu mājās, pat nogalināt mani. https://tautastribunals.eu/?p=39964 Šie izdzimumi ir nogalinājuši ne desmitus, bet gan simtiem latviešu patriotu un biznesmeņus. Ne velti visi Latvijas valdošie švobraki redzami sinagogā. Tie visi ir šausmoņi.

  5. Jaunā gada pārdomas avota atspulgā saka:

    Režīma vietējo fīreru darba spars,vajājot patriotiski noskaņotus cilvēkus, ir ar smīnu neapskaužams. Tiešām,tas nevar ņemt labu galu.
    Labi stādos priekšā cik vareni viņi jūtas-tā viņi domā,bet tik negudri,ka neapjēdz šā laika trauslumu-bilances mirkli,kas neklauvē,bet gaida savu drīzu ienākšanu.
    Nēesmu visās lietās vienprātis ar Grantiņu,pat daudzās,tomēr pieminekli Latvijā viņš ir pelnījis.Jau tagad,dzīvam,par uzdrīkstēšanos,par patiesību,par taisnību.
    Kliķe un citi suņuki ir nokavējuši,Linards Grantiņš jau ir sevi ierakstījis šolaiku latviešu varoņu pulkā! Tas,diemžēl,nav tik kupls,bet vēl nav šā laika gals;tā kā…..
    Faktiski sev pieminekli viņš ir jau uzcēlis. Garīgi! Izskatās,ka to noturēs līdz galam.Mums atliks šo pieminekli atveidot vieliski.
    Lai veicas viņam,citiem,mums visiem latviešiem! Nezaudēsim dūšu un cerību,nesaudzēsim uzbrūkošu ienaidnieku.

  6. Odze. saka:

    Kristus Ikviens,kas dara launu – ienist gaismu un nenak pie gaismas,

    LAI VINA DARBI NETIKTU ATKLATI !

  7. Krīvs saka:

    Es tā esmu ievērojis,ka 4.maija režīms šobrīd uzjundī latgalietisma un lībietiskuma kultu.
    Kam tas ir vajadzīgs?
    – Laikam,jau ne abām minētā grupām. Uz viņu fõna izbāl sarkanais Pērkona krusts.

  8. letiņš parastais saka:

    Kad es paskatījos tās sievietes,Birutas Lozes,fotogrāfijā,un iztēlojos,kas ar viņu tika izdarīts,kā izdzēsta godīga cilvēka dzīvība,tad sapratu-šīs valsts varas bandai ir radies nicinošs ienaidnieks uz mūžu.Viņi kārtējo reizi nozaimoja cilvēcību Latvijā ar latvieša sievietes nogalināšanu,un ir pelnījuši tieši to pašu.Tas notiks pa 100 procentiem.Rakstos ir teikts,kā un cik ilgā laikā.

  9. Nu Aivarīti saka:

    ->AG
    Masu medijos ir pilns ar čekistiem vai viņu mazbērniem, kas sadarbojas kopā ar tevis bieži pieminētiem pedagogiem. Ja jau Linards būtu viņējais, tad tak būtu sacēluši trauksmi, viņu atbalstot?

  10. Kāds parok dziļāk arī ,jeb tikai vaimanā? saka:

    Tas gan nenozīmē, ka man roka notrīcēs ,ja būs tāda situācija ,tāpat kā viņiem.

    Создание “Пирамид Власти”. Возникновение “БОЖЕСТВЕННОЙ ИЕРАРХИИ УПРАВЛЕНИЯ” – “ЕВРЕЕВ” (в отличии от “общепринятого”, истинное понимание термина “евреи” означает не национальность, а принадлежность к иерархической номенклатуре управления. По этому – цари, короли, патриархи, президенты, директора и т.п. номенклатурные должности – являются ЕВРЕЯМИ, по определению, не зависимо от их “земной национальности”);
    http://ashinfo.narod.ru/history.html

  11. Tikai Fakta konstatācija! saka:

    Krīvs 2023. gada 5. janvāris 0.21
    Es tā esmu ievērojis,ka 4.maija režīms šobrīd uzjundī latgalietisma un lībietiskuma kultu.
    Kam tas ir vajadzīgs?
    – Laikam,jau ne abām minētā grupām. Uz viņu fõna izbāl sarkanais Pērkona krusts.
    ————————–
    4.maija ekskomunistu un okupantu tandēma režīms (kopīgi ar zagļu, noziedzinieku un kangaru elementiem) vairāk par visu baidās no tautas slāņu vienotības un kopīgas rīcības! “Skaldi un valdi” ir to vadmotīvs, kuru tiem nemitīgi atgādina to īstenie saimnieki un vadoņi no aizrobežas. Šķelt un naidot lagaļus ar pārējo Latvijas iedzīvotāju daļu, izcelt lībiešus, tad izrakt negatīvo, radīt konfliktus un izplatīt apmelojumus ir 4.maija varas vanckaru šefu darbs. Jo vienotu Latvijas tautu, latviešu un lojālo iedzīvotāju pamatotos protestus un sašutumu citādi, kā sašķeļot grūtu būtu novērst, par naidīgas psrs okupantu varzas daļu kopējā haosā pat nerunājot.

  12. Kremļa provokātors saka:

    Cik apmēram ir /tautastribunals.eu/ lasītāji? Eduards Liniņš sacīja,ka 4 rakstītāji un 3 lasītāji.
    .
    .
    .
    Admins
    Nabaga Liniņš ! Šeit var redzēt viņa nodevīgās dvēselītes aizvainojuma cēloni: https://tautastribunals.eu/?p=5115

  13. Skolnieciņš saka:

    🇷🇺💩РоZZия говно! 🇷🇺💨💩🇷🇺💨💩 РоZZия говно! 💩🇷🇺
    Russian warship, go fuck yourself!!!
    Krievijas karakuģi, ej drāz sevi!!!
    Русский военный корабль, иди на хуй!!!
    Ar sapratni, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    P.S. Es ceru, ka Latvija kādreiz taps brīva no krievu mafijas un Krievijas aģentiem! Es ceru, ka jevreju mafija paliks Krievijā un nelīdīs Latvijā!!!

  14. Anonīms saka:

    Nūja! Ka nu tu atkal saputrojies savos spriedelejumos par bijušo laiku un šodienu. Varbūt arī tu neesi bijis i čekas maisos, bet tavi pašu nacionālie spriedelējumi ir bieži vien samazgu vērti. Samazgu vērts ir tavs apjusmotajs K. Ulmanis, kas arī visādi noniecina jā Latgalus, ko arī turpināt darīt šo baltu dienu sevi izceldami par iedomātiem kungiem. Tās vēstures gramatas rakstījis ir ta kādi ļaudis? Ja tu pats šeit kārtējo reizi norādi, ka no rakstīšanas nekas nemainās un nemainīsies, tad gana esi braš savos rakstos ar šaušanam un karsanam. Kad Jums kungi piedāvāju uzspridzināt to Levitu kopā ar visu pionieru pili, tad jūs sacelat brēku, ka tā nevar. Vismaz jāsaprot ir elementāra lieta, ka par savu muldēšanu arī tev būs jāatbild tautai kuras vārdu tu pats lieto tai nebūdams piederigs. Latgalietis ir vienīgais un īstais latvietis, bet jūs lielum lielais vairums esat mākslīgi veidoti barojoties no judasu garīgās pluras. To jums gadu simteņiem baroja vācu kungi, kas tie paši ziduleni vien bij. Nekur nav tie zudusi, kā valdīja tā valda pār jums un citām tautām, bet viņu laiks aiziet. Tad nu 30 gadu laikā visus klokus pārvalda svešo rokas un 80 tajos gribi iestāstīt, ka visa tā nacionālā plura bij apvienojusies ap tavām sludinatam cilvēku tiesībām? Viena lieta ir viņi svešie, bet jums cilvēkiem, kas vēl tomēr savā būtībā nav jaukti ar žīdiem, kā to izteikti var redzēt Zemgales ļaudis bieži ir vēl sausmigakas garīgās problēmas par pašiem žīdiem. Kur ir jūsu pašu Sadarbošanās? Gaidīt jūs gaidāt, kad atnāks pravietis no svešiniekiem, bet dabiskās īpatnības izpaužas, kad tā Bordana roka uzliek ķeksi, lai pārskaitītu miljonus saviem asins brāļiem un nevis Latgaļiem par ko nu jis sevi uzdot. Latgali dzīvo savā zemē un runā savā valodā, bet vēsturiski savienība ar chuljiem nav bijusi tā labākā. Savai garīgajai ipatnibai viņi ir tuvāki baltkrieviem, ka tiem nav piemitosa tāda kudziskuma izpausme, kas ir chuljos. Paši luzeri ar caurām kabatām, bet kungus tēlot tā ir jūsu dabā. Kamēr pa kaklu paši nedabū kārtīgi! Otrā pasaules karā karoja brāļi viens pret otru, bet tanī pēckara posmā tās lietas bij saprotamas ļaudīm. Šodiena jūs ēdat nost bieži vien viens otru savās saimes un parkapjat senču nolikto svētību! Ēdat nost aiz vēlmes iedzīvoties materiālos labymos, bet gala rezultātā sanāk pašiem piedirsanas. Kad Grantins vaimanā par rūpniecības sagraušanu, tad jānorāda, kas tajās strādās? Latvieši i Soviet laikos nesteidzas strādāt rūpnīcas un pareizi, bet tās iekārtas ta bij uz 80 tajiem iepirktas absolūti jaunas daudz kur. Vien pieminēsim jūsu jūdasa attieksmi pret Albertu Kaulu! Tas bij labākais un modernākais kolhozs uz tiem laikiem, bet jūs ēdat šodiena reālus sūdus pirkdami tos smalkos iepakojumos. Paši pa ielām staigajat gandrīz kaili ne jau tāpēc, ka drēbes nebūtu par ko nopirkt, bet tā modes būšana tāda. Kuku!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *