Par kārtējo Sātana izdzimumu-“kristieti” Pēteri Sproģi

Es, Sproģu Pēteris, caur anālo atveri dzimušais, jums saku: „Manam dēlam 11. novembrī ir dzimšanas diena un Lāčplēša diena mūsu ģimenei ir dubultsvētki. Domājot par tiem vīriem, kas par Latviju nolika dzīvību, domāju, vai es Latvijas labā varu riskēt savu reputāciju…(atvērt)





FOTO: Es un SASKAŅA esam plaši domājoši, sapratāt, latviešu gojas ? !

Vai šis jūdasa izdzimums saprata, ko ir pasacījis ?

Viņš Latvijas labā riskējot ar savu reputāciju un pieslienas atklātiem mūsu valsts noliedzējiem- staļiniskajiem slepkavām !!!

Tātad, viņš labi saprot, ka veic nelietību, kas pareizāk definējas kā nodevība !

Šinī gadījumā šis cermenis veic gan Dieva, gan arī latviešu tautas nodevību.

Esmu jau vairākkārt šajā i- vietnē sacījis: neviens pravietis nekad ne ar zilbi nav pieminējis, ka ir “jādibina reliģijas” !

Tas viss ir Sātana roku darbs !

Visi ticīgie ir paklausīgi darba instrumenti Sātana rokās.

It sevišķi ar savu sātanisko iztapību ļaunajam izceļas baptisti. Pēc tā sauktās Kristīgās Baznīcas LIKUMEM, baptisti skaitās sekta ! Viņiem nav pirmatnējās Svētības(roku uzlikšana) !



Pieslienoties kādai ticībai- reliģijai, cilvēks pārdod savu Dvēseli !

Viņš pārstāj būt par BRĪVĀS GRIBAS BŪTNI, kas ir Dieva PAMATNOSACĪJUMS !

Ticīgais(kādas reliģijas pārstāvis) pārstāj būt par cilvēku !

Tāds kļūst par visa SVĒTĀ zaimotāju !



Klausies, latviet, šī sātanista murgā: “Un viena no pirmajām lietām būtu attiecību uzlabošana ar Krieviju………….. viņš neesot varējis iesaistīties kādā „prolatviskā partijā”, jo tās esot šauri domājošas, kas dzīvo savā informatīvajā telpā un neņem vērā otras sabiedrības puses viedokli……..”

Iznāk, ka SASKAŅA ir plaši domājoša partija…. !!!

Ja kāds šo sātaniski- baptistisko izdzimumu uzskata par cilvēku, tad viņš ir no tās pašas bandas, kaut arī pats to neapzinās.



Šis P. Sproģis ir tam kārtējais apliecinājums.

Paskatieties, ko par šo “ģēniju”, jefiņa Baštika draugu, raksta Latvijas Baptistu draudžu savienība:

https://www.lbds.lv/zinas/personiba-100-g-kulturas

Šeit mēs redzam, ka dižais dieva “dēls” A. Baštiks noraidīja latviešu(Rīgas apkaimē, tas nozīmē tieši latviešu bērnu dārzi) bērnu dārzu būvniecību: ” Vai tas bija Rīgas domes pozīcijas uzstādījums – balsot pret visiem opozīcijas ierosinājumiem, kas lika kādreizējam bērnu un ģimenes lietu ministram, baptistu mācītājam, tagad Rīgas domes deputātam Ainaram Baštikam atkāpties no saviem principiem un balsot pret bērnu interesēm – par to, ka viņiem nav vietas pirmsskolas izglītības iestādēs?http://jauns.lv/raksts/zinas/264059-kapec-bijusais-gimenes-lietu-ministrs-bastiks-neatbalstija-jaunu-bernudarzu-celtniecibu-riga




Viņš, lūk, gribot saliedēt sabiedrību !!!

Ko tad ar ko viņš taisās saliedēt, vai slepkavas ar upuriem ?

Šis cērmenis(P. Sproģis) nekad nav bijis nedz kristietis, nedz arī latvietis.

Viņš ir čekistu skolnieks- latviešu tautas bende !

Kristīgā Baznīca(kurai nav nekas kopīgs ar Kristu) ir mūsu tautas nodevēju kalve, nemaz jau nerunājot par pagrīdes padibenēm- baptistiem !

http://hirss.lv/parsteigums-un-soks/

25.06.18            L. Grantiņš





No iterneta par šo jūdasu:

šoks
18. jūnijā 16:40
kā var runāt par kalpošanu Latvijai, ja esi pievienojies saskaņai?! Tas ir kā aizstāvēt dzīvnieku tiesības strādājot kautuvē!
baptisms smako
18. jūnijā 16:37
Pēter, kas tad tevi TĀ NOZOMBĒJA?… Vai Ainars BAŠTIKS, GKR VALDES LOCEKLIS, kas tur pirmais pārdeva Velnam savu dvēseli, lai apmaksātu Pierīgā uzceltās 2 glaunās mājas….. Tas nu ir varens darbiņš, jeb visdrīzāk, ļ o t i l i e l a nauda. Jo transformēt kristieti nodevējā, tur jābūt krampim. Vienlaikus tā ir garīga katastrofa baptistiem Latvijā…
svešās mācības
18. jūnijā 17:06
Starp citu,tas,ka daudziem fanātiskiem ebreju mācības piekritējiem,kuri sevi sauc par kristiešiem,pirmajā vietā ir viņu “ticība”,un pret visu latvisko-folkloru,senču dzīvesziņu,latviešu tautas un valsts interesēm,tie izturas vienaldzīgi vai pat naidīgi un nievājoši,nav nekas jauns…
Jautajums
18. jūnijā 18:17
Ko es tiesam nesaprotu, ka cilveks var naktis gulet, kad kaut ko tadu izdarijis? Ks var savai matei acis skatities? Vai aiziet pie vectetinja kapa? Ka var noklusinat sirdsapzinju?
Un kas vel
18. jūnijā 18:39
krievijai savi utainie mesli no LV bus jaizvac rekordtempos,bet tadus sprogjus noshaus pec Tribunala lemuma??
Lops
18. jūnijā 21:59
Totals idiots! Iestājoties salašņu centrā, Tu nevis riskē ar savu reputāciju, bet gan ar savu valsti!
Man
18. jūnijā 22:34
pilnigi slikti paliek, izlasot sho. Lietas ir tadas, kadas ir. Un macitaj kungam jau nu bija jasapot zinamas likumsakaribas-ko sesi, to plausi jeb no balandu seklam rozes neizaug.
viņam
18. jūnijā 23:17
Viņam taču visi bērni mājmācībā, tur diezgan naudu vajag. Tas tagad modes kliedziens. Mājmācība parasti nepieciešama bērniņiem ar īpašām vajadzībām, bet ne jau veseliem, attīstītiem bērniem.
vēl jautājums Sproģim
19. jūnijā 01:57
ja ASV un ES noteica sankcijas Krievijai, tās bija tāpēc, lai ieriebtu Latvijai? Vai arī tās bija vienīgā iespējamā reakcija uz Krievijas ārpolitikas – jeb varbūt jāsaka – iekšpolitikas? vai okupētās teritorijas ir iekš vai ār? – nekrietnību?(LRTT piebilde šim komentāram: Jā, tieši šī vieta, kur viņš nosoda šīs sankcijas, norāda uz viņa nevis kā Latvijas patriota, bet kā nodevēja statusu- krievžīdu izaudzinātu gara kropli)

You may also like...

1 Response

  1. Jans saka:

    Kas notiek Baltā baznīcā Daugavpilī? Kāpēc aiziet mācītājs V.Istratijs?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *