R. Bruners. Ja LRTT vēlas iztirzāt Islama jautājumus(LRTT piebilde)…

Ja LRTT vēlas iztirzāt Islama jautājumus, tad attiecīgajās lapās nedrīkst būt rupjības. Skaidrs, ka runāt par mūsdienu sabiedrību bez rupjībām nav iespējams. Arī es dažkārt tās lietoju. Tomēr LRTT bieži publicē komentārus ar jēlībām, kurām nav nekāda pamatojuma. Būtu ieteicams atturēties no šādiem komentāriem LRTT kopumā, bet ticības jautājumiem veltītajās lapās it īpaši.

Attiecībā par minētajiem citātiem no Movladi Udugova raksta,
https://www.kavkazcenter.com/russ/content/2022/10/23/121086/movladi-udugov-otvetstvennye-strany-dolzhny-byt-gotovy-vzyat-rossiyu-pod-vneshnee-upravlenie.shtml
manuprāt, domas ir izteiktas nepārprotami:

“Если мы хотим выжить в наступающем новом мире, нам надо отказаться от узконационального мышления и выйти из плена навязанных стереотипов, опираясь на требование Ислама быть едиными.

Речь идет именно о единстве, а не союзничестве. Это единство должно отвечать предписанию нашей религии, а не выдуманными сочинениям людей, придавших им статус «священных писаний».”

Minētais interneta resurss galvenokārt uzrunā musulmaņu auditoriju. Tāpēc, runājot par vienotību, autors norāda uz Islamu kā vienotības pamatu. No latviešu auditorijas viedokļa interesi izraisa autora redzējums par Krievijas iespējamo nākotni. Tas varētu būt vienlīdz pieņemams gan latviešiem, gan čečeniem, ukraiņiem, krieviem un visām citām neskaitāmajām tautām, neatkarīgi no reliģijas, kuras tieši vai pastarpināti cieš no neprātīgās ebreju – čekistu varas. Šajā ziņā mēs visi varētu būt labi sabiedrotie.

Tomēr ja ir interese tieši par Islamu, internetā ir daudz resursu, kur var rast atbildes uz jautājumiem. Var aprunāties ar paziņām musulmaņiem, ja tādi ir, vai aiziet uz mošeju.

Starp citu, citāta otrā rindkopa satur norādi uz nozīmīgu Islama īpašību, ko daudzi nezina. Jebkurš populārs skaidrojums, grāmata vai raksts, kas domāts plašai auditorijai, ir tikai autora subjektīvais redzējums vai skaidrojums no personiskā viedokļa. Patiesība ir tikai oriģinālajos tekstos arābu valodā. Šī iemesla dēļ Korāna tekstam latviešu, krievu, angļu vai jebkurā citā valodā līdztekus jābūt oriģinālajam arābu tekstam. Tas pats attiecas uz pravieša Muhameda (s.a.w.s.) Sunnu un Šaria’ likumiem.

Mans personiskais viedoklis par citējamo rakstu ir tāds, ka tas ir pats saprātīgākais (ilgtermiņa) risinājums, ko mēs varam iedomāties esošajā situācijā. Tomēr manas intereses un darbība ir un paliek tajās jomās, kas attiecas uz varas un sabiedrības pārvaldes jautājumiem. Tas viss ir savstarpēji saistīts, protams.

Esmu devis daudzas norādes uz sabiedrības pārvaldes standartu https://societyandnature.org/rb-01-rus.pdf un jēdzienu skaidrojumiem https://societyandnature.org/rb-02-rus.pdf . To vairs nedaru, jo tikpat labi varētu ieteikt cilvēkiem lasīt normatīvos aktus vai matemātikas mācību grāmatu, lai noskaidrotu patiesību.

Tā vietā esmu pielāgojis minētos standartus Latvijas situācijai, noformējot to kā Latvijas valsts prezidenta programmu. Šīs programmas būtību populāri aprakstīju rakstu sērijā “Militāra tautas pašpārvalde”. Pirmā daļa šeit https://tautastribunals.eu/?p=62540, nākamās seko. Iepriecina, ka lasītājiem labi gāja pie sirds sērijas trešā daļa, kur aprakstītas prezidenta rīcības https://tautastribunals.eu/?p=62599 .

Kopumā, ieskatu manā darbībā varētu sniegt kopsavilkums par galveno https://societyandnature.org/galvenais/

LRTT piebilde

Visu cieņu Jums, Brunera kungs, bet pilnībā ierobežot nepatīkamus komentārus nav LABA PAZĪME. Ar tiem ir jāmāk sadzīvot. Tie veicina arī veselīgu argumentāciju. Ļoti labs piemērs tam bija Freimantāla kungs. Viņa rakstiem dažreiz bija ļoti nepatīkami un Viņa personas apvainojoši komentāri. Gandrīz vai jēlību paudoši. Daudzus no tiem es negribīgi, bet tomēr apstiprināju, jo zināju, ka Valdis uz to reaģēs ar graujošu atbildi. Un tā tas arī vienmēr notika. Viņa atbildes varēju lasīt ar baudu ! Žēl, ka Viņa vairs nav starp mums !

Es, Brunera kungs, tieši Jūs(arī A. Priedīti) esmu visvairāk pažēlojis, jo izteikti jēlie komentāri, kuri bija domāti tieši Jums, netika apstiprināti. Sākuma stadijā, kad Jūs sākāt publicēties šajā vietnē, tādu bija daudz, bet redzot, ka tie netiek apstiprināti, rakstītāji pazuda no šīs vietnes vai vienkārši vairs netērēja laiku. Pasaule, Brunera kungs, nedrīkst būt tikai “vienā krāsā”… !

Neviens cilvēks un vismazāk jau TICĪBAS, nav perfekti.

Visi, kuri lasa šo LAPU, ir ievērojuši, ka es apstiprinu man naidīgus komentārus. No tā nav jābaidās, ir jābaidās no glaimiem… .

30. 10. 22

You may also like...

13 komentārs

  1. Hehe,Grantinj saka:

    ,Tu neapstiprini arii globaalistus atmaskojoshus komentus un rulliishus un veel dazhas teemas.Es to gadiem jau veeroju.

  2. AG saka:

    Toties mani apstiprina… :)))

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Tevi Gedroics apstiprina, lai ļaudis redzētu tavus gara graudus, ko tu sēj i ne par ko citu nespēj spriedelēt, kā vien par pedorastizaciju. Pedorastijas un maucibas īpatnības ir bijušas visos laikos un arī tais pašos kaukaziezos tās īpatnības sit cauri, kad tie zog balto ļaužu bērnus maucibas industrijai. Turcija!? Vai tā ir viņu zeme? Vārds Jānis izsaka to pašu, ko izsaka Da i Net, kad salip kopā, tad sanāk Dainet. Tā teikt Jā vienmēr grib pist Nē, bet Nē vienmēr grib būt Negatīva un bailīga, ka neieņem no Jā pārāk agresīvu Semeni un izlīdīs ārā no negatīva pārāk sportisks un elegants pēctecis kuram noteikti būs jāstājas obligātā militārā dienestā un jāiet mirt par Latviju, lai Latvijā dzīvotu tikai Levita semena augļi. Nav nekādas vēlmes iedzilinaties visos tajos Brunera rakstos par sabiedrības uzbuvem, ja tā sabiedrība ir pilna ar svešo tautu bērneļiem. Lielākā daļa zin, ka McDonald’s ir sūds, bet lielākā daļa ēd tos sūdus! Kad iepazinos ar Kgbeshnika dēlu, tad uz jautājumu, ko nodarbojaties? Jādzird tieša atbilde, ko lielākā daļa nemēdz runāt. Travim ljudej – Gelajem hamburgeri! Nu cilvēks pēc būtības skarbs tāpat, kā tēvs, bet runā tiešu valodu, ja arī man garīgi ar viņu varētu sanākt kautiņš par viņa rupjo valodu pret mani, tad tomēr veselā saprāta dēļ tas nav vajadzīgs. Vīram savos pāri 60 pienākas strādāt Anglijā taisot hamburgerus i nevar tak cilvēks dzīvot mierīgi, ka pie hamburgeriem jāliek pulverisi no kuriem cilvēkiem tek asinis pa degunu. Pats tām lietām ir acu liecinieks! Tad nu tie cilvēciņi, kas īpaši jūsmo par svešinieku galda kultūru paši vien ir upuri, ka novirzijusies no savām Tēvu audzinatam ieražām. Lai arī tie nacionālie latvieši cenšas liet visādas nejēdzības par Soviet times, tad tomēr pie visām viņu netiribam tā tīrā vizuāli Anglija ir daudz netiraka savā gara būtībā. Musulmanismam ir dota zaļā gaisma Eiropā, bet tomēr arī tai būs skarbas beigas.

  4. Maiss ir caurs. saka:

    Ar ko tad viens kabballists atskiras no cita kabballista?
    Nu,absoluuti,ne ar ko.
    Vinu dieviba ir saatans- Raditaja pretinieks. Vini rullle pec viena reglamenta ,kas
    neatskiras ne par kripatu no paarejiem… Jau paliek garlaicigi,veerojot to ,,svariigumu,, no malas.
    Gan Romas pederasti,gan peisaku neesaataji, gan govju pieludzeji,gan zemes bucotaji, gan tie kas puse launi,puse glauni…
    FU.

    Nesaprast viniem ,kas ir CILVECIBA . Neuzinaas vini- MILESTIBAS energijas muziigo speku. Neatradiis vini TAISNIBAS zobenu,kas
    viegli paarceert katru velna melu pinekli, domatu Pasaules izniicinasanai !

  5. 85 saka:

    Nav cieņas un jēgas RB, kopš te sāki reklamēt šņabi, programmēt bīstamību uz ceļiem, militāra haosa bezsakaru, mēģinot tālāk naidot cilvēkus – tautu Latvijā. Te pasaulē nav amērikas sātanisma sārņi, un nebūs – “nesapņojiet”. Invazīvas organizētās ticības reliģijas dominatīvs “piedāvājums”, kā kārtēja, virspretlikumīga manipulācija, ar bērnu, neapzinātu, un vēl procesā, cilvēku vēli, uz savām, vissaprotami pašsaprotamām, veselīgām un laimīgām dzīvildzēm bez nebūtībā zūdošā parazītmehānisma, tiek nosodīts tādā mērā, lai neatkārtotos dabā un sociumā turpmāk.

  6. Grantiņ! saka:

    Izēd tagad globālistiem anālu un noraujies podā ! Vakcinācija bija BLEFS!!!( NU JAU SKAĻI PAR TO PAUŽ GLOBĀLIE MĒSLI)
    https://youtu.be/JkFoxMTJcRE
    .
    .
    .
    Admins
    Ko dara “globālie mēsli”, es nezinu, bet to, ka Tu esi mēsls, var saprast no katra tevis sacītā teikuma. To, ka vesels lērums parazīti izmantoja šo slimību lai iedzīvotos, ir tiesa. It sevišķi labi to pieprata Kariņa valdība. Līdz šai dienai nav dota atskaite par četru miljardu likteni ! Kas attiecas uz slimību, tad tikai plakanzemieši to varēja noliegt. Es, pēc imūnterapijas nevarēju potēties, jo tam nebija nekādas nozīmes. Februārī es saslimu ar OMIKRONU ļoti smagā veidā un sekas ir vēl tagad.Sieva bija potējusies un tai tikai mazliet pasāpēja bronhas.Kas attiecas uz tevis norādīto video, tad to krievu štruntu vari tūlīt iemest klozetē. Krievu propagandu klausās tikai garā apdalītie.

  7. RB - 85 saka:

    Vai varētu uzzināt, kā es “sāku reklamēt šņabi, programmēt bīstamību uz ceļiem, militāra haosa bezsakaru, mēģinot tālāk naidot cilvēkus – tautu Latvijā”. Man par to pirmā dzirdēšana. Paldies

  8. RB - Admins saka:

    Mēs varētu palikt pie tā, ka dažus jautājumus LRTT turpmāk neapspriedīsim. Vismaz ar manu starpniecību nē. Redzu, ka nepieciešamība izvairīties no bezjēdzīgām jēlībām nav saprasta.

    Ja tā, vai es varētu lūgt Adminu publicēt tos briesmīgos komentārus, kuri bija vērsti pret mani? Ja tie vēl saglabājušies, protams. Nedomāju, ka uz pasaules eksistē vēl kāds mēslu pods, kurš jau nav izgāzts uz manas galvas.

    Domāju, ka no brīvas diskusijas ieviešanas LRTT tikai iegūtu. Tas ir, ka visi komentāri tiek apstiprināti automātiski. Vēlāk var izdzēst rupjības un copy-paste vingrinājumus, ja kas nepatīk. Situācija, kad komentāri gaida Admina apstiprinājumu nokauj diskusiju. It sevišķi, ņemot vērā Admina ilgos prombūtnes periodus.

    Es neesmu vienīgais, kurš aicina iztikt bez nejēdzīgajām jēlībām. Tās raksta deģenerāti ar vienu mērķi – normālam cilvēkam izlasot rodas riebums. Iespējams, ka viņš LRTT vairs neatgriezīsies, jo baidīsies atkal izlasīt kaut ko pretīgu.

  9. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=EMoQ5GxHFKk

    jaunāks, labs “Diželšov” humors par putina nāvi un kgbešņiku reakciju!

  10. :))) saka:

    Admin,Jūs slimojat smagi dēļ savas vājās psihiskās veselības. Es izslimoju bez kādām vakcīnām un smagām sekām , bet sieva novakcinējās (spiesta) un pēc tam (pusgada)saslima. Tā kā viss tas covidbalagāns ir plānprātiņiem un vergiem domāts ,utilizācija ar laika degli.
    .
    .
    .
    Admins
    Vai tad šis teikums: “Admin,Jūs slimojat smagi dēļ savas vājās psihiskās veselības.” nenorāda, ka pats slimojat man piedēvēto slimību ?

  11. 85 saka:

    RB, nemeklēšu vecus rakstus, nevēlos arī gari diskutēt, neesmu prokurors. Alkohola indi saturoša “produkta” reklāma bija kādā, apmēram gadu vai max divus, nesenā rakstā, te lrtt, rakstīji it kā nejauši, iepinot tekstā, ka nevis tu, bet kādi ~ kas tur citi dzerot “šņabi”. Uzmanības zagšana uz bīstamību – baiļu programmēšana ziemā ar kaitniekpsiholoģijas sērgu, par kādu, īpaši slidenu ceļu, ledu vai tmldz, tiesa, rakstā laikam arī atvainojies, ka programma īsti nav tavējā, bet sievas vai tmldz.
    Militārā trauksme, programmējot “civiliedzīvotāju” organizētā nemiera modeli – apbruņošanos pēc asv parauga, tādējādi mēģinot novadīt normālu, cilvēku (“tautas” un “tautu”) gara spēku, optimismu un dzīvesprieku, uz savstarpēju naidošanu un likvidēšanu, laikā, kad jālikvidē ir organizētais parazītmehānisms.

  12. Adminam saka:

    Domāt Jums nav liegts , bet tomēr ne jau es Jūsu lapā bagātīgi izdalu imperilu.:)
    https://roerich-podillya.com/index.php?dep=1&dep_up=111&dep_cur=206

  13. RB - 85 saka:

    Graujošs komentārs patiesi. Vai varētu lūgt norādi uz rakstu, kur tās ēverģēlības sarakstītas?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *