R. Bruners. Admins

Mēs varētu palikt pie tā, ka dažus jautājumus LRTT turpmāk neapspriedīsim. Vismaz ar manu starpniecību nē. Redzu, ka nepieciešamība izvairīties no bezjēdzīgām jēlībām nav saprasta.

Ja tā, vai es varētu lūgt Adminu publicēt tos briesmīgos komentārus, kuri bija vērsti pret mani? Ja tie vēl saglabājušies, protams. Nedomāju, ka uz pasaules eksistē vēl kāds mēslu pods, kurš jau nav izgāzts uz manas galvas.

Domāju, ka no brīvas diskusijas ieviešanas LRTT tikai iegūtu. Tas ir, ka visi komentāri tiek apstiprināti automātiski. Vēlāk var izdzēst rupjības un copy-paste vingrinājumus, ja kas nepatīk. Situācija, kad komentāri gaida Admina apstiprinājumu nokauj diskusiju. It sevišķi, ņemot vērā Admina ilgos prombūtnes periodus.

Es neesmu vienīgais, kurš aicina iztikt bez nejēdzīgajām jēlībām. Tās raksta deģenerāti ar vienu mērķi – normālam cilvēkam izlasot rodas riebums. Iespējams, ka viņš LRTT vairs neatgriezīsies, jo baidīsies atkal izlasīt kaut ko pretīgu.

LRTT

Es uzskatu, ka ir jāapstiprina arī tie, komentāri, kuri ir naidīgi pret komentējamās tēmas autoru. Kas attiecas uz automātisku komentāru apstiprināšanu: Tas nav tik vienkārši. Ja kāds iedomājas(un tādu ir daudz ar VDD norādēm) sabotēt šo vietni, tad tiek piekoptas citas iespējas nekā tikai riebīgu komentāru rakstīšana. Ar tām es saskāros un tāpēc tika nolemts pašlaik piekoptais variants, proti, komentāru APSTIPRINĀŠANA. Sabotāža notiek, ja komentāra rakstītājs ieliek atkārtoti 100 reizes tukšu komentāru vai tur nospiestu kādu burtu, vai daudzpunktus… . Tad zem raksta veidojas tukšums vai vienkārši IDIOTISMS- idiotisks teksts. Kāds cits saprot, ka komentāri beigušies, jo ir tukšums. Kāds cits saprot, ka šai vietnē nav jēgas ienākt.

Kas attiecas uz bijušo komentāru publicēšanu, kurus esmu dzēsis, tad tas jau ir par daudz prasīts. Es neesmu spējīgs attīt atpakaļ dzēsto un mēslainē iemestos komentārus kopš 2018 gada beigām(vienkārši laika ziņā), kuri atrodas kopā ar spama komentāriem. Es esmu izvēlējies optimālo variantu un pie tā arī palikšu, jo es esmu tikai viens, kas visu veic… . Pats galvenais ir PUBLICĒT SAVAS DOMAS un netraucēt sevi ar komentāru lasīšanu. Lai suņi rej- ej savu ceļu un neliecies no viņiem traucēt sevi. Suņi vienmēr ir bijuši un arī būs. Ja Jūs, Brunera kungs, vēlaties katram komentāristam atbildēt, tad variet to darīt, no manas puses nebūs problēmu. Esmu ievērojis, ka Jūs PIETIEK.COM to darāt, kaut arī pēc manām domām uz daudziem komentāriem atbildēt nevajadzēja.

Paliksim pie tā, kā tas ir līdz šim, jo esmu tikai viens un neesmu arī no tiem, kurš nodarbosies ar cenzēšanu(jēlu pretīgu komentāru neapstiprināšana nav pieskaitāma cenzūrai). Es, Brunera kungs, Jūs publicēju bez mazākās cenzūras un tas ir galvenais. Ja kāds cits vēlas izteikties par Jūsu tēmu, viņam tas tiks atļauts. Galvenais ir tas, ko Jūs esat pasacījis, nevis tas, ko saka kāds lasītājs, kurš iespējams, ka ir provokators. Normāls lasītājs izlasīs Jūsu sacīto un paturēs to zināšanai, jo momentā, bez nopietnas analīzes un pārdomām, Jūsu teksti nav komentējami. Ja kāds to dara momentā, tad viņš ir provokators vai vienkārši nesapraša.

01.11.22

You may also like...

14 komentārs

  1. :))) saka:

    VDD provokatori … nu , gan jau, ka viņi lasa , bet Admin , Jums arī te ir pērles , kad brēkuļojat ! Mani Jūs esat paguvis nodēvēt par cekistu ,hazāržīdu un augsti stāvošu mossadistu ,plus vēl toreiz apsolījāt lodi smadzenēs ! :D Bet ,kad ieliku visu stukaču sarakstu , kur latviešu pilns bija , tad iestājas kapa klususums … Namaste ! :)

  2. - EDiNI NOVINI - saka:

    “Kremļa varai ir tikdaudz Putina dubultnieku,ka nav saprotams,vai tāds īstais Putins maz vispār vēl ir.”

  3. AG saka:

    Bruner, dod adminam dirsu un būs ok viss! Pidars pidaram draugs! :)))

  4. Anonīms saka:

    LTV-1. “Audita funkcija der visiem.”
    — Vai kāds var latviešu valodā izstāstīt,ko runātājs tā sakot ir domājis??? Un,kāpēc viņš pats nevarēja izsacīties latviski?????

  5. Valodas stūrītis saka:

    Valodas srūrīti iedzen… Kurzemē dzīvo tante un onkolis. Latgalē dzīvo cjotja un dzjadzja. No visiem četriem apzīmējuma vārdiem neviens nav latviskas izcelsmes. Diemžēl tie ir vārdi,kuri neatgriezeniski iekļāvušies sadzīves valodā.
    Daiņutēva savāktajos krājumos noteikti ir atrodami,arī visi latviskie vārdi dzjadzīšiem un cjocītēm,onkulīšiem un tantītēm.

  6. Aelita saka:

    Nav jau vairs daudz vietņu palicis, kur var komentēt, izteikt savas domas. To vajadzētu saprast arī Gedroicam un lieki neķengāties. Ja gribas lamāties, to var arī inteliģenti, pamatojot savu domu?
    Valodas stūrītim – Jaunsudrabiņš lietoja vārdus – mātesmāsa, tēvabrālis, bet bija arī krusttēvs.
    Kā spīd raibie vizulīši mātesmātes vainagā… Mums ir vecāmāte, citām tautām savādāk. Kad es vedu savu mazbērnu ragaviņās, kāds onkulītis :) uzsākot sarunu, teica, ka nevar saprast, vai es bērnam māte vai vecāmāte.

  7. Anonīms saka:

    Nūja! Latgalē krieviem ir cjotja i djadzja, bet posim lotgolisim voludas runos ipotneibos otskiras otkoreibo nu to or ku ir sosapisusis. Suņi rej savas riesanas pēc, bet Tribunālā ieskatās, lai pārliecinātos par domas izpausmēm, ko izliek Bende latviešu tautas ienaidniekiem Grantins. Trāpīt zem viņa cirvja asmens var ikviens, ja nepiekrīt kādai vēsturiskai patiesībai, ko viņš redz par patiesu. Tomēr Grantinu nesoda ar nāves sodu, ja ar viņš ir nodēvējis mani par Nodevēju vai arī komunistu pielūdzēju. Kur tas Grantins ir audzis i kādi ļaudis jam ir apkārtnē bijusi nav nekādas jausmas, bet vēsturiski viena nelielā Latvijas teritorijā tās intereses tautām ir bijušas dažādas.. Latgaļu vēsture nav tā pati, kas Kurzemei un ar tās garīgās īpatnības ir atšķirīgas, kā jau tas ir jebkurā zemē. Kad kādu noliek acu priekšā par svētu esam ir jau nu jābūt ļoti uzmanīgam pret svetuliem, jo tie ir paši trakakie ļaudis. Nu nav kaut kā īpaši uz dvēseles patīkami, kad kādam vajag bučot rociņas tikai tāpēc, ka tā ir pieņemts kādā smalkā sabiedrībā. Še var tikai norādīt nelielu daļu rakstiskā veidā par to gara ārprātu, ko dara tie shizonoidi, kas iedomājas sevi par Vareniem, bet pats rakstītājs vai komentētāji var izmainīt situāciju uz labo? Laiks aiziet un tautas lielākā daļa aiziet kapos pēc sevis neatstājot pēctecību! Vien ikdienas primitīvisms, kā izdzīvot? Izdzīvoju šodienu, bet rīt atkal tas pats murgs, kas vakar un dienu no dienas primitīvisms nomāc. Tās tēzes par latvietību un sabiedrības uzbuvem ir īpaši vajadzīgas lielai daļai? Vai ta iepriekš tā sabiedrība ir bijusi nepareizaka par šodienas? Ko te vairs spēj izdarīt cilvēki, ja visus dzīs slaktet viens otru brīvības vārdā, kā ukraini slakte krievus un otrādi? Izlīst no situācijas tikai vienā virzienā =Kaps. Vai patiešām latviešiem vajag kultivēt Helovina pluru? Problēma ir tāda, ka tiem cilvēciņiem ir tās garīgās novirzes ļoti nopietnas, lai viņi spētu paši veidot saprātīgus likumus,kas veido sabiedrību =Smuku. Šajos laikos it visur tiek kultivēts trulyma un brutalitates kults, kas ir tipiski piemītoš tādiem, kā Gedroics. Viņiem pašiem gribas dzīvot balto cilvēku sabiedrībā, bet bez savām netiribam nespēj nekādi. Visās sabiedrības viņiem ir viens un tas pats, ka tik apdirst Svētumu. Nu nebūs nekad tāds Gedroics un viņam līdzīgie pieņemami, bet visādi viņi gudrikosies, ka ir īstie letini6. Ikdienas dzīvē ta tādu ir daudz!

  8. Roze K. saka:

    Kāda jauna mamma pie autobusa durvīm saka savam pirmklasniekam: “Palaid tanti!“ Autobusā `tante` joko: “Kam ta` es esmu māsa – tēvam vai mātei?“ Jaunā sieviete apmulst , tālab tante skaidro – `tantes` latviešiem ir tēva vai mātes māsas, bet `onkuļi` – tēva vai mātes brāļi.
    Dainutēva krājumos sievietes un vīrieši dēvēti, neatkarīgi no radniecības pakāpes, par māsiņām un brālīšiem vai māsiņām un bāliņiem. Vai vienkārši – sieva vai vīrs (pat nevis sieviete vai vīrietis), neatkarīgi no tā, vai precēti. Tā ka – smalkas nianses. Jaunā mamma mierīgi varēja teikt – “palaid sievieti!“.
    Bija laiki, kad, piemēram, autobusā vai tramvajā, kad tie kā ar siļķēm piesālīti ar ļautiņiem, dzirdēja uzrunu “ženščina, peredaiķe talončik“ vai “graždanka, propusķiķe požaluista“, “daiķe mesto babuņe“ – tad nu arī letiņi piesavinājās uzrunas – sieviete, pilsone, babuņa. Ir jau vēl kungi un kundzes – bet kaut kā ne īpaši tīkami. Jaunos dzird uzrunājam – devušķa, molodoi čelovek (meitenīt, jaunais cilvēk), jaunkundz`, jaunskungs. Reiz, gandrīz saskrienoties velosipēdistiem, puisis izmisīgi sauc `madaaam!`. Manos gados – bija tīkami. Vismaz tikamāk – nekā, ja būtu saucis `babuņ!`. Bet sterilizēt visu uz ko vienu sarunvalodā vai maz vajag. Pasaulē ir daudz dialektu un mistrojumu. Bet valoda saknē nemirst. Baski ir piemērs. Un islandieši – vēl lielāks. Man jau šķiet – mēs arī nemirsim. Ja sapratīsim nozīmes. Valodai un attieksmei.

  9. Odze. saka:

    Jo primitivaaks ir cilveks, jo augstaakaas domaas vinsjs ir pat sevi.

  10. Aktuālais no LA saka:

    Bet tas mums aktuāli: 1:23, 3. novembris 2022
    okupācijas mantojums 8:45, 2. novembris 2022 Krievu okupantu un kolonistu gadījumā raksturot viņu attieksmi kā vienkārši “paaudzes burbuli”,ir pārāk naivi un vienkāršoti.Jāsaprot,ka daudzi no viņiem ir reāli noziedznieki,kuri psrs okupētajā Latvijā tika iesūtīti ar konkrētiem mērķiem-pakāpeniski iznīcināt latviešu tautu,nogalinot, deportējot uz krievijas koncentrācijas nometnēm,bet vietā rusifikācijas nolūkos ievedot nasveidīgi krievu kolonistus, kuri darbojās dažādās okupācijas varas struktūrās vai vienkārši Latvijā radīja krieviski kriminālu, lopisku vidi un sadzīvi.Milzīga daļa joprojām Latvijā esošo krievu okupantu un kolonistu ir atvaļināti psrs armijas virsnieki,VDK,milicijas un citu represīvo “padomju orgānu” darbinieki,visa veida kompartijas nomenklatūras bijušie “aparatčiki”,kuri ir pastrādājuši neskairāmus noziegumus un vienkāŗši noziedzinieki izlaisti no krievijas nometnēm un cietumiem..Un šo naidnieku masu vieno agresīvs lielkrievu šovinisms un nostaļģija pēc laikiem,kad krievu okupanti valdīja Latvijā. Un šie padomijas okupācijas laika okupanti, noziedznieki un militāristi attiecīgi ir audzinājuši arī savus bērnus, mazbērnus, tāpēc par Latvijā nesaprotami joprojām esošo krievu okupantu un kolonistu masas attieksmi pret latviešu valsti un latviešiem būtu muļķīgi brīnīties un šausmināties-tā ir realitāte un nopietna problēma, kuru latviešiem nāksies risināt, pretēji valdības centieniem to noslēt un nodevīgi, prettiesiski dalot pilsonību pat nekaunīgi neslēptiem pretlatviskaiem elementiem!.. – — – Precīzi un 100% pareizi! 1:04, 3. novembris 2022 Hans 9:09, 2. novembris 2022 Kāpēc vajag censties mainīt? Labākajā gadījumā kompensēt atgriešanos valodas dzimtenē, sliktākajā deportēt no LV. – un tikai nodevēji-kangari spicē, ar tiem saradojušies zagļi un pērkamie to “nesaprot”! Vajag BEIDZOT īstu latvisku valdību un steidzami pārtraukt noziedzīgo psrsņiku naturalizāciju!

  11. Va vellos! saka:

    Tad jau sanāk, ka visas valdības, visi karaļi, visi stāri, visi aristokrāti ir vienas vienīgas primitivitātes. Un otrādi – visi švaļi (kā tos otrus sauc stāri) ir augsti attīstīti.

  12. Odze. saka:

    O! Pareizs domu virziens! Ja, VISBIEZAK, taja kompanijaa,ko nosaucaat ir sastopami primitivi,dziivnieciski egoisti, kas uzsplauj visiem un visur .
    Un vinu centieni ir pakaatoti -vieeniigi- pesoniskam baudam ,veelmeem un uzskatiem ( SEKLAJEM ).
    Un otraadi- talanti ,domaataaji un ,,zelta rokas,, izmisumaa nodzivo visu dziivi… jo TIE PIRMIE diktee toni.

  13. Anonīms saka:

    Braucot sabiedriskajā transportā var biežāk dzirdēt ap.tā: “Čevo ustavilas,sučka?! Ņevidiš,ja idu?!!” Vai “Ko stāvi kā stabs,palaid garām?!!” Reti gadās manīt laipnību ar cilvēcisku cieņu. Un arī tad,retie laipnīgie izrādas Ulmaņlaikus piedzīvojušie un Sibīrijas “augstskolas” caurgājušie.

  14. Valodas stūrītis saka:

    Mana labpateikšana Aelitai,par latvju garamantu pētīšanu! Citu centieni arī ,nepazudina tautas bagātību-valodu. Gadu tūkstošiem BALTI lietoja savu valodu,gan katri savādāk locīja katrās zemēs. Dažu gadu desmitu laikā valodu iznīcina. Iznīcina mērķtiecīgi,ar svešu naidu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *