Pārmaiņas. Piebilde RB komentāram

Piebilde RB komentāram:

Pievienotās saites teksta nobeigumu, katrs var saprast pa savam.

Если мы хотим выжить в наступающем новом мире, нам надо отказаться от узконационального мышления и выйти из плена навязанных стереотипов, опираясь на требование Ислама быть едиными.

Речь идет именно о единстве, а не союзничестве. Это единство должно отвечать предписанию нашей религии, а не выдуманными сочинениям людей, придавших им статус «священных писаний».

Tieši par to jau rakstīju par dogmām, kas tautas aizved maldu ceļos. Kur it kā uz labiem nodomiem ir uzbūvēti slazdi gojiem.
Ja nav stipras ģimenes (tā institūcija ir nīcināta ne tikai okupācijas periodā un ne tikai Latvijā), tad nevar veidoties stipras dzimtas un veiksmīgi dzimtu īpašumi, ko vistiešākā veidā ietekmē civillikums, kas mantojumu (saimniecību vai ražotni) paredz saskaldīt vienādās daļās visiem mantiniekiem, tātad iznīcināt, padarīt par nespējīgu, jo atrodas dažādu īpašnieku rokās, kur neizbēgami katrs velk uz savu pusi. Atšķirībā no Ulmaņlaikiem, kad mantoja vecākais dēls un uzņēmums vai saimniecība turpināja darboties kā vienots organisms. Noteikumi tolaik bija visiem skaidri un jautājumi neradās, tikai sarkano parazītu skaudība un augļotāju nepatika pret turīgo slāni, šo kārtību cenšas izjaukt gadsimtiem. Pēc principa – atņemsim un pārdalīsim visiem vienādi, kas daudzos, jo sevišķi jaunos cilvēkos rada sajūsmu, bet iznīcina ekonomiku un vēlāk arī pašu valsti.
Ja būs stipras ģimenes, tad būs stipri novadi un stipra valsts, kas radīs iespēju sadarboties ar citām tautām, kam ir līdzīgas vērtības un kuras atbrīvojušās no noziedzības un korupcijas. Tādas tautas, kuras skolas solā jau ieliek jaunatnē radītāju pamatus, nevis vedina uz parazitēšanu.
Ko bērniem var iemācīt skolotāja, kas pati ir nekārtīga un ar internacionālismu saindēta, toties var atļauties strādāt par skolotāju ar nožēlojamo atalgojumu, jo dzīvesbiedrs ir izmanīgs mantrausis. Tā arī šī “mantraušu” un “dzīvosim sev un šodienai” filosofija tiek izplatīta nākamajās paaudzēs.

“узконационального мышления” nenozīmē internacionālismu, bet draudzīgas attiecības ar līdzīgi domājošām tautām, kas vērstas uz veselīgu evolūciju, taisnīgumu un vispārēju labklājību.

Līdzīga situācija ir arī ar valsti, kad ieviests čekistu izdomāts vēlēšanu likums un nelikumīgi naturalizēti Latvijai naidīgie krievu okupanti. Tādā haosā un tiesiskuma klajā izņirgšanā cerēt uz labklājību un tautas vienotību ir vairāk kā naivi.
Nekas pat nav jāizgudro, jo viss jau ir bijis, atliek tikai vadīties no senču gudrības, kaut vai no latviešu ekonomista Kārļa Baloža devuma. Vajadzīga tikai vēlēšanās kalpot savai tautai un savai valstij, bet tā īpašība ir totāli iznīcināta. Tās vietā ielikta krieviskā badainība, mantrausība un viltības izmantošana, lai primitīvi kalpotu naudai nevis augstākām vērtībām.

Savukārt LRTT piebilde “Pārmaiņas” sacītajam:

Viss jau nav tik VIENKĀRŠI kā saka “Pārmaiņas”. Šodienas Latvijā neko CILVĒKS PARASTAIS nav spējīgs izmainīt. Biruta Loze to pasaka nepārprotami: “Var runāt un rakstīt par noziegumiem pret tautu, bet vienalga nekas nemainās…” Latvieši jau nav pie varas grožiem- tāpēc runāt par šodienas latviešu politiku, ir pilnīgi nevietā. Vai tad L. Grantiņu tiesā latvieši, vai antisemītiskie krievžīdi Borovkovs & Godmanis ? Šodienas Latviju pārvalda hazāržīdi un viņu ideoloģiskie pārstāvji- čekisti un komunisti, proti, mūsu ienaidnieki, mūsu tautas slepkavas ! Ne velti visi valdības pārstāvji saņem “svētību” no Ciānas pretekļa-visīstākā laupītāja krievžīda Suharenko !

Ciānas prusaki- sātanisti ! Cik TIESISKI šie divi prusaki atrodas Latvijā? Un, kāds šiem mēsliem vispār sakars ar Latviju ? Neviens latvietis viņus šeit nav aicinājis ! Neviens latvietis viņus nav pilnvarojis lemt Latvijas un latviešu tautas likteni.

Lielās pārmaiņas mums vēl stāv priekšā.

Tie, kuri saka, ka Kariņš un Levits ir “sapuvušo” Rietumu pārstāvji, ir apzināti provokatori vai noderīgie idioti. Kariņš un Levits ir tādi paši cionistu provokatori kā VVF ! Paņemsim tikai vienu mazu “nogrieznīti” no šīs sistēmas, kas atsedz visu LIETAS BŪTĪBU. Atmodas laika Godmani ar viņa abām “matracēm”- Veidemani un Kalnieti. Šie zemiskie ELEMNTI vēl šodien atrodas pie teikšanas. Un tādi zemiskuma- nešķīstības “simboli” ir simtiem, protams, ar slēptāku aizkulišu dzīvi.

Tas pats Liepājas “mūžīgais mērs” U. Sesks ar savu ģimeni, kurš strādā 16 darbavietās- praktiski neaizvietojams ģēnijs… Īsts laupītājs un slepkava. Neviens tiesnesis neizskatīs viņa lietu, kur nu vēl Godmaņa, Borovkova vai Indiksona.

Atkārtoju, visas lielās pārmaiņas mums vēl stāv priekšā.

29.10.22

You may also like...

7 komentāru

  1. Odze. saka:

    He! Krieviskaa komenta analize.
    / Mums jaiziet no uzspiestu stereotipu guusta. /- mi un zee… Kam tad RB to adresejis- virieshiem vai sievietem ? Ar islamistu STEREOTIPIEM
    joki nav nekaadi ,ja sieviete kaut ko veeletos iebilst. Tad kas buus vienoti ???
    /Runa nevis par sadarbibu ,bet vienotibu ,kam jabuut saskanjaa ar MUSU(?) religijas paraugrakstu./
    Kas tie ir par MES ??? Vai koments nemts no islamistu sanaksmes,sapulces, kongresa vai kada spredikja, vinju sabiedribaa ?
    Un ko ,taadaa gadiijumaa ,,tas ,, dara latviesu patriotu domu portaalaa?

    / Svetie raksti -cilveku sacereti./ Jaa , liela dalja- pilnigs fufels. Tas globaalais plaans- par cilveku aitizesanu un jeerizeeshanu…
    TO ,PATIESAM ,IR IZDOMAJUSHI … NECILVEKI. KAM AR CILVEKIEM NAV NEKAA KOPEEJA.

    Gan smiekligi,gan bedigi reizee… Nafta ,gaze bus lietosanaa ,salidzinosi iisu laiku… un tad kas zemu,kas augstu.

    Pasaki, RB, kas izgudroja ergeles ? Vai TADS ,kam apstajusies civilizaacija 1000 gadus atpakalj?

    v

  2. RB saka:

    Ja LRTT vēlas iztirzāt Islama jautājumus, tad attiecīgajās lapās nedrīkst būt rupjības. Skaidrs, ka runāt par mūsdienu sabiedrību bez rupjībām nav iespējams. Arī es dažkārt tās lietoju. Tomēr LRTT bieži publicē komentārus ar jēlībām, kurām nav nekāda pamatojuma. Būtu ieteicams atturēties no šādiem komentāriem LRTT kopumā, bet ticības jautājumiem veltītajās lapās it īpaši.

    Attiecībā par minētajiem citātiem no Movladi Udugova raksta,
    https://www.kavkazcenter.com/russ/content/2022/10/23/121086/movladi-udugov-otvetstvennye-strany-dolzhny-byt-gotovy-vzyat-rossiyu-pod-vneshnee-upravlenie.shtml
    manuprāt, domas ir izteiktas nepārprotami:

    “Если мы хотим выжить в наступающем новом мире, нам надо отказаться от узконационального мышления и выйти из плена навязанных стереотипов, опираясь на требование Ислама быть едиными.

    Речь идет именно о единстве, а не союзничестве. Это единство должно отвечать предписанию нашей религии, а не выдуманными сочинениям людей, придавших им статус «священных писаний».”

    Minētais interneta resurss galvenokārt uzrunā musulmaņu auditoriju. Tāpēc, runājot par vienotību, autors norāda uz Islamu kā vienotības pamatu. No latviešu auditorijas viedokļa interesi izraisa autora redzējums par Krievijas iespējamo nākotni. Tas varētu būt vienlīdz pieņemams gan latviešiem, gan čečeniem, ukraiņiem, krieviem un visām citām neskaitāmajām tautām, neatkarīgi no reliģijas, kuras tieši vai pastarpināti cieš no neprātīgās ebreju – čekistu varas. Šajā ziņā mēs visi varētu būt labi sabiedrotie.

    Tomēr ja ir interese tieši par Islamu, internetā ir daudz resursu, kur var rast atbildes uz jautājumiem. Var aprunāties ar paziņām musulmaņiem, ja tādi ir, vai aiziet uz mošeju.

    Starp citu, citāta otrā rindkopa satur norādi uz nozīmīgu Islama īpašību, ko daudzi nezina. Jebkurš populārs skaidrojums, grāmata vai raksts, kas domāts plašai auditorijai, ir tikai autora subjektīvais redzējums vai skaidrojums no personiskā viedokļa. Patiesība ir tikai oriģinālajos tekstos arābu valodā. Šī iemesla dēļ Korāna tekstam latviešu, krievu, angļu vai jebkurā citā valodā līdztekus jābūt oriģinālajam arābu tekstam. Tas pats attiecas uz pravieša Muhameda (s.a.w.s.) Sunnu un Šaria’ likumiem.

    Mans personiskais viedoklis par citējamo rakstu ir tāds, ka tas ir pats saprātīgākais (ilgtermiņa) risinājums, ko mēs varam iedomāties esošajā situācijā. Tomēr manas intereses un darbība ir un paliek tajās jomās, kas attiecas uz varas un sabiedrības pārvaldes jautājumiem. Tas viss ir savstarpēji saistīts, protams.

    Esmu devis daudzas norādes uz sabiedrības pārvaldes standartu https://societyandnature.org/rb-01-rus.pdf un jēdzienu skaidrojumiem https://societyandnature.org/rb-02-rus.pdf . To vairs nedaru, jo tikpat labi varētu ieteikt cilvēkiem lasīt normatīvos aktus vai matemātikas mācību grāmatu, lai noskaidrotu patiesību.

    Tā vietā esmu pielāgojis minētos standartus Latvijas situācijai, noformējot to kā Latvijas valsts prezidenta programmu. Šīs programmas būtību populāri aprakstīju rakstu sērijā “Militāra tautas pašpārvalde”. Pirmā daļa šeit https://tautastribunals.eu/?p=62540, nākamās seko. Iepriecina, ka lasītājiem labi gāja pie sirds sērijas trešā daļa, kur aprakstītas prezidenta rīcības https://tautastribunals.eu/?p=62599 .

    Kopumā, ieskatu manā darbībā varētu sniegt kopsavilkums par galveno https://societyandnature.org/galvenais/ .

  3. :))) saka:

    Eergjeles ir vnk. stabules evoluucija.

  4. AG saka:

    Bordāns gan ar žīdiem nekad nav draudzējies… :)))

  5. Valodas stūrītis saka:

    (No 4.maija režīma daiļmelošanas par ieteiktajām zālēm): “Aizlikts deguns”
    — Latviešu valodā tāds bezjēgas vārdu jēdziens nav nekad bijis! Bet tas ir burtisks vārdu tulkojums no krievu valodas runas: “založennii nos”.
    Latviešiem ir sava valoda. Sakāms būtu: iesnas,pilns deguns,deguns ciet,vai vēl kādi latviešu sadzīvē pierasti un saprotami vārdi. Nepieņemsim valodā to,kas svešs!

  6. Pie valodas stūrīša saka:

    “Rino gēls atrisinās jūsu problēmas! Pērciet rino gēlu!”
    — Rino,itāliski nozīmē deguns. Gēls,laikam angliski nozīmē želeju.
    Padomājiet,kādā kultūras vidē Latvijas cilvēki tiek iebūvēti!

  7. Anonīms saka:

    Nūja! Islamizacija pāriet arī latvietes un tā musulmanizacija notiek jau visādās variācijas iepludinot Kebaba ēstuves. Nu no nākdams Anglijā pirmais cilvēks, kas mūs ar krievu skuķi blakām sveica bij pakestanietis, kad pasniedzu jam rupjo maizi – Lāci, tad jis ar savu draugu postīja un atdeva man atpakaļ. Viņš nezin, kas tur iekšā! Redz Bruneram uztrauc, kad runā par reliģijas lietām, bet īpaši musulmaņu reliģiju, kas ir tāda pat keceriba, kā Luterisms atskelies no Romas katoļu baznīcas. Tā ar musulmanisms ir sekta, kas atsirusies no Pareizticibas. Izbijusais kaimiņš Elmans man ar sāka boret musulmaņu tēmas un gudrikoties par Ulmaņa laikiem vēl neaizmirstot arī latviešu leģionārus. Vien norādīju kulturālā veidā, ka starp mums ir žogs, kas norāda virzienu no Prussijas virzienā uz kalnu Jānis! Viņam to dzirdot acis šķērsām, ka par tādu lietu jis nekad nav nekā dzirdējis. Ta nu ar vienaa nelielā Latvijā lielākā daļa viens par otru nekā nezin, bet sākot runāt par dzimts lietām, tad visu biežāk sākas kašķi savstarpēji no pašas iekšienes. Elmans arī sevi pasniedza, ka pēc asinīm viņam būtu jābūt savas tautas valdniekam un iespējams, ka tā tas arī būtu, ja nebūtu tie paši jūdu anglosaxi. Iespējams arī mana dzimts būtu šodiena bagātākā dzimts Latvijā, ja nebūtu atkal tie paši judasu krievi ar anglosaxiem! Iespējams būtu daudz kas, ja nebūtu apkārt svešo un tikai savējie, bet labs piemērs, kad Elmanim izteicu par Albertu Kaulu. Tauta nav pelnijusi, lai viņai būtu labs valdnieks, jo tā izmanto labestību pārvēršot visu netīrība. Tautai vajadzīgs ir bardaks! Tad Elmans pieminēja revolūcijas laikus, ka kāds bagāts vīrs angļu inženierim bij samaksājis krietnu naudu, lai jis uz projektē ūdens vadu, kas pa taisno no kalna virsotnes dzidrako ūdeni novadītu līdz tās kājām. Kad revolucionāri plosījās Baku, tad turīga vīra meita staigāja kranckas i ēst nebij ko, bet tauta viņai i graša nesasvieda saujā! Tādu piemēru iz saviem ļaudīm ir pa pilnam, kad māsīcai vajadzēja nakts mājas ar saviem brutganiem, tad durvis tai nebij liegtas, kad viņas vurdalaks izlīda pasaulē un brūtgāns aizbēga pie savas sievas arī netika noraidīta, bet vēl visādi tam vurdalakam palīdzēja savējie nostāties uz kājām kamēr pati meklēja kārtējo brūtgānu. Tomēr pagāja desmitgade un vienreiz dzīvē vajadzēja paprasīt svarīgā brīdī nakts mājas rada gabalam i neviens neatvera durvis. Tad nu arī tās changalietes dzimts saietu taisīs, bet aizbraucot atkal ir tā pati bēda, ka neapjēdz jaunatne, ko drīkst runāt i nedrīkst vecākai paaudzei. Reliģiski arī iz bērnības audzināti bijigi skaitīt paterus! Tie paši pakestaniesi Anglijā pīpē marihuānu gandrīz katru dienu i micas ar poļu skukem, kā ar dzer šņabi. Kad pajautāju, kā ar reliģiju, tad atbildēja, ka es esmu Anglijā. Te nav Pakistana! Spermorozoids vai tomēr Semenis? SEMENO – IMENO – IME _EMEN-NAME. VISPĀR tā Dieva Svētība ir dota katrai tautai savā Tēvu zeme pa Dēla līniju, ja es kursis būdams pisos ar visām apkārtējo tautu beibem un viņas iznēsā manu sēklu, tad pasaule viņas dzemdē Kuršu dēlus i nevis izdomatus latviešus. Tā nu ar tie senči ir sakrustojusies ar visām apkārtējām tautām i dažs nerunā pat savā Tēvu valodā ikdienā, jo mātes klāt esamība ir ietekmējusi. Tādi laiki, ka vīri strādā Anglijā, lai apmaksātu rēķinus saimei Latvijā! Unikums, ka jāmeklē darbs pa visu pasauli, bet tai pašā Latvijā vīram darba nedeva, kad jis bij gatavs strādāt. Darbs =Bread, tad nu tam Bruneram būtu jāpaskatās uz to angļu sabiedrību, cik tā savā slinkumā ir izvirtuse, ka skaistu sieviešu viņiem nav un braukāja maukoties uz Latviju! Neaizmirstam viņu nodevību otrā pasaules kara laikā i viņus izkarnijums pie Brīvības pieminekļa. Musulmaņi uzvedas daudz tīrāk par angļiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *