L. Lapsa: “Bordān, rokas nost no visu cienītā Kalnmeiera !”

https://www.delfi.lv/news/versijas/janis-bordans-neizlemiba-kas-dargi-maksa.d?id=51130475

Bordāns visu pareizi pasacīja, bet būtībā jau viņš pasacīja STARPTAUTISKO EKSPERTU VĒRTĒJUMU par stāvokli Latvijā.

Vai ievērojāt, ka jau mēnešiem Bordāns tiek pazemots no vietējiem “EKSPERTIEM”, no tiem, kuri saistīti ar starptautisko cionistu mafiju, kura izlaupa Latviju !

Lūk, kā darbojas latviešu tautas slepkavas- Kalnmeiera banda !

Kārtējā zemiskā cionistu žļurga pret Bordānu !

Armands Puče un viņa čekas „komanda“ !

Saeimas koalīcija piekrīt Bordānam, ka Kalnmeiera jautājums ir “jāaplūko”, bet šeit jāsaka skaļi: UZMANĪBU !

Tas ir tikai formāli, jo pārējās koalīcijas partijas visas ir saistītas ar noziedznieku Kalnmeieru un it sevišķi jau tieši premjers Kariņš.

Kalnmeiers būtu nekavējoši jāarestē un jātiesā, jo viņš ir Starptautiskās Mafijas piesedzējs un koordinators. Viņa darbība ir saistīta ar cilvēk tirdzniecību(sātanisma rituāli) un visa veida kontrabandu !

Aiz tā visa stāv Izraēla !

H- 86 jau informēja Bordānu par Aivara Borovkova un Riharda Bunkas noziedzīgajām organizācijām, aiz kurām darbojas slepkavu komandas !





Tieslietu ministram Jānim Bordānam

Iekšlietu ministram Sandim Ģirģenam

LR Ģenerālprokuratūrai

 

                                              LCTAG H- 86 iesniegums

Latvijas cilvēktiesību aizstāvēšanas grupa HELSINKI- 86(latviešu tauta) vēlas, lai JŪS paskaidrotu, uz kādiem TIESĪBU PAMATIEM Latvijā darbojas tādi veidojumi kā: LATVIJAS JURISTU BIEDRĪBA, kuras prezidents ir PSRS VDK virsnieks- nelatvietis AIVARS BOROVKOVS un LATVIJAS JURISTU APVIENĪBA, kuras priekšsēdētājs ir PSRS VDK virsnieka ANDRA BUNKAS audžudēls- nelatvietis RIHARDS BUNKA ? Ko šīs divas “organizācijas”, kuras vada PSRS represīvo orgānu virsnieki un viņu ģimenes locekļi, veic LATVIJAS interesēs un no kādiem/par kādiem līdzekļiem viņi tiek uzturēti ? Ir taču zināms, ko sacīja pēdējais Latvijas PSR VDK priekšnieks- latvietis EDMUNDS JOHANSONS: “Latvijas drošības jautājumu bez manas ziņas Maskavā nokārtoja VDK darbinieki A. BOROVKOVS un I. GODMANIS.”

Mēs zinām, ka pēcATMODAS Latvijā neizskaidrojamās nāvēs ir “miruši” neiedomājams daudzums Latvijas patriotu un latviešu biznesmeņu, bet pilnīgi neviens vainīgais nav atklāts ! Nav noslēpums, ka šīs abas “organizācijas” darbojas pēc “militārprincipa” un ir saistītas ar Maskavai pakļauto- Rīgā darbojošos TM Security, kas skaitās 5. kolonna Latvijā un, kura arī sadarbībā ar LJB un LJA veic 4. maija kliķei nevēlamo personu likvidēšanu ! Ir arī zināms, ka Latvijā notiek SĀTANA PIELŪGŠANAS RITUĀLI, kuros tiek upurēti cilvēki un dzertas to asinis. Šeit pieminētās “organizācijas” ir tās, kuras apgādā SĀTANISTUS ar vajadzīgo CILVĒKMATERIĀLU.

LR drošības orgānu uzdevums ir noskaidrot: visu no Latvijas bērnu namiem adoptēto bērniņu likteņus ! Tad arī atklās šausmas, kādas šīs čekistu organizācijas veic pret latviešu tautu. Ir jāpārskata neiedomājami daudz krimināllietu, kuras safabricētas tieši pret latviešu tautai piederīgajiem, kas ir ierindojamas pie SĀTANISKO RITUĀLU procesiem. Piem: Osvalda Miglas, Gintas Voicišas, Mārtiņa Grīnberga, Sintijas Bāliņas un d.c. simtu LIETU !

ASTRĪDA BABĀNE, kura ilgu laiku strādāja R. Bunkas “kantorī”, liecināja H- 86: KAS IR ŠIS KANTORIS un ar ko tas R. Bunkas vadībā nodarbojas ! Arī bijusī tiesnese SANDRA BRIĶE ir gatava liecināt par šodienas bandītisko “tiesībnieku” noziegumiem pret valsti un tautu !

 Latvijas CTAG H- 86: L.Grantiņš. I. Aparnieks. V. Freimantāls. O. Migla

16.03.19





Izraēla par katru cenu grib dabūt Levitu par prezidentu, lai glābtu savu ādu. Cik labprātīgi vai spiesti to uzņem Bordāns, pašlaik grūti pasacīt ! Pats aktīvākais noziedznieka Kalnmeiera aizstāvis un Bordāna norējējs ir cionists Lato Lapsa. Viņš ir klāt visur un “zina visu” !!!

Cik var nojaust, tad Kalnmeiers tiks klusi aizvadīts pensijā, bet, kā jau sacīju: pēc būtības šis noziedznieks būtu nekavējoties jāarestē un jātiesā !

Viņa vieta ir karātavās,- publiska pakāršana !

27.05.19                              L. Grantiņš





VIDEO:

Blakus Bordānam var skatīt totāl- idiotus, kuri visus šos garos gadus ir atbalstījuši noziedznieku Kalnmeieru !

Nekas vairāk kā parazītiski prusaki- tarakāni, kuri jātiesā kopā ar Kalnmeieru !

You may also like...

8 komentāru

  1. interesanti saka:

    vai tanīs briselēs ir arī kāds, kurš nepielūdz Mamonu ?

    http://www.la.lv/finiss-brisele

    Izskatās – tur ir tikai tie, kuri cer, ka viņu zārkam
    būs milzīgas kabatas !?

  2. lienošais monopols saka:

    kā “likumīgi” veidojas baroni:

    http://laukos.la.lv/lauksaimnieki-mednieki-dzivnieki-ka-sadzivot

    Tavs mežs JAU nepieder tev !
    Tagad vēl būs piespiedu klaušas it kā
    sabiedrības labumam…
    Patiesībā – Rīgas kabinetos bikšu dibenus
    deldējošo birokrātu labumam !

  3. AGedroics saka:

    Dr;z tu, cerams, sapratīsi, ka arī Bordāns to pašu pelnījis, ko visi pārējie !!!
    .
    .
    .
    Admins
    Tāds pats kā citi nav, bet, iespējams, ka par tādu pataisīs…. .
    Tu taču arī biji varonis, bet ,kad draudēja ziepes,tad sāki pūst viņu stabūlē un lūgt Kalnmeieram piedošanu ļoti zemiskā vēidā(augsti godātais, ļoti mīļotais Kalnmeiera kungs…)…. . Un tu pūt vēl šodien… , par ko saņem savus troļļa 200- 500 jevro-dinārus(30 jūda grašus) !

  4. Ugunīts saka:

    Jau no rītdienas taps Leviatānija. “Nekādu Latviju,nekādu tautu!” No gramatikas izņems burtu;R. Tas būs praktisku apsvērumu dēļ,Leviatānijas sabiedrotajiem nedrīkst rasties nekādas grūtības un šķēršļi. Nez’,kā Rīga tiks nosaukta? Par Yeigu,vai Telavivu-2.

  5. Ķeceris saka:

    Kāpēc jānomaina Kalnmeijers,Bezhļebņikovs (Maizītis) un valsts policijas priekšnieks?- viņi taču ir tik atbilstoši 4.maija režīma būtībai! Nomainīs,un VVF.banda būs sagrauta.Vēl izrādīsies,ka 4.maija režīms vairs nav 4.maija režīms!

  6. Sāls+ saka:

    Ka Kalnmeieru amatā nomainīs līdzvērtīgs tips,ir ļoti ticams. Tieslietu sistēmai padotā Ğenerālprokuratūra tiek vadīta pēc tiem pašiem principiem kā tiesu vara. /tautastribunals.eu/ materiālos,vai citur,lasi!: “CIONES GUDRO PROTOKOLI”/tiesneša pieļaujamais vecums ir 55 gadi/ Kas to nosaka,un aiz kādiem apsvērumiem,lasi protokolos pats!

  7. "izmeklēšana" saka:

    http://www.la.lv/policija-advokata-bunkus-slepkavibas-izmeklesana-sadarbojas-ar-tris-nvs-valstim

    Ar kurām valstīm sadarbojās, piemēram, Roņa
    gadījumā ?

    Vai vienkārši vajadzēja aiziet uz blakus kabinetu
    un uzlikt rokudzelžus ?

  8. Andris saka:

    Nu Bordāns taču arī bija noziedzīgajā politgrupējumā – Latvijas ceļā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *