Par tiesu un Kremļa hemoroīdiem(zaļajiem cilvēciņiem)

www.tautastribunals.eu-12LRTT i- vietne bija publicējusi, ka L. Grantiņam 23.06.2015. bija, pēc kādas mistiskas tiesas „norādījuma”, jāierodas uz “kārtējo” pratināšanu(Lietas apspriešanu) par izdošanu Latvijas varasiestādēm.

Paskaidroju: Visas iepriekšējās reizes, kad bija jāierodas uz TIESĀM vai paskaidrojumu došanu, es sazinājos ar sekretariātu un sakarā ar mana darba specifiku tikšanās man ir tikusi iekārtota nedēļas nogalē. Vācu iestādes ir ļoti pretimnākošas. Tā tas notika arī šoreiz. Pazvanīju pēc dotā tel. nr. un paskaidroju, ka man, sakarā ar darba specifiku, būtu vēlams termins nedēļas nogalē. Viss notika laipni un draudzīgi. Ates kungs apsolīja par šo problēmu parunāt ar tiesnesi, piebilstot, ja es nesaņemšu jaunu pavēsti, tad spēkā paliek esošais termins. Tā kā es jaunu pavēsti nesaņēmu, tad ierados jau minētajā datumā. Nogaidījos pie attiecīgās telpas numura pus stundu, bet neviens neieradās. Iznāca meklēt un arī atrast „vainīgo” Ates kungu. Noskaidrojās, ka mans lūgums kārtējo reizi ir ņemts vērā un sēde pārlikta uz 31.07.15.

Pavēsti neesmu saņēmis tāpēc, ka streiko pasta darbinieki.

Un tā, man par prieku un Rasnačam par nelaimi, es būšu uz „brīvām kājām” vēl visu nākošo mēnesi. Pa šo laiku apmeklēšu savu Tēvzemi un ceru, ka Latvijas jaunais prezidents, kuram esmu aizsūtījis „lūgumu tikties”, mani sagaidīs ar atplēstām rokām.

Mums būs daudz par ko runāt !

Nu, par tiem pašiem „zaļajiem cilvēciņiem”, par kuriem ir sākusi runāt arī Sandra Veinberga,

http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/565462-vai_usakova_partija_saskana_darbojas_ka_kremla_zalie_cilvecini_latvija

bet LRTT jau sen par šo tēmu raksta:

LRTT. Kremļa “zaļos cilvēciņus” ražo Latvijā

L.-Grantiņš-Bitenieks-Ulmanis-Latvija-māksla-Bariss-EihmanisDomāju, ka tas ir arī galvenais iemesls par ko būs jārunā tiesā un, par ko mani vēlas sodīt Latvijā. Veinbergas kundze, protams, raksta visu pareizi, bet tikai viena maza nianse ir visā viņas TAISNĪBĀ(taisnība jau nebūt nav Patiesība). Vai atceraties, ka es necik sen ievietoju šajā i- vietnē rakstu ar ilustrāciju: Tainība & Patiesība:

„Vai taisnības sacītājs var būt nelietis ?”

Veinbergas kundze savā rakstā nosauc tos, kuri atļaujas kritizēt „Saskaņu”. Protams, ka tā ir taisnība, bet Patiesība tā nav.

Kāpēc viņa nepieminēja LRTT un H-86 ?

Tāpēc nepieminēja, ka tas ir aizliegts !

Ja viņa pieminēs LRTT, tad viņas raksti netiks publicēti ne TVNET un arī ne LA.

Redziet, kas notiek, ja Grantiņš cenšas ierakstīt kādu komentāru Veinbergas slavinātajos TVNET vai LA: “Jūsu komentārs netika pievienots, jo neatbilst TVNET noteikumiem.”

Mans uzvārds izrādās, ka neatbilsts TVNET noteikumiem.

Secinājums ir viens: arī Veinberga „seko kāda norādījumiem”!

Taisnība un Patiesība ir divas dažādas lietas. Reiz lasītājs „skorcēnī” pēc manas kārtējās „tiesas” uzrakstīja vienreizējus vārdus: „Patiesības priekšā pat taisnie lūst !”

Tas viss, ko dara un runā Veinberga, ir domāts „iekšējam patēriņam”, kas ietilpst 4.maija kliķes demokrātijas teātrim.

Viņa vēl pieminēja Straujumu un Āboltiņu, tad nepaliek nekādu šaubu, kam kalpo Veinberga?!

Tieši Āboltiņa un Straujuma ir visīstākās SASKAŅIETES latviskajā mērcē.

Kāpēc Veinberga reklamē šīs Kremļa padauzas ?

Tāpēc, ka viņa pati ir viena no viņām !

Sekojiet līdzi „laika zīmēm”, lieciet kopā visus zināmos faktus un jūs nonāksiet pie Patiesības !

Veinberga ir ievietota Latvijas IDIOTU TOPĀ(nr.34), http://www.cehs.lv/2015/04/latvijas-idiotu-tops/#more-6928

kopā ar pamuļķiem Dimiteru, Gedroicu, Lindermani... . IDIOTU TOPS ir DP projekts, lai sētu jukas un radītu latviešos apātiju- neticību nākotnei.

Vai ievērojāt, kā dižais cīnītājs no Daugavpils Gedroics uzstājas pret L. Grantiņu, I. Roni un A. Kavaci ?

Es, neskatoties uz daudziem aizrādījumiem, apstiprinu dažus viņa komentārus, lai lasītāji zinātu, kas viņš ir un, kas ir tie, kurus viņš aizstāv, un kuri viņu aizstāv. Caur šo „kremļa hemoroīdu” mēs nonākam pie pārējiem viltus patriotiem, kurus kremliskais DP gatavo par nākošajiem „nacionālajiem varoņiem”.

Rūtenberga un Inkina tiesas ir visīstākais DP režisēts šovs. Šiškina aresti un A. Gardas harēma „cīņa”… . Tas pats ir ar Lato Lapsu.

Gedroics, Garda, Apine, Muzikante,Urbanovičs

FOTO: “Zaļie cilvēciņi !”

Jura Rubeņa, J. Lapinska un V. Šteina Grantiņa un H- 86 grupas apmelošana, viss tas ir, lai noniecinātu LRTT darbību, kurš ir vienīgais, kas sūdzas starptautiskajām iestādēm.

Kāpēc šeit pieminētie nesūdzas Starptautiskajām iestādēm ?

Pavisam vienkārši, šeit pieminētie jau arī ir tie saucamie „zaļie cilvēciņi”, kuri paši kauc pilnā rīklē: ”ķeriet zaļos cilvēciņus !”

LRTT saka:”Neceriet, latviešu tautas pabiras uz krievžīdu „zaļajiem cilvēciņiem”, viņu dienas ir skaitītas. Tāds Ušakovs un Urbanovičs(piedodiet par rupjību) tiks aiz izvadorgāniem Rīgas centrā pakārti.”

Sodam jābūt adekvātam pastrādātajam noziegumam !

Visus šeit pieminētos DP radītos “nacionālos patrijotus” gaida tāds pats liktenis.

Šeit kremļa hemoroīdiem prāta apskaidrībai: Сергей Доренко: Как Путин продает Россию китайцам https://www.youtube.com/watch?v=64REo7PrRB8

Dievs svētī Latviju !

25.06.15.    L. Grantiņš

You may also like...

7 komentāru

  1. A.Gedroics saka:

    Nu, Grantiņ, Latvijā gan tevi uzreiz arestēs!

  2. Eduards Lunis saka:

    —Vai tas būtu prātīgi darīts, braucot šurp!? Ja jau man pat Levita saietā neļāva izteikt ACĪMREDZAMU PATIESĪBU, BALSTĪTU UZ SATVERSMI, tad jau no viņiem var gaidīt jebkādu nelietnību! Un kā varētu nodrošināties?

  3. Miervaldis saka:

    Patiesi vārdi Grantiņa kungs.Valsts apzadzējiem vieta ir grāvī.

  4. Grantiņa kungs, ja brauksiet uz Latviju, tad Jūs arestēs, var pat ievietot Tvaika ielā.
    .
    .
    Admins
    Tāli, es katru gadu braucu uz savu Tēvzemi.
    Tvaika ielā es iebāzīšu krievžīdiskos komunistu kangarus, kuru ļaunie darbi ir sasnieguši Debesis !
    Dievs svētī Latviju !

  5. Admins saka:

    Skatieties, kā Vācijas Bundestāgā žīdene(deputāte) aizstāv Krieviju:
    https://www.youtube.com/watch?t=45&v=cNu3shBY-4Y
    Tā ir arī Izraēlas nostāja.
    Žīdi pret ASV !!!

  6. A.Gedroics saka:

    Bet šogad tu esi izsludināts meklēšanā!

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Gribētu atgādināt Grantiņam, ka Rasnačs un visi tieslietu ministri kopš 1993. gada 18.februāra nakts K R I N Ā L N O Z I E G U M A “leģitimizācijas” ir tiesājami ar visu likumu bardzību par varas izmantošanu savtīgos, politiskos nolūkos.

    Visi tieslietu ministri Latvijā ir personīgi atbildīgi par likumīgi atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības varmācīgo LIKVIDĀCIJU 1993. gada 18. februāra naktī, par 1938. gada Rīgas Latviešu Biedrības likumīgo 1938. gada statūtu ignoranci un apkarošanu.

    Visi tieslietu ministri ir sodami par pretlatviskas viltus biedrības radīšanu un uzturēšanu valstī, pie tam, ar nosaukumu Rīgas Latviešu Biedrība.

    Par Rīgas Latviešu Biedrību var saukties tikai atjaunotā Rīgas Latviešu Biedrība, kas Merķeļa ielā 13 1992. gada 18.jūlija kopsapulcē pieņēma vēsturiski nozīmīgo lēmumu – atjaunot 1938. gada statūtu juridisko spēku un vadīies pēc likumīgo RLB statūtu burta un gara.

    Visi tieslietu ministri, kas pievēruši acis, lai viltus Rīgas Latviešu Biedrība varētu pastāvēt un nepieļaut likumīgo RLB 1938. gada statūtu ievērošanu 22 gadu garumā ir tiesājami ar likuma bardzību par pretlatvisku darbību. Apzinātu pretlatvisku darbību.

    Personīgi esmu Rasnačam iesniedzis dokumentu, kuru viņš ignorēja, būdams tieslietu ministrs.

    Iekšlieu ministru vieta ir cietumā aiz restēm.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *