Par morāli un cilvēku sugu

Par šodienas politiķu morāli.

Ja pavērojam šodienas Latvijas politiķu(zagļi, meļi) izdarībām, tad rodas jautājums: vai viņi ir pieskaitāmi pie cilvēku rases, vai pie kaut kādām dzīvību izrādošām kreatūrām ?

Latvija, kura pēc PSRS sabrukuma bija industriāli bagātākā republika šodien atpaliekot, kā saka eksperti, no saviem kaimiņiem par veselu paaudzi. Un, nav iemesls šiem ekspertiem neticēt.

Ieejot Jetubes plašajos vizuāli informatīvajos laukos, par to varam pārliecināties pa visiem 100%. Viss, protams, ka ir likumsakarīgi, ja pavērojam kādi tikai švaļi sēž Saeimā ?! Ko viņi, šie parazīti, sākot no parādnieka un beidzot ar kursīti un urbanoviču, ir spējīgi radīt ? Visi ir vieni vienīgi marionetes attiecīgajam čekistu klanam- Latvijas mega izlaupītājiem.

Tas nepatīkamākais, ka visu to tautai redzot, tā atkal  ievēlēja tos pašus neliešus. Vai tā nav sātaniska aptaurētība, ka Saeimā atkal atrodas Kariņš, Šlesers un tas pats Krištopāns ?

To partiju, kura uzsāka reformas, kuras līdzinās Igaunijai un Lietuvai, izmeta no Saeimas ar lielu troksni ! Tātad, Latvijas un latviešu nīdēšana turpināsies jau ar paātrinājumu. Ciānas “gudrie” var svinēt kārtējo uzvaru. Visas ievēlētās partijas ir saistītas ar šiem “gudrajiem”. Visi definējami kā: meļi, izvirtuļi un zagļi ! Vai kāds man var nosaukt kaut vienu jaunievēlēto deputātu, kuram nevarētu piedēvēt šos trīs apzīmējumus ?

Pasaule tomēr atbrīvosies no šīs Ciānas smirdoņas un, kā jau esmu vairākkārt rakstījis, tad bez ASV jūras kājniekiem mums neiztikt.

27.10.22

Viņš var atkal droši uzelpot, jo viņa pretinieks- J. Bordāns, tika no Saeimas padzīts ! “Lai dzīvo sātanisms !”

You may also like...

7 komentāru

  1. AG saka:

    Lembergs jau nu gan tev dirsu nedos! :))

  2. Pie valodas stūrīša saka:

    Pēdējās dienās LVR-1 dzirdētie vārdi,kādi nav latviešu valodā: “mainings,kešings,rūtings,blakauts,diskonvertings,strīms,disbalanss,reverss,prakse,moduls,samits,plēnums,inversija,kolapse,pīrsings,frustrācija,detālplāns,busteris.” Pie varas esošā kliķe,laikam tādēļ runā daudziem tādiem svešvārdiem,lai būtība par lietām viņu netīrajā virtuvē nemaz netiktu skaidra.

  3. Valodas stūrītis saka:

    Visu var izteikt latviešu valodā! Arī to,ko Kariņš domā ar sevis iecienīto vārdu: “recesija”.

  4. Anonīms saka:

    “Vienā brīdī gāzi nāksies pārdot par dempinga cenām.”
    Deputāti! Blēži! Meļi! Mutes bajāri! Par kādām cenām pārdosiet gāzi? Beidziet mums reiz “bāzt vafeles ausīs”! Jūs runājat tā,lai lielākā daļa nekā nesaprastu.

  5. Īsā svešvārdu vārdnīca: saka:

    Ir vēl vismaz viens cionisms (“ekspansionisms”). Lieta tā,ka krieviski cionismu lasa kā: “sioņizm”. Nezin,kā to uzskata franči.

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Soviet imperijas sagrāve? Nesaprotu nekādi un daudzi miljoni cilvēku nesaprot, kā to imperiju, kas pārvaldīja pusi pasaules varēja sagraut Hutorjani latishi? Visas nacionālās republikas sēd cilvēki pie varas, kas ir augusi un veidojusies Soviet times! Klāt viņiem ir piebiedrosies tik brāļi un māsas no rietumu sabiedrības, kas tādi paši asinis, kā Gedroics. Tā Ukraina ar saviem nacistiem arī jau savdabīga? No kurienes ņemties tiem nacistiem, ja pusi gadu simteņa ir dzīvots Soviet sistēmā? Nacisti, bet tomēr jāpaskatās uz viņu sejām un atkal brāļi Gedroicam. Ikdienas mietpilsoniem ir nospļauties uz visāda veida izkārtnēm vai Nacionālām, vai internacionalam. Katrs meklē dzīvē ceļus, kur sakrustoties lai būtu labi, bet bēda, ka tais krustojumos stāv atkal Gedroica asins brāļi un viņi dara visu, lai ļaudīm būtu =Nelabi. Izkārtnes nomainītas, bet būtība garīgā ir tā pati, kas ir bijusi.

  7. par rupjo liekuli saka:

    pareizi teikts un ari par to paiderastu gedroicu, kas mocaas ar savu zilo kaiti un citiem uzbaazas un pat te, izteikti politiskajaas temaas

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *