Kādas mēslu vaboles(Ilzes Viņķeles) uztraukums

Par šīs noziedzīgās blakts ģimeni

Ļoti labi par šo kroplo kreatūru- I. Viņķeli(un ne tikai par viņu) ir izsacījies Edgars Kramiņš, kad bija ciemos pie Kiviča:

Un tagad par šīs blakts uztraukumu.

Varu izsacīt ļoti lielu mierinājumu šai cionistu koriģētajai noziedzniecei: “To, ko paredzērts PAKĀRT, tam nebūs lemts tikt NOŠAUTAM !”

Pārsvarā tos, kurus pakar, tiesā TRIBUNĀLOS. Tā kā priekšā tev, nožēlojamā sūdamuša, stāv restes ar starpposmu TRIBUNĀLS, bet finišs: KARĀTAVAS ! Tev un tavam vīram būs jāatbild par genocīda veikšanu pret latviešu tautu. Jūs, sātaniskos izdzimumus, visus noslaucīs no zemes virsas ! Tu un tev līdzīgie ir augoņi ne tikai uz latviešu tautas miesas, bet uz visas cilvēces !

Linarda Grantiņa paraksts būs zem tava PAKĀRŠANAS protokola uz kura būs ANO zīmogs !

06.11. 20

You may also like...

3 komentāru

  1. Armands saka:

    Nu zinās tiek informēts, ka Maxima ieviesusi attālinātās apkalpošanas ierīces, lai uzlabotu apkalpošanas servisu. Nu vēl tāds Sinajietis Reirs izgudrojis jaunus nodokļus, lai vecim nebūtu iespējas sagrabināt elementarajam dzīves vajadzībām. Pakārt un nošaut, bet viņi iznīcina tomēr cilvēkus un cilvēkiem nav elementāras iespējas sevi aizstāvēt. Kamēr jūs spriežat tiesu viņi tiesā cilvēkus un paši latvieši arī tai sātana teātrī līdzdarbojas. Ārsti, policaji, pārdevēji un visa valsts korporatīvā sistēma.

  2. Aelita saka:

    Nav vairs daudz tādu vietņu, kur tā uzreiz var uzrakstīt komentāru, īpaši nereģistrējoties.
    Situācija ar Kovidu jau kļūst pārāk bīstama – ziņa par Saulkrastu sociālās aprūpes centru, kur aprūpētāji saslimuši, tiek aicināti darbā brīvprātīgie, nupat atkal Ādažu vidusskolas direktora brīdinājums (jauns.lv), ka tā turpinoties, nebūs skolotāju, kas mācīs bērnus kaut vai attālināti. Ja vēl ņem vērā, ka liela daļa no mediķiem un skolotājiem ir cienījamā vecumā un attiecīgi paaugstināta riska grupā, viņiem būtu vēlams tagad iet pensijā un lieki neriskēt ar savu dzīvību.
    Tie, kas neuzskata Kovidu par bīstamu un nebaidās, tiešām šajā laikā varētu doties palīgā aprūpēt slimniekus, jo mediķi jau esot pārguruši gan fiziski, gan garīgi.

  3. Pārmaiņas saka:

    Kad vēlētāju aktivitāte sasniedz 125% !!!
    Lūdzu atveriet paši, jūtūbes kanālu “Михаил Веллер” ar dotajā brīdī jaunāko video: Вот это афера: украсть будущее мира!
    —–
    Saiti vairs nevaru pievienot, jo dzīvojot savu tēvu zemē Latvijā neesmu reģistrējies “odnoklosņikos”, tviteros,fakbūkos vai ВКонтакте, bet tas savukārt liedz legāli iekopēt saiti. Tāpat arī kategoriski atsakos piekrist cockām, kas aizsedz skatu ziņu portālos un uzņēmumu mājas lapās, jo uztveru tās par legalizētām spiegprogramām, kurām jāiegūst jūsu piekrišana, lai rakāties jūsu datos, tāpēc apeju tās vai vispār metu mieru.
    .
    .
    .
    Admins
    Minētais video:
    https://www.youtube.com/watch?v=K9NMVI5Pt40

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *