Par Lato Lapsu: Vectēva gēni neliek mieru

Kamēr būs tādi Lato LAPSAS, Latvijā nekas nemainīsies !

Kā jau šajā vietnē daudzkārt pieminēts: Lato Lapsa ir Jaunāko laiku lielākais Latvijas valsts un latviešu tautas ienaidnieks- pēcAtmodas grandiozākais vēsturisko notikumu viltotājs.

Kamēr būs LATO, nekas nemainīsies !

Jebkuri meli ļauj šai šausmu sistēmai izdzīvot un turpināt veikt asins darbus pret pamatnāciju- LATVIEŠU TAUTU. Visas viņa izdotās grāmatas ir Patiesības un MELU mistrojums, kas ir pieskaitāms pie melu augstākās pakāpes.

Tas ir SĀTANISMS.

Nevies no valdībā esošajiem nekad nav uzdevis jautājumu: Kā šis Lato Vitovičs Lapsa tiek pie šīs informācijas ? Nekur arī nav ticis publicēts viņa vectēva Hado Lapsas dzīves stāsts. Nepārprotami, ka interesi izraisa arī viņa, viņa tēva un vectēva neordinārie vārdi-latviešu ausij pilnīgi nepieņemami ! Ne ar kādu latviskumu nekādas darīšanas  te nevar būt. Šeit ir saknes jāmeklē Padomju okupācijas sākuma periodā, kad tika dibināta ebreju nacionālā gvarde. Vis latviskais šim tipam ir kā VELNAM KRUSTS KAKLĀ, kas izpaužas melu lēkmēs. Lato Lapsas uzturētajai i- vietnei www.pietiek.com  nav nekāds sakars ar VĀRDA BRĪVĪBU un demokrātiju, tāpat kā franču “Charlie Hebdo”, kas atļaujas “iespļaut acīs” pat Pašam RADĪTĀJAM. Karikaturizēt Svētos, jaukt Patiesību ar meliem, ir Sātana kalpu roku darbs.

Gan “PIETIEK.COM”, gan “CHARLE HEBDO”, ir viens un tas pats saimnieks- sātaniskais HABAD(hazāru sekta).

Sava veida interesi rada arī A. Priedīša konflikts(influenceris Lapsa Lato Vito Hodo Endo Leo Gauno) ar Izraēlas izlūkdienesta darbinieku, nemaz jau nerunājot par to, ka aktīvās Atmodas aizsācējs L. Grantiņš un vēsturnieks- profesors Indulis Ronis tika no šī MOOSADa darbinieka puses nodēvēti par GARĀ VĀJIEM.

Lato Lapsas vieta ir aiz restēm ar finišu: KARĀTAVAS !

LRTT arhīvs

——————————————————————————————————————————-

K.Zuika

Ne mīts, bet patiesība par Kārli Ulmani.

Foto: Mācītājs Kārlis Zuika, B.D.

Jaunās paaudzes vēsturnieks Gatis Krūmiņš jau vairākas reizes centies paust nepatiesību par Kārli Ulmani. Arī šī gada 16. septembrī viņš: “Neatkarīgā rīta avīzē” apgalvo, ka par Kārli Ulmani esot mākslīgi izveidots mīts. Mīts parasti veidojas tādu personu vidū, kuras nav piedzīvojušas attiecīgus notikumus, bet dzirdējušas nostāstus vai šo to lasījuši laikrakstos. Pats vēsturnieks G. Krūmiņš atzīst, ka rakstot un runājot par toreizējiem 30tajiem gadiem izmanto tā laika literatūru un periodiskos izdevumus. Diemžēl, tā ir vēsturnieku jaunās paaudzes nelaime, ka viņi maldīgos secinājumus par pirmskara Latviju un jo sevišķi par Kārli Ulmani smēlušies no padomju melu vēstures, kā arī 30to gadu laikrakstos un žurnālos. Taču viņi aizmirsuši vai arī negrib to dzirdēt, ka joprojām vēl dzīvi ir pirmskara Latvijā augušie un dzīvojošie cilvēki, kuri bijuši aculiecinieki tās Latvijas labklājībai un K. Ulmaņa darbībai.

Labu priekšstatu par šo noziedznieku iegūsiet, ja izlasīsiet šo:

08.11.20 Linards Grantiņš

You may also like...

8 komentāru

  1. Armands saka:

    Kakat jau viņi kakā virsa visam, kas ir labs un svēts, bet Kārli Ulmani ielikt svēto kārtā gan nevajag. Ja culji fano no K. Ulmaņa darbības, tad cangaliem gan Ulmanis nav nekāds svetais. Da i paraknajoties dziļāk rodas vien jautājums elementārs, kā viņa ģenerālis Balodis netika noslepkavots? Viņa sievas feis izsaka visu būtību! Vēl ir arī cita būšana, ko īpaši necenšas čūlji izcelt pirms Ulmaņa diktatūras nākšanas. Tā nu tādu Lato Lapsas radinieku ir pa pilnam un viņu saknes jau ir daudz ātrāk šeit iesakņojušās, kā okupācijas laiki. Kas tās ģermāņu muižas apkalpoja? Kas tie tādi jaunlatvieši 19. gadsimtā? No kurienes tiem zemniekiem aizraušanās ar revolucionaram idejām? Tā nu paši vien sapisas ar tiem Lapsas radiniekiem un izdzima visādi revolucionarie gnīdas. Kādi vēl? Cilvēces vēsturē vieni no asinainakiem, ka pārspēja visus ļaundarus, ko ir vērts vien vārds Jēkabs Peters?Dzirdeju, ka viņš ir Nkvd dibinātājs. Tā nu lūk latviet ir jāapsver ļoti nopietni vai ir vērts pisties ar tām izredzēto ligzdām.
    ,
    .
    .
    Admins
    Armand, ja vēlies šo vietni komentēt, izgvēlies leksiku…Reiz jau sacīju…. Tavi uzskati mani neuztrauc, bet izteiksmes veids pieder sūda brālim vai pēdējam bomzim… .

  2. Sarmīte saka:

    Un kādas, Armand, ir tavas saknes? Ja tu esi pret jaunlatviešu revolucionārām idejām, tad gribēji, lai latvieši vienmēr būtu padevīgi vāciem un krieviem? Paskaties spogulī, vai tev neaug radziņi.

  3. Anonīms saka:

    Redz jums inteligentajiem latviešiem apzināti iecertu jūsu inteligenti par gudrajām sejām vai iedomatajam smalkumam. Kā mani senči kurši ejot jūrā saskārās ar enerģijām, tad vārds Ship ir tas pats Pish. Jel kas šai pasaulē sapisas no divām enerģijām, ko izsaka vārda Labi – ibaL. Jums viss ir nepieņemams, kas norāda valodas būtību, jo tā norāda patiesību. Padomajies vai? Pīšanas aizstajiet ar citu vārdu.

  4. viedoklis saka:

    `Anonīms`!? Tu atkal un joprojām dzīvs? Tu taču zodz viedokļus! Tu zem sava vārda pašāvi manu viedokli pantmēros par drūmajām miglām un aiz tām pazudušo zemi ar visiem pavalstniekiem – māsiņām un bāliņiem un ar lūgumu Saulei sasist šo rijīgo miglu, lai es nepalieku bez māsām un brāļiem. Admin – kas ir šis zaglis?

  5. sekstoloks saka:

    Armand , uz visu var paraudzīties caur divu gal(v)iņu redzējumu… :D duālisms saucas . Kas katram tuvāks , ar to jāj ,vai lido.
    https://youtu.be/bsMBx8E2Ljk

  6. to 0.25 saka:

    Ja jau tev tās domas tik par to, kas zem jostas vietas, tad būsi laikam daudz bērnu pa pasauli izkaisījis…

  7. smīnona saka:

    Tā turpināt, vairāk armandus un anonīmus,un drīz negribēsies atvērt LRTT

  8. cilvēce saka:

    “Cilvēcība nav brīvībā, bet a t b i l d ī b ā.“ Ditta Rietuma

    Ģeniāli vienkārši – lai cilvēce atkal atgūtu cilvēcību. Esi atbildīgs – un būsi cilvēcīgs.

    Bet – kā ir? Un – kā būt? Ja cilvēcei laupīta pat sapratne par cilvēcību? Ja cilvēkiem uzspiež būt atbildīgiem par necilvēcības ieviešanu un viņi labprātīgi šo necilvēcību ievieš? Ko tad?

    Ja šajā lapā meklējam cilvēcību, tad vajadzētu vismaz dalīties domām par to. A-ū! I kā(c) cilvēcīgais šeit?

    lejā – “ak Svētā Brīve…“ :(

    https://www.youtube.com/watch?v=cezu9ujkzoM
    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Cilvecei-nevajag-so-brivibu-es-aizliedzu-to-Ci
    .
    .
    .
    Admins
    Šajā i vietnē ir atrodams VISS, kas saistīts ar Cilvēcību.
    “Neņem to, ko neesi pats nopelnījis !!!”
    “Nedari otram to, ko nevēlies lai Otrs datrītu TEV !”
    Nav otras dādas I- vietnes ne tikai Latvijā, bet visā plašajā Pasaulē !
    Problēmas sākās tad, kad grib būt gudrāks par šeit sacītajiem “aforismiem”!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *