Jura Vidiņa noziedzīgā intervija- meli un nodevība

Juri Vidiņ, viss tavs stāstījums bija pakārtos zem 4. maija cionistu kliķes vēstures traktējuma !

Jau pirmais teikums: “Duraki, kas iet uz ambrazūras bija vajadzīgi.” Šī teikuma zemteksts liek saprast, ka “ambrazūras gājēji” bija kāda spēka vadīti… .

Īstenība bija, ka visa PSRS nobijās no Latvijā notiekošā un sāka piemēroties tieši mums. Un pateicoties tieši H- 86 un latviešu tautai, visas PSRS republikas atguva neatkarību, kas nebija žīdcionistu plānos !!! Latviešu tauta un H- 86 pārveidoja pasauli līdz nepazīšanai.

Cionisti šodien cenšas visu atgūt, bet viņu laiks ir iztecējis.

Un cik nožēlojami, ka tādi vidiņi un domburi viņiem aplaiza izvadorgānus…(Juri, tevi un tev līdzīgos kādu dienu nositīs tur, kur satiks).

Par Latvijas neatkarību komunistu deputāti balsoja nevis pēc Jakovļeva un Gorbačova programmas, bet aiz bailēm no latviešu tautas…, ka viņi visi varētu tik nosisti ! Kāpēc tu šeit neatstāstīji mūsu sarunas un to, ko es tev stāstīju… ? Kāpēc ? Tev bija visas iespējas, ja būtu sevi nostādījis Latvijas komunistu priekšā kā es tev ieteicu, mēs šodien dzīvotu brīvā un plaukstošā valsti.  Tu to zini un tavi žīdi, kuri tevi šodien regulē, arī to zina un tāpēc tu šodien uzstājies pret mani un manu tautu !

Nu un viss tālākais tavs murmulējums jau bija kaut kādu vēsturisku notikumu saraustīts atstāstījums, kuram bija jāaizņem veselu  stundu, lai nemanot iedzītu klausītāja zemapziņā pašu būtiskāko, šī ļoti rūpīgi sagatavotā raidījuma “atslēgas secinājumu”, kas tika pasacīts sākoties 32jai minūtei !!!

Kas notiek: Vidiņš saka, ka viņš nodod Peteram H- 86 memorandu, kurš ir sarakstīts pirms RS rezolūcijas un momentā piebilst, ka viņš nebija tik gudrs, lai tādu sacerētu….un, protams, tūlīt arī piemetina: Grantiņš, Bariss un Bitenieks arī nē !

Tālāk vēl trakāk: viņš, kuram rokās ir šis MEMORANDS, paziņo, ka viņš nezin no kurienes tas pie viņa nokļuvis un, kurš to sacerējis ?

Tiek pieminēts Rubenis…nu it kā tas varbūt… . Jā, un dižais 4. maija kliķes rupors Domburs, pat neiedomājas pajautāt, kurš Jurim šo MEMORANDU iedeva(laikam jau kāds eņģelis viņam zem spilvena pabāza) ? Bet gadās, ka runājot par tik svarīgu lietu, tāds sīkums aizmirstas !!!

Un kāpēc tad šoreiz Juris Rubenis vairs tik kategoriski neapgalvoja, ka viņš šo MEMORANDU sacerējis, jo kādā citā raidījumā viņš to apgalvoja !

Skatieties un klausāties Rubeņa ārprāta melus:

Mazu uzmanību: cik ārprātīgam spiedienam bijā jānāk no kāda “eņģeļa”, lai censtos tik uzbāzīgi sevi pavēstīt par idiotu, ka pašam nesot nu nekāds intelekts, lai uzrakstītu šādu memorandu un, ka nezinot, kas to viņam “iespiedis saujā “! Un vēl paziņot, ka grupa esot bijusi jāizformē, jo pietrūcis intelektuālais potenciāls !!!





Es tikai atgādināšu Vidiņam par šo memoranda vēsturi, ko esmu jau publicējis:

A.Saulītis. Atmodas kriminalizācija,piedodiet,antoloģija

“Pretekļi M. Zālīte un J. Peters arī paver savas pretīgās cionistu- komunistu “rīkles”. Peters bija viens no galvenajiem Atmodas grāvējiem un Maskavas pavēļu pildītājiem. Augstākās raudzes antilatvisks elements, tāpat kā komuniste Māra Zālīte, kuras vīrs ir VDK kapteinis, atklāta cioniste, visa latviskā nīdēja, kaut gan uzdodas par latviešu aizstāvi. Peters un Zālīte bija žīdietei- cionistei Vairai Vīķei Freibergai par konsultantiem latviešu valodas jautājumā. Tieši šie divi padibenes ir vainīgi, ka latviešu valoda Latvijā ir mazāksvarīga kā okupantu valoda. Visa Zālītes ģimene ir ģenētiski parazītiska un arī ir kļuvusi vairāku miljonu īpašniece !!! Par šiem parazītiem šajā i- vietnē jau ir pietiekoši daudz rakstīts. Ierakstiet šīs i- vietnes meklētājā šo noziedznieku vārdus un jūs uzzināsiet vairāk.

Vēl savu noziedzīgo fizionomiju šajā filmā rāda Škapars. Minēšu kādu gadījumu, kas norāda uz šī izdzimteņa attieksmi pret “gojām”, proti, pret latviešu tautu. Tas bija sen, kad Juris Vidiņš vēl nebija no čekistiem salauzts, bija H- 86 grupas vadītājs, kuru es viņam uzticēju pēc manas padzīšanas no Latvijas. Viņš atstāstīja gadījumu ar šo latviešu tautas nodevēju. Škapars uzrunājis Vidiņu: “Nāc pie mums, ko tu tur ar viņiem, mēs uzrakstīsim labāku MEMORANDU nekā viņi.”

Kad Juris Vidiņš vēlāk lasījis Škapara & Co rakstīto, viņš sacījis viņam: “Bet jūs jau tieši to pašu esiet uzrakstījuši, ko Grantiņš !”

“Nu jā, bet ko tad vēl citu mēs varējām uzrakstīt”, viņš “atcirtis” !

Lūk, tāda ir šī cionista un pretekļa Škapara attieksme ne tikai pret Atmodas aizsācēju, bet visu latviešu tautu: “Nāc pie MUMS, ko tu ar tiem gojām !” Viena vienīga nolādēta zagļu un slepkavu banda !”

Šajā atstāstījumā Vidiņš nepārprotami pasaka, kurš ir MEMORANDA autors !





Un, tagad pasaki, Juri Vidiņ, kad meloji, toreiz vai tagad ?

Tavās rokās bija Latvijas Brīvības pēdējā posma ATSLĒGA, bet tu to atdevi mūsu tautas bendēm. Smagāko un bīstamāko posmu es ar savu tautu jau biju veicis, tev atlika vienīgi ievērot manis sacīto un mēs visi šodien būtu savā Dzimtenē.

FOTO: Redzi, Juri, tas biju es un mana tauta.

Aiz mana MEMORANDA  pacēlās visa tauta, bet jūs, žīd-komunistiskie izkārnījumi, visu to gribiet piesavināties un mani līdz šai dienai vajājat, bet gan jau… !

Nekas nepaliks neatmaksāts !!!

Mēs vēlreiz celsimies un jūs izmēzīsim no latviešu tautas uz mūžīgiem laikiem !

Juri & co, jūs esiet smirdošas niecības, kuriem nav un nebūs vietas latviešu tautas vēstures annālēs !

Jūsu vieta ir Essības atkritumu kloāka… .





Tu, reiz atrodoties pie manis Minsterē, šos vārdus retoriski atkārtoji un tad es jutu, ka tu neesi neko sapratis un kļuvis par NEKO !

Tu sāki dzert, vazāties ar čekas piespēlētu mauku, kuru uzsūtīji man Minsterē un, kura arī mani centās ievilkt gultā… Tu sāki sist un lauzt kaulus savai sievai…, tu kļuvi par pretīgu lopu, kuram ar cilvēcību nav nekas kopīgs un kur nu vēl ar latviskumu un mūsu tautu.

Tu ģimenē ielaidi “disidentu”, Juri Viņķeli, kurš arī bija tas, kas tevi kā personību iznīcināja… .

Tu piedalījies šajā noziedznieka Dombura veidotajā raidījumā, kura uzdevums bija L. Grantiņu garīgi iznīcināt, apliecinot, ka esmu  intelektuāls nulle ! Arī  Valdis Šteins un Juris Rubenis latviešu tautai centās ieskaidrot, ka H- 86 dokumentu autors nav L. Grantiņš. To pašu ar ar putām uz lūpām cenšas pierādīt publicists Lato Lapsa !

Tu esi melns un pretīgs Patiesības un latviešu tautas nodevējs, tāds pats kā Rubenis, Šteins, Lapsa…un vēl vairāki citi mazāk pazīstami tautas atkritumi.

Tu, Juri Vidiņ, kalpo sātanžīdiem, kuri ir šīs Pasaules lāsts un , kuri drīz tiks noslaucīti no ZEMES VIRSAS kopā ar tādiem Esības atkritumiem kā tu.

Tava meita– Ilze Viņkele, Krievijas FSB aģentes Čepānes vadībā, arī ir kļuvusi par visas tautas nelaimi un apsmieklu. Tavs znots Juris Viņķelis ir asiņains disidentu slepkava, jo uz viņa sirdsapziņas ir latviešu tautas patriota-H-86 dalībnieka, Heiņa Lāmas slepkavība. Pastāv iespēja, ka arī tu pie šī asinsdarba esi pielicis “savu roku”. Nepārprotami, ka aiz tevis stāv kāds varens noziegums, jo kā gan savādāk tu varētu pakļauties tik šausmīgai šantāžai,- stāstīt ārprāta melus ?





V. Šteina “atklāsme”:

Kāds melnās nodevībs vieplis

http://ltf.tukums.lv/?p=703 Bet es visvairāk pieskaršos vietai, kurā Šteins runā par Helsinku grupu, kuras dibinātājs biju es- Linards Grantiņš. Šeit ir viņa citāts par H-86 grupu: „Bet, runājot par Helsinkiešiem – viņi bija interesants fenomens. Drošsirdīgi uzpeldēja un pazuda. Laiks pēc tam pierādīja un parādīja, ka neviens no viņiem tālāk nepiedalījās Atmodas darbā un neviens man nepalīdzēja cīņā ar komunistiem un čekistiem. Toreiz es biju neizpratnē, bet vēlāk sapratu, kas par lietu. Helsinkiešiem bija ļoti labi pirmie dokumenti, nezinu, kurš tos bija rakstījis. Tos es ļoti augsti novērtēju un popularizēju, bet, kad vajadzēja sākt kopīgi strādāt, kad vajadzēja reāli kaut ko darīt, kad vajadzēja programmu izstrādāt, dokumentus rakstīt, tad visi bija pazuduši. Man radās pārliecība, ka tos pirmos dokumentus kāds cits ir viņu vārdā izstrādājis, jo starp viņiem es neredzēju nevienu, kurš varētu spēt tādus, tik drosmīgus dokumentus uzrakstīt.“





Nobeigums:

Visa šī L. Grantiņa nomelnošana bija vajadzīga, jo patreizējā H- 86 un LRTT darbība ir nāves vēstnesis žīdkomunistu sistēmai.

Un vēl, Juri Vidiņ, ja jau visu sagriezi kājām gaisā, varēji taču piemetināt: ka pēc tavām domām MEMORANDU varētu būt sacerējis “nācijas tēvs” Levits !

Vidiņ, tu esi melns nodevējs un tava vieta ir “pie laternas”.

Ar šiem meliem tu, Juri Vidiņ, esi nolādējis visu savu dzimtu un aplējs ar mēsliem latviešu tautu !

Lai Velns tevi rauj !

24.06.19                                L. Grantiņš

You may also like...

7 komentāru

  1. Alekss saka:

    Grantiņ,turies!Nav noslēpums,ka Latvijā valda meli un ar melu palīdzību.Viņiem patiesība ir kā inde,meli balzāms.Melos tie ir dzimuši, auguši,dzīvo un nosprāgs.Tā viņi domā uztaisīt pareizo vēsturi-melu aizsargmūri,bet velti.
    Daļu no rakstā minētām personām ir gadījies pazīt,t.sk.Šteinu-paglumi,negodprātīgi,nobaidīti.
    Kas ar izpratni ir vērojis notikumu gaitu Latvijā zina,ka taisnība ir Jūsu pusē,un,paldies par to.

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Kad Juris Vidiņš bija Saeimas cilvēktiesību komisijas vadītājs – tikos ar viņu un precīzi, nepārprotami informēju šo “NEZINĪTI” par Rīgas Latviešu Biedrības brutālo, varmācīgo likvidāciju 1993. gada 18. februāra naktī!

    Ne goda prātu, ne sapratni, ne cilvēktiesību aizstāvības un patriotisma jūtas viņš neizradīja!

    Tipisks komunistu un čekistu apmaksāts, pretlatvisks ierēdnis!

    Viņam pat atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības 1938. gada likumīgi atjaunotie statūti neko nenozīmēja! Absolūti neko!

    Cilvēktiesību aizstāvību 4. maija vara vispār neuzskata par vērtību!

    Tupesis, Brūveris, Apsītis, Jansons – visi tāpat “nesaskata” likumīgo 1938. gada Rīgas Latviešu Biedrības statūtu aizliegšanu Rīgas Latviešu Biedrības namā par N O Z I E G U M U!

    Šie cilvēki apzināti liedz T A U T A I īstenot latviešu likumīgās, garantētās tiesības biedroties!

    Apvienotā juristu, pretlatviskā komunistu un čekistu B A N D A nepieļauj latviešiem biedroties savā Rīgas Latviešu Biedrības namā “MĀMUĻĀ”!

    Tas ir KLIEDZOŠS cilvēktiesību pārkāpums Latvijā!

    Un Juris Vidiņš aizstāv teroristu grupējumu, kuri 1993. gada 18. februāra naktī veica Š A U S M Ī G U , pretlatvisku terora aktu, kurš izraisījis vairāk kā 10 000, izmisumā novesto latviešu pašnāvības, skaitot no 1993. gada 18. februāra nakts līdz šim laikam! (Skatīt valsts statistikas pārvaldes pašnāvību datus – diagramu).

    Šo ģimeņu traģēdijas ir pretlatviskās 4. maija valsts politikas sekas.

    Helsinki 86 apsūdz Latvijas tiesībsargājošās institūcijas genocīda veikšanā pret pamattautu – latviešiem!

  3. Eduards Lunis saka:

    —Grantiņa kungs! Linard!
    –Saprotot to, ko Jūs pārdzīvojat, kā ciešat ,redzot to drausmiģo netaisnību,nepatiesību, kura notiek gan saistībā ar JUMS, gan Latvijā, gribētos, lai Jūs nešķiestu savu garīgo enerģiju šajā cīņā un saprastu, ka JEBKURAM NORMĀLI ATTĪSTĪTAM CILVĒKAM IR SAIDRS- KAS ESAT JŪS UN KAS IR JŪSU PRETINIEKI!?
    Jau tas, ka esat izveidojis LRTT un tas par ko te notiek runāts, liecina par Jūsu Dzimtenes nesavtīgu mīlestību, par Latviešu tautas ciešanu patiesu izpratni un līdzcietību, Par to liecina gan te rakstītais, gan tās ciešanas, kuras esa tsaņēmis no Latvijā nelikumīgi pie varas esošo rīcības pret Jums …
    Skaidrs-varturi saprot- LATVIJA UN TAUTA IR NOVESTA PILNĪGĀ POSTĀ ,TĀPĒC DARA VISU ,LAI IZNĪCINA’TU JEBKĀDU PATIESĪBAS STARIŅU, JO ATMAKSAI PAR NODARĪTO IR JĀBŪT ATBILTOŠAI!
    —Latvijas Glābšanas komisijas mērķi Jūs zināt,bet neesmu redzējis reakciju…!?.

  4. # saka:

    Portālā jauns.lv bildes ar Petera suminātājiem. Linard, viņu ir daudz…

  5. Neviens saka:

    Es vispār brīnos, ka Grantiņš savulaik uzskatījis Vidiņu par tādu pašu ideālistu kā H-86 dibinātājus. Viņš taču vienmēr par to visu ir, savu kuratoru iedvesmots, ciniski paņirgājies kā par “ambrazūru”. Man vienmēr ir šķitis ļoti interesanti, kas VDK būtu varējis būt par kompromatu par Vidiņu, lai varētu likt cilvēkam ar savu rīcību ciniski izņirgt Atmodas aizsākumu ideālus pat tad, kad LTF ar visiem rozā komunistiem jau bija pārņēmuši iniciatīvu.

    Domburu gan varējāt likt mierā, viņš nekādu savu ideoloģiju nepauž, tikai sagatavo jautājumus, pamatojoties uz to, kāda informācija pieejama no sarunbiedriem un publiskajā telpā. Vispār cienījams profesionālis un patiess intelektuālis.
    .
    .
    .
    Admns
    Domburs ir šīs sātaniskās sistēmas neaizvietojams balsts. Domburs ir sātanists līdz kaulu smadzenēm !!!

  6. ha, ha, ha ! saka:

    Domburs pelna maizi ar “provokatīvo žurnalistiku”, bet,
    dažiem šķiet, ka viņš, kā kaimiņu tante pagalmā uz
    soliņa, vientiesīgi izliek savus uzskatus.
    Varneši viņu pacieš “demokrātijas” projekta ietvaros.
    Viņam svarīgi “reitinga punkti” – kad kādi “par” vai “pret”
    lec no biksēm laukā :))

  7. AGedroics saka:

    Tu vismaz varēji atvainoties, ka komunistu Vidiņu pats iecēli H-86 vadībā !!!
    .
    .
    .
    Admins
    Tas bija cits Vidiņš.
    Salauza, pārbaidīja, nohiptnozēja(ieprogrammēja) !!!
    Atceries, Gedroic, cik zemisku lūgumu rakstīji Kalnmeieram….
    Bet, pareizi, ja salauza, tad vajzdzēja izstāties no “spēles”, bet laikam jau tas iekšējais komunists ņem virsroku…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *