Sātana rūpes par saviem kalpiem

Prezidentam piederas luksus auto !

Pašreizējā valsts prezidenta Egila Levita rīcībā ir 2016. gadā reģistrētais “Lexus LS 600HL”. Šo automašīnu E. Levits saņēma mantojumā no sava priekšgājēja – Raimonda Vējoņa. Patiesībā neviens no neatkarību atguvušās Latvijas prezidentiem, izņemot Gunti Ulmani, stājoties amatā uzreiz nesaņem jaunu dienesta auto. Kādu laiciņu viņiem nākas pārvietoties ar iepriekšējā prezidenta laikā iegādātu vai arī, kā pēdējos gados, nomātu auto.

LRTT piebilde

Tas ir vienkārši kas prātam neaptverams ! Un galvenais, ka neviena iestāde pret šo nelikumību neiebilst: ne Saeima, ne tā Ētikas komisija, ne SAB, ne KNAB, ne Satversmes Tiesa, ne Ģenerālprokuratūra, ne Tieslietu ministrija, ne VID, ne Iekšlietu ministrija un arī ne VDD ! Bet tā taču ir brutāla valsts un tautas aplaupīšana ! Tāpēc visas šeit pieminētās “iestādes”, tā vai savādāk, par šo noziegumu ir atbildīgas. Kas tad ir šis Guntis Ulmanis(īstajā uzvārdā Rumpītis). Viņš ir nekas vairāk kā okupācijas varas iestādes bijušais funkcionārs- komunists un čekas darbinieks, kurš Atmodas laikā ar otru idiotPrezidentu, arī komunistu un čekas darboni Andri Bērziņu, izlaupot Latviju kļuva pasakaini bagāts- neskaitāmu miljonu īpašnieks.

Tiesiskā valstī abi šie laupītāji jau sen būtu pakārti !

Viņu darbības rezultātā neskaitāmi Latvijas pilsoņi zaudēja darbu- pamtlīdzekļus iztikai ! Un tikai padomā, viņš no saviem miljoniem nevēlas iegādāties braucamo !!! Nu nav komunisti- cionisti pieskaitāmi pie cilvēku rases. Viņi ir fiziski iznīcināmi kā mēra baciļi.

Gara kropļi !

10.02.21

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *