A. Priedītis. Sātanistu nacionālā misija(Grantiņa pretīgais mentora tonis)

Sātanistu nacionālā misija

   Latviešu tauta ir ļoti interesanta tauta. Tā tas ir vismaz pēcpadomju laikā, kad atklājās tautas patiesā seja. Izrādās, piemēram, ka tautai nekāda vērtība nav valstiskajai suverenitātei, godīgam darbam bez zagšanas, korupcijas, organizētās noziedzības, kolaboracionisma, kompradoru nodevības. Atklājās arī tas, ka nacionālā misija var būt sātaniskām radībām. Sātaniskas radības var spēlēt tautas nacionālā varoņa un tautas glābēja lomu. Simboliskā “Lāčplēša” misiju nekaunās uzņemties sātanisti, un viņu sātaniskās ambīcijas tiek akceptētas.

   Nākas atkārtot, ka tautas pagrimuma un izmiršanas laikā dzīves procesu virspusē parasti uzpeld dažāda veida sātaniskās radības. Tā ir reāla un sen izprasta vēsturiskā likumsakarība. Ja tautu ir pārņēmusi destruktīva eksistenciālā esamība, tad no saviem sātanisma kaktiem dienas gaismā nebaidās izlīst dažādas sātaniskās radības. Sātaniskās radības visbiežāk uzpeld no sabiedrības deklasētajiem slāņiem – no morāli pagrimušās un intelektuāli aprobežotās, neizglītotās un neinteliģentās, nekaunīgās un nelietīgās sabiedrības daļas.

   2020.gadā dienas gaismā aktīvi locās tādas sātaniskās radības kā pederastu nācijas tēvs, Gobzems, “pasaules mainītājs”, blēdis un zaglis Pļaviņš, influenceris Lapsa Lato Vito Hodo Endo Leo Gauno, “politiķi” Kariņš, Viņķele, Bordāns, Pūce, Urbanovičs u.c. Katrs no viņiem tēlo “Lāčplēsi” un enerģiski nodarbojas ar pašreklāmu.

   Pašreklāma mēdz būt dažāda – relatīvi saprātīga, objektīvi pamatota, glamūrīga, mietpilsoniski orientēta, nekaunīgi demagoģiska, populistiski triviāla, intelektuāli pretencioza utt. Pašreklāma var būt arī odiozi debila, kad pašreklāmas pretīgumu izraisa sātaniska šizofrēniskā apziņa. Tas attiecas uz sātanisma pārņemtās radības Grantiņa pašreklāmu viņa saitā.

   2020.gada 31.oktobrī tajā tika ievietots kārtējais pašreklāmas teksts. Kā zināms, Grantiņš pretīgā mentora tonī visus pamāca un komentē, visus nolād, apsaukā par cionistiem, viltus ebrejiem, hazāriem un piespriež nāvessodu visiem bez izņēmuma ne tikai no pēcpadomju Latvijas valdošās kliķes, bet arī no pasaules zinātnieku, intelektuāļu, sabiedrisko, reliģisko darbinieku aprindām, kas šo rindu autoram nekādi nav pieņemams. Grantiņš lieliski saprot, ka “otrā” Latvijas Republika ir valstiskā falsifikācija – tipiska kriminālā kapitālisma kloāka. Grantiņš lieliski saprot, ka arī pats ir aktīvi piedalījies šajā valstiskajā falsifikācijā. To atceroties un saprotot, normāls cilvēks stāvētu klusu. Bet uz Grantiņu tas neattiecas, un viņš gadiem ilgi nekaunās no savas debili odiozās pašreklāmas, kuru dzemdējusi sātaniski šizofrēniska apziņa. No vienas puses viņš sevi vienādo ar latviešu tautu un nolād “4.maija komunistu-cionistu (!?) asinsdarbus pret L.Grantiņu, tātad, pret latviešu tautu” (!?). No otras puses viņš saka, ka “4. maija komunistu-cionistu” režīms bez viņa nebūtu izveidots: “..nebūtu noticis, ja nebūtu bijis tāds L.Grantiņš”. Taču tajā pašā laikā viņš lepojas, ka ir “Vācijas pilsonis”. Grantiņš nolād režīmu, taču lepojas, ka, pateicoties šim režīmam, ir “Triju zvaigžņu ordeņa kavalieris”. Grantiņš sevi sludina kā “aktīvu Atmodas aizsācēju”, taču klusē, ka patiesībā ir “aizsācis” LKP/VDK nomenklatūras morālo kastrātu režīma saglabāšanos pēc PSRS sagraušanas.

   Odiozi amizanta ir Grantiņa “cilvēktiesību aizstāvības grupas Helsinki-86 dibinātāja” pašreklāma, protams, klusējot par nodevīgo aicinājumu neiet pie Brīvības pieminekļa. Liepājas septiņās klasēs izglītotā strādnieku puiša Grantiņa “kompetenci” cilvēktiesībās esmu atspoguļojis pamfletā “Stenētājs”: “Vēdera traucējumus izraisot psihiskie traucējumi. Puncī notiekot pamatīgas pārmaiņas briesmīga uztraukuma un fantastisku baiļu rezultātā. Grantiņš tam ticēja. Viņš par to bija reāli pārliecinājies. Viņa puncī graujošas pārmaiņas sākās bez priekšspēles – vēdera burkšķēšanas. Ar ūdeņainu vēdera izeju Grantiņš savā mūžā pirmo reizi tikās, dzirdot vārdu „cilvēktiesības”. Tas notika 1986.gada vasaras sākumā. Toreiz kantora vīrs sāka stāstīt par uzdevumu tēlot cilvēktiesību aizstāvi. Grantiņš vēl ar dažiem liepājniekiem būšot neliela grupa vārdā „Helsinki-86”. Vārds „Helsinki” Grantiņā neizraisīja reakciju. Viņš bija dzirdējis par tādu pilsētu aiz polārā loka. Toties pirmo reizi dzirdētais vārds „cilvēktiesības” momentā izraisīja šausmīgu reakciju. Kantora vīrs apklusa pusvārdā. Viņš saprata, ka ir noticis kaut kas ārkārtējs. Grantiņš viņa priekšā sēdēja bāls ar idiotiski sašķobītu seju. No viņa nāca riebīga mēslu smaka, un mēsli sāka plūst pa grīdu pie viņa kājām.Tā tas atkārtojās vismaz divas reizes. Kantora vīrs sāka nervozēt. Katru reizi, kad ar Grantiņu apsprieda viņam darāmo, pēc vārda „cilvēktiesības” atkal sekoja ūdeņaina caureja. Kantora vīrs pieņēma attiecīgus mērus. Viņš sāka apmācīt Grantiņu tikai pēc tam, kad Grantiņš izpildīja pavēli nolaist bikses un sēsties uz tualetes poda. Tas bija unikāls gadījums VDK vēsturē: avota instruktāža notika tualetē, avotam sēžot ar kailu dibenu uz poda un nemitīgi kakājot.”

Postcivilizācijas dienasgrāmata

L. Grantiņa komentārs

Mentora tonis(varēja jau latviski izsacīties- audzinātājs, vadītājs) ?

Priedīša kungs, Jūsu teiktais līdzinās ziņojumam VDK kantorim !

Priedīša kungs, kā redzams, nespēj atšķirt PAMĀCĪBU no VIEDDOKĻA izteikšanas un tā jau ir problēma, kura saucas: PRĀTA SAIRŠANA. Indivīds, kurš sirgst ar šādu slimību nespēj UZTVERT apskatāmās tēmas PAMATJĒGU. Tiek no teksta paķerts(IZRAUTS) kāds skaidrojošs palīgteikums, kuram ir tikai pakārtota loma teksta galvenajai JĒGAI. Vai Grantiņš ir kādu pamācījis ? Grantiņš vienmēr un visur ir tikai un vienīgi izsacījis savu viedokli par kādu, kurš uzmeties par CILVĒCES SKOLOTĀJU ! Vai tad Grantiņš VISUS NOLĀD ? Tas ir īsta cionista cienīgs secinājums- VISUS ! Vai tad Latvijā un Eiropā ir kāds īsts semītEBREJS ? Grantiņš nekad nav sevi dēvējis par AKTĪVU ATMODAS AIZSĀCĒJU, bet gan par AKTĪVĀS ATMODAS AIZSĀCĒJU. Ja šīs “lietas” jauc, tad to var piedēvēt jau šeit pieminētajai slimībai, bet, ja viņas apzināti jauc, tad to dēvē par PROVOKĀCIJU. Un ar to nāves soda piespriešanu arī ir pārforsēts pa visiem 99%. Nu, kad Grantiņš ir piespriedis nāvessodu: “bet arī no pasaules zinātnieku, intelektuāļu, sabiedrisko, reliģisko darbinieku aprindām,..” ? Vai tad Grantiņš ir piedalījies valstiskajā falsifikācijā ? Grantiņš uzsāka aktīvo Atmodu, kuru latviešiem nozaga komunisti- čekisti ! Komunisms bija nekas vairāk kā slēpts jūdaisma totalitārisms ! Vai tad latviešu tautas ATMODA ir pielīdzināma šodienas valsts falsifikācijai vai tomēr cionistu apvērsumam ? Priedīša kungs, kad es lasu Jūs teikto, man nāk atmiņa 1986. gads, ka sēdēju Stabu ielas pagrabā. Tieši tādā stilā tika formulēta mana darbība: apsūdzība tika “pasniegta” Jūsu stilā. Es, Priedīša kungs, centos Jūs aizstāvēt, kad nosodīju selekcionēto čekas ziņotāju “izgaismošanu” no nelieša K. Kangera VENTILATORU bandas puses. Vai nevarētu būt, ka neesat upuris viņu teroram, bet labprātīgs DARBINIEKS ? Un vēl, Priedīša kungs, mani komentāri pie Jūsu rakstiem jau bija ieplānoti pašā sākumā. Pārlasiet vēlreiz uzmanīgi mūsu saraksti un manus brīdinājumus, Jūs atteikšanos un tad atkal piekrišanu… Jums, Priedīša kungs, ir pietiekoši liels Garīgais potenciāls. Iemetiet savus 20 skolotājus, kuri atrodas aiz Zilupes, “papīrkurvī” un nāciet atpakaļ uz savām TĒVA MĀJĀM. Rakstiet to, ko saka Sirdsapziņa un kļūstiet pats par SKOLOTĀJU. Es Jūs pārsvarā atbalstu, kas attiecas uzvaldošo noziedznieku bandu, bet to, ka Jūs vainojat latviešu ETNOSU visās nelaimēs, uzskatu par NODEVĪBU ! Tas viss kādu dienu var beigties ar KRIMINĀLLIETU un mūža beigu posmu var iznākt pavadīt aiz restēm.

Šis jautājums ir atklāts: Vai bijāt labprātīgs “aģents” vai upuris ? Ja tik briesmīgi neieredzat J. Bordānu, tad jādomā, ka bijāt labprātīgs….

Es, Priedīša kungs, neuzskatu Jūs par idiotu, ka Jūs varētu neapjēgt: “Ja pacel pret kādu zobenu, tad zobens tev tiek pacelts pretī !” Mans ZOBENS, Priedīša kungs, ir daudz varenāks par Jūsu “nodevības rūsas sagrausto sirpi !” Es uzskatu(zinu), ka Jums tika pavēlēts šo rakstu rakstīt. Atkārtošos: Es taču Jūs brīdināju, kas notiks… Nu nerakstījāt Jūs šo labprātīgi… Tie, kuri ir šādas kartes ĪPAŠNIEKI, nekad netiks vaļā no sātanistu žņaugiem…

Pietiek muļķot pasauli ! Kasatonovs; nu nav viņi nekādi ebreji !

05.11.20

You may also like...

9 komentāru

  1. tas saka:

    Tas priedīts jauc savus dzeltenos latviešus ar balto latviešu tautu……

  2. Andris saka:

    :))) Nu, tad nu beidzot , Priedīšam arī trusiki nokrita … , karalis viņš gan nav , bet pliks ir … :)))

  3. Andris saka:

    piemirsu , grafomān , ko tev Pļavišs ir nozadzis ,ko? Pret Pļaviņu arī kliķe griež zobus .. it kā ūdeņa dēļ … :))) Niecības mana ,ka mēslos drīz vairs nebūs silti un labi !!! :)))))

  4. Armands saka:

    Nu vispār par to izglitoto latviešu sabiedrību! Skolas laikā iezimeju, ka lielākie stukaci un caurumā līdēji bija tie, kuri labi mācījās. Kļūstot pieaugušiem viņi devās strādāt banku apkalpošanā un arī valsts sistēmā, kā piemērs ir pidorasts ārlietu ministrs Rinkevics. Vien jau viņa āriene atšķiras no normāla vīra puikas kurš jau no bērnu kājas ir audzināts iet faraona gaitā. Tie taču tie inteliģentie vecāki! Kur tas Grantins tās kartiņas velk ārā? Par latviešiem Prieditis daudz arī izsakās pareizā virzienā, bet latviešiem nepatīk dzirdēt, ka viņi nav spējīgi. Lielibas ir jādzird, ka nu mēs esam lielie piseji, bet realitate ir drūma. Pie tās ir vainīgi arī paši latvieši un tas nav sācies 90 tajos, bet vēl kaut kur 70 tajos. Tauta dzīvo Grantin dzerstoties un maukojoties! Tauta ikdienā saimnieciskās lietās nespēj un pat negrib neko celt.
    .
    .
    .
    Admns
    Nu ar šo komentāru Tu pilnībā nostājies melu- komunistu pusē.

  5. Dominiks saka:

    Šo komentāru gribēju likt pie AP,,raksta,, par neoliberālisma vandālismu, bet tas der ,gandrīz,visiem AP rakstiem,kuriem,pārsvarā,ir milzīgs trūkums,proti,tie nav analītiski.! Tiem ir aprakstošs,bieži loģiski pretrunīgs,raksturs-visiem zināmu faktu uzskaitījums,kas saģērbti gudros vārdos. Tā dara daudzi,kas ir dabīgi;arī ,,zinātnieki,, ar pasaules vārdu, kā ar’ 4.m. oficiiozās,,izcilniecības un ēst gribētāji.
    Ar to varētu beigt,likt punktu.Tomēr, daži piemēri.
    Eiropiešu dzimstības līmenis esot atkarīgs no pašiem eiropiešiem.Ģeniāli! Vēl esot vainīgi eiropiešu politiķi.Ne mazāk slikti! Gluži kā par latviešiem. Bet,pēc AP teiktā,Eiropa ir ASV kolonija,kurā valda ielikteņi. Tas arī ir pareizi,t.sk. pašu ASV.
    Tādā gadījumā, par kādu eiropiešu un to politiķu gudrību vai mulķību var būt runa,par kādu kaut kāda neoliberālisma jeb galda kājas vainu var būt runa? Par kādu eiropiešu multikultulturālisma politiku kolonijā,kurā ir sadzīts milzīgs svešinieku skaits,un valda ielikteņi?
    AP talants par to klusē.Vienmēr, visur. Tādā gadījumā būtu labāk paklusēt,un īpaši,negānīt latviešus un nesēt izmisumu jau tā samocītā un apjukušajā tautas paliekā.
    PS.Tāda veida visu latviešu noniecināšana,kā to dara AP,ir naidīgs žests,par ko tas spriedelē savā neoliberālisma vandāliskā līdzāssadzīvošanas paradigmā,un tiešām var gadīties,ka viņam tiks piesprausts pretlatviskā vandāļa ordenis.
    Latviešu dzīves veids ir līdzīgs daudzu citu tautu dzīves veidam;attiecīgi cilvēciskais tips ar vairāk vai mazāk neliešu skaitu,ēst gribošo skaitu un intelektu,un,kuriem kolonijas statuss nav beidzies.

  6. Armands saka:

    Realitāte ir tāda, ka ikdienā ar latvieti sarunāt elementāras saimnieciskās lietas ir problēma. Visus 90 tos latvieši noskatījās, kā savi līdz cilvēki tiek sisti nost. Man latvieši pat iesaka paklusēt, kad vajag bļaut uz visu pasauli. Kāds no Anglijas atgriezies dārznieks latviets, kurš Latvijā ir Valdis, bet Anglijā ir Oskars saka, ka mēs visi esam cilvēki un okupanti nav vainīgi, ka ir okupanti. Grantin ne tikai tu esi sists, bet komunisti ir nosituši manus radus. Krievu izdzimteņi piekāva manu tēvu vecu vīru prieka pēc, lai kaulus izlocitu un vēlāk viņam bij saasinajumi ar veselību. Nomira savdabīgi iepriekš ne uz ko nebij sūdzējies. Latgalos ir zaudēta vesala saimniecība pašu latgaļu bezatbildības dēļ, tad tā saimniecība ir nonākusi svešiem ļaudīm, bet to parakstītāju cietumā nosita. Man kaimiņš nr. 6 jau gadiem kakā uz ausīm netīrības un neviens latviets viņam pat uzplaut virsū nevar, ka viņš staigā protestu akcijas un pieprasa prāvas russkijiem Latvijā. Viņš man moralize, ka es viņu esmu pasūtījis nahuj, bet paši lien ar zināt kari manās saimnieciskās lietās. Nav latvietis šajos laikos tas vīrs kas bija vismaz jūsu paaudzē. Es esmu savā Kuršu pusē un ne vienu vien reizi esmu norādījis, ka latvieši ir maksliga tauta. Tad nu vien par nelietībām un pedorastiem ir jādzird visur apkārt, bet lietas kad jāceļ augšā, tad latvieši nozūd.

  7. Māris M. saka:

    Gluži pēc paša vārdiem – vēders pūtās, pūtās, kamēr atkal kārtējo reizi spruka vaļā. Nepaspēja ne bikses noraut ne uz poda apsēsties. Cauri šai caurejai spīd neizsakāmas dusmas un naids par sagrauto laimības zemi PSRS, par skaistās dzīves beigām tajā.

    Un Grantiņš pie tā ir ļoti vainīgs. Tas nu ir neapgāžams fakts. Un tie riebīgie latvieši…. Tas kauna traips pie Baltijas jūras tak Grantiņam līdzi skrēja, nevis komunistu korī blēja, slavinot Diženo Krievzemes tautu.

  8. -Eduards Lunis saka:

    —Priedīt!?
    Nekādi nevarēju iedomāties, ka varēji IĀ UZRAKSTĪT PAR GRANTIŅU!
    TEV tā rakstīt nebija ne morālo ne kādu citu tiesību!? Padomā-kas esi tu un kas ir Grantiņš !?
    Tu esi pārspējis pat AG!
    Es par tevi tagad negribu ne dzirdēt un ne redzēt! Esi pretīgs -līdzīgs Levitam…

  9. Cīņai sveiks! saka:

    LATGALES APGABALTIESAI
    Atbrīvošanas alejā 95, Rēzeknē, LV 4601,
    AIVARA GEDROICA (081274-10215),
    dzīv. Teātra ielā 34-35, Daugavpilī, LV 5401,
    e-pasts: aivars_666@inbox.lv; tel. 28229894,
    APELĀCIJAS SŪDZĪBA
    Daugavpils tiesa tiesneses R.Paipales personā 2020.gada 21.oktobrī ar spriedumu lietā Nr. 1A12011620 atstāja negrozītu Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas priekšnieka G.Kaminska 2020.gada 5.maija lēmumu Nr. D29-T-178, ar kuru savukārt tika atstāts spēkā Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas vecākā inspektora O.Ploņa 2020.gada 9.aprīļa lēmums par man uzlikto naudas sodu 40 EUR apmērā. Uzskatu, ka šis lēmums ir netaisns, prettiesisks, nelikumīgs un pilnībā atceļams.
    Sūdzībā, ar kuru es 14.05.2020. vērsos Daugavpils tiesā, es cita starpā biju izteicis lūgumu izskatīt to nevis pašas Daugavpils pilsētas tiesā, bet kādā no tās filiālēm – Krāslavā vai Preiļos, jo tajās strādājošie tiesneši varētu būt mazāk ietekmējami no G.Kaminska un viņa padoto puses. Šis mans lūgums netika apmierināts, un manu lietu nodeva izskatīšanai Daugavpils pilsētas tiesā tiesnesei R.Paipalei. Es jau pašā sākumā jutu nelabvēlīgu attieksmi pret sevi no šīs tiesneses puses, tomēr neuzticību šai personai neizteicu, jo apzinājos, ka viņa pati nevēlēsies atzīt savu neobjektivitāti un neatstādinās sevi, un negribēju tādejādi vēl vairāk noskaņot pret mani šo personu un pasliktināt savu stāvokli lietas izskatīšanas laikā. Šo manu viedokli pamato šādi fakti.
    Tiesnese R.Paipale atteicās apmierināt manu lūgumu un uzaicināt uz tiesas sēdi zemes gabala, uz kura uzbūvēta māja Teātra ielā 34, Daugavpilī, un tai piegulošās teritorijas, īpašniekus Tatjanu Verovsku un Konstantīnu Vasiļevski. Civillikuma 1036.pants skan šādi: Īpašums dod īpašniekam vienam pašam pilnīgas varas tiesību par lietu, ciktāl šī tiesība nav pakļauta sevišķi noteiktiem aprobežojumiem. Manā rīcībā nav faktu, kas liecinātu, ka augstāk minētajiem cilvēkiem būtu uzlikti kādi aprobežojumi rīkoties ar savu īpašumu. Tāpat manā rīcībā nav dokumentu, kas apliecinātu faktu, ka augstāk minētās personas būtu pilnvarojušas kādu iestādi, tai skaitā, arī Daugavpils pašvaldības policiju, kontrolēt, kā tiek izmantots viņu īpašums un sodīt tos, kas šo īpašumu izmanto pretlikumīgi vai pretēji tā īpašnieku interesēm. Līdz ar to būtu loģiski uzaicināt šīs personas uz tiesu un uzzināt viņu viedokli par to, kur, viņuprāt, drīkst turēt automašīnas uz viņu īpašuma, un vai, viņuprāt, pašvaldības policijai būtu jāsoda tie cilvēki, kas liek savas automašīnas “nepareizā” vietā uz viņiem piederošā zemes gabala. Šis mans lūgums tika noraidīts 06.08.2020., uzsākot manas administratīvās lietas izskatīšanu, aizbildinoties ar to, ka šie cilvēki nav bijuši klāt mana t.s. “administratīvā pārkāpuma” izdarīšanas brīdī, lai gan, manuprāt, tam nav nekādas nozīmes, jo runa šinī gadījumā nav par manu konkrēto rīcību, bet abām šīm personām piederošās zemes gabala izmantošanas veidu PRINCIPĀ, proti, lai tās izsaka savu viedokli, kur drīkst un kur nedrīkst likt mašīnu uz tām piederošās zemes JEBKURŠ cilvēks. Šāda tiesneses R.Paipales rīcība uzskatāmi parāda, ka viņa nevēlējās objektīvi izpētīt lietas apstākļus un arī nerespektē cilvēku tiesības uz privātīpašumu un brīvi ar to rīkoties. Viņa arī izlikās nesaprotam, ka es pats nevaru noskaidrot zemes īpašnieku adreses (neviens man tās nedos) un uzņemt ar viņiem kontaktus. Lai uzzinātu zemes īpašnieku viedokli, būtu obligāti nepieciešama tiesas iesaiste, kas šinī gadījumā tiesneses R.Paipales noraidošās attieksmes dēļ izpalika.
    2020.gada 6.augusta tiesas sēdē es lūdzu uzaicināt uz tiesas sēdi kā liecinieku arī nu jau bijušo Daugavpils pilsētas mēru Andreju Elksniņu. Tam par iemeslu ir fakts, ka par notikušo soda uzlikšanas gadījumu es vērsos pie viņa (gan elektroniski, gan 20.05.2020., kad A.Elksniņš vēl bija mērs, reģistrējot iesniegumu Domes sekretariātā) kā amatpersonas, kuras pārraudzībā atrodas Daugavpils pašvaldības policija, un lūdzu izvērtēt viņa padoto rīcību, bet atbildi pēc būtības nesaņēmu, tikai to, ka iesniegums pārsūtīts pašai pašvaldības policijai, lai gan es gribēju uzzināt nevis tās darbinieku, bet konkrēti tieši Andreja Elksniņa viedokli. Uzskatīju, ka vienīgā iespēja, kā man ar to iepazīties, ir uzaicināt A.Elksniņu uz tiesu kā liecinieku, bet man šāda iespēja tiesneses R.Paipales noraidošās attieksmes dēļ tika liegta. Kā atteikuma motīvs tika atkal minēts fakts, ka A.Elksniņš nav bijis klāt mana “administratīvā pārkāpuma” izdarīšanas brīdī, lai gan tam, manuprāt, šinī gadījumā nav būtiskas nozīmes, jo gribēju zināt šī kunga viedokli par automašīnu likšanu mājas Teātra ielā 34 pagalmā PRINCIPĀ, nereducējot to konkrēti uz manu gadījumu.
    Analogu iemeslu dēļ vēlējos uzaicināt uz tiesu kā liecinieku Daugavpils pašvaldības policijas priekšnieku G.Kaminski, lai noskaidrotu viņa attieksmi pret to faktu, ka vairākus gadu desmitus cilvēki ir likuši savas automašīnas uz noasfaltētajiem laukumiem pretī mājas Teātra ielā 34 pirmajai un trešajai ieejai, un nekad neviens pašvaldības policists pret to nav iebildis, tieši otrādi – paši pat ir ieteikuši tieši tur novietot spēkratus uz neilgu laiku, kamēr cilvēki kārto savas darīšanas mājas iekšienē. Taču 2020.gada sākumā policisti pēkšņi sāka cilvēkiem likt, manuprāt, nepamatotus sodus par šo asfalta laukumiņu izmantošanu īslaicīgai mašīnu stāvēšanai. Man šāda iespēja – nopratināt G.Kamisnka kungu un noskaidrot šādu viņa padoto attieksmes maiņu – tika liegta, aizbildinoties, ka es neesot norādījis, kādus tieši faktus vēlos pierādīt ar šī liecinieka liecībām, lai gan es mutiski pamatoju viņa izsaukšanas nepieciešamību ar tiem pašiem argumentiem, kas norādīti augstāk. Šāda tiesneses R.Paipales rīcība atkal uzskatāmi parāda, ka viņa nevēlējās objektīvi izpētīt lietas apstākļus un būtībā piesedza Daugavpils pašvaldības policistu pretlikumīgo rīcību.
    Es vēlējos uzaicināt uz tiesas sēdi kā liecinieku arī Daugavpils Komunālā dienesta pārstāvi, lai tas izskaidro, kādam nolūkam, viņaprāt, izmantojami asfaltētie laukumi pretī mājas Teātra ielā 34 pirmajai un trešajai ieejai, kā arī SIA
    “DDZKSU” pārstāvi, jo šīs iestādes automašīnas ļoti bieži stāv tieši uz tiem laukumiņiem, par automašīnu novietošanu uz kuriem 2020.gada sākumā pašvaldības policisti sāka sodīt privātpersonas. Tiesnese R.Paipale atbildēja, ka es pats varot sazināties ar šīm iestādēm un noskaidrot viņu viedokli minētajos jautājumos, tāpēc uz tiesas sēdi kā lieciniekus to pārstāvjus nesauks. Es izmantoju viņas ieteikumu un vērsos ar iesniegumu šajās iestādēs, bet Domes komunālais dienests man vispār neatbildēja, savukārt, SIA “DDzKSU” pārstāvji izvairījās no konkrētas atbildes par to, vai uz minētajiem laukumiem drīkst novietot mašīnas, bet vienkārši uzrakstīja, lai es saucot policiju, ja man pret viņu iestādes darbiniekiem esot kādas pretenzijas. Tādejādi es nedabūju iepazīties ar šo iestāžu viedokli konkrētajā jautājumā un nenoskaidroju, vai tas atšķiras no arī Daugavpils Domes pakļautībā esošās Pašvaldības policijas viedokļa.
    Minēto iemeslu dēļ es nākamajā tiesas sēdē 21.10.2020. lūdzu augstāk norādīto iestāžu pārstāvjus uzaicināt uz tiesu kā lieciniekus, bet saņēmu atteikumu. Tāpat tiesnese R.Paipale atteicās pievienot lietas materiāliem manu saraksti ar minētajām organizācijām, aizbildinoties, ka tā it kā neattiecoties uz izskatāmo lietu. Šāda tiesneses R.Paipales rīcība kārtējo reizi uzskatāmi parāda, ka viņa nevēlējās objektīvi izpētīt lietas apstākļus.
    Tiesnese R.Paipale apsolīja, ka pacentīsies noskaidrot personu, kas 2020.gada 9.aprīlī zvanīja Daugavpils pašvaldības policijai par manā lietošanā esošo it kā nepareizi novietoto automašīnu VW PASSAT, v.n. HN 6602 (šī persona stādījās priekšā kā Gorbunova), un uzaicinās viņu uz tiesu kā liecinieci. Realitātē minētā tiesnese neko nedarīja, lai šo personu noskaidrotu, jo acīmredzot viņai šīs personas uzaicināšana nebija izdevīga. Kad es pats tiesai iesniedzu pretējās mājas Vienības ielā 25 iedzīvotāju sarakstu, kurā kā 19.dzīvokļa īpašniece tika minēta kāda Rita Gorbunova, un lūdzu uzaicināt šo personu uz tiesu, saņēmu atteikumu, jo tiesnese neesot pārliecināta par manis uzrādītā dokumenta īstumu un to, ka minētā R.Gorbunova tiešām ir tā persona, kas 9.04.2020. zvanīja pašvaldības policijai, lai gan tieši ar tādu mērķi es biju lūdzis šo kundzi uzaicināt, lai noskaidrotu šo un arī citus mani interesējošos jautājumus. Tiesnese atteicās pievienot lietas materiāliem augstāk norādīto iedzīvotāju sarakstu, acīmredzot, lai slēptu to, ka es faktiski biju pildījis pienākumus, kas bija jāveic viņai pašai, bet viņa nevēlējās to darīt. Faktiski tiesnese R.Paipale sabotēja viņas pašas 2020.gada 6.augusta sēdē pieņemto lēmumu. Šāda tiesneses R.Paipales rīcība sevišķi uzskatāmi parāda, ka viņa nevēlējās objektīvi izpētīt lietas apstākļus.
    MOTĪVU DAĻA
    R.Paipales parakstītajā spriedumā apgalvots, ka ar 2020.gada 9.aprīļa administratīvā pārkāpuma protokolu-lēmumu Nr.440576327, ko sastādījis Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas vecākais inspektors O.Plonis, esot pierādīts, ka 2020.gada 9.aprīlī plkst. 14.51. transportlīdzeklis VW ar v.n. HN 6602 esot traucējis gājēju pārvietošanos, tādēļ neesot tikušas ievērotas CSN 122.2. punktā noteiktās prasības. Nav saprotams, kādi argumenti ir bijuši par pamatu šādam apgalvojumam. Par vērā ņemamu argumentu nevar būt fakts, ka Daugavpils pašvaldības policijā tika saņemts izsaukums no, visticamāk, Vienības ielā 25-19 dzīvojošās Ritas Gorbunovas. Kā jau tiesas procesa laikā atzīmēja tiesnese R.Paipale, R.Gorbunovas viedoklis ir ļoti subjektīvs, viņai, visticamāk, nav juridiskas izglītības, un viņa diez vai spēj izvērtēt administratīvā pārkāpuma esamību vai neesamību. Uz šo faktu pamatojoties, tika pieņemts atteikums uzaicināt nopratināt R.Gorbunovu kā liecinieci. Tai pašā laikā R.Paipale, acīmredzot, minētās personas sūdzību pašu par sevi uzskata par pilnīgi pietiekamu argumentu, lai apgalvotu, ka ar to esot pierādīts, ka manis novietotā automašīna esot traucējusi gājējiem.
    Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas vecākais inspektors Oskars Plonis savās liecībās apgalvo, ka manis novietotais transportlīdzeklis traucējot gājēju pārvietošanos pa celiņu, jo šai darbībai asfaltētā celiņa daļā palikuši brīvi tikai aptuveni 50 cm. Šim apgalvojumam nav nekāda juridiska pamata. Cik noprotams, nekāda mērlente šī attāluma mērīšanai nav tikusi izmantota, O.Plonis attālumu vērtējis pēc acumēra, protams, darot to ar tādu mērķi, lai liktos, ka attālums ir niecīgs, un līdz ar to ir pamats sastādīt administratīvā pārkāpuma protokolu. Esmu pārliecināts, ka O.Plonis arī pats nemēģināja iziet starp manis novietotu automašīnu un soliņu, lai konstatētu, ka tas tiešām nav iespējams. Uzskatu, ka fakts, ka gājēji it kā neesot varējuši paiet garām manis novietotajai automašīnai ir tukšs, deklaratīvs, absolūti nepierādīts no juridiskā viedokļa.
    Tiesas spriedumā rakstīts: “…argumentus, ka gājēji varēja netraucēti paiet garām mašīnai, tiesa uzskata par nepamatotiem un nepierādītiem”. Šis apgalvojums pats par sevi ir juridiski analfabētisks, jo pastāv nevainības prezumpcija, kas neliek man pierādīt savu nevainību, proti, ka mana mašīna netraucē paiet tai garām gājējiem, bet – tieši pretēji – tiem, kas izvirza pret mani pretenzijas, ir pienākums pierādīt to, ka mana automašīna kādam traucē, un līdz ar to, ir pamats saukt mani pie administratīvās atbildības. Šinī nolūkā O.Plonis būtu varējis, piemēram, atsaukt uz notikuma vietu policijas izsaucēju R.Gorbunovu un likt viņai paiet garām manai mašīnai, filmējot šo procesu ar videokameru, lai uzskatāmi parādītu, ka tas nav iespējams. Turklāt, noklausoties R.Gorbunovas zvana saturu, secinu, ka viņa maldīgi uzskata, ka uz šī asfaltētā celiņa ne tikai nedrīkst novietot automašīnas stāvēšanai, bet tam nedrīkstot pat izbraukt cauri, jo šāda rīcība minēto celiņu bojājot. Kāds pamats ir šādam viņas apgalvojumam, nav skaidrs. To var izskaidrot varbūt vienīgi ar šai sievietei piemītošo lieluma māniju un vēlmi mācīt visus sev apkārt esošos cilvēkus, likt viņiem dancot pēc savas stabules. Interneta meklētājā google.lv var konstatēt, ka Rita Gorbunova ir strādājusi kā NVA koordinējošā eksperte (https://visasalgas.com/…/atalgojums/7859-rita-gorbunova), Daugavpils Centra vidusskolas sākumskolas skolotāja (http://www.dcv.lv/pirmkl/8-news/664-101215-3), kandidējusi 2009.gada pašvaldību vēlēšanās no LSDSP saraksta (https://www.cvk.lv/…/cvk/pv2009.PASV2009.kand_raj…), bet drīz pēc tam tikusi ievēlēta par Daugavpils pilsētas vēlēšanu komisijas priekšsēdētāju (http://www.d-fakti.lv/lv/news/article/6054/). Šie fakti dod pamatu izteikt pieņēmumu, ka šai sievietei ir pazīšanās daudzās pašvaldības struktūrās, tai skaitā, Daugavpils pašvaldības policijā, kā arī ietekme uz Daugavpils tiesas tiesnešiem, iespējams, arī uz R.Paipali.
    No loģikas viedokļa ir grūti izskaidrot tiesas sēdē izskanējušos O.Ploņa ieteikumus man mēģināt “atrast kopīgu valodu ar savu kaimiņieni”, tai pašā laikā kritiski neizvērtējot viņas izvirzīto pretenziju loģisko un juridisko pamatojumu. Iespējams, ar laiku šī nekaunīgā dāmīte var sadomāt man aizliegt novietot automašīnu arī speciāli šim nolūkam izbūvētajā stāvvietā Kandavas ielā pretī DU sporta kompleksam, vai tad arī šādā gadījumā man būtu jāsāk ar viņu diskutēt un meklēt kaut kādus kompromisus? Kā sevišķs cinisma un nihilisma kalngals ir jāvērtē O.Ploņa izteiktais un R.Paipales atbalstītais pieņēmums, ka mana automašīna varbūt varētu traucēt kādam hipotētiskam invalīdam, kas gribētu tai pabraukt garām ratiņkrēslā, tai pašā laikā ignorējot faktu, ka man regulāri jāizsēdina un jāpalīdz iekāpt (arī 9.04.2020. tas tā bija) maniem vecākiem – reāliem 2.grupas invalīdiem, kuru ciešanas un intereses acīmredzot O.Plonim un R.Paipalei ir spļāviena vērtas.
    PROTOKOLA VILTOŠANA
    2020.gada 12.oktobrī notikušās tiesas sēdes protokola 4.lpp. ir citēts it kā mans izteikums: “Es biju dabūjis pagalma plānu, un plānā bija redzams, ka vieta [acīmredzot tā vieta, kur stāvēja mana automašīna] paredzēta speciāli gājējiem”. Šādi es nekad neesmu teicis, tieši pretēji – es apgalvoju, ka plānā, ko es ieguvu no SIA DDzKSU, tieši NAV atzīmēts, ka šī vieta būtu paredzēta speciāli gājējiem. Par šī fakta patiesīgumu var pārliecināties, noklausoties tiesas sēdes audioierakstu. Ka notikušais nav vienkārša drukas kļūda, pierāda tiesas sekretāres L.Vingres rīcība, kura nereaģēja uz manu e-pastu, kurā es izteicu pretenzijas pret nepareizi noformēto tiesas sēdes protokolu. Acīmredzot tādejādi tika veidoti viltus pierādījumi, lai ar to palīdzību varētu noraidīt manas pamatotās pretenzijas pret netaisni uzlikto sodu un pieņemt man nelabvēlīgu tiesas spriedumu. Par šādu tiesneses R.Paipales un sekretāres L.Vingres rīcību es vērsīšos ar sūdzību Ģenerālprokuratūrā un lūgšu to izvērtēt saistībā ar LKL 289.pantu.
    Visi iepriekš uzskaitītie fakti kopumā liecina, ka R.Paipales rīcība, izskatot manu administratīvo lietu, ir bijusi vismaz neobjektīva un pavirša, lai neteiktu vairāk, ka tā ir apzināti politiski angažēta un pretlikumīga, vēloties izpatikt O.Plonim un R.Gorbunovai, bet toties kaitēt man. Kā es pārliecinājos tiesas procesa laikā, tiesnese R.Paipale valsts valodā runā diezgan slikti, ar jūtamu krievisku akcentu. Ļoti iespējams, ka viņa zina, ka esmu nelokāms latviešu tiesību aizstāvis, cīnītājs par Latvijas dekolonizāciju; savukārt, šis fakts viņā izsauc pret mani nepatiku, kas vismaz daļēji varēja būt par iemeslu šim viņas pieņemtajam neloģiskajam un pretlikumīgajam tiesas spriedumam.
    Pamatojoties uz visu iepriekš minēto, LŪDZU Latgales apgabaltiesu:
    1. Pilnībā atcelt R.Paipales pasludināto 2020.gada 21.oktobra spriedumu.
    2. Atcelt man uzlikto administratīvo sodu administratīvā pārkāpuma neesamības dēļ.
    3. Uzlikt par pienākumu Daugavpils pašvaldības policijai man rakstveidā atvainoties.
    4. Pieņemt blakus lēmumu par R.Paipales un L.Vingres rīcību un lūgt izmeklējošās iestādes to izvērtēt saistībā ar LKL 289. un 291.pantu.
    Lūdzu tiesas sēdi veikt MUTISKI, lai es varētu uz to uzaicināt lieciniekus, kas netika nopratināti iepriekšējās instances sēdē, kā arī savus draugus un domubiedrus, kuri varētu vērot tiesas sēdes norisi un izvērtēt tās objektivitāti.
    28.10.2020. Aivars Gedroics

    LATVIJAS REPUBLIKAS
    ĢENERĀLPROKURATŪRAI
    Kalpaka bulvārī 6, Rīgā, LV-1801
    AIVARA GEDROICA (081274-10215),
    pasta adrese: a.k.32, Daugavpils, LV 5401,
    e-pasts: aivars_666@inbox.lv
    tālr.: 28229894,
    IESNIEGUMS
    2020.gada 12.oktobrī Daugavpils tiesas telpās tiesneses R.Paipales un sekretāres D.Maļavinas vadībā notika tiesas sēde, kurā izskatīja administratīvo lietu Nr.1A12011620, konkrēti, manu prasību atcelt Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas 2020.gada 5.maija lēmumu Nr. D29-T-178, ar kuru es nepamatoti tiku sodīts ar 40 euro naudas sodu. Gala rezultātā tika nolemts šo sodu atstāt spēkā, bet manu prasību noraidīt. 2020.gada 22.oktobrī es e-pastā saņēmu tiesas lēmumu, bet bez pēdējās sēdes protokola. To es saņēmu tikai 26.10.2020. pēc vairākkārtējiem atgādinājumiem to atsūtīt. Protokola 4.lpp. cita starpā man tika pierakstīti šādi vārdi: “Es biju dabūjis pagalma plānu, un plānā bija redzams, ka vieta paredzēta speciāli gājējiem”. Patiesībā es teicu pavisam ko citu. Manis veiktajā tiesas sēdes audioierakstā, ko esmu ievietojis vietnē https://failiem.lv/u/ftv9kkeu, manis teiktais skan burtiski šādi:
    “ Es, starp citu, biju dabūjis arī plānu…šitā pagalma, jā, un tur redzams bija, ka tur nebija īpaši atzīmēts, ka tā ir vieta speciāli gājējiem… tur nebija teikts, ka arī mašīnām būtu speciāli, tātad, principā es uzskatu, katrs var lietot vienkārši tā, lai liekas problēmas neradītu citiem… manuprāt, mana mašīna citiem problēmas neradīja…”. (ieraksta 31.min.)
    Domāt, ka tā nebija vienkārša drukas kļūda, bet apzināts juridisks viltojums, liek fakts, ka lietas iznākums, pretēji loģikas un juridiskā taisnīguma principiem, bija man par sliktu, kā arī tas, ka tiesas darbiniece L.Vingre nereaģēja uz manām e-pastā izteiktajām pretenzijām par protokola neatbilstību realitātei. Nākas secināt, ka manis teiktais protokolā tika apzināti sagrozīts, lai tādejādi radītu viltus pierādījumus un lietu izlemtu man par sliktu. Uzskatu, ka šo noziedzīgo nodarījumu paveica R.Paipale un D.Maļavina, bet L.Vingre viņas “ piesedza”.
    Sakarā ar augstāķ minēto, lūdzu uzsākt pret minētajām trim personām kriminālprocesu pēc LKL 289.panta. Lūdzu atzīt mani par cietušo šajā kriminālprocesā.
    Pielikumā: 1) protokola 4.lpp. kopija – 1 lpp. (vajadzības gadījumā varu pa e-pastu atsūtīt visu protokolu);
    2) mana e-pasta izdruka – 1 lpp.
    29.10.2020. Aivars Gedroics

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *