Radio MERKURS- “Gaismas pils” kārtējā žļurga

L. Grantiņa e- vēstule Ievai Skangalei

Pats no sevis vairs Merkuru neklausos, bet tā kā man atsūtīja NORĀDI, tad darīju to.

Ieva, bet Tu taču esi viena no viņiem. Tu taču veic to pašu anti- latvisko propagandu… , ko viņi- cionisti. Tu uzskati: bija labi, ka Ruks uzrakstīja “šo” grāmatu, jo pieminējis daudzas pareizas lietas. Tas gan izskatījās vairāk pēc attiecīgu “orgānu” ieteikuma gābt nožēlojamā tautas nodevēja M. Ruka reputāciju pēc pulikācijas LRTT i- vietnē… . Nedomāju, ka Tev tas izdevās, ja nu vienīgi, tad parādīji, ka pati esi no šī nešķīsteņu bara.

Kāpēc nepieminēji šīs grāmatas izdošanas MĒRĶI, un kuri viņu sponsorēja ? Ja nezini, tad ŠEIT vari iepazīties ar viņa saimniekiem !

L. Lapsa, A. Andersons, J. Lapinskis,A. Garda.

To nepieminot, Tu piedalījies tādā pašā cionistu AKCIJĀ kā pretīgais nodevējs- cionistu d—- laizis Māris Ruks, kurš latviešiem piekarina “žīdu šāvēju(atvērt) birku. Tu runāji daudzas labas lietas un tāpēc Tu biji visīstākā kaitniece, jo pieņemot to labo, klausītājs pieņēma par normu tevis noklusēto un nejēdzīgos melus… . Tik gudra sieviete kā Tu, to nedarīja aiz nezināšanas… . Tu cionistu labākajās tradīcijās iesāki “stāstu” par mani(1.40 min.): vieniem var nepatikt, ka viņš visus kar...! Tā ir zombēšanas visdrausmīgākā FRĀZE, kura ir mūsu tautas slepkavu pamatu pamats ! Vai Tu apjēdzi(domāju, ka pilnībā apjēdzi), ka tu mani pataisīji par “garīgi slimu“, tieši tāpat, kā cionistu izdzimums Lato Lapsa, kurš mani un I. Roni nodēvēja par plānprātiņiem, un kuram Kārlis Ulmanis bija “kaut kāds” piensaimnieks… 

Ieva, nu kādus VISUS es karu ? Arī latviešu DZĪVES DZIŅU, Tu nodēvēji par Dzīves ziņu, kaut arī tūlīt piebildi par ĢENĒTISKO FREKVENCI(Lapinskis to neapjēdza, iejaucoties ar savām radio frekvencēm), kura nenāk no Dzīves ziņas, bet gan no DZĪVES DZIŅAS(latviskais gēns), kas jau ir ģenētiski iedzimts DZINULIS. Tieši to mums cenšas atņemt cionistu sātanisti. Čekistu pēcnācējs Roberts Ķīlis to pat nodēvēja par rasisma izpausmi !

Ieva Skangale, Juris Lapinskis, Aivars Garda, Liene Apine
FOTO: Lūk, slēptā anti- latviskā komanda vienuviet. Viņi runā labas un patiesas lietas un tai pašā laikā norej un diskreditē PATIESOS cīnītājus, kas arī ir cionistu galvenais uzdevums. Gan Garda, gan Lapinskis bija tie, kuri DP uzdevumā veica LRTT & H- 86 graušanu, kas daļēji arī izdevās. Kāpēc gan Ievai Skangalei neizvērtēt šo darbību ? Tikai atcerēsimies, cik ņirdzīga formā Lapinskis komentēja L. Grantiņa arestu pirms pieciem gadiem(Grantiņš esot spirinājies pretī un tāpēc esot lauzti kauli) !!! No kreisās: Skangale, Lapinskis, Garda, Drullis, Muzikante, Andersons un Apine.

To visu dzirdot patiešām nolaižas rokas un uznāk dzīves apnikums. Tikai sapratne par ESĪBU un DIEVIŠĶO EVOLŪCIJU, ļauj to visu pārvarēt un turpināt cīņu. Tikai tad, ja klauvēsi, tiks ATVĒRTS ! Viss tas, kas neatbilst šai EVOLŪCIJAI, tiks iemests ESĪBAS MĒSLAINĒ. Un, tas laiks ir tuvu ! Žēl, ka cilvēks ar divām augstākām izglītībām nespēj to visu saprast un sakārtot PA PLAUTIEM. Bet varbūt tomēr, ka tas vectēva gēns nomāc… un īsteno savu ĢENĒTISKO KODU ? Uz to norāda tas, Ieva, ka esi kopā ar čekas darboni- nodevēju, tava vectēva “tautasbrāli” Lapinski un viņa “adjutantu” Andersonu !

Migla sarkanā- NOLĀDĒTĀ !

Cienītā Ieva Skangale, teic mums to robežu: Kurā vietā sākas cilvēks un kurā viņš par tādu pārstāj būt ? Vai M. Ruks, kurš kalpo TIEM, kuri mūsu zemē ienākuši slepkavojot, brienot pa mūsu tautas ciešanām un asinīm mirkušu zemi un Tu, kura šo kolaboracionistu aizstāvi, ir pieskaitāmi pie cilvēku rases ? Un, esot kopā ar Lapinski, kurš veicis čekas uzdevumā noziegumu pret Spuļģi, https://tautastribunals.eu/?p=16904 ir pieskaitāms pie cilvēku rases ?

15.03.20 L. Grantiņš

You may also like...

15 komentārs

  1. Heino saka:

    Cienītā Ieva Skangale, teic mums to robežu: Kurā vietā sākas cilvēks un kurā viņš par tādu pārstāj būt ? Vai M. Ruks, kurš kalpo TIEM, kuri mūsu zemē ienākuši slepkavojot, brienot pa mūsu tautas ciešanām un asinīm mirkušu zemi un Tu, kura šo kolaboracionistu aizstāvi, ir pieskaitāmi pie cilvēku rases ? Un, esot kopā ar Lapinski, kurš veicis čekas uzdevumā noziegumu pret Spuļģi, https://tautastribunals.eu/?p=16904 ir pieskaitāms pie cilvēku rases ?

    ———————

    Žīds Aivars Garda ļoti labi zina, kas ir žīds Juris Lapinskis un kas bija latvietis Imants Spulģis. Tad kura pusē, Tu, komunist Aivar Garda, esi: mūzikas autoru apzadzēja Jura Lapinska vai mūzikas zagļa atmaskotāja Imanta Spulģa (kuru Tu, latviešu viltus draug, Aivar Garda ļaunprātīgi izmantoji)?

  2. ļaužu banda saka:

    Tie nekad nav bijuši cilvēki,tie ir dzeltenā ļaužu banda……

  3. klases biedrs saka:

    Tie veiksmes džentlmeņi,tiešām,ir stipri aizdomīgi.Ar viņu biogrāfiju labāk būtu nelaist garām iespēju paklusēt un audzēt mājas zivtiņas.

  4. Pārmaiņas saka:

    Visai dīvaino notikumu virkne, kuriem nebūt nav dabīga izcelsme, liek paaugstināt modrību. Bet runājot alegorijās, zināma daļa Latvijā mītošo personu sāk nolūkot sarkanās neļķes un ar tēvišķās rūpēs savilktām pierēm, manāmi aktivizējušies.

  5. Armands saka:

    Komunisti arī runāja daudz patiesības par kapitālistiem, bet gala rezultātā saplūda kopējās interesēs zagt un slepkavot. Tas Garda jau pēc sava ģīmja ir tāds ne īsti kāds. Nu i viņu valodas būtība liecina, ka jie ir pārgudri nacionāli norūpējušies savās runās. Tik darbības sekotāji nevairojas.

  6. !!! saka:

    Starp citu – vīrusa priekšā mēz visi vienādi un neceriet
    Skangale, Lapinski, Garda, Drulli, Muzikante, Anderson un Apine, ka ar jums būs savādāk!!!

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde !!!

    Man nav saprotams, kādēļ ironiskajā komentārā vienviet ir Ilmara Druļļa un Aivara Andersona vārdi.

    Paskaidrošu visiem – Ilmārs Drullis un Aivars Andersons bija tie neatlaidīgie GODA VĪRI, kuri pielika milzīgas pūles un ieguldīja savas dzīves enerģiju un spēkus, lai 1992. gada 18. jūlija kopsapulcē, Merķeļa ielā 13 atjaunotu Rīgas Latviešu Biedrības 1938. gada likumīgos statūtus!

    Šie statūti bija KGB noslepenoti visu okupācijas laiku!

    Šie statūti garantē latviešu ģimenu tiesību aizstāvību pret noziedzīgo, pretlatvisko valsts varu! (Tādēļ tos aizliedza un noslepenoja 1940.gadā un 1993. gada 18. februāra pretlatviskajā nakts TERORA aktā!)

    Gan Ilmārs Drullis, gan Aivars Andersons par savu sabiedriski aktīvo darbību Rīgas Latviešu Biedrības 1938. gada statūtu atjaunošanā ir pelnījuši visaugstāko
    atzinību un cieņu!

    Atcerēsimies, ka Rīgas Latviešu Biedrības likumīgo statūtu atjaunotājs ari bija leģendārais cilvēktiesību aizstāvis un mans draugs Ģederts Melngailis! (Kuru arestēja un spīdzināja komunistu un čekistu padomju laika pretlatviski noskaņotie varas “aligātori”).

    Tādēļ uzskatu, ka “!!!” komentārs ir, maigi izsakoties – nepārdomāts.

    Aicinu aktīvi un pārdomāti visiem komentēt Helsinki 86 ziņojumus sabiedrībai!

    Izsaku dziļu pateicību visiem lasītājiem un komentētājiem!

    Būsim vienmēr vienoti ar mūsu leģionāriem – latvju tautas goda aizstāvības kareivjiem, viņu varonības piemiņas dienā, 16. martā!

    Izsaku pateicību mana brālēna Jāņa Neimaņa ģimenei Minsterē, par leģionāra Jāņa Neimaņa mūža darbu Minsteres Latviešu Ģimnāzijā un ari Minsteres Latviešu Daugavas Vanagu priekšnieka amatā!

    Lūdzu Jāņa Neimaņa dēlu Andreju Neimani iesaistīties Helsinku 86 aktivitatēs!

    Tas pats lūgums attiecās uz viņa māsām, sevišķi Dzidru!

    Sirsnīgs sveiciens Helgai Neimanei leģionāru piemiņas dienā!

    Sveicu ari visus sava bralēna Vinniņa Ringolda radiniekus Kanādā un Latvijā! Ringolds Vinniņs ir Gunāra Vinniņa vecākais brālis ( Džūkste un Ventspils). Viņš ir mans krusttēvs – Latvijā, Doma baznīcā 1943. gada vasarā!

    Nolieksim galvas latviešu brīvības cīnītāju – leģionāru piemiņai!
    .
    .
    .
    Admins
    Freimantāla kungs, mēs jau, ja nemaldos, esam reiz šo jautājumu apsprieduši.
    Ja Andersona “kungs” ir goda vīrs, tad es noteikti esmu nelietis un čekas aģents. To arī Andersons ir paziņojis Lapinska VDK raidītājā- “Gaismas pils”. Es nevienam bez iemesla uz pieres neuzspiežu- “Tiesājams kā nodevējs”. Andersons ir melns nodevības vieplis- Lapinska “kājas šunelis”, kuram nav vieta starp cilvēkiem, tāpat kā A. Rubinam. Lai Dievs atpestī mūsu tautu no tādiem nodevības viepļiem. Par Drulli neko daudz nezinu, bet, ja viņš būtu Godavīrs, tad nebūtu kopā ar uz foto skatāmajiem švaļiem. Man bija šaubas par Ievu Skangali, bet pēc šī Merkura raidījuma, manas šaubas pagaisa kā rīta migla lēcošās saules gaismā.
    PS
    Jūs saucat Andersonu par Godavīru, bet vai Andersons Jūs par tādu uzskata ?
    Es zinu, ka viņš uz Jums ir sacījis pavisam ko citu….

  8. Anonīms saka:

    Vītola atmaskojums ka “pat bagātajā Amerikā ir tādi, kas nakšņo uz ielām” mani nomierināja. :))
    Izrādās, ka tas ir normāli Latvijai, ja citur ir pat vēl sliktāk !
    Prātiņ, nāc mājās !
    Laikam šis arī pielicis savu roku lai puse miljona ir
    aizbēguši uz ārzemēm lai dzimtenē nenomirtu badā…

  9. Valdis Freimantāls saka:

    Latvietis Vītols ne vārda nav teicis par Helsinku 86 apkarošanu Latvijā!

    It kā tas viņam neinteresētu.

    Pazīstams miljonārs, bet viņam nav saprotams, ka komunisti un čekisti tautai 1993. gada 18. februāra naktī atņēma Māmuļu un aizliedza tās 1938. gada likumīgos RLB statūtus.

    Vai nav aizdomīgi?

  10. Armands saka:

    Tas par to Vītola fonda veidotāju? Tak viņam it visur žīdi apkārt i tāds jau miljonārs no kurienes uzradies? Kad tūkstošiem kapos iedzīti tie miljonāri te saauguši Latvijā.

  11. Avots saka:

    Plāni ir grandiozi-norīt pasauli,bet vai izdosies?Ir ierijis un tagad ik pa laikam rīstās- krīzēs.Skaidrs,ka vienreiz nosprāgs,un ir varianti par to kādā veidā tas notiks.Bet pa to laiku der pieturēt mājās kādu putraimu un skaidras naudas gabalu-tuvākam laikam.Tālākam,varbūt,noderēs R.B.variants un citi.

  12. PS. avots saka:

    UN skaidru prātu,protams.

  13. vīrusi mainās - laiki arī saka:

    Kurš te teica, ka vīrusa priekšā mēs visi vienādi?

    Ne izskatās, ne izklausās! Laiki mainās un vīrusi tiem līdzi. Vai drīzāk nu jau otrādi – vīrusi mainās un laiki tiem līdzi. Nesen vēl rakstīja, ka jaunais ļaunais esot etnovīruss, kas ķer tikai dzeltenos. Nepagāja ne 24 stundas, kad jau raksta, ka ķer tikai miljardierus. Par politvīrusu vēl neraksta.

    Tomēr, kazi – vai tas vienādi ķers biedrību, brālību, organizāciju, kopu, alianšu, ložu, partiju, sia, pārvalžu, dienestu, sektu, draudžu, korporāciju, kolhozu, padomju saimniecību un vēl nesaskaitāma daudzuma citu hameleonisku brandžu darboņus, līdzdarboņus, citspretcitudarboņus.

    Brāļi Kaudzītes gan viņos laikos jau brīdināja, ka “vissāpīgāk ķer paša griestas rīkstes“, bet – kas hameleonam brāļi Kaudzītes! Ādas varbūt pārstās mainīt vienīgi tad, kad kādu pieveiks hameleonvīruss.

  14. >> 2020. gada 16. März um 21.49 Uhr saka:

    Kārnegija institūtā žīdu rebju gudrības apguvušais Vītols pēc Venecuēlas “aplaimoja” Latviju ar savu Māras banku iesaistoties skandināvu banku Latvijas izlaupīšanas rebju tīklā –
    “… Taču lētāki pakalpojumi vai “cenu atlaides” nav Sampo Bank politika…”
    ( https://www.diena.lv/raksts/pasaule/krievija/noperkot-maras-banku-latvijas-tirgu-ielauzas-vel-viena-skandinavu-banka-12226586 ) –

    Tagad “Ir”-ā slavē lielākos Latvijas kapračus – Levitu, VVF un pārējos žīdus un pusžīdus…
    Nu, vajaga būt cūkam !!!

    Cik tādi mecenātismi kā “Vītolu fonds” un “Likteņdārzs” čukņā
    attālina Latviju no iznīcības ?? Izskatās pēc kārtējā naudas izpumpēšanas projekta, kur, “ieguldot” vienu jevriku, pēc gadiem atgriezīsies tūkstoši – par labu žūksnīti to pārdos valstij(nodokļu maksātājiem)…
    Patriotiski jau !!?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *