R. Straķis. Es turpināšu atmaskot krievu mafiju !

Viss ir pareizi, Straķa kungs, tikai jautājums, kuram KLANAM Tu kalpo ?

Iepazīsties, tas ir John Christmas ar kuru jau 16 gadus cīnās mūsu premjerministrs Krišjānis Kariņš, lai slēptu viņa ziņojumu par Parex bankas afēru un aizsargātu krievu mafiju. John aizbēga no Latvijas, jo baidījās par savu dzīvību un ārzemēs turpina atmaskot valdības un oligarhu saistību ar krievu mafiju, Vladimiru Putinu un viņu asiņaiņās naudas atmazgāšanu izmantojot Latviju kā vārtus uz Eiropu.

Šī ir viņa mājaslapa – http://lawlesslatvia.com.

John Christmas materiāli apstiprina manas izmeklēšanas gaitā atklāto patiesību, ka Latvija kā brīvvalsts nav pastāvējusi pēc Augstākās Padomes deklarācijas “Par Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanu” pieņemšanas un Latvijas varas vertikāle ir Krievijas varas vertikāles daļa jeb atzars, kurš izpilda Kremļa rīkojumus. Droši vien katrs no jums padomās, bet kā ar ārzemju latviešu grupējumu (Kariņš, Bērziņš, Vītols u.c.), Sorosa un citiem fondiem. Kā ar mūsu latviskajām partijām. Par to es turpmāk stāstīšu savos video sižetos un jūs ieraudzīsiet, ka patiesībā viss ir pavisam savādāk. Un to, ko atklāja John ir ļoti graujoši, jo Parex bija tikai viens no krievu naudas atmazgāšanas subjektiem. Atmazgāšanā ir iesaistīta visa varas elite, visu partiju vadības, valdība un drošības dienesti.

Arvien vairāk pierādījumu par varas elites saistību ar Magņitska lietu, OIK, OIK2, būvnieku un zāļu karteli, Covid naudas izzagšanu, kases aparātu afēru, viltus denacionalizāciju, vēlēšanu viltošanu (ir dokumentāli pierādījumi) un daudz ko citu.

Esmu izbraucis no valsts, jo arī es esmu saskāries ar dzīvības draudiem. Mana izbraukšana ir drošības dienestu lielākā kļūda, kuru viņi turpmāk ļoti nožēlos, jo es visu atklāšu, apvienošu cilvēkus un atgriezīšos, lai vienam kungam Dzirnavu ielā beidzot nodzītu bārdu. Ir sācies Valmieras grupējuma noriets.

Ir jāatbalsta katra centienus atklāt patiesību. Latviju mērķtiecīgi grauj un vienīgais ceļš ir apvienoties, lai padzīt mafiju no valsts pārvaldes.

#valdiba #latvija #ministrukabinets #latvia #korupcija #krievumafija #russianmafia #corruption #parex #krisjaniskarins #jaunavienotiba #andrisskele #lawlesslatvia #tukums #russia #fraud #MoneyLaundering

30.05.22

You may also like...

1 Response

  1. Odze. saka:

    Bet, loti divaini… Vai pats no Meness nogazies?
    No krievu mafijas nacis un atmaskos tur kaut ko!?
    Velesanu teijaters ,aktieru sastavs no trako nama. Spogulii esi savu hazaaru degunu apskatiijis? Jeb,domaa,ka TAS ir neredzams?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *