R. Bruners. Kārtējās provokācijas, 1. daļa

R. Bruners. Kārtējās provokācijas, 1. daļa

Pirms gada aprakstīju kādu uzbrukumu sev https://tautastribunals.eu/?p=48281 , http://www.societyandnature.org/2018-12-22-attack.pdf . Lielbritānijā dzīvoju jau 15 gadus un provokācijas nācies piedzīvot visu šo laiku. Par iemesliem esmu rakstījis iepriekš, piemēram https://tautastribunals.eu/?p=54083 , https://tautastribunals.eu/?p=54254 . Ar īpašu centību mani grib atstāt bez iztikas līdzekļiem, ko tuvāk aprakstīšu nākamajās daļās. Bet pirms to daru, mēģināsim noskaidrot attiecību problēmu kopsakarībās.

Tiem, kuri lasījuši manus rakstus jautājumi nerodas. Tomēr manos rakstos ir tikai tā patiesība, kas pastāv starp mums, latviešiem (runājot). Piemēram, britiem tā vienkārši neeksistē. Pret mani vērstās darbības tālu pārsniedz parasto necieņas izrādīšanu viesstrādniekiem un emigrantiem. Tāpēc es uzdodu jautājumu – vai tiešām viņi mani tik ļoti ienīst? Lielbritānijā esmu godīgi strādājis kā pašnodarbināts mūrnieks, pasūtījumu trūkums līdz šim nav novērots, vairāk par darbu šeit https://www.rbwalling.co.uk/ . Ar vietējiem iedzīvotājiem – skotiem, ebrejiem, arābiem, pakistāniešiem .. satieku labi.

Vai ir loģisks izskaidrojums faktam, ka 15 gadu garumā pret mani ir rīkotas īstas “specoperācijas” kā pret bīstamu teroristu, šim nolūkam tērējot milzu naudu?

Piemēram, reiz mēs ar sievu ceļojām no Aberdīnas uz Londonu ar autobusu. Naktī mums sarīkoja sajēgu zaudējušu narkomānu uzbrukumu, turklāt uzbrucēju “komandas” bija vairākas. Šim nolūkam bija nofraktēts viss busa pirmais stāvs. Kad pieturā jautāju šoferim vai agresiju nevarētu izbeigt, viņš atteica, ka šis ir privāts buss un pasažieri var darīt visu ko vēlas.

Acīmredzot ir kāds pasūtītājs (idiots), kurš par visu to maksā. Bez maksas te nedara neko. Par naudu runājot, kronis visam ir helikopteru uzlidojumi. Iedomājieties skatu, ka es vienā mierā mūrēju sienu kaut kur nekurienes vidū, un man virs galvas karājas helikopters. Turklāt tas nav kaut kāds plastikāta pļerkšķis, bet pamatīga mašīna, kādas lieto cilvēku un iekārtu transportēšanai, un armijā.

Helikopteri mani pavada visur, lai kur es brauktu ar auto, pat tad, kad izeju no mājas un dodos krāmēties pa šķūni. Rekords ir trīs (!) vienlaicīgi riņķojoši helikopteri. Tie bāzējas un izlido no Aberdīnas pilsētas Dyce starptautiskās lidostas. Vai jūs ziniet, cik maksā viena helikopter-stunda?

Es nezinu, un nespēju aplēst pret sevi vērsto “aktīvo pasākumu” izmaksas. Pasākumi notiek arī citās valstīs, it sevišķi Jordānijā, kur mēdzu uzturēties. Tomēr tas viss ir sīkums, salīdzinot ar tiem mērogiem, kādos notiek pretdarbība jaunās sabiedrības ieviešanai .. bet tā jau ir cita liela tēma.

Tāpēc, nobeigsim tēmu par izmaksām, mēģinot uzminēt, kurš ir tas bagātais sponsors pret mani vērstajiem pasākumiem. Iepriekš rakstīju, ka 2004. gadā, kad emigrēju no Latvijas, manu personas lietu nodeva no Latvijas čekas šejienes čekai. Es droši vien tiku noformēts kā krievu spiegs, terorists, bandīts, sex-ofenders .. līdz ar to mana lieta attiecās uz daudz un dažādām iestādēm un priekšniekiem. Visiem tiem ir jāmaksā, un pamatīgi, lai tie paceltu savas pakaļas un sāktu rīkoties.

Tāpēc aptuveni vērtējot, pret mani iztērētā summa 15 gados ir kaut kur starp dažiem miljoniem un 10 miljoniem eiro. Smagie apmelojumi pret mani nāca no Latvijas, to pārbaudīju kontaktos ar vietējo policiju. Acīmredzot, pēc Latvijas idiotu iecerētā plāna, man bija jāsalūzt pēc dažām dienām necilvēcīgos apstākļos, un jāprasās atpakaļ. Man turpretim te sāka iepatikties, es apguvu amatu un sāku strādāt patstāvīgi.

Apmelojumi pret mani bija izteikti augstā līmenī, tāpēc Latvijas augstā līmeņa stulbeņi nevarēja no tiem atteikties. Par stulbumu ir jāmaksā, tāpēc ieslēdza lohotronu uz pilnu jaudu. Gribiet viņu pazemot, lai viņš ir spiegs, gejs, terorists? Lūdzu, nav problēmu, tas maksās tik un tik. Nav naudiņas? Nu, nu, NATO budžets tak ir kaut kā jānotērē .. mums te vecas bruņumašīnas ir par dažiem simtiem miljonu eiro .. variantu ir daudz, lohotrons vēl tikšķ, arī metāllūžņu trūkums nav paredzams ..

Var jau būt, ka tiek maksāts no citiem avotiem un vienošanās ir nedaudz savādāka. Tomēr no pieredzes zinu, ka darījumi notiek tieši tā. Motivācija slēdzot lielos darījumus ir grābiens pie rīkles, komplektā ar paņirgāšanos, kam seko žūksnis skaidras naudas pircēja kabatā. Tā sakot, zini savu saimnieku, vērs skatu uz rietumiem, Haima dēls, un dari slavenu dzimtenes vārdu.

* * *

Turpinājums sekos. Man saka, ka komentēt LRTT ir bīstami, ja neesi trollis. Tāpēc atgādinu, ka savu viedokli par tēmu var izteikt arī šeit https://societyandnature.org/sarunas/ 

15.03.20

You may also like...

13 komentārs

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Rid, 15 gadi emigrācijā – tas ir smags pārbaudījums!

    Labi, ka esi sabiedrisks un Tev ir skaidrs mērķis un uzdevumi.

    Priecājos, ka raksti …. tas ir svarīgi!

    Veiksmi Tev un ģimenei it visā!

    Gaidam jaunas publikācijas.

  2. ... saka:

    Ja par datu drošību,uz ŠĪS lapas īpašnieku varam paļauties,kā uz Dzelzs Mūri,
    tad,ja padomājam ar loģiku,
    cita lapa vai nebūs ,kur sazin, bīstamāka septiņreiz…..
    .
    .
    .
    Admins
    Kāds jau pasmaidīs, ja teikšu, ka šī ir vienīgā vietne, kura nav KGB kontrolē.Piem: pietiek.com ir VDK vietne, nemaz jau nerunājot par 4. maija kliķes presi.

  3. angel saka:

    …. vēl pietrūkst ”sputņiks” … :)

  4. RB saka:

    Viens komentēja, ka “nevēlamos novāc ātri un lēti”. Tā sakot, nav vērts tērēt manis dēļ miljonus.

    Tas ir tipisks aplamas domāšanas paraugs, kas diemžēl raksturīgs vairumam cilvēku. Lieta tā, ka vairums cilvēku pastāvošo varu redz personificētu brutālā (un stulbā) priekšniekā, policistā, čekistā, politiķī .. Tas tāpēc, ka zemākā līmeņa uzraugiem, kas gana lielo vairumu cilvēku, nav jābūt ne gudriem, ne pieklājīgiem, ne .. Tie saka, turi muti un dari ko tev liek. Ja nē, būs slikti.

    Lielāko daļu no nevēlamajiem tik tiešām spundē cietumos, fiziski izrēķinās un pat nogalina. Tāpēc, ka paši upuri ir vai nu blēdījušies, vai zaguši, vai krāpuši, vai nodevuši .. vai arī paši ir bijuši agresīvi, vai arī aicinājuši uz agresiju. Vai arī piederējuši naidīgām organizācijām, variantu ir daudz. Īsumā sakot, tie ir paši radījuši attiecību paraugu ar savu uzvedību, kas gala rezultātā ir vērsta pret viņiem pašiem. Vēl citiem vārdiem, negatīvā un destruktīvā viņos ir bijis daudz vairāk par labo un konstruktīvo.

    Vai lasītāji var atrast kaut ko destruktīvu un negatīvu manos rakstos? Tos var atrast LRTT zem šķirkļa “Rids Bruners” lapas augšpusē. Varbūt manā prezidenta programmā https://tautastribunals.eu/?p=49917 ? Vai varbūt konceptuālajos materiālos, kas attiecas uz pēdējo 30 gadu laikā paveikto https://societyandnature.org/sarunas/galvenais/ ?

    Esmu vienmēr aicinājis arī lasītājus formulēt savu cilvēka pozīciju, to ievērot, tādā veidā piebiedrojoties man cilvēku sabiedrības augstākajā, radošajā līmenī.

    Sabiedrības vadībā ir ne tikai brutāli idioti. Tur atrodama arī intelektuāla elite, kura (izmisīgi) cenšas rast risinājumu sabiedriskajām problēmām. Šajā vidē mani pazīst labi, bet diemžēl saprātīgā daļa nav pie teikšanas. Tāpēc, ja kāds vēlētos mani “novākt”, piemēram apmelotāji no Latvijas, tad pret to būtu nopietni iebildumi. Banānu republikas bosiņu viedoklis nevienu neinteresē.

  5. RB - ... saka:

    Ar frāzi “komentēt LRTT ir bīstami” biju domājis situāciju, kad piemēram čekai ir dota komanda izķert visus tos, kuri komentē LRTT. No šī viedokļa komentēt Sarunās būtu droši.

    https://societyandnature.org/sarunas/ uztaisīju pats, izmantojot WordPress paketi. Komentāri tiek publicēti pa tiešo, bez apstiprinājuma.

  6. labu nakti! saka:

    Labu nakti visiem maziem, lieliem latvju bērniem.

    https://www.youtube.com/watch?v=K6JFHbY8hW8

  7. Armands saka:

    Tas vien tik liecina, kā viņi uztraucas par savu pasaules kārtību, kurā Latviets ir vēsturiski nelabvēlīga pumpa jiem uz pakaļas ar savām tiesībām. Viņi ļoti labi zin, ka pārmaiņas vienā nelielā valstī var pārmainīt visu pasauli. Ja patiesi mēs sāksi. atšaut zagļus un slepkavas, kas būs ar kaimiņu valstīm, kurās arī sēd izdzimteņi pie teikšanas?

  8. Odze. saka:

    Hei,jūs,visi BAGĀTNIEKI,miljonāri,akcionāri,,,dividenžu,, slaucēji,
    visi peļņu uzrēķinātaji un procentu formulu izdomātaji,visi augļotāji un
    shēmotāji, mazgātāji un PVNu sadzejotāji, visi ,kas nevajadzīgu gasapiļprojektu
    budžetu miljonsummu izplenderetāji,visi megaalgu piesavinātāji,visi
    Latvju tautas ipasumu sev sagrābēji.
    NĀVE JAU SĀKUSI PĻAUT !
    Tad tagad ir īstais laiks parskaitīt nabaga tautas kontos naudu,ko esat nozaguši,
    jo NĀVE ZINA SAVUS PĻAUJAMOS….. bet TĀ vēl varetu but JŪSU PEDEJĀ IESPĒJA aizkavēt viņas izkapts piezemēšanos uz sava kakla…!!!
    .
    .
    .
    Admins
    Nevajaga NĀVI mācīt un maisīties tai pa kājām.
    Nevag žēlot tos, kuri nav žēlojuši tevi, līdz ar to arī paši sevi… .
    Lai VIŅA dara savu darbu un dari tu savu… .
    “Šis ir tas LIELAIS atsijāšanās laiks- LIKTEŅA VĒJŠ BEZ ŽĒLASTĪBAS AIZPŪTĪS SĒNALAS NO GRAUDIEM !”

  9. AGedroics saka:

    Brauc mājās!

  10. Paldies Valdim par labajiem vārdiem.

    Facebook komentāros man saka, ka tie helikopteri lido tāpēc, ka jauno pilotu apmācibu grib apvienot ar cilvēku baidīšanu. Var jau būt, ka grib kādu iebiedēt ar tiem helikopteriem. Es tos pieminēju tikai tāpēc, ka tāds prieks izmaksā ļoti dārgi.

    Par jauno pilotu apmācību droši vien nebūs tiesa. Ir objekti, kuros strādājot helikopteri patrulē nepārtraukti, ar noteiktu intervālu. Ir citi objekti, kur helikopteri mani sagaida ik reizi, kad tiem tuvojos

  11. Samaksā rēķinu par 15 gadiem, tad braukšu https://www.societyandnature.org/0015-1-2020-03-15-consult.pdf
    .
    .
    .
    Admins
    Gedroics ir DP trollis un Jūs nopietnā atbilde viņam rada vērtības sajūtu… Diez vai šim cermenim vajadzētu tādu godu izrādīt… .

  12. RB - Admins saka:

    Piekrītu, bet viņš ir vienīgais Latvijas oficiālās varas pārstāvis, kas mums pieejams. Es darbojos pēc principa, ka jāstrādā ar to kas mums ir..
    .
    .
    .
    Admins
    Ilgi nebiju tās mējies ! Atbilde vienreizēja !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *