z. čevers ir čekas rīkļurāvējs un melis(RLB iznīcinātājs)

Čekas noziedznieki visu šodien cenšas pasniegt pilnīgi izkropļotā formā ! Mūsu katra uzdevums ir atspēkot šo tautas slepkavu melus !!!

https://pietiek.com/raksti/cekas_maisi_un_parejais_vdk_mantojums

“Pirms sašust par šādu lēmumu, der atcerēties, ka kadru trūkums policijā tobrīd bija teju vai katastrofāls, tādēļ iekšlietu ministra Ziedoņa Čevera lēmums izmantot kvalificētus darbiniekus (lai arī vēl nesen Latvijai, teiksim tā, ne pārāk lojālus) bija visai loģisks… .”

Kāpēc Latvijas patriotiem ir “jāguļ zem zemes”, bet šie sarkanie reptiloīdi var “peldēties” latviešu sviedru un asins naudā !!!???

Tev nebūs PATIESĪBU ZAIMOT !

Nekāds trūkums ar policistiem nebija. To bija 10 uz vienu vietu, jo tie neskaitāmie tūkstoši, kuri izveidoja zemessardzi, bija ar mieru pārņemt gan policijas funkcijas, gan arī Valsts Drošības dienestu.

Tādus melus izplatīja komunisti un čekisti, jo saprata, ka tas viss var beigties ar restēm un karātavām. Maskavas radītā Tautas Fronte, ar noziedznieku- tautas nodevēju Jāni Petru priekšgalā, apmuļķojot tautu atļāva atjaunotajā Latvijā strādāt visiem(pilnīgi bez izņēmuma) čekas rīkļurāvējiem un komunistiem, kuri nekavējoties ķērās pie latviešu nacionālās VALSTS  koncepcijas iznīcināšanas. Tika fiziski likvidēti LATVIJAS PATRIOTI !

FOTO: Šie čekas upuri- latvieši, nav atriebti, viņu slepkavas, ar čeveru, borovkovu un godmani priekšgalā, peldas latviešu tautai nozagtajos miljonos un turpina slepkavot !

Tā kā visi šie melīgie murgi, par katastrofālo policijas darbinieku trūkumu, ir komunistu, cionistu un dažādu garīgu nac- kropļu- kolaboracionistu izgudrojums.

Šiem čekistu- komunistu veiktajiem noziegumiem noilgums nav pieņemams un karātavas uz viņiem gaida. TĀ KĀ NOKAVĒTAIS TIKS ĪSTENOTS- čeveri, gorbunovi, borovkovi, godmaņi, kargini, savicki, plauži un daudzi simti citu, var gatavoties uz “algas saņemšanu” !!!

VIŅI, ŠIE TAUTAS SLEPKAVAS, IR JĀNOSIT !

FOTO: Viņi ir pelnījuši nāvessodu un tas arī tiks izpildīts!!!

17.03.20 LRTT

Pasaulē notiek neticamais

You may also like...

2 komentāru

  1. Armands saka:

    Zemessardze bij tajā laikā padebila, bet kaut kādā ziņā Pārdaugavas veči baidījās, ka viņiem varētu būt dota pavēle šaut nost. Tikai neviena pavēle netika dota, jo paši viņi savus izbidenus bij sastukejusi valsts drošības orgānos. Tā ar zemessardze noplaka gļēvi bez jel kādas pretestības. Kas tagad, kad jau te klauvē karš pie durvīm?

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Patiešam dīvaini, ka politiķis Ziedonis Čevers pārtraucis savas aktīvā politiķa gaitas!

    Vai kāds zina skaidrojumu tam? (It kā viņš būtu sasniedzis un īstenojis visus savus uzstādītos mērķus?)

    Ja nav saniedzis uzstādītos mērķus – tad kas tos liedzis sasniegt?

    Kā var “POLITIĶIS” pārtraukt savu darbošanos tautas labā? Tas man nav saprotams!!!

    Helsinki 86 gaida atbildi par šo fenomenu. Kur tagad ir viņa radītais fonds “Drošība”?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *