“Baltu gēns satur rasisma pazīmes”, uzskata R. Ķīlis

Pilna versija lasāma MĀZĀS PIEZĪMES(atvērt)

Par šo tēmu: “Atklāj Baltijas tautas vienojošo baltu gēnu”- šajā vietnē ir jau rakstīts. Šī tēma ir pilnīgi neitrāla politiskā skatījumā. Viss taču ir pareizi, katrai tautu grupai ir savi gēni, kuri veidojušies neskaitāmajos gadu tūkstošos. Latviešiem piemīt visvairāk BALTU GĒNS,- 5,9 % Viss ir kārtībā un jautājumi it kā būtu lieki… , bet, kā izrādās, “izredzētajiem” tas liekas gandrīz vai noziegums. Kāds “Ciānas gudrinieku” spermas produkts Roberts Ķīlis paziņo– citāts:“Taču mani uztrauc, ka šādi atklājumi var tikt plaši izmantoti un interpretēti rasistiskā žanra ietvaros,» Dienai atzina sociālais antropologs Roberts Ķīlis. Viņam negribētos, lai kādas tautas īpašības tiktu saistītas ar tās gēniem un lai kādas cilvēku grupas uzvedība tiktu uzskatīta par ģenētisku noteiktu un tādēļ nemaināmu. «Tāda etnisko īpašību bioloģizēšana ar atsaucēm uz zinātni ir modernā rasisma paveids,” paskaidroja R.Ķīlis.”

Kā var nonākt pie tāda secinājuma ?

Pētījumā nekas tamlīdzīgs, ka šīs gēns ir pārāks par citu tautu gēniem, nav ne ar pusplēstu zilbi pieminēts.

Tātad, sātanistiem, kuri šodien uzdodas pa “izredzētajiem”, tomēr ir saprotams, ka BALTU GĒNS satur ko pozitīvu, kas viņos dominējošajam GĒNAM nepiemīt.

Tāpēc arī kārtējo reizi tiek darīts viss, lai nonicinātu latviešus.

Ir jautājums: Kāpēc šis garīgi un fiziski kroplais elements, ar viepļa skatu, papildināja šo pētījumu ar savu idiotisko repliku ?

Vai viņš to darīja pēc savas iniciatīvas vai bija dota komanda no “augšas” ?

Bijušais ministrs Roberts Ķīlis nāk no “integrētāju” ģimenes:


Viņa tēvs pēc kara bija idejiski rūdīts un nelokāms Cēsu Skolotāju institūta komjaunatnes sekretārs.
Pēc viņa ziņojumiem attiecīgajiem „orgāniem“ jau 1948. gadā, vēl pirms lielajām 1949. gada izvešanām, tika arestētas un represētas vairākas patriotiski noskaņotas studentes.


Latviešu sociālantropologs, pasniedzējs un kādreizējais izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis (47) nav ļāvies dienesta mīlas romāna kaislībām un tagad dzīvo monogāmās attiecībās ar sievu Agitu un audzina jaunāko meitu. Šovasar(2015) viņš atkal atgriezīsies ceļu satiksmē, jo beigsies sods par avārijas izraisīšanu dzērumā.


Lūk, un tāds sabiedrības padibene izsakās par BALTU GĒNU !

Viens ir skaidrs, ka šī viepļa asinīs nav neviens % no Baltu gēna.

Viņa asinis ir ar sātanisma indi pildītas.

Sēsties dzērumā pie transporta stūres norāda uz vienu, ka ir ar slepkavu GĒNU apveltīts. Tādi izdzimteņi būtu jāiestilpē slēgtā nometnē līdz mūža beigām.

Bet, kā izrādās, tādi ir noderīgi cionistiem… .

Redzi, latviet, krievžīdiskie cionisti, kuri pārvalda šodien mūsu tautu un Tēvzemi, ielien ar saviem “viedokļiem” pat visneiedomājamākajās vietās, lai mūs noniecinātu- GARĪGI IZNĪCINĀTU !

Viņu nav nemaz tik daudz kā tas pirmajā brīdī var izlikties, bet viņi ir sabāzti visās noteicošajās propagandas un valdības struktūrās.

Viņu smirdoņa ir nepanesama… .

30.05.18                    L. Grantiņš


Kabalista- sātanista Laitmana “viedoklis”:

“Visa pasaule pilda to, ko mēs pasūtām !”, saka šis žīdu izdzimums !

https://www.facebook.com/serg770/videos/888345401368698/UzpfSTEwMDAwMTk4NTM5ODQ3NToxNjgzNTYxNzYxNzE5OTg3/


ATKLĀJ BALTIJAS TAUTAS VIENOJOŠO BALTU GĒNU

Gunita Nagle. 2000. gada 28. decembris (u.c.)

Latviešus un lietuviešus no citām tautām atšķir īpatns, tikai šīm tautām raksturīgs baltu gēns. Šis atklājums jau palīdzējis stiprināt versiju, ka balti kādreiz ilgstoši dzīvojuši Dņepras augštecē, no kuras atnākuši pie Baltijas jūras. Lai gan baltu gēna atklājums Latvijas zinātnieku aprindās sagaidīts ar sajūsmu, vienlaikus tiek izteiktas bažas, ka fakts par dažas tautas vienojošu gēnu kombināciju var tikt izmantots rasistiskajā demagoģijā (varbūt labāk no tā gēna atteikties? I.L.).

Baltijas ciltis kādreiz turējušās kopā. Vislielākajā koncentrācijā baltu gēns konstatēts latviešiem un lietuviešiem, Dienai stāstīja viena no atklājuma līdzautorēm, Latvijas Vēstures institūta Antropoloģisko pētījumu laboratorijas vadītāja profesore Raisa Deņisova. Mazākā koncentrācijā tas atrasts arī igauņiem, somiem, krieviem ziemeļrietumos, poļiem un Gotlandes zviedriem, kuru vidū balti kādreiz dzīvojuši un daļēji asimilējušies. Pagaidām gan esot grūti pateikt, kā baltu gēns radies. Iespējams, sākotnēji tas baltu ciltīm palīdzējis izdzīvot, bet pēcāk, daļai baltu cilšu asimilējoties kaimiņu ciltīs, pārceļojis pie tām. Baltu gēna atklājums saskan ar līdzīgiem pētījumiem Igaunijā, par kuriem žurnāla Rīgas Laiks decembra numurā stāstījis Tartu universitātes evolucionārās bioloģijas profesors Ričards Villems.

Pēc intervijā stāstītā, ģenētiskā baltu identitāte radusies agrāk nekā indoeiropiešu valodās runājošie latvieši un lietuvieši un somugru valodu grupai piederošie igauņi. Igauņiem ģenētiski vistuvākie esot latvieši un nevis somi. Gēnu polimorfisms jeb izmaiņas ir vairāk raksturīgas izolētām tautām, kādi acīmredzot kādreiz bijuši arī balti, Dienai skaidroja Latvijas Universitātes Biomedicīnas pētījumu un studiju centra direktors Elmārs Grēns. Parasti īpaša gēnu mutācija rodoties vienam cilvēkam, kurš to nododot nākamajām paaudzēm, līdz beidzot mutācija aptver veselu cilti.

Balti nākuši no Eiropas austrumiem. Pēc R.Deņisovas vārdiem, pētot baltu gēnu un tā ģeogrāfiju, antropologi atraduši sev pārsteidzoši labu palīgu senās baltu tautas migrācijas un ģenēzes noskaidrošanai – kā mūsu senči nonākuši pie Baltijas jūras un ar kādām tautām tie draudzējušies. Ģenētika esot apstiprinājusi antropoloģijas versiju, ka balti, būdami indoeiropiešu cilmes (sākotnēji to pirmdzimtene ir bijis indoeiropiešu areāla austrumu gals, no kuras tie ir lēnām virzījušies uz ziemeļiem un ziemeļrietumiem, diezgan ilgi dzīvojuši Dņepras upes baseina apvidos), dzīvojuši Eiropas austrumos un nav Baltijā ienākuši no Rietumeiropas. Tur no baltu gēna neesot ne miņas. R.Denisova ir apņēmības pilna turpināt savus pētījumus Baltkrievijā, lai pierādītu, ka balti ilgstoši dzīvojuši Dņepras augštecē. Viņasprāt, uz to norāda fakts, ka baltu gēns 2,2% koncentrācijā atrasts Krievijas ziemeļrietumos, kā arī daudzie latviešu valodai radniecīgie upju un ezeru nosaukumi Baltkrievijā.

Pie baltu gēna atklājumiem Latvijas antropologi nonākuši sadarbībā ar Somijas kolēģiem (1980 gadu sākumā somu zinātnieki ir bijuši pārsteigti, kad viņu pētījumos ir uzradies nepazīstams gēns. Sistonen P., Virtaranta-Knowles K., Denisova R., Kucinskas V., Ambrasiene D., Beckman L. u.c. ir pētījuši baltu populācijas attiecībā uz izņēmuma varietātēm Landšteinera-Vīnera (LW) asinsgrupā; gēns apzīmēts ar LWb.), kuri sākuši pētīt dažādu asins grupu gēnu koncentrācijas ģeogrāfisko mainību, stāstīja R.Deņisova. Turpmākajos Baltijas valstu senāko iedzīvotāju kaulu DNS pētījumos Latvijas Antropoloģisko pētījumu laboratorija sadarbošoties arī ar Igaunijas antropologiem. Atklājums var noderēt arī rasistiem.

Atklātais baltu gēns paver plašas iespējas jauniem zinātniskajiem pētījumiem, ar prieku jauno ziņu uztvēris Medicīnas akadēmijas Anatomijas un antropoloģijas institūta direktors Jānis Vētra. Mediķiem nu ir kārta izvērtēt, vai baltiem raksturīgā gēnu mutācija paver ceļu arī kādām slimībām, valodnieki varēšot pētīt ģenētikas saistību ar valodu izcelšanos, etnogrāfi – kopīgo tradīciju un ieražu pētniecību tām tautām, kuras vieno baltu gēns. Lai noskaidrotu, cik «tīras» ir tautas asinis, cik tā sajaukusies ar dažādām citām tautām, baltu gēns var palīdzēt etnoģenētiskos pētījumos, R.Deņisovas stāstīto apstiprināja E.Grēns.

«Taču mani uztrauc, ka šādi atklājumi var tikt plaši izmantoti un interpretēti rasistiskā žanra ietvaros,» Dienai atzina sociālais antropologs Roberts Ķīlis. Viņam negribētos, lai kādas tautas īpašības tiktu saistītas ar tās gēniem un lai kādas cilvēku grupas uzvedība tiktu uzskatīta par ģenētisku noteiktu un tādēļ nemaināmu. «Tāda etnisko īpašību bioloģizēšana ar atsaucēm uz zinātni ir modernā rasisma paveids,» paskaidroja R.Ķīlis.

Baltu gēna koncentrācija dažādām tautām: latviešiem 5,9% (R.Deņisova: “Latgalē šis procents varētu būt pat lielāks, jo tieši tur ir saglabājies klasiskais seno baltu izskats – garš augums, augsta piere un lieli vaigu kauli.”), lietuviešiem 5,7%, igauņiem 4%, krieviem Vologdas apgabalā Krievijas ziemeļrietumos 2,2%, poļiem 2%, Gotlandes zviedriem 1%, Dienvidzviedrijā 0,3%, Rietumeiropā 0-0.1%. Japānā, Ķīnā Āfrikā 0%. Turpretim Lwa Ķīnā atrasts 100% no 160 pētāmajiem.

http://www.diena.lv/arhivs/atklaj-baltijas-tautas-vienojoso-baltu-genu-10896895

http://www.baltictimes.com/news/articles/4166/

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10364680

You may also like...

4 komentāru

  1. Totals Daunis. saka:

    Kas nu butu runajis…
    Rasisms ir plasi un asinaini reklameta paradiba. Izplanota,ka viss baisais… uz sis Zemites.
    Pirmaas hronikas no vissenako juurnieku stastiem no paaudze paaudze skanejusas kaa legendas apmeram sadi:
    ,, Ir kada skaista,bagata Zeme, pilna ar neredzetiem dzivniekiem,putniem un augiem- no kuriem lieli un mazi
    augji krit visu gadu! Atliek vien apsesties zem kada koka ,un auglji pashi kritiis mute! So skaisto zemi apdzivo
    melni cilveki. Vini ir skaisti,laipni,draudzigi un loti naivi… Un tie staigaa kaili , un viens no otra nemaz nekaunaas.
    Moru zeme ir sii briniskiigaa vieta ,kur vienmer gribas atgriezties!””
    Kas notika ar lielisko zemi,kur ,,iegriezaas,, launi jurnieki, kuru karalji bija ar interesi pec mantas – zelta,dimantiem,
    visu veidu metala ,perleem un… VERGIEM, kurus bija labi ,,pakert,, lidzi vairak un vairak,jo vini bija naivi un nemaz nepretojas….
    Karalji. Ja paskataamies gleznotus portretus, un vecas fotograafijas… Kas par joku!… Nu,,, izredzeto,, sejas vien
    POZEe! leenaa garaa,slepkavojot pa labi un pa kreisi ,karalju namos ienaca mums visiem pazistamaa ,,linija,,
    kura nomainijaa ieprieksejo,un ieviesa Savu Kartibu!
    Lidz bridim,kad kugu ordas ,subsidetas ,inspiretas un ,,iesvetitas,, brauca uz slaktinu. Mierigi un bez steigas izgrieza
    neapbrunotus,laipnus,draudzigus,naivus cilvekus un atveda uz karalju namiem lieliskaas kravas no ,, dumjo zemeem,,.
    Par rasismu VISAS TAUTAS NEKO NEZIN ! Iznemot VIENU!!!
    To,kura ienist visus ,visuur un VIENMER!
    Amerikas KKK … breks TIE ,ka baltie ienist melnos! Ak,taa? Kas bija sis kukluksklans- Masoni – SATANISTi.
    Un kapec viniem kules galvaa? TAPEC,ka tie giimji ir tik briemigi,ka kauns PASIEM PAR SEVI!!!
    Un kas tad ir masonu rindas? No kaa taas sastav?!
    Ritualas slepkavibas,ar labu atrunu – Rasisti baltie ienist melnos!
    Vienreizejs atbaidoss vainas novelsanas plaans,kaa vienmer, apvainot kadu citu!
    To SAVU RASISMU – jUS mums aciis nebaaziet! Meerglji.
    .
    .
    .
    Admins
    Ļoti labi un patiei vārdi !
    Gan saturs, gan forma Jūsu teiktajam ir vērtējama ar visaugstāko atzīmi !
    Jā, karaļnamos sēž visi ar “pareizo gēnu” !
    To pilnīgi tiešā valodā pasacīja MŪSU vēsturnieks I. Ronis un līdz ar to parakstīja savu nāves spriedumu… .

  2. Sīrs saka:

    Būtu interesanti tikt līdz Baltu Sākotnei …
    Pēc vienas versijas , Baltā rase uz Zemes nonāca Atlantīdas laikā , kad Saules sistēmā notika ”zvaigžņu kari”. Viņi tika evakuēti no planētas Maldeks (?), kuru drīz pēc tam iznīcināja , pāri palika asteroīdu josla , kura joprojām riņķo pa tās orbītu. Līdz ar Balto rasi uz Zemes tika atnests arī viņu iekšējais konflikts …

  3. Zane saka:

    Ķīlim ir taisnība. Šādi pētījumi VAR tikt izmantoti nacistiskiem mērķiem. Atliek palūkoties Krievijas pseidozinātnieku apgalvojumus.

  4. kā jau nu pēta saka:

    Vai mazums ir “pētījumu“ pēc specpasūtījumiem?

    Un, ja Ķīlim ir taisnība, tad vienīgi viņa paša taisnība – taisnība pēc paša ģīmja un līdzības un pēc paša neizglītotības. Ķīlim, nabagam, var redzēt mamma nav zinājusi dziedāšanu. Bet ir cilvēki, kam n-tajās paaudzēs mammas, vecāsmammas, vecietēvi un vecvecietēvi dziedāja. Un dziedātais atstāja kādu labu lietu – tikumus, kopā ar vēsturi, gribat – varat pat teikt – labus gēnus.

    Spriediet paši – vai rasisma gēni izpaužas tādā dziedāšanā?

    BALTA nāca tautu meita,
    Kā ar sniegu apsnigusi –
    Nav ar sniegu apsnigusi,
    Nāk ar savu tikumiņu.

    Sveši ļaudis brīnījās,
    Kur tik daiļa tauta nāca:
    BALTAS sagšas, sārtas jostas,
    Pērļu, zīļu vainadziņi,..
    Rāmi tek valodiņa,
    Kā avota ūdentiņš.

    Dod, Dieviņi, dodamo,
    Es paņemšu ņemamo,
    Es paņemšu ņemamo
    Ar abām rociņām,
    Ar abām rociņām,
    Ar BALTO dvēselīti.

    Saulīt silta, māmiņ` jauka
    Abas viena labumiņa:
    No saulītes silti rīti,
    No māmiņas mīļi vārdi.

    Kur mēs mīļi runājām,
    Tur zied sārtis āboliņis –
    Kur mēs sīvi rājāmies,
    Tur zemīte pušu plīsa.

    Krievi, krievi, leiši, leiši –
    Visi manim radi, draugi:
    Krievam devu sav` māsiņu,
    Pats paņēmu leišu meitu.

    Uz akmeņa malku cirtu,
    Strautā kūru uguntiņu –
    Lai sildās tie ļautiņi,
    Kas man laba nevēlēja.

    Cīrulīti, mazputniņ,
    Negul` ceļa maliņā:
    Rītu brauks lepni kungi,
    Samīs tavu pereklīti,..
    Iecels tevi karietē,
    Aizvedīs Vāczemē (varianti – Krievzemē, svešzemē)..
    Tur tev liks dzelzi kalt.
    Kad tu dzelzi izkalīsi,
    Tad tev liks karā iet.

    Šādas un šai līdzīgas dziedāšanas ir tūkstošiem un caur gadu tūkstošiem. Vēl šobaltdien. Vai tiešām kādam vēl vērsies vaļā mute pateikt, ka Ķīlim par rasistiskiem baltu gēniem ir taisnība?

    Un arī par baltvāciešiem vajadzētu dziļāk padomāt. Vismaz saistībā ar Baltijas jūru, ar baltu valodu līdzību, īpaši latviešu valodas, līdzību ar sanskritu. Spriest par to, kurš no kura paņēma visiem zināmās galda dziesmas, ir kā ar to vistu un olu – kurš bija pirmais.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *