Lai veiksmīgs 2020.g. G. Voicišai un visiem Cilvēkiem virs zemes !

Lai Jaunais 2020 gads nes iznīcību visiem latviešu tautas bendēm- nodevējiem un okupantiem ! Lai nolādēti visi tie, kuri melo un ņem to, kas viņiem nepieder !!!

Ievadam:

Ir pienācis kārtējais Jaunais gads- 2020 gads ! Ir daudzas norādes, ka tas mums nesīs lielas pārmaiņas, jo visā pasaulē sākās “medības” uz cionistu (sātanistu) barvežiem. Oficiālajā- cionistu kontrolētajā presē, tas viss tiek noklusēts. Sātanistu barveži(pedofīli- sātanisti- cilvēkēdāji) tiek fiziski likvidēti ! Par to savās iknedēļu ziņas stāsta Benjamins Fulfords(Benjamin Fulford). Par to runā arī Davids Eiks(David Icke).

Latvijas sātanistu banda arī jūt savas beigas, kaut gan viņi patreiz vislielākā skaitā ieņem vadošos posteņus: prezidents Levits, ministru prezidents Kariņš, aizsardzības ministrs Pabriks, iekšlietu ministrs Ģirģens, ģenerālprokurors Kalnmeiers, augstākās tiesas priekšsēdis Bičkovičs, KNAB fīrers Straume, SAB fīrers Maizītis…& Co ! Mēs esam liecinieki tam, ar kādu naidu viņi visi nostājas pret Tieslietu ministru J. Bordānu, kurš uzdrošinājās pacelt pret viņiem roku un sadarboties ar ASV !!! Mēs esam liecinieki tam, kā soc- tīklos izlien visi slēptie troļļi- zemcilvēki, kuri sāk aizstāvēt lembergus, lapsas, rukus un visus tos, kuri grib atlaist Saeimu, lai tādā veidā tiktu vaļā no Tieslietu ministra Bordāna, kurš ir uzņēmis ciešus sakarus ar ASV, kuri ir galvenais spēks cīņā pret cionistu- iluminātu bandu.

Ir noskaidrojies arī tas, ka visa globālā karaliskā varza un banku sistēma tiek pārvaldīta no necilvēku rases- reptiloīdiem, kuriem nav nekāds sakars ar cilvēku un cilvēcību. Tie ir sātaniskās pasaules izdzimumi, kuri pakļāvuši cilvēci un barojas no tās Garīgā potenciāla. Viņi veic asiņainus rituālus ar cilvēkiem- cilvēku ēšanu un asins dzeršanu. Tas vairs nav noslēpums, lai arī kā viņi, kuri pārņēmuši visas pasaules ziņu mēdijus, cenšas to noliegt ! Šodien ir elektronikas laikmets un tas dara savu.

Pats galvenais pagrieziens visā ir, ka ASV militāristi ir atteikušies kalpot cionistu- iluminātu(sātaniskās pasaules) KORPORĀCIJĀM. Uzkrītoši ir jūtams, ar kādu naidu tiek apveltīti ASV militāristi ! Latvija ir viena no galvenajām sātanistu filiālēm- globāla mēroga civilizācijas bende, līdz ar to latviešu etnosa galvenā slepkava. Šeit pieminētie sātaniskie viepļi ir tie, kuri vistiešākā veidā saistīti ne tikai ar genocīdu pret latviešu tautu, bet arī ar sātaniskajiem rituāliem- cilvēku ēšanu.

Šeit mēs varam pārliecināties, ka visus safabricējumus, lai slēptu gobālo farmaceitu mafiju, veikuši latviešu etnosasm sveši elementi: fjodorovihas, naruškinas, čuprikas, kušakovas, duļevski…, īstenie okupacijas latvijieši Levita tautiskajā mērcē, kurus pieseguši kalnmeieriskie izdzimumi. L. Grantiņa LRTT & H- 86 “tiesas banda” sastāv tieši no tādiem pašiem reptiloīdiem. Arī Osvalda Miglas(H- 86) tiesu varza ir precīzi tāda pati !

Par to visu mēs turpināsim runāt nākošajā gadā, bet šogad LRTT novēl visiem Cilvēkiem veiksmīgu un daudzsološu jauno- 2020 gadu !

It sevišķi veltīsim uzmanību sātanistu upurim Gintai Voicišai, kuru sātanisti, lai glābtu savu ādu un slēptu savus asiņainos darbus pret latviešu tautu, ir nepatiesi piesprieduši 20 gadus cietumsodu par to, ko paši veikuši.

Šajā video mēs redzam safabricētos melus, kas uz šodienu ir pilnīgi pierādīts:

Šajā noziegumā ir iesaistīti visi šajā rakstā minētie sātanisti. Noskatieties video un jūs sapratīsiet, kurš ir vaininieks(“farmaceitisti” un šeit pieminētie sātanisti- kalnmeieristi/godmaņisti ar R Bunkas slepkavu brigādēm).

Noīsināju live video, cik nu varēja, lai saprastu visu

Gepostet von Māris Bērziņš am Donnerstag, 19. Dezember 2019

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Dunduks saka: Šamie, paskat, kaut ko ,,radīt,, vai ,,rādīt,, sataisījušies !
Ko tad Tie te Radīs?!
Neko citu, kā karus un mērus-šitie NAV raidījuši – NEKAD.
Viņi IR radījuši: Neskaitāmu slepkavību un spīdzināšanas paņēmienus.
,, Apbrīnojamus,, moku un sāpju instrumentus.
Slēptas sektas, biedrības, kas nodarbojas ar noziegumu izgudrošanu.
Reliģijas, kas sludina Velnu par Dievu.Visa veida perversijas. Visu postulātu, kas sludina verdzināšanu, autori. Visu ģeniālo projektu, atklājumu, kas vestu cilvēci uz dzīves augšupeju- iznicinātāji, aplauzēji.Savu noziegumu meistarīgie slēpēji. Ģeniālie noziegumu meistari! Īstu, lielu mākslinieku iznicinātāji.Īstu mākslas darbu Sev Piedēvētāji ! Visu skaisto cilvēku plosītāji, postītāji, zombētāji, kontrolētāji…. Visļaunākā nosaukšana un postulēšana par otrādi – vislabāko…. Vēstures faktu iznicinātāji, tās sagrozītāji sev vēlamā gultnē. ,, Novogjēlu,, (viltota antikvariāta) uzdošana par vēstures īstiem artefaktiem. Viltus ziņu sacerētāji un esošu zinu samudžinātāji, sev vēlamā virzienā.
Intriganti.
Manipulatori. Mūžam, kas uzdodas par to- kas NAV ! Kas smaida, bet kaļ asins stindzinošus plānus. Runā vienu, bet plānus RADA pilnīgi pretējus …. Citi viņu plānus vienmēr izpilda… Un tad tos ,, citus ,, var viegli apvainot un vel naudu pieprasīt!
NAV KAUNA NEKAD !
Jo……. VIŅI NAV CILVĒKI….!!!

31.12.19 LRTT

You may also like...

9 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Tikai kopīgi ceļot gaismā melus un publiski apspriežot tos LRTT, mēs varēsim nonākt pie patiesām atziņām, pie kādām mūsu senči nonāca brīvvalsts laika latviešu biedrībās un ļāva mums saglabāties kā tautai.
    Novēlot visiem 2020 gadā drosmi atzīt savas kļūdas un viedumu neļauties paverdzinātāju pasviestiem kārdinājumiem.

  2. Māris M. saka:

    Lai Jaunais gads nes līdzi visiem LRTT atbalstītājiem saticību, vienotību, veselību, pārticību un analītisku domāšanu, bet Gintai brīvību.

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Veiksmi un laimi visiem patiesības paudējiem pasaulē!

    Mēs esam 1000000 reižu vairāk par sātanistiem!

    Visdziļākā pateicība Latvijas patriotiem un taisnā ceļa gājējiem !

    2020. gads ir klāt!

    Mūsu lūgšanas Dievs uzklausi – atgriez Latviju Dieva pasaulē!

    Helsinki 86 atjaunos tiesisku Latviju!

    Ciniskie, pretlatviskie briesmoņi nevaldīs mūžīgi DIEVZEMĪTĒ!

    Mūžīga pateicība Linardam Grantiņam un viņa līdzgaitniekiem!

    Saules mūžu Latvijai!

    Meliem īsas kājas – patiesība tos ātri noķer! (Latviešu sakamvārds).

  4. RB saka:

    Lai Jaunajā gadā mēs vairāk domātu paši ar savu galvu, uzticētos paši savai pieredzei un intuīcijai.

    Lai spētu pieveikt pakalpiņu un skauģi sevī.

    Lai spētu mērķtiecīgi rīkoties paši savā labā un palīdzēt tiem, kuri nokļuvuši nelaimē.

    Lai mēs kļūtu uzvarētāji, nevis upuri.

  5. Novēlēsim saka:

    lai Dievs dod, ka 2020. gadā zem kājām deg zeme čekas maisos figurējošam Ivaram Godmanim ar pseidonīmu Pugulis (divas reizes vadīja valdību, kas ir nelikumīgi un rada jautājumus gan Satversmes aizsardzības birojam, gan Centrālai vēlēšanu komisijai), vecam čekistam Andrim Bunkam un viņa dēlam Rihardam Bunkam, Imantam Pličam ar pseidonīmu Rūdolfs, Andrim Ruģēnam ar pseidonīmu Ralfs, Ivaram Bičkovičam ar pseidonīmu Raitis (Latvijas Republikas Augstākās tiesas priekšsēdētājam, kas arī nav pareizi un rada jautājumus Satversmes aizsardzības birojam), Aivaram Borovkovam, komunistam Aivaram Gardam, Jurim Lapinskim, Rolandam Zagorskim ar pseidonīmu Aivars, Antonijam Zundam ar pseidonīmu Zal utt.

  6. informācija saka:

    Starptautiskajā Pretkorupcijas dienā, 9. decembrī, ASV Finanšu ministrija paziņoja, ka no amata atstādinātais Ventspils mērs, smagos noziegumos apsūdzētais Aivars Lembergs un vēl četras ar viņu saistītas organizācijas iekļautas ASV Ārvalstu aktīvu kontroles biroja (OFAC) sankciju sarakstos.

    Tas jāredz katram! Cik miljardus Venstspilij ir izmaksājis vecais komunists?
    Slēgtais naftas vads un kālija sāls. Klaipēdā joko par pieminekli Lembergam par viņu ostas apgrozījuma dubultošanu.
    Palīdzi atvērt tautai acis, dalies ar šo video, parādi saviem vecākiem un vecvecākiem, ventspilniekiem, īpaši NRA propogandas upuriem!
    (video Ventas atbalss)

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=986603758378777&id=447974518908373

  7. Viss notiekās.
    Nekas nav mainījies !
    Liepājas Jūrasskolā jaungada eglīte bija izrotāta ar Georga lentītēm un Putina bildēm !!!
    .
    .

    Admins
    Tad Mežviets un Ģirģens ir arestējami un nododam NATO drošības iestādēm !

  8. > Levita latviskuma panākumi saka:

    Paļauties uz NATO ir naivums – tam piekritīgi
    ir gadījumi, kad pretī klajā laukā stāv
    uniformā tērpts pretinieks ar bazuku rokās…

    Te uzdarbojas susāņini, štirlici un citi tamlīdzīgi
    Latvijai naidīgi personāži.

  9. Armands saka:

    Pirms 1.janvara dažas dienas sapnī liftā pacelos augšup kaut kādā viesnīcā, kas pēc smakas vēl nes padomijas elpu. Izgājis no lifta devos kādas durvs virzienā, bet man pa priekšu lepni bažas Gaidis Bērziņš, tad šim redz vajag nekaunīgi līst man ceļa priekšā. Iegājis tai telpā apkārt galdam sēd kaut kādi nesaprotami latvieši, kuri dzer tēju un galds pilns ar russu cajnikiem. Sāku ar to Gaidi Bērziņu kārtot attiecības, ka šis uzvedas nekulturali un pret viņa agrasiju sagrabu cajniku no galda, tad maucu jam pa galvu, bet izrādījās, ka galvas vietā jam cajniks, kas nokrita iebuktets no pleciem. Sāku sist pa galvu pārējiem caja dzērājiem, kuri bij Visu Latvijai biedri, tad viens pēc otra krita cajniki no vinu pleciem. Izbijos ka kaimiņi var sadzirdēt troksni, bet iziedams atskatījos, ka nevienam nebija galvas, kā vien tukši cajniki noripojusi no pleciem un koridorā klusums. Devos pa trepēm lejā i nevis ar liftu, ka tas vēl ne iesprūst un nodomāju, ka nav jau labi sapnī kāpt lejā pa trepēm. Labāk uz augšu, bet tad mesties lejā? Gan jau tikšu cauri sveicariem, ka tie nekā nezin takšu par apsistajiem Visu Latvijai cajnikiem. Pilnīgi visus apsitu! Jaunais gads sākas pavasarī, kad asni sit uz augšu un Līga Jānim dot dēlu pasaulē!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *