Kalme saka: Ieskatīsimies čekistu sejās !” Tad darīsim to !

Mācītājs Kalme liek ielūkoties VIŅU(čekistu) sejās ! Tad, lūk, šeit ir dažas no tām sejām,- pareizāk sakot: IZDZIMTEŅU PURNI ! Šie pretekļPURNI zvērēja Sātanam- būt uzticīgiem viņa kalpiem ! Padomju laikā viņi bija pie teikšanas un arī šodien viņi ir turpat. Atraisīti no Maskavas BIEDRU pārraudzības, šie vampīri kļuva vēl asiņaināki.

Uz viņu sirdsapziņas ir simtiem latviešu patriotu un uzņēmēju dzīvības !!!

Visi šeit redzamie čekas izdzimumi, apzogot tautu, ir kļuvuši miljonāri !!! Tas viss notiek ar ES ziņu, kuru pilnībā pārņemuši reptiloīdiskie cionisti. Viņu aizstāvis, čekista Jonasa Levita pēctecis E. Levits, kurš šos zvērus, ar cionistu “mandātu” kabatā, Atmodas laikā iebīdīja LR valsts varas orgānos, šodien ir “kļuvis” par Latvijas prezidentu.

Deģenerāti !

Visi viņi, ar Levitu priekšgalā, reiz tiks nogādāti uz Hāgu- NIRNBERGA- 2. Tikai tad, kad šie sarkanā mēra baciļi tiks iznīcināti, pasaules tautas varēs sākt dzīvot pēc DEMOKRĀTIJAS PRINCIPIEM !

01.01.2020

You may also like...

3 komentāru

  1. Anonīms saka:

    https://youtu.be/DY9aQvev7CM

    Kas notika/notiek Latvijā ?!
    Viss vērtīgākais jau paslepeni pārgājis
    “investoru” ķetnās !
    “Sarunāt” ar labi dzīvot alkstošu novada,
    pagasta baronu nav grūti – šodien viņš ir
    likumīgi pie varas, rīt jau 100 km tālu no
    izlaupītās vietas…
    Žīdu sacerētā “konstitūcija” jau to atļauj…

  2. sacerētā saka:

    Pats par sevi raksta….

  3. xxx saka:

    Senāks raksts.

    Aldis Plaudis plašāk pazīstams kā ievērojams nekustamo īpašumu biznesmenis, kurš ar saviem hektāru tūkstošiem vairākus gadus ir bijis arī Latvijas lielāko zemes īpašnieku sarakstos. Taču jaunajā grāmatā «Latvijas miljonāri bez maskām», kurā atrodams arī jaunais Latvijas 600 miljonāru saraksts, biznesmenis pirmoreiz atklāj patiesību par savu darbu Latvijas PSR Valsts drošības komitejā.

    Izrādās, tagadējais miljonārs strādāt VDK sācis jau uzreiz pēc Juridiskās fakultātes beigšanas: «No mūsu kursa vairāki vīriešu dzimtes pārstāvji izteica vēlmi un piedāvāja sevi darbam Valsts drošības komitejā. Es sevi nepiedāvāju, bet šie cilvēki, kas tagad strādā advokatūrā, tiesu sistēmā, – viņus nepaņēma. Pēkšņi izraudzījās mani. Burtiski pēdējā kursā nāca šis piedāvājums no Valsts drošības komitejas, un, godīgi sakot, viņi mācēja tā izteikt piedāvājumus, ka atteikties ir grūti. Vismaz tajā laikā. Kā piedāvājumu, no kura tā kā nevajadzētu atteikties, – tā būtu pareizi.«

    Atceroties kāda ārvalstu žurnālista – latvieša atzinumu, cik labi VDK noderētu viens kārtīgs latviešu puika, A. Plaudis no piedāvājuma neesot atteicies. Turklāt par latviešu represijām 1941. un 1949. gadā vecāki viņam nemaz neko neesot stāstījuši: «Lai manam tētim vieglas smiltis, bet tikai pēc tam, kad biju jau sācis strādāt komitejā, uzzināju, ka tēvam ir brālis, miesīgs brālis, un man divas zilacainas māsīcas, kas dzīvo Kanādā. Es to nezināju līdz 24 gadu vecumam…”

    Bet vai tiešām cilvēks 80. gados varēja būt tik naivs un nezinošs? A. Plaudis arī tagad jaunajā grāmatā apgalvo, ka varēja gan: «Jā, es kādreiz caur aiztaisītām durvīm biju dzirdējis: «Runā «Amerikas balss» no Vašingtonas, raidām latviešu valodā ik dienas…», un tā tālāk. Mani vienmēr izraidīja ārā no šīs telpas, un nekad netika stāstīts ne par okupāciju, deportācijām, paktiem. Godīgi sakot, ir dīvaini nodot to

    izjūtu, kas bija tajos gados, kad bija jau brežņevisma laiks…”

    __________________

    Bija arī latviešu tautas dēli un meitas, kuri Padomju okupācijas gados nenodeva savu tautu. Viņi, kā Aldis Plaudis, principiāli nestājās Padomju okupācijas noziedzīgā Komunistiskā partijā un Valsts drošības komitejā. Daudzi, tāpat kā Linards Grantiņš, cīnījās par Latvijas brīvību. Cieņa. Bet vecais čekists Aldis Plaudis, tāpat kā smagos noziegumos apsūdzētais Aivars Lembergs un vēl vesela plejāde ar komunistiem un kegebečņikiem, kļuva miljonārs uz latviešu tautas rēķina, bieži vien represējot, laupot un nogalinot. Amerikas Savienoto Valstis to zina un jau iekļāva Aivaru Lembergu melnajā sarakstā, liekot saprast, ka tur nonāks arī citi. Neapšaubāmi, ka tiem būtu jābūt Andrim Šķēlem, čekista Gunta Indriksona izaudzinātajam Aināram Šleseram un arī Aldim Plaudim ar viņa līdzatbildīgiem laulāto Baibu Plaudi un meitu Līgu. Aldim Plaudim kopā ar Ivaru Godmani, Aivaru Borovkovu, Aivaru Lembergu, Andri Šķēli jāsaņem sods. Nekur viņi nepaliks. Agrāk vai vēlāk piepildīsies Linarda Grantiņa rakstītais par tiesiskuma atjaunošanu. Visas sazagtās vērtības tiks atdotas atpakaļ latviešu tautai.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *