LRTT. Viņu(čekistu) “asins balss” pieprasa latviešu asinis

Foto:(Ļ.Tolstojs) Tāds ir LRTT viedoklis ! Nav labi VILKI vai slikti VILKI, ir VILKI, kuriem nav vietas Latvijā !

Un slepkava iet uz sava upura bērēm !

Čekistu asinsdarbi turpinās ar nerimstošu sparu. Netiek patrioti vairs atklāti nošauti, bet pielietotas modernas 21. gadsimta tehnoloģijas… .

Par šodienas čekas izdzimumiem labi pasacījis prāvests A. Kavacis, kurš arī šo Savicku & Co upuris:

https://streetlifemusic.com/watch/0orfAInU9rQ


https://apollo.tvnet.lv/5868367/peksna-nave-miris-muzikis-niks-matvejevs

  1. gada 27. aprīlis 13:50

Pagājušajā naktī mūžībā pēkšņi aizgājis populārais mūziķis – komponists un dziedātājs Niks Matvejevs, aģentūrai LETA apstiprināja producents Juris Millers.

«Niks nomira mierīgi – miegā, ar sirdslēkmi. Tas ir milzīgs zaudējums gan mūziķiem, gan klausītājiem, jo mūžībā ir aizgājis viens no oriģinālākajiem latviešu dziedātājiem. Viņš bija spēka un ieceru pilns, gatavojās vairākiem solo koncertiem, turklāt īpaši viņam tika rakstīta mūzika jaunā latviešu operā. Tas ir trieciens visai latviešu mūziķu saimei,» atzina Millers.


https://www.tvnet.lv/5281300/miris-legendarais-latviesu-muzikis-aivars-brize

  1. gada 22. oktobris

Otrdien 51 gada vecumā pēkšņi miris leģendārais latviešu mūziķis, ziņo portāls nra.lv. «Dzelzsgriezējs», «Zābaku dziesma», «Dzimtā valoda» – tie ir skaņdarbi, kuros dzirdama jaudīgā Brīzes balss. Brīze piedalījies arī slavenajā Zigmara Liepiņa rokoperā «Lāčplēsis», tēlojot Koknesi.





Ar šausmām skatos uz pāri palikušajiem un redzu, ka izkapts cērt mērķtiecīgisacīja repertuāra direktors Guntars Račs !





Vai šie Guntara Rača vārdi bija “bezmērķa izpļurināts murmeklis”, ir nopietni jāapšauba.

G. Račs labi saprata, kuri ir PĻĀVĒJI !

G. Račs noteikti zināja Matvējeva un Brīzes konfliktu ar Juri Savicki, kurš Padomju laikā bija augsts un ietekmīgs čekas virsnieks un savu ietekmi saglabājis līdz šodienai. Tas viss noticis ar ES vadošās cionistu bandas palīdzību. ES šo latviešu patriotu slepkavības koriģē un piesedz Egils Levits. Viņš arī tiek bīdīts par nākamo Latvijas valsts prezidentu(visi tie, kuri atbalstīs šo zilo cionistu nacistu, tiks tiesāti par sadarbību ar latviešu tautas slepkavām) !

Juris Savickis atklāti norādīja, ka sadarbošanās ar VL! un patriotisku darbu radīšana netiks atstāta bez ievērības.

Gan Matvejevs, gan arī Brīze, bija dziļā konfliktā ar R. Paulu un J. Savicki un tāpēc izbrīnu rada šo divu čekas darboņu ierašanās uz Matvējeva bēru ceremoniju !? Jā, jūs nepārklausījāties, viņi abi ir čekas darboņi- abi komunisti un tāpēc jau arī kopā, kā laulātais pāris, ieradās uz sava upura bērēm. Savickis ir pagrīdes KOMUNISTISKĀS PARTIJAS politbiroja loceklis, aktīvs etnisko latviešu slepkava !

Raimods Pauls: balsoja par Abrenes atdošanu, KM amatā esot likvidēja latvisko kultūru- tās izpausmes. Atklāti noniecinājis latviešu valodu, sakot: krievu valodā ir vieglāk strādāt, jo tā ir skanīgāka par latviešu valodu(laikam domājis “mātes” vārdus). Nekaunējoties paziņojis, ka visu pilsētu mērus vajag nomainīt ar ebrejiem, jo tikai to protot saimniekot ! Un kā nu savādāk, jo pašam arī ir žīdiska izcelsme(jaunībā, alkohola dvingā pats to darījis zināmu) un, protams, arī sieva no “pareizo” zortes.

Un, cik uzkrītoši bija viņa iestāšanās pret čekas maisu atvēršanu !

Un tagad dīvainā kārtā paziņo, ka gan jau arī viņa KARTIŅA uzradīšoties !

Viss, latviet, ar laiku nostājas savās vietās, jo: nekas nepaliek apslēpts, kas netaptu zināms !

Latviešu patriotu: Matvējeva un Brīzes dzīvības izdzēsa Savicka & Co slepkavu banda !!!

Un, kāds interesants secinājums: “Niks nomira mierīgi – miegā, ar sirdslēkmi.” !!!





A.Brīze: Šos ļaudis es nevērtēju un pat negribu vērtēt – tādi nav tā vērti, lai par viņiem runātu. Ne jau naudā kaut kas ir rēķināms, mēs taču runājam par mūsu zemi, par mūsu tautas Dzimteni. Mūsu zeme pašreiz ir tik sarežģītās krustcelēs, kādās tā nav bijusi vēl nekad. Tas, ko varturi šodien dara ar mūsu tautu, ar mūsu valsti, ar mūsu zemi, ir vislielākais noziegums! Zeme bez tautas, bez saviem saimniekiem nav nekas. Izglītība, medicīna, sociālie apstākļi, darba iespējas – pilnīgi viss, kas saistās ar cilvēku dzīvi, ir nolaists līdz “kliņķim”. Mūsu zeme, mūsu valsts divdesmit gadu laikā varēja kļūt par paraugzemi visā pasaulē, bet ir noticis gluži pretējais.

Nu, kurš “savickis/ cionists” pēc tāda teksta atstās pie dzīvības tā autoru !

Par A. Brīzes “likvidāciju” neatkārtošos, jo tas aprakstīts šeit:


Viena vienīga krievžīdu/ zilo nacistu banda:

2010. gada martā eks-čekists Babris kopā ar eks-čekistu Savicki ir vienojušies par kopīgu sadarbību LPP/LC un Aināra Šlesera labā, skat : http://www.kompromat.lv/item.php?docid=readn&id=5761
(Čekisti raujas pie varas): Etiķetes: ainārs šlesers, arnolds babris, juris savickis, lpp/lc, ppr, valērijs belokoņs, vdk http://politikudarbi.blogspot.com/2010/06/arnolds-babris-vdk-sab-par-prezidentalu.html

Nāvi čekistiem(cionistiem- komunistiem), mūsu tautas slepkavām !!!

24.01.19





Cionistu- 4. maija kliķes noklusētās ziņas:

You may also like...

13 komentārs

  1. atšķirsim ! saka:

    Tradicionāli “asins balss” lieto poētiski
    apzīmējot vienas TAUTĪBAS piederīgo
    savstarpējās attiecības…

    “Asins suņi” tiek lietoti okupantu apzīmēšanai.

  2. Pārmaiņām būt saka:

    Ik reizi pieminot R.Paulu, neviļus rodas sajūta, ka Latvijas krājbankas sakarā tika izspēlēts teātris tautai ar tiem 800 000,ja pareizi atceros summu. Sistēma savējos nepamet nelaimē, bet lai nu būtu ka kļūdos,jo pierādījumu tam nav kā vien tas, ka visa tauta bij spiesta samesties, lai radītu banku glābšanas fondu nākamajiem izzagšanas gadījumiem. Tas ir kā zagšanas legalizācija, kur iepriekš jau paredzēta naudas neatgūšana.

  3. AGedroics saka:

    Ja jau Pauls esot bijis PSKP, tad varbūt Grantiņš arī ? :))

  4. vispār saka:

    Nevajaga aizmirst, ka bija periods, kad
    stukači varēja “pieteikties”(iet ar povinnuju)
    un tikt izņemti no maisiem !!!!

    Acīmredzot, tāpēc tā publikācija ir tik apcirpta.

    “Mūsu” tiesa tos visus uzskata par nevainīgiem.

    Pēc tādas sistēmas – jebkurš stukačs var arī
    kandidēt uz “brīvvalsts” prezidenta amatu !

  5. minuets saka:

    Brīze kopā ar Veidemani tik jauki dziedāja…”Tikai nesaki nevienam”- šo dziesmu var atrast internetā. Abi tik patriotiski.
    Pirms Brīzes jau bija nomiris Jānis Grodums, “Dzimtās valodas” dziedātājs. Un pēc tam vēl – Pits Andersons un vēl jaunāki – Mārtiņš Freimanis un Valters, kas dziedāja kopā ar Kažu. Nu kas tas ir , tā kā kāds būtu nolādējis…
    .
    .
    .
    Admins
    Veidemane ir “klāt” pie daudzām nāvēm….

  6. I. P. 521.453.678. saka:

    Latvijas patriots A Gedroics ir viens no aktīvākajiem LRTT sekotājiem…… cik šekeļu saņemat par katru LRTT komentu?
    Matvejeva kungam bija ļoti daudz liekā svara, sakritība vai izspēlēts akts ir grūti teikt…. to ka izrēķināšanās notiek nevar noliegt, bet atmaskot nav iespējams… lai Bordāna kungs izpurina TM, varbūt ka kaut kas mainīsies.

  7. Krievijas Valsts Drosiba saka:

    Paskrējis garām ir tas, ka LV Drošības policija, tā pati vecā KGB tagad ir ar izkārtni, plāksnīti, par saukta ar viņiem par VDD.
    Un kad kāds interesents jautās-vai VDD strādā kāds bijušais VDK/KGB, nu protams ka nē

  8. >> 2019. gada 24. Januar um 22.32 Uhr saka:

    Ne Bordāna, ne cits kungs nevar, pēc definīcijas,
    “izpurināt TM” !
    Parādi komandē pavisam citi resni kungi no
    vēstniecībām.
    Jautājums tikai – no kurām vairāk.

  9. Gudrais saka:

    Matvejevs turklāt noteikti vēl arī dzēra riktīgi…

  10. lustrum saka:

    Un visu laiku stukači var dzīvot nevainībā – palustrējas un stukačo tālāk. Vienā angļu mierā. Rīt jāiet skatīties dokumentālo (???, varbūt tomēr – “mākslas“ ?) filmu , kurā lustrēšoties tautām mīļākie no stukačiem.

  11. Pārmaiņām būt saka:

    Kārtējais apliecinājums cionistu žīdkrievu varas patiesajai būtībai, kur tūdaļ nāk prātā viņķeles vārdi – JŪS STRĀDĀJĀT CITĀ VALSTĪ (tātad šodienas patiesajiem valsts īpašniekiem nav daļas gar jums). Tāda ir arī visu pārējo partiju “saskaņotā” rīcība viņu izveidotās likumdošanas rāmjos, Latvijas (viņu privātīpašuma) mērķtiecīgā iznīcināšanā ar sekojošu tautas iedzīšanu parādu slazdos pret savu gribu (vērsts arī pret tiem kuri ignorē augļotāju piedāvātos kredītus un aizņemšanos vispār)
    Visas pasaules valstis ir iedzītas parādos un visu valstu ekonomikas esot neefektīvas, bet tajā pašā laikā briest vietējo izzadzēju-izpildītāju konti un SVF maks, bet kas stāv aiz tā mēs zinām.
    https://youtu.be/EjDm2POkxwo
    .
    .
    .
    Admins
    Ja mēs uzskatām, ka godmaņi, kargini, krasovicki, šķēles, borovkovi(komunisti- cionisti) ir cilvēki, tad nonākam savas apziņas strupceļā…., bet ja mēs zinām, ka viņi tikai izskatās pēc cilvēkiem, bet tādi nav, tad viss nostājas savās vietās !!!
    Viņi ir ērces cilvēku izskatā ! Un, ko dara ar ērcēm, paskaidrojums neprasās… .

  12. to 2019. gada 24. Januar um 13.03 Uhr saka:

    “savējie” pielavījās pie varas – tagad var savus
    čuvakus netraucēti vilkt ārā no maisiem…

  13. epasts saka:

    Esiet maksimāli uzmanīgi, apkārt paulam un savickim ir tikai mirušie, arī nākamie…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *