Krievijas žīds,- LATVIJAS PREZIDENTS !!!

Vai nav idiotisms ?

Ko šis Latvijas valsts bende tādu pasacīja, ka visi mirdzošām acī un atvērtām mutēm- “aizrītnēm”(pusaizrijušies kā hipnozēti) klausījās ?

Un ko Tu, Jāni Bordān, meklēji šai lopu barā ?

Levits: Latvijai ir labas iespējas izrauties pasaules priekšgalā

Latvijai ir labas iespējas izrauties pasaules priekšgalā, piedāvājot risinājumus globāliem izaicinājumiem. Tas nemaksā dārgi. Mums vajadzīgs tikai radošums un griba. Tā atzīst Eiropas Savienības Tiesas tiesnesis Egils Levits, kura varbūtējā kandidatūra Valsts prezidenta amatam Saeimā šobrīd ir vispopulārākā. Mājieni par Levitu kā nākamo prezidentu skanēja arī nupat klajā nākušās Levita grāmatas atvēršanas pasākumā. https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/levits-latvijai-ir-labas-iespejas-izrauties-pasaules-prieksgala.a309760/

Gepostet von LTV Ziņu Dienests am Freitag, 15. Februar 2019

Vai aizmirsāt, ko viņš solīja tīlīt pēc Atmodas ?

Ja Latvija būtu demokrātiska valsts, tad, lūk, balstoties uz šo tekstu viņš tiktu nodots Starptautiskam Tribunālam tiesāšanai: PAR GENOCĪDA VEIKŠANU PRET LATVIEŠU TAUTU UN LATVIAJS VALSTS IZNĪCINĀŠANU: “Levits bijis “Kluba-21” biedrs, bijis starp savienības “Latvijas ceļš” biedriem – dibinātājiem, un 1991.gada 4.maija Neatkarības deklarācijas koncepcijas autors, Pilsoņu kongresa dalībnieks. Levits ir daudzu juridisko koncepciju un likumu līdzautors, kā arī Eiropas Padomes eksperts. Viņš ir 100 zinātnisko publikāciju autors par tiesību un politisko zinātņu jautājumiem, par Latvijas valsts tiesību, administratīvo tiesību, cilvēktiesību, tiesību reformas un demokrātijas jautājumiem. Pārvalda latviešu, krievu, angļu un vācu valodas.”

KLUBS 21 bija cionistu- komunistu radīts veidojums ar uzdevumu:  iznīcināt latviešu tautu un Latvijas valsti !


Šeit vairs nav runa par šo Krievijas žīdu- Izraēlas darboni, bet gan par to pelēko nodevīgo massu, kas šo noziedznieku uzklausa un centīsies VIŅU virzīt par Latvijas prezidentu !

Tā ir kolektīva VELNA APSĒSTĪBA !!!

Krievijas žīds,- LATVIJAS PREZIDENTS !

Ja šim hazāržīdam kas pienākas Latvijā, tad: tās ir karātavas vai lode pierē !

16.02.19                               L. Grantiņš


FOTO: E. Levita “komanda” ! Uz foto redzamie ir visīstākie slepkavas !




P.S.

14.02.19 atkal, kā ziņoja servera apkalpotājs, noticis uzbrukums tautastribunals.eu serverim !




Šeit mēs redzam “E. Levita žīdiskās Latvijas” tiesiskuma sekas !!!

https://www.acgarni.com/single-post/2019/02/14/Tiesiskuma-deFekt%C4%ABvst%C4%81sts

VAKARA ZIŅAS: Kurš nogalināja bērnus Baložos? Savu versiju izsaka notiesātās bērnu mātes draugs
Māris Bērziņš: «Nekāda savlaicīga reakcija ne no bāriņtiesas, ne policijas puses nesekoja. Ļoti iespējams, ka, adekvāti reaģējot, abi mazie joprojām būtu dzīvi. Es nevaru apgalvot, kas tieši noslepkavoja bērnus, bet varu apgalvot vienu – māte to neizdarīja.» ©Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency

Izlasiet uzņēmēja (telefonu un tamlīdzīgi vairumtirdzniecība), kurš pats sevi jokodams sauc arī par štruntīgu basģitāristu, Māra Bērziņa traģisko stāstu. Uzskatu, ka šādi stāsti ir jādzird gan varai, gan cilvēkiem. Vairums stāstītāju, gribēdami pasargāt sevi vai savus mīļos, nav devuši kaut vai pietiekamu pamatu rīcībai, lai panāktu argumentētākas, tātad – profesionālākas, taisnīgākas varas (milicijas, policijas, tiesu…) un cilvēka attiecības šajās lietās. Jā, arī Māris te nevienu nenosauc. Jo, lai arī konkrēts cilvēks it kā ir notiesāts uz 20 gadiem par savu bērnu slepkavību, viss vēl ir procesā.

Māris runā gana emocionāli. Viņam sāp. Piekto gadu sāp. Es, lai kopaina kļūtu visiem skaidrāka, tiekšos viņa vēstījumu lietišķot. Un – te es izklāstu vien Māra viedokli. Neesmu Māra pusē. Tomēr, izmantojot vecus sakarus, painteresējos par šo būšanu, un profesionāļi, kuri, protams, negrib atklāties, teica, ka sprieduma pamatotība šajā lietā viņus nepārliecina. Tika lietoti daudz sarkastiskāki apzīmējumi.

Māris pats ir uzrakstījis grāmatu, no kuras es te šo to aizņemšos un sniegšu ļoti lakoniskā, interviju «formātam» atbilstošā apjomā. Bet, uzreiz, ņemot vērā citus, līdzīgos stāstus, teikšu, ka varas vērtējumā es nebūtu tik korekts kā Māris. Jo uzskatu, ka arī Latvijas varai ir joprojām jāārstējas no vecām kaitēm. «Cilvēkam nav jāpieņem meli. Pietiek, ka viņš pieņēmis dzīvi tajos un ar tiem.» (V. Havels) Te ir Māra stāsts. Spriediet paši.

– Grāmatas ievadā jūs apgalvojat, ka situācija ir sarežģīta, līdz galam zināms nav nekas. Un piebilstat: «Vienīgais, ko zinu noteikti – ir notiesāts nevainīgs cilvēks.» Man nebūs telpas visam jūsu stāstam. Tāpēc es gribu, lai mēs runājam pamatā tieši par šo – notiesāts nevainīgs cilvēks! Jo vairāk, ja jūs piebilstat, ka cita versija nevienu īsti neinteresē un visi iebildumi tiek paslaucīti zem paklāja, nevainības prezumpcija pārvērsta vainīguma prezumpcijā… Tāpēc – atliksim te stāstu par to, kā jūs savas pretī runāšanas dēļ zaudējāt savus uzņēmumus, to, kādi draudi un iedarbes jums tika izmantoti… Es to dzirdēju un izmantošu. Bet šoreiz sākumā kaut cik iezīmējiet to, kas noveda pie šī fakta.

Tiesa izskata krimināllietu, kurā par divu savu mazgadīgo dēlu noslepkavošanu Baložos apsūdzēta viņu māte Ginta Voiciša. / F64

– Viss sākās 2014. gada jūnijā, kad es internetā iepazinos ar sievieti. Iepazināmies. Sākām satikties. Viss normāli. Viss skaisti. Lai arī pirmajā tikšanās reizē bija zināms šoks. Izrādījās – viņa mīt sociālajā mājā, viņai ir divi mazi puikas (to zināju jau pirms tikšanās) un iet smagi. Bet – ļoti kārtīga, priekšzīmīga mamma…

Pirmajā reizē mēs vienkārši pastaigājāmies pa Baložiem. Kad gājām pāri ielai, vecākais puika – trīsgadnieks – pieķērās man pie rokas. Mani tas nepārsteidza. Man vienmēr veidojas lieliskas attiecības ar maziem bērniem. Arī suņi, kaķi – visi mani mīl. Bet – mamma teica: viņš nedod roku pat savam tēvam. Bet tev – jau pēc desmit minūtēm.

Nevaru pateikt, kas tas bija, bet cauri galvai man izskrēja doma – tev te ir jābūt. Jā, jā – biju uzņēmējs, tā un šitā. Varēju aizlaisties. Bet paliku – paklausīju intuīcijai. Kopā mēs nedzīvojām. Tobrīd nebija tādu iespēju. Es visu naudu, teikšu godīgi, ieguldīju savā uzņēmumā, un man nebija līdzekļu, lai es varētu atļauties uzturēt viņu un vēl divus bērnus. Viņa to lieliski apzinājās. Bet – vīra kungs…

– Vai tad viņi nebija šķirti?

– Viņi nebija oficiāli šķīrušies. Taču – nedzīvoja kopā aptuveni pusgadu. Šķiršanās prāva bija nolikta 2014. gada 29. oktobrī. Deviņpadsmit dienas pēc traģēdijas. Protams, viņš izrādīja zināmu greizsirdību. Es teiktu – brīžiem slimīgu greizsirdību. Es šo cilvēku skaidrā esmu redzējis tikai tiesā. Viņa man stāstīja, ka viņš viņu sita. Es viņiem istabiņā nomainīju ledusskapi. Tāpēc, ka vecākā bērna galvas augstumā bija caurums. Vienreiz viņš dzērumā bija gājis virsū bērniem, bet trāpījis ledusskapim. Protams, tas viss tika stāstīts arī policijai. Bet viņus tas neinteresēja. Lai arī viņš bija draudējis (un tam bija liecinieki), ka atņems viņai pašu dārgāko, kas viņai ir. Un tie viņai patiešām bija bērni. Tā, kā par bērniem rūpējās viņa, piedošanu, nerūpējās neviens. Bērni nebija ne izlutināti, ne niķīgi… Viņa pati nāk no desmit bērnu ģimenes. Viņa bērnus ļoti mīlēja. Pats redzēju, ka māte neēda, lai pabarotu bērnus. Centos, cik varēju, viņai palīdzēt, bet viņa naudu neņēma. Lepna. Latviete. Viņa bija paraugmamma un, starp citu, paraugsieva, kuru vīrs dauzīja kā tādu pelavmaisu. Iepretī vīra alkohola patēriņam un ripām viņa nedzēra nemaz.

Pagāja trīs mēneši, un – bērniņi tika atrasti miruši. Tika konstatēts, ka divi puisēni – trīsgadnieks un gadu, divus mēnešus vecs mazulis – miruši bez ārējām vardarbīgas nāves pazīmēm. Saskaņā ar manā rīcībā esošo informāciju, kuru dzirdēju no mediķiem – tā bijusi vai nu indēšana, vai smacēšana.

Protams, es, kad viņa man piezvanīja, saucu policiju… Jo – man bija nojauta! Es taču biju brīdinājis Ķekavas bāriņtiesu, vietējo policiju, sociālo dienestu. Nekādas reakcijas!!! Pati bērnu māte četras dienas pirms traģēdijas gāja uz vietējo policiju rakstīt iesniegumu. Bet iesniegumu par to, ka bērnu tēvs draud viņus nogalināt, nepieņēma. Atceraties, līdzīgi tika reaģēts uz Sintijas Bāliņas vai Imantas pedofila gadījumiem! Vai ne? Neraksti iesniegumu – mēs neko neatradīsim. Nemaz nemeklēsim.

– Diemžēl arī mana pieredze liecina, ka šāda varas attieksme nav izņēmums.

– Tātad – tajā pašā dienā uz aizdomu pamata tika aizturēta bērnu māte un bioloģiskais tēvs. Naktī no 10. uz 11. oktobri pratināja arī mani. Mani turēja aizdomās. Man tika liegts gan zvans advokātam, gan tiku tur sists. Biju policijas uzraudzībā no 16.00 pēcpusdienā līdz 5.00 nākamajā rītā.

– Tomēr – runa ir par bērniem. Kāpēc, teiksim, «sistēma», jūsuprāt, distancējās no šīs it kā pietiekami riskantās situācijas?

Pilnu interviju lasiet žurnālā “Vakara ziņas”, www.vz.lv

You may also like...

7 komentāru

  1. AGedroics saka:

    1990., nevis 1991.gada 4.maijs !!!
    Ak tad Bordāns beidzot arī slikts! :)))

  2. Dunduks. saka:

    Šamie, paskat, kaut ko ,,radīt,, vai ,,rādīt,, sataisījusies !
    Ko tad Tie te Radīs?!
    Neko citu, kā karus un mērus-šitie NAV raidījuši – NEKAD.
    Viņi IR raidījuši:
    Neskaitāmu slepkavību un spīdzināšanas paņēmienus.
    ,, Apbrīnojamus,, moku un sāpju instrumentus.
    Slēptas sektas, biedrības, kas nodarbojas ar noziegumu izgudrošanu.
    Reliģijas, kas sludina Velnu par Dievu.
    Visa veida perversijas.
    Visu postulātu, kas sludina verdzināšanu, autori.
    Visu ģeniālo projektu, atklājumu, kas vestu cilvēci uz dzīves augšupeju- iznicinātāji, aplauzēji.
    Savu noziegumu meistarīgie slēpēji. Ģeniālie noziegumu meistari!
    Īstu, lielu mākslinieku iznicinātāji.
    Īstu mākslas darbu Sev Piedēvētāji !
    Visu skaisto cilvēku plosītāji, postītāji, zombētāji, kontrolētāji….
    Visļaunākā nosaukšana un postulēšana par otrādi – vislabāko….
    Vēstures faktu iznicinātāji, tās sagrozītāji sev vēlamā gultnē.
    ,, Novogjēlu,, (viltota antikvariāta) uzdošana par vēstures īstiem artefaktiem.
    Viltus ziņu sacerētāji un esošu zinu samudžinātāji, sev vēlamā virzienā.
    Intriganti.
    Manipulatori.
    Mūžam, kas uzdodas par to- kas NAV !
    Kas smaida, bet kaļ asins stindzinošus plānus.
    Runā vienu, bet plānus RADA pilnīgi pretējus ….
    Citi viņu plānus vienmēr izpilda… Un tad tos ,, citus ,, var viegli apvainot un vel naudu pieprasīt!
    NAV KAUNA NEKAD !
    Jo……. VIŅI NAV CILVĒKI….!!!

    .
    .
    .
    Admins
    100% pareizi sacīts !!!

  3. Anonīms saka:

    Starp citu: Kāda ir Jāņa Bordāna tautība?????
    .
    .
    .
    Admins
    Svarīgi ir tas, par ko viņš sevi identificē.
    Vēsturiski(poļu lietuviešu impērija), pēc G. Kļimova pētījumiem, lietuvieši un poļi(viņi sevi uzskata par lietuviešiem vai poļiem) ir pa pusei hazāržīdi un tā ir katastrofa priekš tiem, kuri sevi uzskata par žīdiem. Mēs taču zinām, kur lietuvietis vai polis, tur žīdam nav cerības… .

  4. AGedroicam saka:

    Jau kuro reizi, šamais kā mazs bērns uzkāpj uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem! BET TIKA TAČU BRĪDINĀTS. Tā bija ar VL un dzintarraivi, NA , un tagad ar bodraanu. Laikam latviešiem tas ir tendēts un raksturīgi – uzkāpt uz grābekli 2x, 3x, un vairāk… Nu cik var! Kas būs tālāk? Kurš(a) būs nākamā kārts? Cik var neveikties?

  5. Kārtējais žīdu uzbrukums latviešu tautas godam saka:

    Vakar,Krievijas tv.kanāls:”Rossija-24″,savu ziņu laikā rādīja speciāli sagatavotu reportāžu. Kārtējo reizi zākājot mūsu tautas patriotu,žīdu noslepkavoto Albertu Cukuru. Es šeit neminēšu,ko stāstīja naidīgā propoganda. Vien palūkojieties raidījuma arhīvā! Visi intervējamie mūsu tautas apsūdzētāji un Alberta Cukura zākātāji ir žīdi!

  6. p.s.Admin! saka:

    Protams,Herberts Cukurs. Zināmā tautība “R” burtu ar mokām izsaka,tāpēc par “Aļbeŕt Cukurs” gvelza.

  7. vai ? saka:

    Vai Igors Ostrecovs N.ir baltais cilvēks- Russ,vai no ļaužu bara- krievs…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *