Kāpēc “pazuda” bijusī prokurore Biruta Loze ?

Valsts policija ir saņēmusi informāciju par 1932. gadā dzimušās Birutas Lozes bezvēsts pazušanu.



Sieviete laika posmā no 13. marta pulksten 21 līdz 14. marta pulksten 9.30 ir izgājusi no savas dzīvesvietas Mārupē, Zeltiņu ielā, un līdz šim brīdim viņas atrašanās vieta nav zināma.

Sievietes pazīmes: 175 cm gara, kalsnas miesas uzbūves, rudas krāsas matiem ar sirmām saknēm garumā līdz pleciem. Iespējams, bija ģērbusies ziemas jakā, cepurē, kājās balti ziemas zābaki.

Policija aicina aplūkot sievietes fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kurš zina viņas iespējamo atrašanās vietu.

Informēt policiju iespējams pa tālruni 67829250 vai 110.





Kāpēc tad pazuda bijusī prokurore Biruta Loze ?

“Pazuda” viņa tāpēc, ka LIETAS veica nepareizā secībā. Vispirms vajadzēja paveikt “darbu” un tikai pēc tam par to runāt. Nemaz jau tik sen atpakaļ tas nav, kad par nepareizu “darbu secību” iznāca uz ielas ar “sirds nepietiekamību” mirt māksliniekam Vilim Vizulim, kurš bija nolēmis aprakstīt par ārprāta līdzekļu izzagšanu Latvijas Aizsardzības ministrijā un publicēt to LRTT i- vietnē: www.tautastribunals.eu.

04.03.18. bija raksts:

“Ietekmes aģents, noziedznieks Ojārs Blumbergs(atvērt)”,

kurā lasāms šāds teksts: Biruta Loze Visa prokuratūra zināja, ka Birkavs un Zālitis ir pederasti. Latvijas Ceļa laikā pirtiņā par pederastu pataisīja arī godavīru Jāni Skrastiņu, kuram pēc tam „palika bailes“. Bet par čekistiem varat parunāt ar manu bijušo priekšnieku Oļģertu Šabanski, kuram Latvijas Ceļa laikā Vācijas kontā „nejauši“ ieskaitīja 200 000 (kāda maza summiņa tā bija, salīdzinot ar Borovkovam pieejamām summām SWH saistībā ar Latvijas kuģniecības, bankas Olimpijas, Ventspils naftas u.c. deokupācijas, dekolonizācijas un deboļševizācijas ietvaros priHvatizējamiem objektiem, vai ne, mana gada gājuma laikabiedr www.draugiem.lv/user/767766/?). Mēs paši drīz iesim Nekropoles ceļus, bet pirms nāves es jaunajiem izstāstīšu visu, ko zinu, tajā skaitā arī par Birkavu un Borovkovu. Bet Jūs kā bijušais Augstākās Padomes deputāts no savas puses varat pastāstīt jaunajiem, kā Latvijā tika iznīdētas dziednīcas, piemēram Baldones dziednīca, Ķemeru dziedniecīca, Rīgas līcis, Zinatņu Akadēmijas dziednīca, Marienbāde, kas bija domāta represētajiem veselības atjaunošanai un daudzas citas lielākas un mazākas dziednīcas?”

Lūk, ar šo rindkopu– Mēs paši drīz iesim Nekropoles ceļus, bet pirms nāves es jaunajiem izstāstīšu visu, ko zinu, tajā skaitā arī par Birkavu un Borovkovu.”  – viņa parakstīja savu “skuju taku”.

Pēc šīs “atļaujas” saņemšanas slepkavu brigāde A. Borovkova & R. Bunkas vadībā veica savu kārtējo asinsdarbu pret latviešu tautu.

Kādu “tautību”(sektu) šie čekas izdzimumi pārstāv, zin ikviens šīs vietnes lasītājs.

Biruta Loze šo informatīvo rakstu bija pabeigusi. Par to viņa 13.03.18. pulkst. 18-tos paziņoja Latviešu Vēlētāju Biedrības priekšsēdim Viloram Eihmanim. 14.03.18. raksts bija paredzēts atdot V. Eihmanim, kurš to būtu publicējis “Feisbukā” un nodevis publicēšanai arī www.tautastribunals.eu i- vietnei.

Nav grūti iedomāties, kādā steigā bija jārīkojas 4. maija kliķes slepkavu bandai, jo nākošo dienu pensionētā prokurore nedrīkstēja sagaidīt.

Policijas ziņojumā rakstīts, ka viņa: “laika posmā no 13. marta pulksten 21 līdz 14. marta pulksten 9.30 ir izgājusi no savas dzīvesvietas..”.

Nē, viņa savā vecumā tik vēlu savu dzīvesvietu neatstāja. Tieši šis “precizējošais” teikums “pasaka”, ka visā ir iejaukta DP un tās “apkalpojošais personāls” Godmaņa & Bunkas & Borovkova vadībā.

Atcerēsimies, kas notika ar nepakļāvīgo:Valsts policija Rīgā Daugavā pagājušā pirmdienā atradusi bezvēsts pazudušās bijušās Latvijas Māsu asociācijas vadītājas Jolantas Zālītes līķi, informē Valsts policijas (VP) preses pārstāvis Dairis Anučins(atvērt).

Viņas vietu ieņēma galīgs bērniņš, kurš pakļausies visiem un visā: Māsu asociācijas prezidenti ir ievēlēta Dita Raiska, pastāstīja bijusī asociācijas viceprezidente Līga Ārente.(atvērt)

 “Pazudušās sievietes meita stāstīja, ka viņas māte vienmēr aktīvi iestājusies par medicīnas māsu tiesībām, cienīgu atalgojumu un veselības aprūpes sistēmas attīstību kopumā, kā rezultātā viņa varētu būt iemantojusi ne vienu vien nelabvēli.(atvērt)

Redziet, Jolanta Zālīte centās apturēt medicīnisko darbinieku aizplūšanu no Latvijas, kas neietilpa okupantu- cionistu- komunistu plānos !!!

Tās visas ir neveiktās deokupācijas sekas. Okupanti, viņu pēcnācēji un viņu garīgie brāļi veic vēl šodien ārprāta asins darbus pret latviešu tautu.

G.Valdmaņa pieminētais Latvijas bende Ojārs Blumbergs ir viens no šīs sātaniskās slepkavu bandas galvenajiem personāžiem.

Tādi ir nositami bez tiesas sprieduma !

18.03.18           L. Grantiņš

Šeit jebkurš var pārliecināties par šīs kreatūras plānprātīgajiem komentāriem, kurus viņš velta man DRAUGI.LV rakstam:

“Nepārprotami, ka tiek gatavota slepkavība”


Ojārs Blumbergs12. mar 17:06

Nesatraucieties,ļaudis !
Pagaidām Grantiņa,vienīgā latviešu izcelsmes “višinska”- slepkavību reģistrā papildus iekļauts tikai es viens- Ojārs Blumbergs,kurš dzimis tik sen,ka vēl Latvijas Republikā paguvis spert pirmos skolas soļus, un jebkuri jebkurā MAIJĀ tapušie režīmi to nespēj satraukt.
Patiesi un dziļi sirsnīgi novēlu Linardam Grantiņam labvēlīgu tiesas spriedumu tuvojošjās ,bet,manuprāt ,liekajā,tiesas procesā aprīlī !
Liekajā tādēļ ,ka cilvēks ar šādām novirzēm -pat ja viņš ir izcils patriots ,kā gadījumā ar šo kungu,kurš, kaut arī pārvērties par ārzemēs slēpjošos nožēlojami tukšu burbuļpūtēju,nav tik bīstams Latvijai,kā viņš pats sevi, par TAUTAS TRIBŪNU ,izsludinot iedomājies .
Psihiatrijā maniakālisms izpaužas dažādās formās,un šī,viņam piekrīītošā, nav bīstamākā.
Ceru,ka tiesa to pareizi novērtēs un neuzkraus plānajam valsts budžetam vēl vienu uzturāmo sirmgalvi -turklāt ar neapstrīdāmiem nopelniem tautas pagātnē !

Atbildēt

 Linards Grantins12. mar 18:48
Par Jums visu ir pasacījis G. Valdmanis, tāpēc neatkārtošos:https://tautastribunals.eu/

Atbildēt

 Ojārs Blumbergs12. mar 20:16
Kurzemnieki,Linard šādos gadījumos lieto saīsinājumu “VTT ” ! :D Bet …šitas tas gan , jaunēkli, izdevās !
Viena Tantiņa Tirgū Teica” vietā tagad Latvijā zobgaļi lietos : “Tautas Tribūns Tirgū Teica” Ai,cik forši !
Tūlīt Linard ,uz Liepāju palaidīšu pa tiešo ar paša skolas un klases biedru palīdzību ! Kolosāli ! Un savos RAKSTOS -gan agrāk Valdmanim veltītos ,kā arī tagad ejošos, VDK veltītos turpinājumus nosaukšu pa jaunam : “Tautas Tribūns Tirgū Teica “




P.S.

Pienāks diena, kad mēs ne tikai piecus ministrus iesēdināsim, kā to darīja Saakašvilī, bet pieliksim pie sienas visu 4. maija kliķi(deputātus, tiesnešus, viņu pakalpīgos preses pārstāvjus um represīvo struktūru darboņus).

https://www.facebook.com/openrussia.org/videos/2016111345329835/

You may also like...

9 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Tvaika ielā meklējāt to veceni??/

  2. O.Migla saka:

    Tà “vecene” bija Kremlim un kremliniem,kā kauls kaklā iesprūdis,ko i nenorīt,i àrā izšpļaut par “vēlu”.

  3. Sīrs saka:

    Tie nožēlojamie pakalpiņi domā , ka kādu fiziski iznīcinot , viņi sevi paglābs ?! :) Cik naivi !

  4. nav svarīgi saka:

    Jūs, maitas, slepkavas, Borovkovi, Bunkas un Blumbergi, vai mīslis nemaz jau nesāk raustīties par jūsu pašu pēdējo stundiņu? Uz to vairs ilgi jāgaida nebūs. JŪS ESAT IZGAISMOJUŠIES, ZARAZAS, VISI PAR JUMS ZIN VISU! Pulkstenis ir sācis skaitīt laiku atpakaļ. Trīciet.Drebiet. Gaidiet. Mēs pēc jums atnāksim.

  5. Ticu G. Valdmanim! saka:

    Vari jau tu, Blumberg, tagad te tēlot naivi labsirdīgu onkulīti – pensionāru, bet visi tāpat jau zina, kas tu patiesībā esi par putnu. Par to, ko esi manai zemei nodarījis, dzīvu sadedzināt tevi būtu tūkstoškārt par maz. Postā un iznīcībā tu savu zemi esi grūdis mērķtiecīgi un metodiski! Tāpēc degsi elles ugunīs daudz ilgāk, kropli! Kāda ļoti laba ziņa, varu tevi iepriecināt – atmaksas stunda sitīs drīz. Daudz ātrāk tā pienāks, kā tu vispār spēj savās nelieša senilajās smadzenītēs iztēloties. Padoms – lūdzies ik dienas Visvareno, lai insults pagūtu pie tevis pirmais!

  6. Māris M. saka:

    Bijušās prokurores likvidēšana jūs, čekisteļi, vairs neglābs. Domāju, ka arī jūs paši to labi saprotat.

  7. Ups saka:

    Kā var godavīru par pederastu pirtiņā pārtaisīt???
    .
    .
    .
    Admins
    Esot pie vīna pieliktas miiegazāles un pēc tam ar uzrāpušos pederastu nofotogrāfēts….

  8. Antiņš saka:

    LR. augstākie “tiesībsargi” eksaminējušies,instruēti un sagatavoti darbam pret ienaidnieku ir Mossadā (pilnīgi oficiāli). Tad,ko jūs no viņiem gribat sagaidīt…?!

  9. pilnīgs idiots saka:

    ir tas, kas raksta šos slimā suņa murgus. Izvelc galvu no poda un palasi ziņas, murmuli https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/apsudzetais-atzist-bijusas-prokurores-lozes-noslepkavosanu.a297777/ un tad ko raksti, ja Tvaika ielā ir pieejams internets, idiot

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *