“Pārmaiņas”: Daudzi pat nenojauš, kam viņi kalpo !

Noskatāmies šo un mēģinām identificēt kas ir kas. Manuprāt daudzi pat nenojauš, kādiem sātanistiem viņi kalpo.

Tiesiskuma ienaidnieki paliek arvien viltīgāki, piekopj noklusēšanu vai sarežģītus vairāku pakāpju niansētus melus, ko grūti apstrīdēt dažos teikumos. Tādēļ pēdējā laikā vairāk vados no tā, ko runātājs nekad nepasaka un par ko runāt izvairās, bet to var izsecināt tikai ilgākā laika posmā tos pavērojot.

Tiesiskuma ienaidnieki visi kā viens ienīst nacionālas valsts ideju, vietā liekot internacionālus uzskatus un pasaules pilsoņu sabiedrību. Tiem derdzas pilsoniskā atbildība, ko tie veikli aizvieto ar kolektīvo bezatbildību un visbeidzot, tie cenšas iznīcināt jebkādu iespēju kļūt pašpietiekamiem un patstāvīgi ražot tautsaimniecībai vajadzīgo produkciju, priekšroku dodot importam, atkarībai no lielkapitāla un svešu banku labvēlības.
Toties pie pagātnes izvērtēšanas viņiem vienmēr būs kāds konkrēts „viens“ vainīgais un nekad nepalaidīs garām izdevību tam piekabināt diktatora birku un nomelnot pilnīgi visu, kas saistīts ar šo cilvēku.

Piemēram ar aizliegumu izmantot nacionālsociālistu partijas nosaukumu, tiek globālā mērogā izslēgts no spēles politisks spēks, kas atbilstoši nosaukumam rūpētos par suverēnu valstu pilsoņu labklājību un valsts ekonomisko pašpietiekamību.
Tāpat uzkrītoši, ka pirmais ko pēc Atmodas izdarīja komunisti Latvijā, bija K.Ulmaņa partijas nosaukuma nozagšana un degradēšana.
Vēl zināms, ka Staļinam piedēvētā diktatūra ilga tikai divus gadus un tie paši bija otrā pasaules kara gadi, pārējā laikā viņš bija atkarīgs no vairākuma balsojuma ar kuru tam bija jārēķinās. Piemetināšanu, ka 30tajos gados Krievijā, 75% ierindas komunistu neprata ne lasīt ne rakstīt, bet slēpta iekšējā opozīcija arī pēc 1934.gada bija trockisma piekritēji.
Tas ko muld Karēļins savā video par Staļinu ir dzīvi meli un sen jau atšifrēti to izplatītāji.
Uzskatu, ka tieši šī slēptā iekšējā opozīcija Krievijā, noveda pie Staļina un Bērijas noslepkavošanas, bet dumjā un neizglītotā Hruščova nonākšana pie varas, ļāva uzelpot šiem trockistiem – nomenklatūras žīdeļiem un tie steidza sevi aplaimot ar Staļina laikā atņemtajām privilēģijām kā arī atbrīvot savējos no gulaga ieslodzījuma uz kā rēķina tika atbrīvoti arī daudz citu izsūtīto, lai neradītu tiešas aizdomas uz mērķauditoriju.
Trockistu filozofija un taktika, precīzi sakrīt ar Sorosa izmantoto stratēģiju, ko tālāk skaidrot vairs neredzu nozīmes, jo skaidri saredzama saikne ar notiekošo un patiesajiem čekas žīdeļu ideāliem (sīkburžuju kastas izveide, kas pakļaujas lielkapitāla diktātam un iznīcina vidusslāni). Atšķirība no pagātnes vien tāda, ka trockisti 30tajos gados veidojušās no ražojošās rūpnieku sīkburžuāzijas (Francijā 60-70tajos gados no izlaistiem uzņēmēju bērneļiem), bet šodienas Latvijā tos pārstāv parazitējošie valsts ierēdņi, kuriem kapitāls uzkrāts apkrāpjot valsti un korumpētie, pie naudas plūsmām piesūkušies, varai pietuvinātie zaglēni, kam latviskas nacionālas vērtības ir svešas, bet tiesiskums būtu faktisks nāves spriedums. Tieši tāpat arī kolonistiem un okupantiem visu tiesību zaudēšana, tiesiskuma atjaunošanas gadījumā.

Доктрина форсированной «сверхиндустриализации» за счёт выкачки средств из крестьянства впервые была разработана близким к Троцкому экономистом Преображенским в 1924 году. Парадоксально, но даже официозный лозунг «Сталин — это Ленин сегодня» выдвинут не кем иным, как Каменевым.

Pēc Preobraženska ekonomisko ideju iedarbināšanas Krievijā seko bads un pēc dažādiem avotiem tiek lēsts no 7 – 14 miljoniem bada nāvē mirušo zemnieku. Un kāda sagadīšanās, notiekošais sakrīt ar ASV lielo depresiju 1929 – 1933. kuru izraisa tie paši, kas finansē Trocki.
Te redzam kā notiek melīga dubultspēle, pēc kuras Staļinu un Beriju novāc. Mans mērķis nebūt nav meklēt attaisnojumus Staļinam, bet atmaskot patiesos masu slepkavas un norādīt uz saikni ar šolaiku liberāļiem, sorosu un čekas-trockistiem. Tad arī saprotams viņu zvērīgais naids pret K. Ulmani, kamēr masu slepkavību iniciātorus un Hruščovu ceļ debesīs kā „patieso“ atkušņa organizētāju.

Uz šodienu tie paši tumsoņu komunistu pēcnācēji iestūķējuši pēcpuses amerikāņu džinsos, tēlo dižgarus, izvirzīdami kārtējo trockistu Levitu par prezidentu, bet patiesības izzināšanas vēlme un iekšējais intelekts, ko cilvēki parasti manto no saviem senčiem, tādiem pakalpiņiem līdzinās nullei.

В 1924—1936 годах на территории подмосковного санатория «Подлипки» существовала Высшая диверсионно-разведывательная школа (База № 1), подведомственная Коминтерну. Здесь побывали известные всему миру политические деятели и руководители партий: Эрнст Тельман, Долоррес Ибарури, Надежда Крупская, здесь так же проживал Вильгельм Пик со своей семьёй. (http://historykorolev.ru/archives/1850)Ростокино — База № 2 радиоцентр Коминтерна.Пушкино — База №3 школа связи Коминтерна.
Tas tikai norāda, cik nopietns tīkls bija izveidots trockistiem ar ko starp citu, neiecietīgi cīnījās arī Дзержинский Ф.Э. Три последние речи. М.; Л., 1926.
В ночь после пленума Феликс Эдмундович Дзержинский умер.
Он много и успешно воевал с контрреволюционерами. Но последний свой бой проиграл бюрократии, не побежденной и сто лет спустя.

Tieši birokrātija ir tā, kurai zaudēja pats dzelzs Fēlikss un zaudēja arī E. Repše, vien ieminoties, ka valsts aparāts būtu jāsamazina, tie nevar viņu aizmirst joprojām. Un tagad pēc visa šeit pieminētā, vēl kādam ir ilūzija, ka konkrētai parazītu kliķei nav riebums pret kārtību. Jebkādu kārtību kas ierobežo viņu parazitēšanu un korupciju valsts mērogā.

https://www.la.lv/liela-depresija-alkatiga-kapitalisma-paraugstunda/

Līdz šim vēl nav atrastas L. Berijas personīgās piezīmes, kuras domājams spētu dot atbildes uz daudziem kutelīgiem jautājumiem. Tik vien zināms, ka pēc kara L. Bērija iestājās par Baltijas neatkarības atjaunošanu, bet kāda bija Staļina nostāja, visticamāk ka nē no PSRS stratēģiskā viedokļa, jo cik zināms, tad Staļina plānos ietilpa vēl Bosforas šauruma sagrābšana un kontrole, kas viņam neizdevās. Tomēr viņus abus ar Bēriju novāca, apmeloja un viltoja milzīgu daudzumu vēsturisko liecību, bet faktu sagrozīšana turpinājās vēl daudzu gadu desmitu garumā un ir tikai laika jautājums, lai viss nāktu gaismā.

LRTT

Raksts ir nopietns, it sevišķi tad, kad runājam par: vairāku pakāpju niansētiem meliem. Tāpēc man pilnīgi nav pieņemams šis rindkopai līdzīgais teikums:

” Uzskatu, ka tieši šī slēptā iekšējā opozīcija Krievijā, noveda pie Staļina un Bērijas noslepkavošanas, bet dumjā un neizglītotā Hruščova nonākšana pie varas, ļāva uzelpot šiem trockistiem – nomenklatūras žīdeļiem un tie steidza sevi aplaimot ar Staļina laikā atņemtajām privilēģijām kā arī atbrīvot savējos no gulaga ieslodzījuma uz kā rēķina tika atbrīvoti arī daudz citu izsūtīto, lai neradītu tiešas aizdomas uz mērķauditoriju.”

Vienkārša neizskaidrojoša secināšana: “noveda pie Staļina un Bērijas noslepkavošana”, ir brutāla vēstures faktu dezinformācija- tie vārdi nav kpā rakstāmi ! Patiesība ir: Bērija novāca Staļinu(kas ir pozitīvs notikums), bet Bēriju, savukārt, novāca Hruščovs, kurš saprata, ka Bērija atklās viņa zemisko kalpošanu Staļinām(pieprasot Staļinam palielināt nošaujamo upuru skaitu). Gulaga likvidēšana bija Bērijas projekts !

Kas attiecas uz Repši, tad uzskatīt viņu kā kādu notikumu- politikas virzītāju, ir nepelnīta goda izrādīšana šim garīgi slimajam čekistu ieliktenim. Viņš sirgst ar visīstāko šizofrēniju(to liecina ne tikai viņa uzvedība, bet arī oficiāli dokumenti, ka viņš ārstējies Ļeņingradā, kur arī “kļuva” par stukačuKremļa aģentu- naudas vagonu atdevēju Kremlim). To zināja tie, kuri viņu izvirzīja un to zināja arī Gunārs Astra, kurš par viņu galvoja. Galvojums notika čekas šantāžas rezultātā. Tā patiesība vēl nāks gaismā, tāpat kā visi šie dižie cālīši, ziemeļi, žukovski, titavi & co.

I. Zālīte kategoriski aizliedza ieskatīties G. Astras MAPĒ, piebilstot: “Tas vēl ir par agru…” !

Cionistu noklusētās ziņas

30.12.19

You may also like...

13 komentārs

  1. Aelita saka:

    Kaut arī laiks neparasts, sniega nav, spīd saule, un putni priecīgi lido saules gaismā. Lūk, ko rakstīja A.Čaks:

    Es nozogu sauli un iespraužu acīs,
    Es notveru vēju un paslēpju sirdī,
    Un tamdēļ es esmu
    Pilns savādu dvesmu,
    Kas nedod jums miera, jūs uztrauc un tirdī.

    Lai dzīvo! Ne fašists, ne Lija de Putti:
    Priekš šitādām lietām es aizsienu muti.
    Lai dzīvo mans prieks, mana iela un griba,
    Un saule – lai dzīvo – šī milzīgā ciba…

  2. Pārmaiņas saka:

    Pieļauju ka tā, lai gan tiešus pierādījumus tam nav nācies atrast un daudz ko nākas izlobīt no viņu savstarpējiem apmelojumiem. Tikai tādā gadījumā, tieši kuriem spēkiem bija interese nogalināt izraidīto, kā vēsta oficiālā vēsture, Trocki.

  3. ž "ekonomē" saka:

    Latvijas Dzelzceļā iefiltrējušies okupanti
    piedalās Latvijas teritorijas “atbrīvošanā”
    no iedzimtajiem(un ne tikai !):

    https://tautaruna.nra.lv/forums/tema/41252-mums-kaibalas-iedzivotajiem-nonem-vilcienu-pieturas/

    Te situācija:
    “janis
    .Mums Kaibalas iedzīvotājiem noņem vilcienu pieturas.Rakstījām Pasažieru vilciens, satiksmes ministrijas.autotransporta direkcija ,bet nekas nenotiek.Pedejā cerība vēršoties pie jums.Pieturas vajaga mainīt tiem vilcieniem kuri kursē nevis līdz talākai elektrovilcienu stacijai šajā gadijumā Aizkraukle ,bet gan līdz tuvakai Lielvārde . Sanāk tā ja pieņemsim cilvēks kurš dzīvo Aizkrauklē vai tai pašā Kaibalā viņš nevar strādāt ne Gaismā,neRumbulā ,ne Darziņos jo Rīga Aizkraukle vilcieni nepietur šajās pieturās . Pieturā ciemupe cilvēku skaits ir tāds pats kā Kaibalā tur nez kādeļ visi vilcieni ir palikuši . RĪGĀ dzīvojošiem ir nošpļauties uz mums lauku cilvēkiem .Un ar kādām tiesībām Pasažieru vilciens kurš pārtiek no dotācijām mums nodoklu maksatājiem atņem vienīgo sabiedrisko transportu ….Mums jau tā bija tikai desmit vilcieni vienā virzienā , bet atstajāt sešus …. vilcienu saraksti lidz 8.12.2019 vilcienu saraksts no 8.12.2019 Autobusu saraksts piminēšu ka autobusi nepietur gandriz ne vienā vilciena p ieturā Rīga Kaibala 4.54 9.19 15.03 15.25. 16.30 19.05 19.12 20.01 20.15 22.16 Rīga Aizkraukle 6.06? Rīga Aizkraukle 7.53 Rīga Aizkraukle 7.52 Rīga Aizkraukle 9.47 Rīga Aizkraukle 10.28 Rīga Aizkraukle 13.19 Rīga Aizkraukle 13.23 Rīga Aizkraukle 17.24 Rīga Aizkraukle 15.36? Rīga Aizkraukle 18.44 Rīga Krustpils 16.25? Rīga Aizkraukle 21.06 Rīga Aizkraukle 17.25 Rīga Aizkraukle 1848 Rīga Aizkraukle 21.07 Rīga Aizkraukle 23.33? Jums tā neliekās ka tā ir ņirgašanās par mums no 13.19 lidz 17.24 nav vilciena lai bērns nokļūtu mājās. Bet par autobusu sarakstu vispār ir smaga situācija autobusi kas stājas Kaibalā netur tadās pieturās kur pietur vilciens Vagonparks,Jaņavārti,Daugmale,Šķirotava,Gaisma,Rumbula,Dārziņi,Dole,Salaspils,Saulkalne,Ikškile Jaunogre,Ogre,Parogre,Ciemupe,Ķegums,Lielvarde Lūdzu tad lai nodrošina tādus autobusus kas iet ar tadām pieturām Visos laikos pedejos vilcienus neatcēla ne vienu pieturu jo cilvēkam ir janokļust mājās Ir cilvēki kas strādā veikalos līdz 22..00 un kā viņiem nokļūt UZ RĪGU VĒL DRAMATISKĀKS SARAKSTS LIDZ8.12 NO8.12 NO KAIBALAS UZ RĪGU AUTOBUSU SARAKSTS 5.43 5.46 6.52 6.03? 7.12 7.03 9.44 7.06 7.11 15.29 11.38 9.43 16.47 21.33 12.10? 18.38 14/50? 20.47 16.43 18.35 20.49 22.18? ATGADINĀŠU KA AUTOBUSI NEBRAUC AR TADAM PIETURĀM KĀ VILCIENI NO RĪGAS UZ KAIBALU N0 13.19 LIDZ 17.24 TĀ IR KLAJA ŅIRGAŠANĀS??? VAI NO KAIBALAS UZ RĪGU NO 9.44LĪDZ15.29 MĒS MAKSĀJAM NODOKLUS MĒS NESAM PELNIJUŠI UZŅĒMUMS PASAŽIERU VILCIENS PAR MŪSU NODOKĻU NAUDU SAŅEM PRĒMIJAS UN VIŅU DARBINIEKI BRAUKĀ BEZMAKSAS VILCIENOS LAI MUMS LAUKU IEDZĪVOTĀJIEM ŅEMTU NOST VILCIENUS ES DOMĀJU KA CILVĒKIEM BŪTU INTRESANTI UZZINĀT KAS ĪSTI NOTIEK ŠAI VALSTĪ KU SATIKSMES MINISTRS SOLIJIES CINĪTIES PRET KORUPCIJU”

  4. Odze. saka:

    Grantiņa kungs! Labu ,Jums, veselibu.
    Jūs esat musu Vienigā Cerība šajā melnajā bezcerībā !!!
    Bet… Viena svece nes gaismu visbiezākajā tumsā.
    Tumsa nekad nevar justies pietiekami droši…

    Šovakar Tumsa vēl cer, ka cipars 2020 glābs tās noplukušo ādu…..
    Bet cerības ir visiem ,bet TUMSAI – vistumšākās………

  5. Anonīms saka:

    https://youtu.be/bwmwhHSkW6w

    Neliels ieskats tajā, kurš ir kas.
    Ja rietumslāvi ir vairāk abižāti no
    austrumslāviem, tas vēl nenozīmē,
    ka ir citas tautības – valodu bāze
    duras kā īlēns no maisa…

  6. Anonīms saka:

    https://youtu.be/iFm9PN3VmOo

    Ukraiņu izcelsme.

  7. Anonīms saka:

    https://youtu.be/_3jkiPb4Cek

    Variants par LOSR.

  8. Anonīms saka:

    Cik briesmīgs bija Hitlers ! :

    https://youtu.be/YKEnKOdeCIQ

    N.B.
    Laiks, kad Vāciju un Krieviju žņaudza nost
    ar reparācijām tie paši, kuri uzkūdīja uz WW1 !

  9. to 2020. gada 1. Januar um 6.49 Uhr saka:

    Laba shēma naudas izpumpēšanai – vis pirms
    “salaiž ragos” valstis, kurām pārdod uz
    kredīta ieročus, tad pieprasa reparācijas,
    tad “palīdz” abām pusēm atjaunot izpostītās
    ekonomikas iepludinot savus nelikvīdus…
    Rezultātā tās nonāk miljardu parādu jūgā…
    Automātiski ir nobaidītas neiesaistītās
    kaimiņu valstis, kurām var pārdot ieročus…

  10. Aelita saka:

    Ko tad īsti gribēja Čaks?

    Uz jaunā pontonu tilta
    es satiku kungu,
    No viņa pretim man dvesa
    tāds resnums un omulība
    kā no cūkcepeša uz balti apklāta galda,
    un manā dvēselē,
    kuru kà enkuru
    es biju nolaidis savas skaidrības dibenā,
    iešāvās strūkla
    piķmelna naida un niknuma –
    izdzēst kā lukturi
    ar dūres triecienu
    no kunga gaļīgās sejas to mieru,
    kas viņā atgāzies smaida
    kā mirdzošs dārgakmens
    viņam veidotā apkalumā.

    Vai nav vienalga, no kuras puses nākuši tie kungi, kas kļuvuši bagāti, dzenot pārējo tautu nabadzībā?
    Lai veicas Jaunajā gadā arī tiem, kam līdz šim nav paveicies.

  11. tas slava saka:

    Tas slava esot trakāks par Hitleru,bet vēl nav laiks par Hitleru runāt….

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *