Prātam neaptverams, VDK publicē savu upuru vārdus, bet ne darbus !

Kaut kas prātam neaptverams !!!

Čekas darboņi, mūsu tautas slepkavas, publicē savu upuru vārdus !!!

Ir jāpublicē šo ziņotāju LIETAS, bet ne tikai šīs KARTĪTES.

Publicējot tikai šīs daudz neko neizsakošās KARTĪTES, tiek uzkurinātas kaislības pret mazvainīgiem upuriem, tā absorbējot naidu pret īstajiem “okšķeriem”, kuri nodevuši un slepkavojuši mūsu tautu !

No šoka, nolieguma, izbrīna līdz atzīšanai. “Čekas maisos” atrodami sabiedrībā zināmu cilvēku vārdi





Ne mazāk kā 80% procenti no šeit publicētajiem ir čekistu radīti upuri, piespiesti ar varu sadarboties !

Izdarīji Padomju laikā kādu niecīgu likuma pārkāpumu(palaida muti pret komunistiem vai kādu nieku, “kas nebija piesiets”, aiznesa uz mājām) par ko draudēja cietums un tu kļuvi par šīs žīdsātanistu sistēmas upuri !

Protams, bija parazītiski elementi, kuri labprāt nodeva savus līdzcilvēkus un par to tika “apbalvoti” ar dažādām privilēģijām.  Tos mēs šodien varam nekļūdīgi atpazīt. Viņi ieņem labus amatus un ir pasakaini bagāti,- viena daļa pat miljonāri.

Lūk, par tiem tad ir jārunā un viņi jāvelk uz TRIBUNĀLU.

Atceros kā mani vēl 1985. g. centās pataisīt par ziņotāju(Kad klausījos Atāla vervēšanas gaitu, tad varu sacīt, ka tas bija 1 : 1 ar manu gadījumu).

Tas ilga astoņas stundas…, līdz beidzot tomēr man Jaunsleinis(smirdīgs čekists- alkoholiķis) paziņoja: “Grantiņ, šī ir pēdējā reize, kad tu šajā iestādē ienāc un no viņas izej !”

Viņi savu vārdu turēja: Jau 1986. gadā mani šajā iestādē ar pelēku Volgu ieveda un ar Intūrista autobusu aizveda uz Stabu ielas IESTĀDI !

Galvenais visā šajā “KGB operācijā”- Helsinki 86 likvidēšanā, bija karikatūr- žīds Aivars Borovkovs !





Foto: Čekas augstākā spice(miljonāri), kura ir jāpakar starptautiskā arēnā(Abi personīgi piedalījušies L. Grantiņa slepkavības organizēšanā) ! A. Gorbunovs bija čekas “pavēlnieks”, bet A. Borovkovs viņa pavēļu pildītājs. Arī šodien viņš ir pats galvenais ! To, ka Borovkovs stāv pāri visiem, norāda tas, ka viņš neatrodas šajā sarakstā.





Viņš arī šodien ir mans galvenais apsūdzētājs un mednieks !

Viņš šodien ir galvenais Krievijas – Izraēlas marionete Latvijā.

Viņam ir pakļauti visi !

Tikko noslepkavotā Biruta Loze ir vistiešākais viņa roku darbs, jo B. Loze atklāti pasacīja, ka tieši par viņa darbību ir uzrakstījusi ZIŅOJUMU tautai.

Mūsu uzdevums ir aizvest uz karātavām tieši HAIZIVIS un šīm haizivīm uzticīgos gaisa jaucējus- ietekmes aģentus.

Mēs nerunāsim par tiem bēdu un gļēvulības upuriem, kuri tika salauzti un šodien dzīvo nabadzībā, bet HAIZIVĪM !

Runāsim par šeit minētajiem parazītiem, kuri izmantojuši savus sakarus čekā, tā kļūstot pasakaini bagāti ! Viņiem viss tautai nolaupītais jāatsavina līdz viņu radniecības desmitajai pakāpei. Paši kopā ar savām perversajām “matracēm” jāuzvelk uz “Jekelna skatuves”, bet pārējie, bērni un tuvinieki, jāiespundē uz mūžu darba nometnēs ar brīvu iespēju vairoties, jo, lai atstrādātu savu vecāku asinsdarbus, ko tie veikuši pret latviešu tautu, ar vienu paaudzi nepietiks.

Tas būs Tiesiski un pamatoti !

Par to runāja arī Finks un Usūrijas šamanis:

– Usūrijas šamanis: Latvijas glābējs ir starp jums: „Drīz šīs mazās tautas pacietība lūzīs, un šīs savāktās ziņas izplatīsies pa visu pasauli, radot lavīnu. Vietējie valdnieki būs pārcentušies. Īstie zemes pārvaldītāji ātri atbrīvosies no valdniekiem un naudas namu kalpiem, visu vainu uzveļot viņiem. Šos cilvēkus sodīs kā cilvēki, tā Dievs vairākās paaudzēs. Viņus vajās kā trakus suņus gan savā zemē, gan ārpus tās.”-, bet visu rakstu šeit:

http://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/neticamais/usurijas-samanis-latvijas-glabejs-ir-starp-jums.d?id=36084312#ixzz2wLEOzjpp





Tikai pateicoties ASV spiedienestu spiedienam tiek publicēti šie “čekas maisi”, kā rezultātā mēs arī tiksim klāt šiem galvenajiem vaininiekiem- slepkavām un nodevējiem: indriksoniem, borovkoviem, savickiem, plaužiem, gorbunoviem u. d. c.(Lūk, HAIZIVIS, kuras fiziski jālikvidē(atvert): Viņu vidū ir gan Skonto uzņēmumu īpašnieks Guntis Indriksons, gan gāzes kompānijas Itera Latvija vadītājs Juris Savickis, gan tranzītbiznesā nodarbinātie Juris Šabašovs un Vladimirs Komogorcevs, gan nekustamo īpašumu biznesmenis Aldis Plaudis, gan jau mazāk pazīstamie Vladimirs Bokmanis, Jurijs Gimburževskis, Normunds Jirgensons, Leons Kalinka un Viktors Skrebels.)





Ja būtu veikta ANO paredzētā dekolonizācija, tad šie noziedznieki(cilvēkēdāji un slepkavas) nebūtu tikuši pie varas un mūsu Dzimtene nebūtu izlaupīta ! Mēs dzīvotu normālā valstī, kura jau būtu panākusi vecās ES dalībvalstis, jo mūsu industriālais potenciāls bija milzīgs ! Pie visa vainīga ir cionistu- hazāržīdu banda, kura okupējusi ES. Vācijai, Izraēlai un Francijai būs jāatmaksā mums nozagtais, jo šīs valstis ir cionisma “lokomotīves”.

To apliecina ASV CIP un Pentagona darbinieki !





Nāvi hazār- cionistu mafijai- komunistiem/ čekistiem !




P.S.

Antonijs Zunda noliedz, bet par viņu jau sen rakstīts LRTT vietnē:

SC aizstāvis vēsturnieks Antonijs Zunda…

Un, Šipkēvics, Rubenis un Inkēns(Visi trīs ir pasakaini bāgāti un ieņem ienesīgas vietas pateicoties tam, ka ir nodevuši simtiem latviešu patriotu !!! Tādiem tiks izpildīts nāvessods kopā ar “matracēm, bet viņu bērni tiks iespundēti darba nometnēs):

A. Ābeles tēmas turpinājums

Čekas/  Ciānas odze V. Beinerte uztraucas:

Liksim visu pa plauktiem

„Kartītēs figurē arī politiķis un diriģents Arvīds Platpers, bijušais Ministru prezidents Ivars Godmanis un Latvijas Universitātes rektors Indriķis Muižnieks.“

V. Kalnozols tieši runā par pareizo tēmu, ka ir jāizgaismo šīe čekas virsnieki, kuri vervēja un terorizēja šos nabaga cilvēciņus:

ddd

Vai šis pats U. Rožkalns labprātīgi kļuva par „ziņnesi“ ?

Maz ticams, bet tie, kuri viņu par tādu pataisīja(tikko minētie), turpina slepkavot, terorizēt un piegādāt DP cionistu bandai jau nākošos upurus !!!

21.12.18                  L. Grantiņš H- 86 & LRTT

You may also like...

29 komentāru

  1. boļševiki un komunisti saka:

    Vāc ziņas par nākotnes upuriem, liekot uzrādīt datus līdz pat kurpju numuram, citādi klāt netiec…

  2. AGedroics saka:

    Un kur ir tava kartiņa? Kas tevi piespieda sadarboties, Linard?
    .
    .
    .
    Admins
    Kad tiksimies, tad parādīšu savu “kartiņu”. Un, kāda būs mūsu tikšanās, es Tev jau reiz pasacīju… .

  3. Neviens saka:

    Padomju čeka acīmredzot atstāja Rīgā tās kartītes, kas kalpo kā izsmiekls latviešiem un kā instruments sabiedrības šķelšanai un savstarpējai sarīdīšanai. Bet vispār baisi – izskatās, ka latvietim parastajam nav bijis iespējams dzīvot brīvi un ar pašcieņu. Ja padomju laikos gribēja pats savu galvu uz pleciem, tad agri vai vēlu “iestādes” lika kaut kur parakstīties. Savukārt pēc PSRS sabrukuma nācās dzīvot Godmaņu un Laventu republikā. Un līdz pat šai dienai (!) nav bijis iespējams no tā pazemojošā mantojuma tikt vaļā.
    .
    .
    .
    Admins
    Tiksim, noteikti tiksim vaļā…vai redzi, ka sprāgoni godmani viņi pasvieda zem ķēdem !
    Par to lai, nabaga nevainīgo parakstītāju neaizskāru, mēs centīsimies visu apgaismot… . Čekistiem un tiem stukačiem, kuri izdzīvojušies bagātībās, mēs ādu pār acīm novilksim !!!Visa būtība slēpjas PATIESĪBĀ un tā arī ir galējā instance(gala stacija).Tājā bandīti, meļi, nodevēji un slepkavas neizkāps !

  4. vēlais ciemiņš saka:

    Viņa bija mana līgava,kad viņu pratināja latviešu iznirelis.Viņa bija stāvoklī.Zinu,ka parunāsim ar čekistu par bērnu veselībām,arī viņa.Zinu,ka laiks pienāks,ar vai bez maisiem.Tas nelietis uzbruka manam bērnam.

  5. gan jau saka:

    ka tas bija latvijietis, ar latvisku uzvārdu/vārdu un mūžīgi pielietu mūli…

  6. vispārīgi - interesanti saka:

    KAS bija tie, kuri Mežaparka estrādē
    skandināja: – Gorbunovu par prezidentu, Gorbunovu par prezidentu – ???

    Apstulbinātie, vai 5.kolonas(Interfrontes) kadri-latviešu nīdēji ???

  7. Neviens saka:

    “Visa būtība slēpjas PATIESĪBĀ” < Tas patiesi ir svēts vārds. Bet – kas ir patiesība? Šo jautājumu arī Poncijs Pilāts uzdeva Kristum un Viņš uz to neatbildēja…
    Tu sevi stādi kā dievticīgu cilvēku, Grantiņ. Tad nu lūk, šeit ir patiesība uz kuras turas Dieva taisnība – ikvienam cilvēkam pienākas tiesības būt apžēlotam. Tu par to esi aizmirsis. Par to, ka cilvēks nav melns vai balts. Ja tu gribi būt tiesnesis, tad taču iepazīsti apžēlošanu. Tava sirds, tāpat kā daudzu mūsu tautiešu sirds, dzird un saprot patiesību, bet tu sevī turi lielu naidu. Ļauj taču visu augstajam izlemt un pieņem viņa lēmumus. Tu zini, ka tu vari runāt ar visu augsto. Viņam no svara ir tava mīlestība. Sāc ar to un tad tu spēsi palīdzēt savai tautai. Mīlestība, patiesība, pašuzupurēšanās, nesavtīgums, ZIEDOJUMI – tas ir ceļš, kas tevi ir vedis un vedīs pretim mērķim un sniegs piepildījumu. Viss pārējais ir maldi un lieka laika tērēšana. Dievs ir mīlestība un tu to zini.

    Lai tev, Linard Grantiņ, un tavai ģimenei gaiši šie Saulgrieži un jaunais gads.
    .
    .
    .
    Admins
    Vai biji klāt, kad Poncijs Pilāts Kristum uzdeva šo jautājumu ?
    Cik zinu, tad atbildēja gan…. .
    Bet, lai nu paliek Tava versija… .
    ———–
    Nē, ikvienam cilvēkam ir pienākums izlabot savas kļūdas un tas ir viss. Un, par ko tev uztraukties, ja esmu netaisns un saku, ka zaglim un slepkavam nav vietas cilvēku sabiedrībā. Tev taču ir savs Dievs, kurš tev piedos, bet varbūt, ka tomēr šaubies ? Ej savu ceļu, bet es iešu savu. Es nevienu sev līdzi vilkt netaisos. Ja kāds redz mani un manis ejamo ceļu, lai seko man, bet palīdzēt kādam šajā grūtajā ceļā netaisos, jo varam abi ievelties bezdibenī. Mana Svētnīca ir kalna virsotnē, gribi seko, negribi, tad ej savu ceļu un nerej uz mani… . Naids ir Tevī, jo Tu man uzbrūc… . Pacenties nerunāt visu Augstā vārdā, jo diez vai viņš Tev to ir atļāvis vai apskaidrojis… .Un, ja runā par tādām lietām, tad atļaujies Augsto rakstīt ar lielo burtu… .Augstajam no “svara” vairs nav nekas, kas attiecas uz Tevi. Viņš Tev piedzimstot ir iedevis visu, kas vajadzīgs, lai bez diedelēšanas nodzīvotu savu dzīvi…. Ja savu dzīvei doto “iztiku” esi nepareizi izlietojis/nopļēgurojis, tad arī “nosprāgsi” tai vietā, kur tas beidzies… . Nežēlīgi, bet Taisnīgi, jo Dievs ir Esības Likums, kas nav pielūdzams un iežēlināms.Ja neesi vajadzīgs pats sev, tad Dievam ne tk…, jo viņam “materiāls un laiks” ir pietiekoši un brāķus/puvekļus viņam nav nedz pienākums nedz vajadzība uzlasīt… . Negrēko, tad nebūs tādas Dievu zaimojošas žļurgas jāraksta.
    Par novēlējumu pateicos !
    Lai Tev un Tavai ģimenei Svētīga un mierpilna Kristus dzimšanas diena!
    Lai šis Svētvakars Tevi aizvet tālajā izzināšanas Pasaulē… .

  8. neviens??? saka:

    Kāpēc, kāpēc tas Jūsu “visu augstais“ pieļauj tiesu sistēmai/sistēmām, varai/varām rīkoties netaisnīgi, viltīgi un nežēlīgi? Kāpēc tās provocē un attaisno un i negrasās beigt vai nosodīt mūžīgos karus – cilvēku slaktiņus un jucekli un nemierus? Kāpēc tie pasauli sagriež kājām gaisā? Par gada un goda cilvēkiem pasludina nemiera un haosa organizētājus, aizstāvētājus un sludinātājus? Kāpēc ļauno tie sauc par labo un labo par ļauno?
    .
    .
    .
    Admins
    Es to tikk plaši neesmu spējīgs apgaismot savas aizņemtības pēc, pacenties regulāri klausīties Benjaminu Fulfordu un tad arī saprašana nāks un nebūs nekāda vajadzība visu vainu novelt uz Dievu… .https://www.youtube.com/watch?v=VynAQ_G4Vok&index=1&list=PLsiVG_bhUcYytuAoZyCtLCz2-cBPDWehh

  9. te saka:

    vel viens _2018. gada 22. Dezember um 12.50 Uhr_
    “nezinītis-nesapratītis” sit laukā no tēmas !

    Kāgābešņiki rullē !

  10. Pārmaiņām būt saka:

    Ziemas saulgrieži pārdomu laiks – piebilde “Neviens” sagt:
    Galvenā kļūda tavā domāšanā slēpjas tajā, ka patiesības celšanu gaismā un TIESISKUMU nedrīkst aizvietot ar čomu būšanu, piedošanu un savējo glābšanu pēc noziedzīga genocīda veikšanas, pelnīta soda vietā.
    To praktizē tikai noziedzīgas aprindas kā komunisti, cionisti, baznīcas kuras uzmetušās par starpniekiem un žīdu organizācijas, visi tie, kam dziļākajā būtībā nav nekāda sakara ar cilvēcību, žēlsirdību vai morāli.
    Tieši tiesiskums un soda neizbēgamība ir galvenā atslēga uz sabiedrības cilvēcību, saprašanos un augstu morāli.
    Baltus un tīrus ziemas saulgriežus visiem.
    .
    .
    .
    Admins
    Pilnīgi pareizi. Dažnedažādi noziedznieki un arī “apdauzīti idioti”, cenšās visus savus nelietīgos darbus norakstīt “ar Dieva mīletības” palīdzību. Ja ir kāda Dieva mīestība pret šiem izdzimteņiem, tā tā ir:”septiņi grami svina” !

  11. Neviens saka:

    Man ir zināms prieks, ka varam par šo te padiskutēt.

    “Mana Svētnīca ir kalna virsotnē, gribi seko, negribi, tad ej savu ceļu un nerej uz mani… . Naids ir Tevī, jo Tu man uzbrūc…” Es nevis uzbrūku, bet cenšos palīdzēt ieklausīties savā sirdī. Esmu runājis ar visu Augsto un tur nav no svara lielie burti. Ne velti minēju “tiesnesi”. Tu esi izvēlējies tādu ceļu, bet nevēlies saprast, ka ar jebkuru izvēli, arī šo, klāt nāk atbildība un arī viedums. Vieds, gudrs tiesnesis izvērtē katru lietu saskanīgi ar “to Kungu”. Tu nevari tiesāt cilvēkus, ja nedzirdi savu sirdi. Ko tev saka tava sirds? Jo Dievs ir nevis neiežēlināms, bet sniedz katram pēc viņam nopelniem. Vai tu esi pelnījis žēlastību? Vai tu to gribi? Vai tu saproti, kas tā ir? Ja tu to saproti, tad tu sapratīsi arī cilvēkus, kurus tiesā. Taisna tiesa var tikt spriesta tikai ar taisnu sirdi.

    “varai/varām rīkoties netaisnīgi, viltīgi un nežēlīgi?” Tu domā, ka vara tiek dota tikai tāpēc, ka kāds to vēlas? Nē. Pie varas tiek cilvēki, kuriem tas tiek ļauts. Ja klauns ir valdnieks, tas nozīmē, ka padotie ir vai nu āksti vai tādus tēlo. Ja tu savai valstij gribi gudru valdnieku ar ko lepoties, tad vispirms pats kļūsti par cilvēku, ar kuru tu lepojies, un aicini sev līdzi citus. Kādi padotie, tāds ir arī valdnieks.
    .
    .
    .
    Admins
    Reti kad nākas dzirdēt vārdos izsacītu tukšumu. Pašlaik jau Tu uzmeties pa Dievu…. .Un ja ši Būtne nav jāpagodina ar Lielo burtu, tad Tu vispār esi bez vārda rakstāms…. .Bet viss kārtībā, Tu izsacīji savu viedokli un es to akcetēju, to apstiprinot,bet diskusijās,kurās Tu centies uzspiest savu taisnību par viesiem 100%, nesauc par diskusijām… . Nākotnē diskusija nenotiks, bet raksti un izsaki savu viedokli, atraidīts netiksi… Ja kāds cits vēlēssies ar tevi strīdēties, neliegšu to… .

  12. angel saka:

    Dievs nevienu nesoda. Ļoti īsi , ir cēlonis un ir sekas . Tas arī ir viss . Pat ja pēc sociuma likumiem kāds izbrauc sveikā , tad no ieraksta Akašā un sekām viņš nekur nedēsies. Tajā pašā laikā , ja notiek uzbrukums , tad svēta lieta ir aizstāvēties.

  13. angel saka:

    Un tomēr tā VIŠŠ I … :)))

    Pienākums bez mīlestības padara īgnu. Atbildība bez mīlestības padara nesaudzīgu. Taisnība bez mīlestības padara cietsirdīgu. Laipnība bez mīlestības padara liekulīgu. Gudrība bez mīlestības padara nežēlīgu. Kārtība bez mīlestības padara sīkumainu. Gods bez mīlestības padara augstprātīgu. Īpašums bez mīlestības padara skopu. Ticība bez mīlestības padara fanātisku. Dzīve bez mīlestības ir bezjēdzīga. Toties dzīve mīlestībā – dod laimi un prieku.

    Māte Terēza.

    Mīlestība ir esamības stāvoklis bez domām.Un šo esmu pats piedzīvojis. :) Tāpēc arī saku , ka tāds apziņas stāvoklis patiesi ir … :)
    .
    .
    .
    Admins
    Vai zini, ka MĀTE TERĒZA bija visīstākā krāpniece- augstākās klases kriminālelements ? Atsauce uz viņu ir noziegums. Apzināti sagroza manis teikto idioti, vai provokatori. Esmu sacījis, ka Dievs nav MĪLESTĪBA, bet cilvēks bez šīs īpašības nav cilvēks ! Es rakstot kontrolēju katru vārdu, ieteicu arī pārējiem to dartīt,jo savādāk tiektais ir neīsts, melīgs un patiesību maldinošs.

  14. dzimusi 18.novembrī saka:

    Ja kādā noteiktā valstī pastāv tiesu sistēma, kura ir korumpēta, negodīga un neaizsargā noteikto Dieva tautu, tad, manuprāt, ne par kādu NETIESĀŠANU nevar būt nekāda runa un tautai ir jāaizstāvas pašai.
    Dievam ir tīkama netiesāšana, bet es nedomāju, ka Vińam ir tīkams genocīds pret veselām nācijām.

    Pateicoties tautastribunālam eu, man krasi izmainījās domas attiecībā uz čekas maisiem. Grantińa kungs raksta 100% patiesību par to, ka jātiesā ir łaunuma sakne, jātiesā ir tie, kuri spīdzināja un joprojām moka mūsu mazo latviešu tautu. Lai Dievs vińus samał putekłos!

    Novēlu visiem tautas tribunāla cienītājiem Svētīgu Jēzus Kristus dzimšanas dienu. Sūtu jums visiem savu sirds siltumu un laba vēlējumus.
    .
    .
    .
    Admins
    Paldies !

  15. angel saka:

    Man pie kājas ,kas viņa bija . Tas, kas tur ir uzrakstīts , tas tā ir un punkts.
    Es nejautāju ,kas ir Dievs. Man ir par šo jautājumu personīgā pieredze un to es citiem neuztiepju.
    Bez tam Jēzus nav dzimis šodien . Klanīt piekrītoši galvu ir muļķība ! :)))
    Priecīgus Saulgriežus visiem !

  16. punkts saka:

    “Tas, kas (te) uzrakstīts, ( ) tā ir un punkts.“

    Mozus 5., 28. n.

    1. Un, kad Tu klausīsi Tā Kunga, sava (? – iest. no aut.) Dieva, un turēsi visus viņa baušļus, un darīsi, ko es tev šodien pavēlu, tad Tas Kungs, tavs Dievs, tev (-i ? – iest. no aut.) augsti cels pār visām zemes tautām.

    7. Tas Kungs dos visus tavus ienaidniekus, kas pret tevi (?) ceļas, ka tie top nokauti tavā priekšā, pa vienu ceļu tie pret tevi izies, un pa septiņiem ceļiem tie no tevis bēgs.

    15. Bet, ja tu neklausīsi …….,tad visi šie lāsti nāks pār tevi.

    17., 18., 19. sākas ar “Nolādēts tu būsi…“ 22.,27.,35. sākas ar “Tas Kungs tevi sitīs…“

    49. Un Tas Kungs pār tevi atvedīs tautu no tālienes, no pasaules gala, itin kā ērglis skrien, tautu, kuras valodu tu nesaproti,

    50. Briesmīgu tautu, kas vecos necienīs un jaunos nežēlos.

    51. Un tā ēdīs tavu lopu un tavas zemes augļus, kamēr tu tapsi izdeldēts [..]

    Es ticu, ka Dievs (Mans Dievs, kas i r Mans Sirdsstāvoklis) ir Mīlestība. Tad kamdēļ šajos tekstos Tas Kungs tevi “sitīs“, “noladēs, “uzsūtīs“?

    Bet nekas uz pasaules jau nav, kā te visurgājējs viens mīl sevis teiktajam galā piespert ar zābaku pret grīdu, piešaut pirkstu pie nāģenes un piecept “tas tā ir un punkts.“

    Vai var aprunāties tieši par šo (nevis sākt runu par citām operām), nesperot to zābaku pret grīdu? Te tik daudz gudrinieku. Dzirdēts reiz arī no kanceles – ka Tas Kungs nav nekāds Dieviņš, bet ka Tas Kungs ir Dusmīgs Dievs. Tad kā galu galā – Dusmīgs Dievs vai Mīlestība? Ļaudīm tas jauc prātus.

  17. angel saka:

    Bībelniek , palasi sākumu. Bībelē sākumā ir Dievs , bet pēc tam parādās Dievs – Kungs . Tad nu lūk – Dievs – Kungs ir Lucifers.
    Sper ko gribi pret zemi , Tas kas IR , TAS IR ! :)))

  18. zdrasķe, angel saka:

    Tu jau tas bībelnieks. Klusāk nevar? Ko neuzjautāsi – sper ar zābaku vai aurē (ar lieliem burtiem) pa visu teritoriju. Tā var pīles no rudziem mēģināt izdzīt, nevis runāt par Rakstiem.

  19. angel saka:

    Ir arī citi avoti , kur rast atbildes. Priekš katra Cilvēka Galvenais Avots ir viņā pašā . Bet , kamēr tur nav nonākts tikmēr …

    40. TEKSTS

    Es uzticu savu stāstu jums, jo esmu pārliecināts, ka tas ir arī jūsu stāsts.
    Pravietis pārstāv garu, kas mīt katrā no mums.
    Ar lielu prieku es piedāvāju jums šo garīgās atmodas līdzību, kas ir balstīta uz mana ceļojuma pieredzi pretī gaismai.
    Lai šī gaisma iededzina mīlestības svētkus jūsu sirdī!
    Asaras ir prieka lāses, kuras lej tavas dvēseles dziednieks.
    Esi pacietīgs, jo laikam ir paradums asarām piešķirt spārnus.
    Es iemācījos ticību no apšaubītāja, krietnumu no draudīgā, līdzcietību no ļaunā un pateicību no viņiem abiem.
    Kad raudzījos ar Visaugstākā acīm, es redzēju, ka esmu viņi visi.
    Ja tev nav ticības, tu esi kā vēja bezmērķīgi nesta spalviņa, tomēr, ja tavu ticību ierobežo tavi uzskati, tu esi kā būrī iesprostots putns, kas var izplest spārnus, bet nevar brīvi lidot.
    Necel patvērumu no savas ticības; drīzāk ļauj tai būt mirdzošai arkai uz nebeidzamu klātbūtni tevī.
    Patiesība ir paradoksāls pirmatnējais haoss, ar kuru tu negaidīti sastapsies; tur tas ir un smaida tev, neizpušķots un neracionāls kā mīlestība.
    Savas sirds klusumā tu vari nojaust tos likumus, kas veido tavu dzīvi un piešķir aprises tavam liktenim.
    Patiesība ir vakardienas atspulgs laika spogulī.
    Ja tu spētu atcerēties, kas esi, tu smietos līdz ar dieviem par savas nopietnības nejēdzību.
    Nauda nevar radīt mīlestību, un tava vērtība ir tā, ka tu padari mīlestību redzamu.
    Lielāko bagātību, kādu jebkad atradīsi, meklē mīlestībā, kurā tu dalies.
    Tavas alkas pēc panākumiem ir tavu neveiksmju cēlonis, jo vienīgi tad, kad tevī būs alku tukšums, tevi piepildīs panākumi.
    Labklājība sākas, apzinoties šo brīnišķīgo pasauli kā savu rotaļu laukumu.
    Radītājs ir arī Iznīcinātājs, un dzīves svētajā ceļojumā katrā vietā un uz katras virsotnes ir atrodama apslēpta svētība.
    Atrodoties ar muguru pret gaismu, tu esi nolemts pagurt blāvajā ēnā, kas krīt no tevis paša.
    Dzīve, kuru tu sastopi, ir neizbēgams atspulgs tam, kā tu uz to skaties.
    Sapņot nozīmē sazināties ar bezgalību un pieskarties tam, kas nekad nav sasniedzams.
    Un tieši tavs mirdzums šodienas neveiksmi pārvērš par rītdienas uzvaru.
    Burāt ar tavu viscēlāko centienu vēju nozīmē sasniegt tavu augstāko mērķi.
    Visas lietas tu saņem atkarībā no sava brieduma, bet neko tu nevari paturēt, jo nepiederi lietu pasaulei.
    Zem pārpilnības nastas tavu nevainību ir viegli sakropļot ar lepnumu.
    Nekas tā nemaitā raksturu kā apsēstība ar bagātību un alkas tikt apbrīnotam.
    Dod, lai vari iepazīt došanas prieku, jo tad, kad tavs laiks beigsies, viss, ko nebūsi devis, būs zudis.
    Caur tavas laipnības devību ubags tevī tiek kristīts par princi.
    Kad beidzot redzēsi skaidri, tu aptversi, ka noziegumi, kas pastrādāti pie tevis, ir pastrādāti tevis paša dēļ.
    Pretojoties savam ienaidniekam, tu padari viņu bīstamu, un tava miesa tiek saindēta ar atriebības tieksmi sodīt.
    Jebkura tavas pasaules daļa, kuru tu atsakies mīlēt, naidīgi pavērsīsies pret tevi, tādējādi atņemot tev viengabalainību.
    Ja vēlies kāpt augšup, tev jāpieņem viss, ko dzīve tev atņem, ar tādu pašu apbrīnu, kā baudot tās labvēlību.
    Tu pazīsti pāridarītāja vērtību, kad saproti viņu.
    Izturies pret viņu tā, kā tu gribētu, lai viņš izturas pret tevi, jo caur viņa apkaunojumu tev tiek dota privilēģija pārraut ļaundarību ķēdi!
    Tikai vāja sirds meklē atriebību; nevainīgo cēlums ir piedot.
    Tavi brīvības spārni gaida, iekarināti pie debesu vārtiem, bet tu vari iekļūt debesīs vienīgi tad, kad elli mīli ne mazāk.
    Atver slepenos skapjus, kuros slēpjas vainas apziņa, un atzīsti žēlastības labvēlīgo gaismu.
    Nenovērsies no kauna, jo tas ir pēdējais šķidrauts, kas slēpj tavu dabisko nevainību.
    Kamēr tu vārties žēlabās, Skaistums katras jaunas dienas rītā modina tevi ar skūpstu.
    Nesastaptas bailes padara tevi aklu pret cēliem meklējumiem un aizved projām virspusējās izklaidēs, un beigās tu esi pamests ar to, ar ko esi samierinājies.
    Tavs paštēls ir vienīgi smilšu pils, kas katru dienu tiek celta laika krastos.
    Pārmaiņu viļņi pastāvīgi aiznes projām tavus mīļākos radītos darbus, lai atbrīvotu vietu svaigam sapnim, kas dzimst pat šajā brīdī.
    Svētlaimība, savas klātbūtnes izgaismota, atnāk pie pateicīgas sirds.
    Izkaisi savu pateicību abpus ceļam, pa kuru tu ej augšup.
    Lai izbaudītu savas pateicības ražu, tev vienkārši jāiemīl viss, ko uz šī ceļa pasniedz dāsnais Devējs.
    Neaizmirsti, ka puse no tā, kas tiek dots, ir rūgta zāļu deva, kas gatavaota tevis spēcināšanai.
    Aizvērtas durvis un uzceltas sienas liek šķēršļus tavai laimei un pamet tevi neievērotu gaidām pasaulē bez gadalaikiem ārpus dzīves lielās dažādības.
    Tāpat kā lietum un sēklām, arī tavai mīlestībai atkal un atkal jāatdzimst, lai tā kļūtu brīva.
    Izravē šaubu ērkšķus, kas savijušies ap maigajiem mīlestības asniem.
    Katrai problēmai tavā ziņā ir neskaitāmi risinājumi.
    Skatoties ar mīlestības acīm, viss ir viens liels gobelēns, kas saausts ar skaistuma pavedieniem.
    Ja šī diena nav tavu vēlmju piepildījums, tad tā vēl aizvien paliek solījums.
    H.Džibrāns. Pravieša atgriešanās.- R.: Zvaigzne ABC, 2010.

  20. Neviens saka:

    “punkts” iepriekš rakstītajam –

    “Tad kā galu galā – Dusmīgs Dievs vai Mīlestība? Ļaudīm tas jauc prātus.” Un kā tev šķiet? Ko cilvēks meklē, to viņš atrod. Ja meklē dusmīgu dievu, tad pie tāda arī tiks. Ja grib dzīvot dzīvi, visu risinot ar sišanu un lādēšanos, tad Dievs to arī sagādās. Ko sēsi, to pļausi. Tāpēc izvēlos meklēt mīlošu Dievu un naidu un maldus mest prom uzreiz. Kā arī apzināti izvairīties runāt par to, kas Dievs ir vai nav, jo katrs tādā lietā izsacīts vārds nāk atpakaļ un gudrs, šai ziņā pieredzējis cilvēks ar to nespēlējas.

    angel sagt: “Dievs nevienu nesoda. Ļoti īsi , ir cēlonis un ir sekas . Tas arī ir viss . Pat ja pēc sociuma likumiem kāds izbrauc sveikā , tad no ieraksta Akašā un sekām viņš nekur nedēsies. Tajā pašā laikā , ja notiek uzbrukums , tad svēta lieta ir aizstāvēties.” Diezgan augstā līmenī, jāatzīst. Piekrītu.
    .
    .
    .
    Admins
    Pareizi; katram pēc viņa ticības !
    Tikai Karmas Likumu neviens nav atcēlis. Karmas Likums pat Dievus lauž kā sērkociņus… . Un par manu naidu jāuztraucas būtu tikai un vienīgi man pašam. Tāpēc nesaprotu, kapēc Tu uztrauciues par mani ? Kāds tam iemesls ? Bet izrādās, Tev tomēr ir uztraukums par manu “Dievišķās pasaules izpratni” ? Un tas jau norāda uz ko ļoti nopietnu…. .

  21. eh apsāc, apsāc, eh angel saka:

    Dižbrānam jau taisnība, ka “skatoties ar mīlestības acīm, viss ir viens liels gobelēns, kas saausts ar skaistuma pavedieniem“. No skaistajiem citātiem – tāds gobelēns, ka noģībt var. Bet reāli šajā skaistumā tik skaisti iederas pamainīt tikai savas ādas, savus psevdo, paganīties pa visām iespējamām vietām, pamelot, paņirgt (par Freimantāla kungu un ne tikai) ar savu “tā tas ir un pppunkts“.

  22. angel saka:

    Informācija tiem , kuri ”ROK”:)))

    https://www.youtube.com/user/barvickaya

  23. Neviens saka:

    “Bet izrādās, Tev tomēr ir uztraukums par manu „Dievišķās pasaules izpratni“ ? Un tas jau norāda uz ko ļoti nopietnu….” Nav nekāda uztraukuma un man ar tevi, Grantiņ, ne arī kādu no tavas ģimenes nekas nav dalāms. Tici, ka cilvēks šeit var tiešām arī izteikt savas domas bez kaut kāda aprēķina vai slēptiem nolūkiem. Komunikācijas nolūks var būt arī tikai pašas komunikācijas pēc nevis lai par kaut ko uztrauktos vai kaut ko pierādītu. Tā kā tikko publicēti “čekas maisi”, tad dabiski ienācu te, lai apskatītos, kas tev tai sakarā sakāms. Un tā kā ir Ziemassvētku un Saulgriežu laiks, tad nolēmu pateikt arī kaut ko piemērotu šim laikam.

    “Tikai Karmas Likumu neviens nav atcēlis. Karmas Likums pat Dievus lauž kā sērkociņus…” Redzi, no personiskas pieredzes zinu, ka nav tik vienkārši. Kaut vai tas pats Kristus upuris bija savā būtībā radikāls pierādījums tam, ka ir iespējams mainīt karmisku lietu virzību. Un, pirms mani vienkārši “ierakstīt” kristiešos (neesmu vispār kristīts), gribu pateikt, ka Kristus atstāto mantojumu uzskatu par daudz ko vairāk nekā reliģiju. Tas cilvēks bija skolots senās mācībās par pasaules uzbūves pamatiem un visi Jaunajā Derībā aprakstītie notikumi bija vispirmkārt protests pret romiešu imperatoru – dievu. Kristus bija radikālis bez ieročiem, nelokāmi un drosmīgi pierādot, ka pastāv augstāki spēki par cilvēku – dievu.
    Ja iepazīsti Dieva mīlestību (“es esmu Dievā un Dievs ir manī”), tev ir iespēja locīt likumus, arī Karmu. Taču būtu pavisam maldīgi domāt, ka tāda vara kādam tiek dota bez mācībām un nopietniem pārbaudījumiem (konfrontāciju ar velnu tuksnesī, piemēram). Katram tādam likumu locījumam pamatā vienmēr būs vieda un pārdomāta izvēle.

  24. ... saka:

    To Neviens.

    Jus esat masons. Jus sakaat: ,,esmu runajis ar visu Augsto…”” ,, pie varas tie,kuriem tas tiek lauts……,,,
    Masoni , caur kontraktu, sanem iespeju runat ar ,,visu Augsto..,ka Jus pats sakat.
    Un Shis ,,visu Augstais,, tiem,kas ar Vinju sarunajas- dod guuuuuuuuudrus padomus cilveku izmantosanaa,kuri
    par TO neko nezin!
    Visas zimes,visi postulati,visi megaplaani – top ,tiesi saadaa veidaa, un nekaa citaadi……………!!!

  25. Neviens saka:

    “Jus esat masons” Es jau kaut ko tādu gaidīju :) Tad šeit nu būs patiesība – neesmu ne masons, ne Džeisons, ne Tomsons un nekad neesmu gribējis būt kaut kas cits kā es pats. Varbūt šķitīs virspusēji, bet kontekstā ar vecu gudrību, kura saka “iepazīsti sevi” būt pašam sev nav tik vienkārši.

    Manuprāt visa tā brīvmūrnieku, sātanistu, ļauno okultistu tēma tiek “stumta” tikai cilvēku manipulācijai. Brīvmūrnieki šodien ir atklāta organizācija un, kam interesē, tas var ar to sevi aizņemt pilnīgi atklāti. Materiāli ir pieejami internetā. Un no tiem redzams, ka ar sātanistiem viņiem maz kas, ja vispār, kopīgs. Taču, ja grib visu mistificēt un dzīvot kospirāciju teoriju varā, tad nevajag par to vispār interesēties un neko neapšaubot pieņemt to, ko raksta visādi apšaubāmas izcelsmes saiti internetā.

    “visu Augstais” ir tikai viens veids, kā atsaukties uz Dievu. Ar ko katrs runā, par to neņemos šeit spriest – lai paliek uz katra paša sirdsapziņas.

  26. .... saka:

    Varbūt to bībeles šeit pārdrukātāju neņemt galvā – lai spamo, ja nav ko darīt, un domā, ka ir kādu pievērsis savai “ticībai”…
    Tādi jau ir maniakāli neatlaidīgi un visi pretargumenti no viņiem atlec kā zirņi no sienas… :))

  27. ha ha saka:

    “Pretargumenti“. Apsmieties var. Ja nav sajēgas skaidrot (bija lūdziens paskaidrot), tad “pretargumentus` – citātus no lubu literatūras un pavisam pa citu tēmu navajag bārstīt.

  28. .... saka:

    3.klasītes puišelim, piedevām debīlam, neko ieskaidrot nevar, jo tu nemaz neklausies, tikai mauji un mauji…

    Laikam esi siles lopu atvase ?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *