V. Freimantāls. LRTT lasītājiem !

Visiem H 86 lasītājiem !

Gribētu saprast ko nozīmē kaut kāda ARMANDA komentārs 13. 04. 20. pl.20.41.

Cik saprotu, tad šis komentētājs gatavojās kaut kādu pretlikumību veikt !

Esmu pārliecināts, ka Linardam Grantiņam ir nekavējoši jānoskaidro šī komentāra jēga un jāpieslēdz visu lasītāju veselais saprāts lai nepieļautu provokatoru graujošo, prettiesisko darbību Helsinki 86 informatīvajā vietnē www Tautastribunals.eu

Cilvēktiesību aizstāvības grupas Helsinki 86 pirmais uzdevums ir atklāt un darīt zināmu visplašākai sabiedrībai pretlatvisko politiķu NOZIEGUMUS.

Visiem komentāriem ir kāda jēga un uzdevums.

Šim 13. apriļa 20.41 komentāram ir uzdevums likvidēt Helsinki 86 humāno cilvēktiesību aizstāvības informatīvo ilggadīgo darbību !

Atgādinu, ka Helsinki 86 ir legāla, leģitīma, starptautiski atzīta cilvēktiesību aizstāvības literāri, informatīva interneta vietne.

Atgādinu, ka Helsinki 86 darbība Latvijā ir pilnībā apkarota un likvidēta kopš 1993. gada 18. februāra nakts terora akta, kad brutāli tika pārtraukta atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības darbība pēc 1938. gada likumīgajiem statūtiem.

Helsinki 86 darbība nekad nav bijusi pretlikumīga un prettiesiska ! (un nebūs).

Pret Helsinku 86 dalībniekiem KGB un komunistu pretlatviskie spēki ir visu laiku cīnījušies ar klaji noziedzīgām metodēm.

Pretlatviskie provokātori jau 30 gadus strādā ar pilnu jaudu, lai izdzēstu no tautas atmiņas cilvēktiesību aizstāvības visas sabiedriskās aktivitātes Latvijā.

Viņiem izdevās likvidēt Pilsoņu Kongresa un Aizsargu organizācijas darbu atjaunotajā Rīgas Latviešu Biedrībā 1993. gada 18. februāra nakts terora aktā.

Viņiem izdevās likvidēt Latvijas biedrošanās tradīcijas un pilnība pārtraukt ekonomikas un demokrātijas attīstību Latvijā !

Tagad, maskētais, anonīmais komentētājs „Armands“ gatavojas kaut kādu sprādzienu palielināt, meklējot līdzdalībniekus un kaut ko sprāgstošu no pasaules kara laikiem !

Esmu visādus „patriotus“ pamanījis dziedot, pilnīgā laimes eiforijā, dziesmiņu par žīdu šaušanu Gaujmalā ! Bet komentētājs „Armands“ šos pārspēj simtkārt !

Šķiet, mūsu komentētājs „Armands“ gatavojās Vecrīgā spridzināt „Levita pili“ !

Vai anonīmais komentētājs „Armands“ uzskata Rīgas pili par valsts prezidenta Egīla Levita īpašumu ?

Un viņam vienam to realizēt esot pagrūti – jo viņa īpašumā esot nesprāgusi aviācijas bumba, kas ir ļoti smaga !!!

Tad seko visai mīklains anonīmā komentētāja „Armanda“ verdikts: „Sūds ar viņiem visiem un vieta viņiem irdināt zemi“ !!!

Ko nozīmē apzīmējums „SŪDS“ – paskaidrots netiek.

Ko nozīmē „vieta viņiem irdinat zemi“ (bez garumzīmes) ari nav saprotams!!!

Skaidri redzams, ka rakstītājs nav latvietis ! (stilistika nodod).

Un šis komentārs maldinoši norāda uz „agresīvā Armanda“ naivo vienpatnību !

Kurš ticēs, ka mežā viens pats „anonīmais Armands“ atradis „dikti“ smagu, nesprāgušu pasaules kara aviācijas bumbu ?

Kādu sēni atrast – tam noticēs. Ir rakstīts šajā komentārā ….. („Viņam vienam to realizēt ir pagrūti, jo ļoti smaga“)!

Tā laimīgais atradējs, Helsinku 86 cilvēktiesību aizstāvības vietnē www Tautastribunals.eu, meklē spēcīgu palīgu „realizēt“ savu atradumu.

„Dikti smagā nesprāgusī aviācijas bumba“šī anonīmā komentētājaprāt ir
„jārealizē“
!

Lūk, kaut kas līdzīgs? https://www.youtube.com/watch?v=3Ru3c0l9Iz8

Ar realizēšanu anonīmais komentētājs Armands saprot Linarda Grantiņa un Helsinku 86 cilvēktiesību aizstāvības grupas iesaistīšanu plānotā, idiotiskā KRIMINĀLNOZIEGUMĀ ?

Tā izskatās gan !

Ne pēc adreses, cienītais anonīmiķi Armand, šoreiz esi griezies !

Tev jāiet uz Rīgas Latviešu Biedrības namu Merķeļa iela 13! Tur čum un mudž no teroristiem un kriminālnoziedzniekiem, kopš 1993. gada 18. februāra nakts terorakta veicējiem, kuri jau 27 gadus ar melnāko sirdsapziņu saimnieko Māmuļā, aizliedzot tās likumīgos 1938. gada statūtus!

Kuri savā pārliecībā ir latvisko kultūrtradīciju konsekventi iznīcinātāji un komunistu atlasīti bandīti ! (Tur tu atradīsi sabiedrotos smagu noziegumu veikšanai).Helsinki 86 ir likumīga un humāna Latvijas tiesiskuma atjaunošanas institūcija ar visaugstākās raudzes latvisko godu un sirdsapziņu ! (Aizstāvēt latviešu ģimeņu tiesības dzīvot tiesiskā valstī).

Helsinki 86 nekad nav veikusi un nekad neveiks kaut ko pretlikumīgu !

Admins

Nedomāju, Freimantāla kungs, ka šis Armands ir kāds terorists. Īstie teroristi- čekisti- komunisti atrodas tieši Prezidenta Pilī. Šis “Armands” tādā, ļoti ievērīgā formā, izsaka savu neapmierinātību un sašutumu. Levits ir noziedznieks, kuram vieta nav Prezidenta Pilī, bet gan RCC ar finišu uz “Jekelna skatuves” ! Tas arī drīz notiks, jo visa pasaule šodien atbrīvojas no cionistiskajiem- kabalistiem !!!

Ne Armands, bet, lūk, šie ir tie, kuri ienesuši “bumbu” MŪSU VALSTS SIRDĪ !

14.04.20

You may also like...

26 komentāru

  1. Aelita saka:

    Valdis labi saskata, kas ir provokatorisks aicinàjums uz teroru un vardarbību un var kaitēt portālam…
    .
    .
    .
    Admins
    To tā varētu arī saprast, bet Armanda sacītais ir un paliek viņa, kā izmisuša cilvēka, viedoklis. Vai tas nav ārprāts, ka nelatvietis, ārprāta melis, kurš pie tam vēl uz tautas rēķina noziedzīgā veidā kļuvis par miljonāru, ir latviešu tautas prezidents ? ! Tas ir Ginesa cienīgs krimināls pasaules absurds !

  2. atbilde Freimantālam saka:

    Nu gan….
    .
    .
    .
    Admins
    Paldies par viedokli, bet tādu es publicēt nevaru…., bet saprotu, ka tas nav “nācis brīvprātīgi”… Lai Dievs stāv klāt Freimantāla kungam !

  3. internets saka:

    Linard, uzmanies! Tavās rindās ir ieviesusies žurka! Padomju laika nomenklatūras žurka! Vai krieviski sakot – KROT! Šis indivīds diskreditē visu tavu organizāciju – H-86. Pilnīgi pievienojos admina teiktajam raksta beigās.
    .
    .
    .
    Admins
    Ir noticis kas nelāgs… . Viņi ir spējīgi uz visu, pat uz apziņas bloķēšanu… .

  4. tikai saka:

    Tikai un vienigais uzdevums vinus no……

  5. adis saka:

    Pilnīgi pievienojos admina teiktajam

  6. info saka:

    Gunta Ulmaņa (viņa mīļotais teiciens: “no manis jau neprasa daudz”) prezidentūras laikā kancelejas vadītāja bija Silvija Dreimane, bijusī Rīgas pilsētas Maskavas rajona Tautas tiesas priekšsēdētāja, komunista Andra Guļāna palīdze. Egila Levita prezidentūras laikā kancelejas vadītājs ir Andris Teikmanis, bijušais Rīgas pilsētas Kirova rajona Tautas tiesas tiesnesis, komunista Andra Guļāna kolēģis. Viņiem visiem tiesiskuma atjaunošanas rezultātā ir daudz ko zaudēt.

  7. Tedis saka:

    Linard! Armands nav nekāds izmisušais. Šis tips ir visīstākais provokātors.
    Tev, Linard, tādus komentārus nav jāpieņem. Sekas šādiem komentāriem nav
    prognozējamas. Ja Tu to nesaproti, tad jādomā, kas esi Tu pats.
    .
    .
    .
    Admins
    Redziet, kā daudzi sarosijās pēc šī Armanda komentāra. Lai Levits paskaidro, kā viņš tika pie miljoniem un kāpēc viņa vienīgais paraksts bija uz Grantiņa ES aresta pavēles ? Kādā valodā jārunā ar noziedzniekiem ? Okupācijas režīms nav demontēts un Armands ar viņiem arī tādā valodā runā… Levits ir kara noziedznieks un viņa vieta ir Hāgas Tribunālā !!! Cik ilgi vēl čekisti mūs slepkavos ???

  8. 8.apostol saka:

    Bravo, bravo V.Freimantal! Kas to būtu domājis, ka šis indivīds ir tāds padevīgs Levita aizstāvis. Un piedevām tik bailīgs kā trusis. Bet Grantiņš ir goda vīrs, prot atšķirt graudus no sēnalām. Tev Linard vajadzētu šajā interneta vietnē veikt ”tīrīšanu”. Šādi ļaudis diskreditē gan Tevi, gan visu Tavu organizāciju. Veselību un veiksmi Tev Linard!
    .
    .
    .
    Admins
    Tas viss nav tik vienkārši kā tas no pirmiem iespadiem liekas. Nākošais vai aiznākošais raksts būs tieši par šo atgadījumu… Ar nosodīšanu nesteigsimies…

  9. Armands saka:

    Nu lūk! Te atkal anonīmais Armands, tad nu vien jūs apstiprināt sama rakstā manas aizdomas, ka vienīgais, ko jūs spējat ir rakstīt par nelikumībām, bet ne sodīt likumīgi tos zagļus un slepkavas. Tā bumba jau ir tai mežā un vēl jau man jādzird no daža laba, ka jam ir mežā noslēpti vācu armijas ieroči labā stāvoklī, kurš ir parādos ielīdis, ka izlīst ir viena iespēja. Aiziet pakārties! Tāds ir daudzu veču šīsdienas garīgais stāvoklis, bet mums būs jāļauj sevi likumīgi iznīcināt? Bija jums vēl zemessardzes laikā ieroči un nekā jūs ne darījāt un nedarat arī šodien, bet tos cilvēkus, kurus saucat par latviešiem vien paši pieļaujat iznīcināt. 30 gadi bez jel kādas reālas pašaizsardzības. Levits pirmkārt ir garīgs sūds. Sūds ir no otras puses Dusejosa trudviela, kas irdina zemi un pēc dabīgiem likumiem tadam svešiniekam ne pieklājas vispār būt tai vietā, ko jis ieņem. Latvieši vēsturiski arī ir žīdu veidojums un viņš arī stāv jūsu priekšā par tēvu. Es patiešām neesmu latviets un negribu tāds būt un tautība nenosakas no ieraksta pasē. Mobilā telefona klaviatūra ir pārāk maza priekš maniem pirkstiem un skolā patiesi es necietu latviešu valodas skolotāju. Viņa slavēja komunistus un kakaja virsa maniem senčiem pati būdama latviete. Pienāca 1988. gads un viņa kļuva par patrioti, kā daudzi uz to laiku. Tikai reāli neko ar sakarīgu nespēja tai Latvijas valstij izdarīt, kurai vēl nesen kakaja virsa. Tādi līdzīgi muldetaji izskatāties arī jūs un pienākot dienai, kad sāksies totāla sabiedrības attīrīšana jūsu raksti būs toletes cauruma vērti. Tā bumba patiešām vienam ir smaga un to atstāja zemē sarkanarmiešu armija, tad arī vinus6vainojiet, bet Levitam jūs paši spriežat nāves sodu. Vēl jau te daudziem tas tiek piespriests, kad tas notiksies, tad viņi patiešām irdinas zemi. Z+eme vieta, kur pardzimst grauda dzīvība, tad tai ir vajadzīga energija Z. Kāds tu saimnieks, ja esi atstājis zemi svešiniekiem?

  10. jā jā saka:

    a postols gan ir drosmīgs slēpjoties aiz dažādiem nikiem

  11. semiits saka:

    Nu luuk! Te arii ir patiesiiba. Un anonimais armands to arii pasaka: ”Nu lūk! Te atkal anonīmais Armands, tad nu vien jūs apstiprināt sama rakstā manas aizdomas, ka vienīgais, ko jūs spējat ir rakstīt par nelikumībām, bet ne sodīt likumīgi tos zagļus un slepkavas.” Faktiski shii interneta vietme IR TUKSHA PLJAAPU KULE. Gariigi neliidzsvarotiem radiijumiem kur nolaist tvaiku. Un vairaak nekas. Chiks!

  12. arī lasītājiem saka:

    “mēs esam atbildīgi par to, ko domājam…“

    https://www.youtube.com/watch?v=G8y5m0rCKLY

  13. līdzsvaroto ``studijā``! lūdzu saka:

    `semiit`, nosauc vienu garīgi līdzsvarotu Latvijā! Vai, vienalga, kur. Lai var mācīties no viņa garīgu līdzsvarotību. Un neblūdī par čikiem. Nebūtu šeit istočņiku (oficiālie istočņiki dreijā uz riņķi kā no saplīsuša gramofona), visi šūpotos kā vētrā. Aiz nelīdzsvarotības. Pie kuras pasauli noveduši “līdzsvarotie“. Un dēļ klapēm, kuras pasaulei uz acīm mauc “līdzsvarotie“. “Chiks“, mīļo būmeistar, ir globāls. Nomauc klapes!

  14. Tedis saka:

    Lai atbrīvotos no Levita nav jāspridzina pils ar bumbu, kuru nevar panest. Ko nevar celt, to nevar nest.

  15. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde “semitam”

    Tu “semit” nesaproti, ka informācijas sniegšana ir H 86 galvenais uzdevums?

    Tikai pamuļķis var salīdzināt informācijas sniegšanu ar tukšu pļāpāšanu un tvaika nolaišanu!

    “Semit” – vispirms uzmūrē pamatus , tad pārējo ceļ!

    Helsinki 86 ir uzdevums sniegt varas NOSLĒPTO – (slepeno) informāciju tautai un atgriest valstī komunistu varas likvidēto tiesiskumu!

    Un beidzot “semit”, šī vietne ir apspiestās latviešu tautas dzidrākais avots!

    Šī vietne ir apzinīgu un garīgi stipru cilvēku pulcināšanās vieta totālā komunistu un čekistu valsts pārvaldes laikā! (Vistumšākajā Latvijas valsts laikaposmā).

    Laika posmā, ka pašnāvībās vara dzen tautu!

  16. Pārmaiņas saka:

    Kas te notiek kāda Grantsbedre ?
    https://youtu.be/6d8hRMxIB5k

  17. Valdis Freimantāls saka:

    Tu jau “semit” vari lekt no savām biksēm ārā un zobenu vicinādams saeimas zālē cirst galvas nost!

    Zivs pūst no galvas – Latvija no saeimas!

    Parādi garīgi līdzsvaroto savu domubiedru pulciņam KLASI!

    Uz priekšu .. nepļāpā un nenolaid tvaiku!

    Dajoš straņē ugļā! ….. (Un skaties, lai neiznāk čiks).

    Sāc sodīt komunistus un čekistus.

  18. sems saka:

    Vienalga,tu mani nepaarliecinaaji, Freimantaal! Nu kaada jeega, ka es, vai kaadi citi zina to juusu patiesiibu? Tukshi muldeet jau katrs var. Bet darbu jums ta nava. Taa jau laaci no mezha arii var izmuldeet. Ja vaardiem neseko darbi, tad shii lapele ir ABSOLUUTA NULLE. Ja nevarat pacelt savus vaardus, tad nav ko plaatiities. Un veel, man sheit klasi nav ko raadiit, es neesmu un nekas nebuushu juusejais. Mees esam katrs savaa ierakumu pusee. Ar vaardu ”chiks” es biju domaajis – izsleegt gaismu juusu tukshajaa pljaapu kulee. AHOI!
    .
    .
    .
    Admins
    Gan Tedis, gan arhitektors, gan sems….Protams, ka mēs esam katrs savā ierakumu pusē… . Tavā ierakumu pusē Cilvēki iet nokārtot darīšanas… .

  19. arhitektor saka:

    Helsinki 86 ir uzdevums sniegt varas NOSLĒPTO – (slepeno) informāciju tautai un atgriest valstī komunistu varas likvidēto tiesiskumu!
    Taa te propogandee Freimantaals! Ar informaacijas sniegshanu vien buus par maz, ljoti maz lai atgriezztu valstii tiesiskumu. Kaa TIKAI sneigdams informaaciju var kaut ko vispaar panaakt? Tuksha pljaapashana! Kaut arii patiesiiba. Un veel paskatoties skaitliski uz juusu kontingentu- tur pat chiks nesanaak.
    Un kur Linard ir Tavs soliitais raksts par ”armanda atgadiijumu”? Sunji rej, bet Tava pljaapu kule iet taalaak!
    .
    .
    .
    Admins
    Bez informācijas, god arhitektor, pat čiks nesanāks. Mūsu kontingents ir visa tauta, bet kāds ir tavs? Izņemot “informatorus”, ir vēl kāds ? Raksts būs jo tikai pa n- nogalēm esmu mājās… .

  20. Mirta Saknīte saka:

    >Pārmaiņas 0.23
    Tā ķoniņiene varētu būt no kāda pašdarbības teātra. Bet kas būtu balagāna režisors? Vai nav neērti? Nemaz nav smieklīgi.

  21. runga saka:

    semītam – kurš atrodas opozīcijā Cilvēku rasei.Tu esi primitīvs matricas biorobots , kurš dzīvo un domā joprojām tajos laikos , kad mamutus ķēra izraktās bedrēs. Pasaki savējiem , ka neviens muļķis neņems plinti un neies uz nošaušanu ,par ,kuru jau būs paziņots. Tagad spēle norit apziņas līmenī , un tavam dievelim nav resursu tādam pagriezienam , jo mākslīgais intelekts ir visai aprobežots programmas ietvaros. Augšā jūs esat jau zaudējuši , vienīgais ko variet , sarīkot neērtības te uz planētas , bet laika jums ir maz. Aquila non captat muscas.;)

  22. Valdis Freimantāls saka:

    Sveiks, arhitektor!

    Ja nesniedz informāciju par varas NOZIEGUMIEM – tad kļūsti par šo noziegumu veicēju komandas biedriem!

    Tas velk uz “armanda” mērķu īstenošanu! (Pārvērst nozieguma veicējus par cietušajiem).

    Zini, ka Amerikā nēģeris iebāž pirkstus tavā glāzē ar dzērienu un saņem pa purnu! (Tad iztiesā no sitēja krietnu naudas summiņu par rasistisku uzbrukumu melnādainajam ).

    Vara jau tikai provocē mūs uz kādu radikālāku soli – lai pēc tam samaltu miltos!

    Pret noziedzīgo varu ir jācīnās gudri!

    Nedrīkst iekrist uz viņu provokācijām!

    Helsinki 86 ir cilvektiesību aizstāvības sabiedriska organizācija – gudra un nesalaužama! (Skumji, ka Ditta Rietuma nestājās H 86). Viņai esot nepieņemams Linarda skarbais literāri informatīvais stils.

    Viņai ir pilnīgi cita cīņas stila iezīmes – mīļums, labestība, piedošana un nesavtīgas palīdzības sniegšana apmuļķotajiem ļaudīm! (Tautai).

    Ja Grantiņš piekopj karatē, tad Rietuma aikido!

    Bet mūsu kopējais uzdevums ir viens – atmaskot organizēto, pretlatvisko genocīdu Latvijā.

    Tiesāt likumpārkāpējus un novērst esošo, ieilgušo pretlatvisko varas histēriju Latvijā!

    Helsinki 86 ir likumības aizstāvības sabiedrisks instruments! (Pareizi Linards teica – visas tautas instruments).

  23. Pārmaiņas saka:

    Mirtai Saknītei
    Nemācēšu vērtēt ķoniņienes talantus, bet zinu tikai vienu, ka viņa nav nozagusi Latvijas valstij nevienu eiru, atšķirībā no tām aktrīsēm un aktierīšiem, kas sēž valdībās, ministrijās, pašvaldībās, komisijās, depārtāmentos un bezskaita citos iestādījumos. Lūk tādu Mirtīšu Saknīšu darbības vai bezdarības rezultātā ir radies 11 miljardu ārējais parāds un velns vien sazin cik eiropas naudas aprīts bezjēgā un tas kopsummā ar ikmēneša algu un piemaksām. Nemaz nerēķinot kādu postu nodara centīgā regulu un noteikumu sadzejošana, kas uzņēmējdarbību padara par katorgu ar atskaitēm un bezjēdzīgu normu ievērošanu. It kā cilvēkiem vairs pašiem savas galvas nebūtu, ka ministriju mirtītēm jāregulē no kuras puses govej drīkst tuvoties lai stresu neparauj un kādas rotaļlietas cūkām izkarināmas. Tajā pašā laikā pieļaujot cilvēku nozāļošanu līdz nāvei. Jūs vispār stādaties priekšā, cik ķimikāliju tiek sapumpēts gaļā un pārtikā vispār, līdz tie nonāk uz letes. Kārtīgs saimnieks tādus valsts ierēdņus aiztriektu uz elli bez kādām kompensācijām un bez darba stāža, dēļ dalības apzinātā tautsaimniecības izputināšanā.

  24. Mirtai Saknītei saka:

    Kam un par ko būtu jābūt neērti? Par to, ka cilvēki ir, kādi ir? Vērtēt vajag pēc darbiem. Pati/pats esi ko nopietnu padarījuse?

    https://www.youtube.com/watch?v=JqJQV5WVmrk
    https://www.youtube.com/watch?v=Ksw9C1-pY2g&list=RDKsw9C1-pY2g&start_radio=1

    https://www.youtube.com/watch?v=JqJQV5WVmrk

  25. Anonīms saka:

    Lai vienotos kopējam mērķim nav taču jābūt personīgām simpātijām, bet gan tiesiskam statusam, kas apliecina piederību Latvijas Republikai. Ar to ka esam dažādi, ar dažādām idejām un dažādiem raksturiem arī atšķiramies no robotiem mākslīgiem un deputātiem korumpētiem, kam jādod komanda ar īkšķi kā “pareizo” pogu nospiest.

  26. Mirta Saknīte saka:

    Nu gan labs darbs – izsmiet vecus cilvēkus. Tā jau pirms gadiem 10 teica- atņemiet vectēviem un vecāmmātēm pases pirms vēlēšanām. Tagad būtu jānoslēpj jaunuļu pases.
    Jūs, dziedātājus un teātra spēlētājus, sīkais vīruss ir nolicis uz lāpstiņām, tad nu ar dubultu sparu jāņemas pa tīklu, ko par internetu sauc.
    Man vismaz kapa vietiņa ir sagādāta, bet vai jums maz ir? Vai nu mūžīgi dzīvosat.
    Bet par aktrisēm – tad jau jūsu 13.janvāra Žanna d’Ark jeb Sipeniece bija gruntīgāka.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *