R. Bruners. Jādomā kā darīt lietas labāk

Vajadzētu padomāt, ko darīt lietas labā

Mani draud nogalināt jau 25 gadus. Latvijā izpausmes bija līdzīgas, kā Freimantāla kunga aprakstītais.

Kad biju spiests pamest Latviju 2004.gadā, terora formas mainījās, bet būtība paliek tā pati.

Draudi un terorizēšana atsākās, kad atsāku publicēt rakstus un ierakstīju dažus video. V.Osijevskis piedāvā veidot blogeru savienību, kura vērstu sabiedrības uzmanību cilvēku vajāšanai.

Viņš pats to arī dara, piemēram:

Tomēr panākumi ir mainīgi, jo sabiedrības uzmanību iespējams pievērst tikai tiem, kuri ir arestēti, apsūdzēti vai jau nogalināti. Skaidrs, ka aresta vai apsūdzības gadījumā palīdzēt cilvēkam ir ļoti grūti un dārgi, pat neiespējami. Tāpēc būtu lietderīgi atrast veidu, kā savstarpēji palīdzēt pirms šādiem kritiskiem notikumiem.

Kā to izdarīt ?

Manuprāt, viens variants būtu publicēt kaut kur vienā vietnē datus un dokumentus (skanētus), kas attiecas uz konkrētām personām (vārds, uzvārds, dzimšanas gads, valsts, e-pasta adreses) pa uzbrukumu veidiem – draudi, vardarbība, huligānisms, dokumentu u.c. zagšana, apsūdzības, aresti, informācijas iznīcināšana .., ar datumiem, kas ļautu izsekot notikumu virzībai.

Ko tas dotu?

Pirmkārt, tā būtu informācija tiem cilvēkiem, kuri ir pakļauti uzbrukumam, un meklē iespējas kā uzbrukumu neitralizēt. Pārāk bieži cilvēki apjūk un cer ka viss nokārtosies. Diemžēl situācija parasti attīstās opozīcijai vēlamā virzienā. Tiem ir uzkrāta pieredze organizējot vajāšanas, un ir veseli „specdienesti“, kuri ar to nodarbojas. Tomēr viņu metodes daudz neatšķiras dažādās valstīs. Tādās vietās kā Latvija un Krievija metodes atšķiras ar brutalitāti, tomēr būtība paliek viena un tā pati. Tāpēc arī veiksmīgas pretdarbības paraugs var labi noderēt visur.

Otrkārt, pašiem uzbrukumu mērķiem (cilvēkiem) būtu izredze saņemt kaut nelielu, tomēr iespējamu palīdzību. Kāds, kurš nokļuvis līdzīgā situācijā droši vien labprāt dos padomu. Galvenais neļaut opozīcijai attīstīt situāciju tiktāl, lai nodarītu būtisku kaitējumu cilvēkam.

Ja cilvēks ir arestēts, notiesāts vai nogalināts, administratoram būtu iespēja publicēt informāciju par notikušā apstākļiem. Šajos gadījumos pašam uzbrukuma mērķim tādas iespējas nav. Tas, savukārt, ir pirmais solis sabiedrības uzmanības pievēršanai, vai palīdzības piesaistei, ja tāda ir vajadzīga.

Būtiska atšķirība ir tā, ka visiem būtu redzama un saprotama notikumu attīstība, kas noveda pie kritiskā rezultāta.

Kurš to varētu uzņemties, es nezinu. Tur būtu vajadzīga arī programmēšanas prakse, bet galvenais vēlme palīdzēt un cilvēciska domāšana, pieredze ar kontaktiem internetā.

Varbūt Tautas tribunālā to varētu kaut kādā veidā izveidot ? Mēģināšu brīvā brīdī izveidot kādu vienkāršu paraugu ar saviem mēģinājumiem atgaiņāties no agresīviem deģenerātiem.





LRTT piebilde:

Pēc tādas metodes(notikumu izgaismošanas) mēs jau visu laiku darbojamies.

Galvenais ierocis šodien ir un paliek PATIESĪBAS paušana.

Tas ir lēns un draudīgi graujošs cīņas veids.

Visu epohu gala stacija ir bijusi: PATIESĪBA ! Visiem mums gribas redzēt notikumus ātrāk skrienam, jo mūsu dzīves garums ir diezgan niecīgs. PATIESĪBA ir drausmīgs “attīrīšanas agregāts”, kurš bez žēlastības attīra Dievišķās Eovolūcijas ceļu. Tas ir gūti paātrināt, bet tas tomēr ir jādara, jo savādāk tas kustas pavisam lēni, bet noziedzniekiem par nelaimi, Tas nav apturams. Runāsim Patiesību par visiem notikumiem, lai šīs “agregāts” ātrāk nonāk GALA STACIJĀ,  kura saucas PATIESĪBA.

Ja nesagaidīsim mēs, sagaidīs mūsu bērni, un būs patīkami zem “zaļās zālītes” dzirdēt mums sacītus pateicības vārdus…, kuros jūtams lepnus par savu senci !

Šī pagaidām ir mūsu vienīga iespēja- PATIESS VĀRDS.

Pārējās ietekmēšanas “tehnoloģijas” ir sātanistu rokās.

Es negribu nevienu bremzēt, kurš izvēlējies citu ceļu. Tā ir katra DIEVA RADĪBAS brīvā griba. Es savā i- vietnē publicēšu ik vienu, kurš cīnās par Patiesību ! Jūs taču, Brunera kungs, raksta sākumā sacījāt, ka terors atsākās tad, kad sākāt publicēties !

Tad dariet to ar vēl lielāku apņēmību un tiks GĀZTI KALNI !

WWW.tautastribunals.eu nākošgad paliks desmit gadi. Manā vietnē nav robu. Regulāri ar divu triju dienu intervālu tiek ievietota informācija- graujoša informācija, kuru analizē attiecīgi dienesti un Latvijas DP pat kopē manu serveri. Tiek veikti ārprāta uzbrukumi, ka pat servera saimnieki mani informē un brīnās ! Tas norāda uz to, ka tiek veikts ļoti kaitīgs darbs pret noziedzniekiem ! Tas ir zombējošs un gan pienāks diena, kad šī, darbā iestrādātā enerģija, grūs uz tiem uz kuriem tā tēmēta. Un noziedznieki to saprot daudz labāk par ierindas pilsoni.

Bet, tas viss prasa neiedomājamu enerģiju, jo man vēl jāstrādā maizes darbs, mājas un šī i- vietne(2019 svinēsim desmitgadi un tas nav maz). Dažreiz aiz noguruma zeme ar debesīm sajaucas, bet tad es tūlīt aiz muguras jūtu savu nomocīto un izmocīto senču skatienus(to saku pilnīgi nopietni)…un nekas neatliek, kā iet tālāk. Ar tādām pūlēm un gribasspēku tika atjaunota mūsu pirmā Brīvvalsts Kārļa Ulmaņa vadībā.

Salīdzinot ar tiem laikiem, man ir jāuzskata, ka esmu priviliģētākā stāvokli !

Ja es nedarīšu, tad kurš ?

Tas, kurš atrodas Dzimtenē, tas atrodas briesmās… un mūsu uzdevums viņiem palīdzēt !

Protams, PATIESĪBAS paušana ir miera laikā “darba instruments”, bet, kad nāks notikumi, kurus mēs būsim veicinājuši, tad “darba instrumenti”, Brunera kungs, tiks nomainīti !

Es, Brunera kungs, Jums neko negribu uzspiest, nedz arī mācīt, es tikai izsacīju savas domas/ viedokli.

Jūsu garīgais potenciāls ir pārāk liels, lai Jūs mani uzklausītu, ja nu vienīgi, tad atcerēties manis sacīto. Bet sējiet “savu sēklu”, ja uzdīgs būs labi, bet ja neuzdīgs, tad zināsim, ka tajā vietā ir veltīgi ko sēt. Viedums saka, ka neviens ceļš nav nepareizs… .Atbilde slēpjas patērētajā laikā. Un šis laiks dažreiz var maksāt dārgi, pat dzīvību.

Jūs, Brunera kungs, manis sacīto jau zinājāt, bet šī filozofēšana vairāk bija domāta priekš klausītāja.

Noslēgumā gribu vēl piebilst: Mēs noteikti(latviešu tauta) nokļūsim gala stacijā, kura saucas PATIESĪBA !

Strādāsim un viss būs labi !

23.12.18





Un, ko saka ačgārnais Māris Bērziņš:

 

You may also like...

3 komentāru

  1. RB saka:

    Man te iet vaļā ar šaušanu, policiju utt., tāpēc arī sāku notikumus pierakstīt un attiecīgos dokumentus reģistrēt vienā failā. Ja ar mani kaut kas notiks, tad būs iespēja parādīt notikumu kopainu un cēloņus.

    Tautas tribunāls ir vienīgā populārā vietne, kas spēj publicēt patiesību latviešu valodā. Par to liels paldies Grantiņa kungam un visiem tiem, kuri viņam palīdz. Es gribu piedāvāt vēl vienu veidu, kā palīdzēt latviešu cilvēkiem aizstāvēt savas tiesības. Nosaukums “Tautas tribunāls” ietver cīņu par tiesiskumu. Mans piedāvājums attiecas uz tiesisku palīdzību konkrētās lietās. Es nedomāju, ka tā veikšanai no LRTT būtu jāiegulda lieli papildus līdzekļi vai darba resursi.

    Droši vien jāpaskaidro tuvāk, ko es domāju ar to. Šeit http://www.societyandnature.org/2018-12-22-attack.pdf atrodas piemērs ar mana gadījuma aprakstu. Es to vēl papildināšu ar dokumentu kopijām, un sekojošiem ierakstiem par notikumu attīstību. Arī citi cilvēki (piemēram Freimentāla kungs), kuri ir līdzīgā situācijā, kā es, varētu izveidot savus failus. Tos varētu glabāt uz LRTT servera, un adminam arī būtu iespēja failus rediģēt.

    Failiem būtu publiska pieeja, tomēr tie nepiesaistīs plašas auditorijas uzmanību līdz kādam kritiskam notikumam (apsūdzība, arests, nogalināšana). Tomēr pēc kritiskā notikuma iestāšanās informācija iegūs rezonansi, kā arī pavērs iespējas palīdzības piesaistei, ja tāda ir vajadzīga. Šādai informācijai būs svars tāpēc, ka tā balstīta uz liecībām un dokumentiem.
    .
    .
    .
    Admins
    Es Jums varu arvērt sadaļu Rids Bruners, kurā varēriet ievietot visu savu informāciju !

  2. RB saka:

    Paldies, Grantiņa kungs, labprāt izmantošu tādu iespēju. Tagad esmu salicis augstāk minētajā vietā arī dokumentu kopijas.

  3. AGedroics saka:

    Visu zemju paranoiķi, apvienojieties !!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *