A. Ābeles tēmas turpinājums

www.tautastribunals.eu 1Turpināsim A. Ābeles tēmu par MAFIOZO VALSTI.

Cik glumi dažnedažādi  cilvēkveidīgie izdzimteņi  realizē savas noziedzīgās darbības.

Nevainosim latviešu tautu savā kūtrumā- lēnprātībā pie pašreizējās situācijas.

Viss, kas notiek Latvijā, ir saistīts ar globālo bandītismu(cionismu).

Inkēns, Šipkēvics un RubenisLatvieši jau tūlīt pēc Atmodas ķērās pie savas zemes atjaunošanas, bet čekisti visam tam pielika punktu. Viens pēc otra tika noslepkavoti uzņēmīgākie latvieši un viņu vietu ieņēma žīdi, krievi un nodevīgie latviešu komunisti(kgbisti un stukači).

Šodien, Alfrēda Ābeles tēmas ietvaros,  apskatīsim četrus  čekas izdzimteņus- slepkavas, kuri ir spējuši labi nomaskēties un turpina graujošu darbību pret latviešu tautu. Jaunā paaudze nenojauš, ka viņi ir notraipīti ar latviešu tautas asinīm līdz matu galiem. Viņi ir latviski runājoši cionisti- KGB izdzimteņi.

FOTO: VDK margināļī, kuriem pēc Tiesiskuma atjaunošanas tiks izpildīts ASM.

Čekas kantora “LABVAKAR” zēni, Antikristam uzticīgie kalpi. Jā. latviet, tu redzi deģenerātus.

Lūk, viņu  vārdi: Edvīns Inkens, Ojārs Rubenis, Jānis Šipkēvics un šo izdzimteņu fīrers Aivars Borovkovs.

Ko tad katrs no viņiem dara ? Izrādās, ka visi šie ņiprie čekas “nagu maucēji”, ir ieņēmuši siltas vietiņas pie latviešu tautas “godagalda”. Un tas viss vienīgi ar globālās cionistu organizācijas palīdzību, jo KGB bija un ir vēl šodien  viņu organizācija. Latviešu izcelsmes cilvēki vienmēr tiek nobīdīti malā- noslepkavoti. Tā tas notika ar Uldi Duku, kurš aizstāvēja latviskumu masu mēdijos un pretendēja uz vietu, kuru pēc viņa noslepkavošanas ieņēma čekists, komunists, žīds Ābrams Kļockins: http://tautastribunals.eu/?p=3252

Apskatīsim šo četru čekas asinssuņu dzīves gaitas pēcAtmodas periodā. Un kāds pārsteigums, visi  šie četri KGBisti ir izvilkuši “laimes biļeti” un kļuvuši ievērojami  ļautiņi.

inkens, borovkovs

FOTO: Sarkanie čekas izdzimteņi izvada pēdējā gaitā kādu cionistu Haimu. Viņu purni vien jau runā “savu valodu”.

> O. Rubenis(nelatvietis) ir  Latvijas Nacionālā teātra direktors: tātad, latvieša apziņas veidotājs !

>J. Šipkēvics(daļēji latvietis) radio SWH valdes fīres, tātad, arī klausītāju APZIŅAS “pūderētājs”.

> Edvīns Inkēns(nelatvieti) ? Visīstākais bandīts- recidīvists, zaglis un mahinators milzu apmēros, kuru visur piesedz bijušie čekisti.

>A. Borovkovs ir visu šo nelatvisko bandītu fīres un piesedzējs, neskaitāmu latviešu patriotu slepkava.

Latvijā nekas nenotiek bez šī karikatūriskā žīda ziņas.

Kāds jauns cilvēks man nesen atsūtīja radio SWH KLIPU, lai noskatoties “absurda teātri”: Pavisam jauna intervija radio SWH ar Aivaru Borovkovu. Paklausies un pasmejies! Kā Bušmanis teica- absurda teātris!” http://www.radioswh.lv/swh/index.php?option=com_content&view=article&id=790&Itemid=93

Un, patiešām, tas ir absurds, kas redzams šajā klipā.

Uldis Duka

FOTO: Krievžīdu čekistu noslepkavotais latvietis Uldis Duka.

Visam tam, protams, ir dziļa jēga, jo žids Borovkovs tiek visās vietās taisīts par plaša “profīla” speciālistu un MIERA EŅĢELI. Tā viņi viens otru “apmazgā” un aptaurē tautu. Šie ir tie, par kuriem runā A. Ābele:Šādā valstī pirmie varai saorganizēsies ne tie cilvēciski kvalitatīvākie prāti, bet margināļi un noziedznieki, kurus ātri vienos kopējie grābšanas instinkti un apkārt valdošajā nestabilitātē radušās iespējas.”

Visi četri reiz tiks tiesāti ar ASM !!!, par genocīda veikšanu pret latviešu tautu. Ar tādiem civilizācijas atkritumiem ir piebāzti visi LR masu informācijas mēdiji un drošības orgāni. Nospiedošais vairākums tie ir nelatvieši, tāpat kā šis ČETRINIEKS.

L. Grantiņš  24.05.13

You may also like...

11 komentārs

  1. ANDRIS saka:

    Ariesiem
    Zids informaciju var nolasit 1,kadu aprunat un nozakat vajag 2,
    bet spriedumu spriest vajag 3(TROIKA …ta pati)
    Filmas beigas redzesiet- cOLUMBUS ar olives zaru bus brunas.Tas pierada,
    ka visu inkviziciju RULLEJA Vatikans,kamer LIELAIS INKVIZITORS
    atteicas no $,ka banknoti,pasaules norekinu darijumos,faktiski viens no
    iemesliem uzsakot PASAULES KARU ar Nr.2.Tapec aristokratu STALINU
    vajadzeja noindet,feodalisms RULLE,kas atbilst Rotsildu sapnim par
    pasaudes valdisanu.EU pasauli iesaka verdzinat ar lielam korporacijam.
    Verdziba verdzibas gala,nu ko teikt kungiem isa domasana.
    Otrs kara iemesls ir “OPERAcIJA” www “HOLOKOSTS” ,vajag tacu sev jaunu
    valsti,un naudu vel VELAMS VISU,ka PILN TIN,lai uzceltu PILTENI.
    Pie viena var sanaidot DIEVA IZREDZETAS BALTAS RASES,kuras mierigi
    apkauj viena otru,lai nedoma VALDIT PAR VISU PASAULI AR VIENU VALODU.
    Ja GLOBALISTI tikai kope,no musu originaliem.

    http://www.youtube.com/watch?v=MaNTAUc-3tk

    http://pandoraopen.ru/2013-05-08/tak-kto-zhe-byl-gitler/

    http://pandoraopen.ru/2013-05-15/1941-zapreshhennaya-pravda-2/

    PALDIES.

  2. čuguns saka:

    Visu cieņu Alvim Hermanim! Latviešu kultūras un inteliģences vidū manāma dzīvība.

    http://www.apollo.lv/zinas/hermanis-latviesu-kundzes-gatavas-atdoties-par-tramvaja-bileti-tas-man-ir-soks/569115

  3. hmm saka:

    Bet tā arī ir! Taisnība TAUTASTRIBUNĀLAM,un man riebj,ka ir tik daudz gļēvo,kas tam nepiekrīt!

  4. Os saka:

    Sobrid Vacija dzivo ap 80 milj.iedzivotaju,virs 90 proc.ir vacu tautibas,ap 2,5 proc.ir turki un parejie. Gribetu redzet,kada izskatitos Vacija,ja tagad no absolutas launuma asinainas krievijas imperijas ar vagoniem ievestu sos krievzidu dzivniekus ta ap 80 milj.labakos krievijas delus ar matitem kopa,kas vaislojas uz urra,turpat pat pie miskastem un kolektivi,ka jau kolhozniekiem istiem ir pienemts labakajas tautas tradicijas. Tas ir atskaidot Vacijas tautu ar 50 proc.so dzivnieku. Ka tas ir uz doto bridi Latvija. Uzmodelejot sadu situaciju,jau pec pirmajam 2 nedelam apstatos visa Vacijas rupnieciba,jo sie dzivnieki timuriesi aktivisti izlaupitu ne tikai darbagaldus,ka virpas izjaucot un nododot metalluznos,bet ari elektriskos kabelus no zemes izrautu ara un nodotu luznos. Vel pa paris nedelam izlaupitu visas Valsts materialas rezerves un pati Vacija butu spiesta prasit Starptautisko aizdevumu. Mes Latviesi varam dot ikvienam sos brinumdzivniekus veselu miljonu un esam gatavi pat piemaksat,ieprieks nodibinot fondu sim merkim. Ka ari vajag visam 61 Valstij uz Pasaules izsutit priekslikumu ar risinajuma galigo atbildi,kura jaapstiprina konferences ietvaros,-ka tad Mums atbrivoties no okupacijas sekam Latvijas Pilsoniskai tautai(1918.g.18.nov.-1939.g.sept)

  5. ANDRIS saka:

    Ar laiku jabut gudrakiem.Prats sapratis,bet katram sava bridi.
    Kapec notika tas,kas notika-
    a)11 09 2001,b)18 11 1918,c)22 06 1941 u.t.t.
    Mes veidojam materiju sevi,jo esam tas dala.Atstaj traukus tuksus un
    ized visu blodu,bus viena sajuta,kuru pavada nepilniba un beigas.
    Turi traukus pilnus un atstaj drusku bloda bus cita sajuta,kuru
    pavada pilnibas un nebeidzamibas prieks.
    Velns liek izest visu blodu.Nepilnibu un beigas,tad velns ari aizpilda
    ar savu MATERIJU.Bernam teikt IZED VISU,nozime radit beigas BEIGAS.

    http://www.youtube.com/watch?v=b3gJZw6X-LA

    PALDIES.

  6. Andris saka:

    http://www.apollo.lv/zinas/sc-deputati-sanem-pravas-algas-arodbiedriba-laba/569213

    Sestdiena, 2013. gada 25. maijs

    SC deputāti saņem prāvas algas arodbiedrībā LABA Video

    Izskatot vairāku domnieku iesniegtās amatpersonu deklarācijas par iepriekšējiem gadiem, rodas jautājums – kur izdevīgāk strādāt – Rīgas domē vai arodbiedrībā? Pagājušajā nedēļā uzvirmojušais iespējamās kukuļošanas skandāls Rīgas domes Satiksmes departamentā pēc Rīgas mēra Nila Ušakova (SC) skaļajiem paziņojumiem par politisko pasūtījumu nedēļas laikā pamazām norimis. Tomēr interesantu sakritību netrūkst.

    Latvijas Televīzijas raidījums «Panorāma» vēsta, ka vairāki deputāti, kas pārstāv Saskaņas centra (SC) frakciju Rīgas domē, saņem prāvas algas no Latvijas Apvienoto biedru arodbiedrības (LABA).

    Igors Solovjovs, Igors Kuzmuks, Viktors Fedotovs un Jefimijs Klementjevs pārstāv Saskaņas centra frakciju Rīgas domē, viņus vieno arī ienesīgā piepelnīšanās arodbiedrībā LABA. Ikdienas darbība pašvaldībā domniekiem saistīta ar plašu jautājumu loku – Solovjovs izvēlējies strādāt Finanšu un administratīvo lietu komitejā un Sociālo jautājumu komitejā. Klementjevs – Satiksmes un transporta komitejā un Izglītības un sporta komitejā.Savukārt Kuzmuks un Fedotovs – Korupcijas novēršanas un Izglītības un sporta komitejā.

    Tomēr deputātus domē sastapt neesot tik viegli, viņi nākot tikai uz komiteju sēdēm. Sazināties ar deputātiem esot iespējams tikai ar e-pasta palīdzību . Tomēr pienākumi Rīgas domē nav traucējuši deputātiem čakli piepelnīties – līdzās citiem darbiem otru algu vai pat vairāk SC pārstāvjiem izdevies nopelnīt arī darbojoties arodbiedrībā LABA.

    Piemēram, Solovjova alga par darbu arodbiedrībā 2011.gadā bijusi pat lielāka nekā domē – 6750 latu.2012.gads domniekam izrādījies vēl ienesīgāks – līdzās nepilnus 6000 latu algai domē viņš saņēmis arī 14,4 tūkstošus latu lielu algu arodbiedrībā LABA.

    Prāvi ienākumi bijuši arī Kuzmukam – divos gados no arodbiedrības viņš saņēmis gandrīz 7000 latu. Savukārt Fedotovs arodbiedrībā LABA algu saņēmis tikai 2012.gadā – nepilnus 5 tūkstošus latu. Klementjevs 2011.gadā saņēmis vairāk nekā 3000 latu.

    Neviens no šiem domniekiem, kas uzrādījuši algas arī arodbiedrībā, LABA telpās nav sastopami. Arodbiedrības vadītājs Raimonds Gailis (SC/GKR) arī nevar pateikt, par ko tieši maksāti tūkstošos mērāmie honorāri, jo līgumus kratīšanā izņēmis Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB). Gailis min, ka visticamāk Kuzmukam un Klementjevam samaksa pienākusies par piedalīšanos sporta aktivitāšu organizēšanā, kas arodbiedrībā notiekot pat katru dienu. Solovjovs atalgojumu saņēmis saistībā ar arodbiedrības tūrisma braucieniem, bet Fedotovs saistībā ar arodbiedrības iekšējo drošību, kas gan vēlāk izrādās juridiskie pakalpojumi.

    Saskaņā ar iesniegto gada pārskatu pērn kopējais algu fonds arodbiedrībai bijis nepilni 70 000 latu, no kuriem domnieki saņēmuši vairāk nekā trešo daļu – gandrīz 25 tūkstošus latu. Citu darbinieku algas neesot tik lielas.

    Ir vēl kāda interesanta sakritība – Kuzmuks kopš 2011.gada, kad sācis saņemt algu arī arodbiedrībā, pēkšņi kļuvis dāsns pret partiju SC – ja iepriekšējos gados viņš SC ziedojis vien dažus simtus latu, tad pēdējos trīs gados ziedojums palielinājies līdz 2000 latu katru gadu.Savukārt arodbiedrības visdāsnāk atalgotais domnieks Solovjovs, kurš divu gadu laikā no arodbiedrības LABA saņēmis vairāk nekā 21 000 latu, pret savu partiju bijis dāsns jau kopš 2010.gada, ziedojot tai 14,5 tūkstošus latu.

    Video: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W_-7zZEDHYw

    Te zemāk var redzēt, ka LBAS vada neviens cits kā Pēteris Krīgeris. Vai Latvijas Republikas arodbiedrības ir izveidojušas streiku fondus, lai streikotāji būtu nodrošināti ar iztikas līdzekļiem streika laikā,kā to paredz (brīvprātīgi) Streiku likuma 31.pants? Atbilde ir: “nav izveidojušas”. Tātad Latvijā arodbiedrības nav īsti neatkarīgas un negribot vai arī nespējot aizstāvēt savu biedru tiesības konfliktsituācijās ar administrāciju, zaudē darbinieku uzticību un autoritāti. Toties cik dāsni, kā var izlasīt iepriekšējā rakstā un redzēt video, caur arodbiedrību “pārpumpēta” nauda. Komunistu ardodbiedrības “iemitinājās” aizsargu namā un ar citu nosaukumu tur atrodas arī tagad. Kadri, kuri vēl nav aizgājuši pensijā, lielākoties ir no tiem laikiem. Un vada viņus Pēteris Krīgeris, Egils Baldzēns (kurš starp citu bieži kopā ar Juri Lapinski vada raidījumus radio “Merkurs”). Tad kam īsti kalpojat, Pēteri Krīger, Egil Baldzēn un citi te zemāk nosauktie?

    LBAS birojs

    Adrese

    Bruņinieku iela 29/31
    Rīga, LV – 1001
    Fakss 6 7276649

    Kontakti

    Priekšsēdētājs Pēteris Krīgers 6 7035900 krigers@lbas.lv
    Priekšsēdētāja vietniece Līvija Marcinkēviča 6 7035950 livija.marcinkevica@lbas.lv
    Priekšsēdētāja vietnieks Egils Baldzēns 6 7035901 egils.baldzens@lbas.lv
    Jurists, konsultants darba tiesisko attiecību jautājumos
    Kaspars Rācenājs 6 7035905 kaspars@lbas.lv
    Arodbiedrību darba koordinētāja Ieva Freiborne
    6 7035907 ieva.freiborne@lbas.lv

    Eksperte sociālajos jautājumos Irina Homko 6 7035903 irina.homko@lbas.lv
    Ārējo sakaru koordinētāja
    Ariadna Ābeltiņa 6 7035911 international@lbas.lv
    ariadna.abeltina@lbas.lv
    Eksperts darba aizsardzības jautājumos Ziedonis Antapsons 6 7035908 ziedonis.antapsons@lbas.lv
    Konsultants darba aizsardzības jautājumos
    Mārtiņš Pužuls 6 7035959 martins@lbas.lv
    Konsultants darba tiesisko attiecību
    jautājumos

    Eksperts tautsaimniecības jautājumos Mārtiņš Svirskis 6 7035943 martins.svirskis@lbas.lv
    Nacionālā koordinatore Ruta Porniece 6 7035918 ruta.porniece@lbas.lv
    Sabiedrisko attiecību vadītāja Sanita Lorence 6 7035917 sanita.lorence@lbas.lv
    Eiropas Savienības normatīvo aktu un politikas dokumentu eksperte
    Nataļja Mickeviča
    6 7035921 natalja.mickevica@lbas.lv
    Galvenā grāmatvede Anita Spēlīte 6 7035920 anita.spelite@lbas.lv
    Grāmatvede Ludmila Ščerbakova 6 7035916 ludmila@lbas.lv
    Grāmatvede (ESF projekts) Sofija Vilberga 6 7035910 sofija@lbas.lv
    LBAS Revīzijas komisijas priekšsēdētājs Aivars Āboliņš 2 9427898 aivar.abolins@latvenergo.lv
    Saimniecības daļas vadītājs Jānis Andrejs Buiķis 6 7035918 janis@lbas.lv
    Biroja administratore
    Antoņina Zeļenovska 6 7035960
    6 7270351 tonija@lbas.lv
    lbas@lbas.lv
    Datortehniķis Ojārs Kuzņecovs 6 7035904 ojars.kuznecovs@lbas.lv

    Mācību centra vadītāja, projekta
    vadītāja
    Inga Svirska 6 7035906 inga.svirska@lbas.lv
    Projektu vadītāja
    Liene Liekna 6 7035925 liene.liekna@lbas.lv

  7. ANDRIS saka:

    Ja,ko teikt,pedejo ANDRIS nesaka gan.
    Ja ko saku,tad pasaules meroga.
    Vietejas setas viltus Andri,to pat nemegina.

    PALDIES.

  8. ANDRIS 7 saka:

    Turpmak aiz ANDRA liksu 7,citadi var paradities glumums,no melnas
    cuskas.Paskataties bildi no portala DUBLIN.IE
    Tur KA GULBJI BALTI PADEBESI IET un AR BUDU UZ BAZNIcU.
    Jauki…..Forsi…..Elementari……Kolosali
    Parejam pie drumakam temam PERKONKRUSTA saturosa cuska=
    ANO logo.

    http://www.youtube.com/watch?v=g7QQ3QEHU0k

    PALDIES.

  9. ANDRIS 7 saka:

    Musu nelaimju sakums,jeb PIEPRASIET ATPAKAL SAVU SUVERENITATI.
    Domaju,kads KURAM NAV KO DARIT ESOSAJA MELU SISTEMA,no manis
    dota,varetu savakt briniskigu APGAISMIBAS materialu,macoties pasam,
    un macit citus,jo briniskigu un gudru cilveku mums ir daudz.
    Vel kada lieta NELASIET NEZINAMAS GRAMATAS,jo VISAS BIBELES IR
    MUKU IEKODETAS,veidojot zombijus un apzinas avis.Vienigais kurs
    apguva muku noslepumu ir profesors NIKOLAJS LEVASOVS,kura
    gramatau kods darbojas preteja virziena ,un ATBLOKE APZINU.Pats vins,
    to neteica,bet no savas pieredzes zinu.

    http://www.youtube.com/watch?v=iUY-KWGOkjo

    PALDIES.

    Admins
    Lielākā daļa, Andri, tavs materiāls nenes APGAISMĪBU, bet ir pilnīgas tumsas nesējs.
    Apstiprināts šajā i- vietnē tiek tikai tāpēc, lai varētu salīdzināt melnu ar baltu.

  10. ANDRIS 7 saka:

    Dargais Grantina kungs,pie materiju mainas obligati notiek
    zinasanu maina.Pie zinasanu mainas ari mainas apzina,jo
    citadi nemaz nevar but.
    KAS BIJA MELNS PALIEK BALTS un KAS BIJA BALTS PALIEK MELNS.
    Ta tas bus min 1000 gadus,lidz nakosam kritumam,kur
    apzinas maina izraisis kartejos socialos procesus.

    PALDIES.

  11. Rasmuss saka:

    ANDRIM!
    Kāpēc Jūs melojat lasītājiem – televīzijas sižetā runa gāja par arodbiedrību “LABA”, kas ir partiju apvienības “saskaņas centrs” kabatas arodbiedrība, bet Jūs publicējat informāciju no Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības (LBAS) mājas lapas, mahinācijās vainojot tās vadītājus un darbiniekus. Kāpēc tik prasti?!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *