Cionistu murgs drīz beigsies !

Cionistu murgs drīz beigsies

Līdz ar to arī beigsies latviešu tautas slepkavošana, ko veic komunisti- cionisti ar mossadisko DP palīdzību.

Sātaniskā Izraēla tiks “demontēta”, bet iespējams, ka pat fiziski iznīcināta, jo ASV- NATO, arābu uzbrukuma rezultātā, palīgā viņai neies.

Tas nozīmē arī to, ka Latvijā tās ietekme(cionistu murgi) tiks iznīcināta.

Bet noskatiedies VIDEO. Tā nebūt nav tikai tukša muldēšana:

Tas nozīmē to, ka nākošajās vēlēšanās aiz latviešu tautas slepkavām Izraēla vairs nevarēs stāvēt un tos atbalstīt.

Domājams, ka ASV- NATO spiediena rezultātā tiks atvērti “čekas maisi”. Video tiek sacīts, ka galvenie žīdisma centri ir Vācija, Francija un Holande. Šo valstu vadītāji ir cionisti, kuri veicina Eiropas tautām naidīgo migrantu straumes, lai radītu prātam neaptveramus asins plūdus… .ES spice arī ir žīdsātanistu pārvaldīta- ar Junkeru priekšgalā !

No Latvijas savāktie pabiras 100%tīgi ir komunisti un to ielikteņi, ieskaitot pilnīgi visus deputātus.

Vai neskan anekdotiski, ka kriminālelementi dombrovski, piebalgi un leviti tiek uzskatīti par pasaules spices speciālistiem ?

Un tagad mazliet konkretizēsim un arī personificēsim šo domu.

Kas  ir latvietis un, kas žīds ?

KONKRETIZĀCIJA

Latvietis(DP noslepkavotais U. Freimanis sacīja: BALTIE CILVĒKI NEMELO) nemelo un nezog. Tas, kurš piekopj šīs īpašības, nav latvietis. Šeit tad mēs arī nonākam pie žīdu nīstā BALTU GĒNA, par kuru tik briesmīgi uztraucās žīdsātanists R. Ķīlis(lasi), piedēvējot šim gēnam rasistiskas īpašības. Protams, šim žīdam un sātanistu spermas produktam, šis gēns uztveras kā rasistisks, jo cīnās pret cionistiem, kuri savā būtībā ir destruktīvi- parazītiski, dzīvojoši uz citu tautu rēķina.

PERSONIFIKĀCIJA

Ņemsim par piemēru Augustu Brigmani(tas attiecās arī uz pilnīgi visiem deputātiem, valdības personāla, visu represīvo struktūru darbiniekiem un, protams, uz visiem vadošajiem preses darbiniekiem).

Vai A. Brigmanis ir latvietis ?

Protams, ka nē !

Viņš gan ģenētiski, gan arī ideoloģiski pieder žīdiem- krievžīdu sātanistiem- hazāržīdu mafijai.

Katrs latvietis saprot, ka katram no mums var iet labi tikai tad, ja mēs visus spēkus veltīsim, lai celtu visas tautas dzīves līmeni. Ja tiks nodrošināts Tiesiskums, tad arī katrai ģimenei celsies labklājība. Tieši tā, kā tas notika tad, kad latvietis Kārlis Ulmanis 1934. gadā, ar latviešu tautas avangarda- Aizsargu palīdzību, pārņēma varu. Tieši šis periods latviešu tautai atnesa neiedomājamu uzplaukumu visas pasaules mērogā. Kālim Ulmanim toreiz pasaulē nebija neviena, kurš varētu viņam līdzināties. Šis mūsu tautas periods žīdsalašņam ir kā dadzis acīs un pie mazākās iespējas viņi mēģina nomelnot gan K. Ulmani, gan latviešu tautu.

-Cik bagāts bija latvietis Kārlis Ulmanis ?

Skapī, kā saka vēsturnieki, esot bijis viens rezerves uzvalks un arī kurpju pāris, protams, ļoti daudz grāmatu !

-Cik bagāts ir komunists- žīds Augusts Brigmanis, kurš šodien pārstāv K. Ulmaņa partiju ?

Atgādināsim ko prātam neaptveramu. Vai nav paradokss, komunists, Latvijas valstiskuma pretinieks, pārstāv un vada Kārļa Ulmaņa dibināto partiju-LATVIJAS ZEMNIEKU SAVIENĪBA.

Brigmanis, protams, ka nav atrodams “čekas maisos”, jo bija šo maisu radītājs un to īpašnieks. Viņš, šīs žīds, bija tas, kurš pavēlēja čekistiem veikt genocīdu pret latviešu tautu.

Atmodas laikā viņš ar mēsliem aizbēra pievedceļu Oskara Kalpaka piemiņas vietai.

Pēc šī žīd- komunista pavēles O. Kalpaka piemineklis tika iemests purvā !

Šim “latvietim” bērni atrodas Anglijā un rij latviešu tautai nozagtos līdzekļus, kamēr latviešu tautai Latvijā nav par ko bērniem maizi nopirkt un slimniekiem zāles iegādāties !

Skat’ tikai, cik “pieticīgi” šis žīd- sātanists ir “sevi deklarējis”:Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas priekšsēdētāja Augusta Brigmaņa uzkrājumi pērn palielinājušies līdz 466 043 eiro, liecina viņa iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.

Politiķa uzkrājumi 2017. gadā palielinājušies par 137 110 eiro salīdzinājumā ar 328 933 eiro 2016.gadā. Viņš augstāk minētos līdzekļus uzkrājis AS “Swedbank”, AS “SEB banka” un Lielbritānijas “Lloyds Bank”.

Pērn ienākumos deputāts guvis 193 425 eiro, no kuriem “lauvas tiesu” veidoja ienākumi no Brigmaņa zemnieku saimniecības “Priedule” – 103 378 eiro, un alga Saeimā – 54 539 eiro. Tādu pašu summu, kā gūtie ienākumi no zemnieku saimniecības, viņš norādījis arī deklarācijas darījumu sadaļā kā iemaksātos personīgos līdzekļus.

Brigmanis pērn veicis dāvinājumus 25 000 eiro apmērā un pārdevis finanšu instrumentus par 9859 eiro.

Viņam pieder arī astoņi zemes gabali Jelgavā, trīs zemes gabali, ēka un māja Pūres pagastā, kā arī zeme ar māju Lielbritānijā, Derbijā. Deputātam pieder arī 2007.gada izlaiduma vieglā automašīna “Nissan X Trail”.

ZZS frakcijas vadītājam pieder kapitāldaļas 1,42 eiro vērtībā zemnieku savienībā “Priedule” un arī 14 eiro vērtībā AS “Jelgavas dzirnavas”. Brigmanis norādījis, ka viņam ir uzkrāti līdzekļi pensiju fondā un ir dzīvības apdrošināšana ar uzkrājumu.”

Tas tikai ir tas, kas oficiāli deklarēts, bet kādas summas ir kodētos ofšoros(ārzonas neuzrādītajos kontos) ?

Domāju, ka šeit minēto oficiālo summu droši varam reizināt ar 20.

Mēs taču tagad jau oficiāli zinām, ka Latvijai katru gadu tiek nozagti ap 3- 5 miljardi dolāru, tātad, viņi atrodas slēptajos kontos ārpus valsts !!!

A. Brigmanis ir žīds(žīds: neapzīme tautību, bet sektas- hazāru mafijas klanu- Sātana pielūdzējus), komunists un slepkava, kurš pilda cionistu pavēles:

Iznīcināt un pārkrievot Latviju !!! 

Tapēc jau arī nepiekrīt skolu latviskošanai !!!

Tā redzi, latviet, tāds smirdošs Ciānas samazga vada mūsu Kārļa Ulmaņa LATVIJAS ZEMNIEKU SAVIENĪBU !

Ja man kāds sacīs, ka es “kurinu” nacionālo naidu un, ka tāds sātanisks izdzimumsBrigmanis nav jānosit kopā ar viņa spermas produktiem, tad arī tāds ir jānosit, jo ir no tās pašas šlakas !

Izraēlas laiks tuvojas beigām, kā saka B. Vulfords, tātad arī Latvijas izlaupītāju “kapu zvans” sāk skanēt arvien skaļāk !

Viss notiks tā, kā to paredzēja Eižens Finks(lasi) un Usūrijas šamanis(lasi).

Mēs Latvijas izzadzējus latviešu tautas slepkavas un viņu rijīgos spermas produktus medīsim pa visu pasauli !

Alga tiks izmaksāta “pilnā apmērā”, tā, ka kājas vairs neskars zemi !

Dievs svēti Latviju !

12.06.18               L. Grantiņš






Neaizmirsti ieskatīties

https://www.acgarni.com/single-post/2018/06/08/27-s%C4%93rija

You may also like...

6 komentāru

  1. RB saka:

    Labdien Grantiņa kungs!

    Finkam un šamanim būs bijusi taisnība.

    Tomēr Latvijas atdzimšana nebūtu saistāma ar nacionālas valsts ideju. Nacionālisms ir dalošs jēdziens, ko attiecīgi izmanto opozīcija. Daudzās mūsdienu valstis visas ir būvētas aptuveni pēc viena parauga. Pēc būtības, tās savā starpā neatšķiras.

    Pasaule mainās kā vienota sistēma. Patlaban izmaiņas ir notikušas vispārīgā līmenī, un šķiet nesaprotamas. Jaunajā pasaulē vairs nestrādā vecā prakse ar milzu kariem, laupīšanu, verdzību utt. Junajā pasaulē būs jauna sabiedrība, mēs patlaban būvējam. Kā nu kurš, vairāk vai mazāk apzināti, aktīvi, godīgi, ..

    Es ar to sāku nodarboties pirms gadiem 30. Pirms pāris gadiem sāku pierakstīt, ko daru. To visu publicēju savā lapā societyandnature.org . Īss ievads lietas būtībā ir video https://youtu.be/lfDK7kIG6iM

    Pāsteidzoši, ka tieši opozīcija sāk pielietot cilvēciskas sabiedrības elementus. Kas attiecas uz “parastajiem” cilvēkiem, kuriem patiesībā tas viss tika paredzēts, viņi vai nu ignorē, vai uzskata to par kārtējo “rotšildu” nelietību.

    Jaunā sabiedrība būs tiem, kuri to saprot un ir gatavi sakārtot sevi un savu apkārtni atbilstoši. Kā tas darāms, var noklausīties un izlasīt augstāk minētajās norādēs.

    Cieņā,
    Rids Bruners
    .
    .
    .
    Admins
    Ja Latvijas Atdzimšana nav saistāma ar nacionālo ideju, tad ar ko, god. Brunera kungs ?
    Savā četu minūšu garajā runā Jūs sludinat uzlabotu- piepulētu cionismu(es sevi, Brunera kungs, pieskaitu pie “parastajiem” cilvēkiem).
    Uzvarēs, Brunera kungs, Patiesība un katras tautas pamats- NACIONĀLĀ IDEJA.
    Ar Krieviju un krieviem latviešiem nekas kopīgs vairs nebūs, jo viņi sevi ir pierādījuši kā tautu slepkavas.
    Nekādu krievu ģenerāļu padomi mums nav vajadzīgi.
    Mums ir savs Gara Pūrs- MANTOJUMS un vadoties no tā, mēs veidosim savu nākotni.
    Tagadējie Latvijas bendes tiks fiziski likvidēti, jo viņi veikuši prātam neaptveramu genocīdu pret latviešu tautu.
    Kas attiecas uz Finku un Usūrijas šamani: notiks tieši tā kā viņi paredzējuši… .

  2. Tedis saka:

    Šī Latvijas zemnieku savienība nav Ulmaņa savienība, šī ir tā saucamā Breša zemnieku savienība. Kārlim Ulmanim bija LATVIEŠU zemnieku savienība.Tā ir būtiska atšķirība.
    .
    .
    .
    Admins
    Bet kā tad ir ar šo tekstu:Latvijas Zemnieku savienība ir centriska politiska partija Latvijas Republikā, dibināta 1991. gadā. Partija sevi uzskata par 1917. gadā dibinātās Latviešu Zemnieku savienības pēcteci…https://lv.wikipedia.org/wiki/Centrisk%C4%81_partija_Latvijas_Zemnieku_savien%C4%ABba

  3. RB saka:

    Atļaušos tikai piebist, ka tieši Jūs, Grantiņa kungs, esiet devis lielu ieguldījumu ceļā uz jauno sabiedrību. Vismaz man nav zināms neviens cits no Latvijas cilvēkiem, kurš būtu paveicis vairāk. Vai Jūs to atzīstiet, vai nē, paliek Jūsu ziņā. Ņemiet par labu. Rids
    .
    .
    .
    Admins
    Man grūti izprast Jūsu sacīto, jo nepiekrītu Jūsu nākotnes “modelim”. Tai pašā reizē sakāt: ka esmu devis lielu ieguldījumu ceļā uz Jauno sabiedrību.
    ——————————-
    -Katrai tautai ir savas mājas !
    -Tev būs dzīvot tikai no tā, ko pats esi nopelnījis !
    -Neviena tauta nav pārāka par otru. Tad, kad pārākie tiks “noslaucīti” no zemes virsas, tad arī iestāsies Jaunais Laikmets !
    -Es un mani cilvēki darīs visu, lai “izredzētie” tiktu izdeldēti no cilvēces vidus !
    Jaunais Laikmets jau klauvē pie durvīm !
    .
    Bet, katrā gadījumā paldies par manas darbības novērtējumu !

  4. RB saka:

    Cilvēki ietekmē notikumus ar savu uzvedību. Ja tie uzvedas saskaņā ar kādu stingri izvēlētu pozīciju, ko ietur pastāvīgi un patiesi, rodas spēja virzīt notikumus sev vēlamajā virzienā. Pozitīva darbība (jaunrade) sastāv no vecā iznīcināšanas un jaunā radīšanas. Atkarībā no savas ievirzes, cilvēks var kļūt par iznīcinātāju vai radītāju. Pirmajā gadījumā viņa vārdi (domas, izjūtas..) spēj sakropļot un nogalināt.

    Šī spēja nav pārdabiska un to itkā varētu apgūt ikviens. Tomēr neviens neuzdrošinās, jo ir bail. Lielākajai daļai vispār nav nekādas savas pozīcijas, un tie pilnībā pakļaujas dresūrai. Viņu spējas tuvas nullei.

    Jūsu rakstus lasu jau sen. Godīgi sakot, jaunumus tur atrodu reti, bet mani vairāk interesē, vai Jūs vēl turaties? Jūs esiet unikāls izņēmums latviskajā pielienoši – lišķīgi – pazemīgajā vidē. Mēs, lasītāji, to saprotam un ieraugam arī sevi. Redz, L.G. iedrošinās to teikt, bet es? L.G. cīnās un riskē, bet man ir bail iepīkstēties. Tas palīdz.

    Cilvēkam (personībai) ir mērogs, ko varētu raksturot kā spēju aptvert noteiktu daudzumu citu cilvēku ar savām zināšanām, spējām, iniciatīvu utt. Attīstīts cilvēks ir kaut kas līdzīgs krievu “matrjoškai”, un attiecīga līmeņa vadītājs pulcina ap sevi tos, kuri vēlas zem viņa pulcēties. Izņemot tos, kurus pulks nevēlas pieņemt. Lūk, arī viss “nākotnes modelis”, kā Jūs rakstiet. Latvija protams pastāvēs, tomēr cilvēki tur apvienosies pēc kopīgām interesēm un pazīmēm, starp kurām būs arī latviskums.

    Krieviski runāju un rakstu tikai tāpēc, ka krieviem daudz kas no minētā ir zināms. Patiesībā viņu problēmas ir lielākas par latviešu problēmām. Tomēr no cilvēku sabiedrības viedokļa ir gluži vienalga. Nebūs krievi, būs ķīnieši, Vidusāzijas, Kaukāza tautas, kāda atšķirība. Attiecībā par piekrītu/ nepiekrītu un patīk/ nepatīk, baidos, ka tam ir par vēlu, un viss jau iet uz priekšu pilnā sparā.

    Par cilvēku mērogu, video pieminu Valentinu Kogut, kura manuprāt ir viena no augstākajām “matrjoškām”. Ir vērts paklausīties, it sevišķi pirmās sarunas, kur viņa runā bez bremzēm.

    Varētu jautāt, kurš tad ir pats visaugstākais, kurš ietver mūs visus? Daudzi gaida atnākam Jēzu Kristu (Isa a.s.)
    .
    .
    .
    Admins
    Labi pasacīts ! Apmēram jau tā arī tas viss ir, bet plinīgo Patiesību zina tikai Viņš. Arī mēs reiz uzzināsim, ja pastāvēsim Patiesībā(protams mums zināmā).
    Kas attiecas uz krievu “matrjošku”. Tās izcelsme nav krievu, bet japāņu. Tas ir ļoti svarīgi, nejaukt(runāt nepatiesību) šīs it kā vienkāršās lietas. Ja mēs savā “celtnē” iemūrēsim pamatos vairākas tādas matrjoškas ar piedēvētu nepareizu izcelsmi, mūsu ēka sagrūs… .

  5. Sīrs saka:

    Lakoniski izsakoties – Laternu Prēmija gaida savus laureātus ….

  6. RB saka:

    Labdien, Grantiņa kungs!

    Esmu saņēmis jautājumus no adreses l.grantins@hotmail.de . Vai tas ir no Jums?

    Cieņā, Rids Bruners
    .
    .
    .
    Admins
    Jā, jautājumi ir manis uzdoti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *