LRTT. Sintiju Bāliņu nogalināja “4. maija” sātanisti

 





26. sērija. Jautājumi uz kuriem atbildes Sintijas ģimene tā arī nesaņēma





Māris Bērziņš(video)

Labdien !

Kā jau iepriekš esmu teicis, seriālam būs arī otrs atzars. Par 19 gadus jaunās Sintijas Bāliņas nāves apstākļiem. Tas tiek veidots ar vienu konkrētu mērķi – tāpat kā Gintas gadījumā faktiski piespiest iestādes rīkoties un kaut ko darīt, lai izmeklētu jaunās meitenes patiesos nāves apstākļus un galvenais – atrast vainīgos un atbildīgos par to. Jo pēc savas iniciatīvas sistēma to ir jau atteikusies darīt. Ir iesniegts protests par lietas izbeigšanu, bet es un arī bojā gājušās ģimene esam pārliecināti – bez papildu publicitātes šeit nekas nemainīsies. Lūk jautājumi uz kuriem atbildes gaidu es un galvenais – uz kuriem atbildes tā arī nav saņēmusi meitenes ģimene.  Šos jautājumus uzdod pašas meitenes ģimene un prokuratūra varētu būt tik laipna un papūlēties vismaz sniegt atbildes uz tiem. Nevis formālas, bet pēc būtības un tā, lai tiešām visiem viss būtu skaidrs.

Pērnā gada nogalē, Sintija Bāliņa un viņas māte Marika Bāliņa tika cietušas no kāda interneta vidē mītoša varmākas virtuāliem uzbrukumiem un draudiem, kas bija vērsti pret viņu veselību un dzīvību.

Jautājums Nr. 1.

Kādēļ Ziemeļu rajona Valsts Policijas iecirknī inspektors E. Rubīns atteicās pieņemt iesniegumu par draudiem un vajāšanu interneta vidē?

23.11.2017. dodoties ceļā uz augstskolu “Turība “, Sintija Bāliņa pazūd no sakariem un vakarā mājās tā arī neatgriežas.

24.11.2017., kāds vīrietis, vārdā Jurijs Kovaļevskis Mangaļsalas mežā atrod somu ar meitenes pasi. Par to 25.11.2017 tiek uzzināts no sludinājuma sociālajā tīklā Facebook.

Jautājums Nr. 2.

Kādēļ Valsts policija nebrīdina ģimeni par pazudušās personas somas atrašanu un oficiālā meklēšana notiek tikai 26.11.2017. kopā ar brīvprātīgo organizāciju “Bezvēsts. Lv? Svarīgi piebilst, ka soma uzreiz tikusi nogādāta policijas iecirknī.

Lai varētu sekot līdzi izmeklēšanas gaitai, Sintijas Bāliņas ģimene lietas izmeklētājiem iesnieguma veidā lūdz piešķirt cietušo statusu uz ko policijā reaģē negatīvi.

Jautājums Nr. 3.

Kādēļ Valsts policija nevēlas, ka Sintijas Bāliņas ģimene iegūst cietušo statusu, ja nav nekā slēpjama un nav pieļauti pārkāpumi izmeklēšanas gaitā?

Ģimene iesniegumu veidā Valsts policijai sniedz informāciju par Sintijas Bāliņas draugiem un paziņām, kuriem, iespējams, varētu būt kāda būtiska informācija, kas varētu noderēt izmeklēšanas procesā.

Jautājums Nr. 4.

Kādēļ lietas izmeklētāja N. Lurina nevēlas saņemt liecības no Sintijas draugiem un paziņām? Jo kā bija redzams lietas materiālos, no reāli Sintijai pazīstamiem cilvēkiem, atskaitot ģimeni un ģimenes ārstus, tika pratinātas tikai divas Sintijas kursa biedrenes.

Neilgi pirms lietas izbeigšanas, Sintijas Bāliņas tēvs, sarunā ar Ziemeļu rajona kriminālpolicijas nodaļas priekšnieku N. Trepši noskaidro, ka pēc datora ekspertīzes slēdziena, Valsts policijā nodotais dators un planšete esot bijuši “tīri”, un Sintijas Bāliņas nāve visdrīzāk esot iestājusies miega zāļu pārdozēšanas rezultātā.

Jautājums Nr. 5.

Kādēļ tēvs tika maldināts?

Jo lietas materiālos skaidri norādīts, ka datorā ir bijušas dažādās vīrusu programmas un tam ticis attālināti uzbrukts. Norādītas pat IP adreses, no kurām tas ticis darīts.

Un arī nāve nav iestājusies no miega zāļu pārdozēšanas, jo deva ir bijusi ļoti maza un arī nosalšana nav nāves oficiālais iemesls. Jo kā raksta eksperti-Nāve ir bijusi vardarbīga un tā “varēja” iestāties no vispārējās ķermeņa atzīšanas. Bet tātad – arī no kaut kā cita.

Lieki piebilst, ka Sintijai tika konstatēti nobrāzumi un brūces, dažādās vietās, tai skaitā arī intīmajās zonās.

Bet, mūsuprāt, pati šī nežēlīgā cirka nagla ir kāds profils uz Borisa Akulova vārda, kurš 23.11.2017. ir ielicis postu par suicīdu jeb Latviski runājot – pašnāvību.

Pēc izmeklētājas N. Lurinas domām, šis ir Sintijas Bāliņas profils, jo tas satur ne tikai kāda vīrieša bildes, bet arī Sintijas Bāliņas fotogrāfijas. Paradokss ir tajā, ka arī tagad šis profils tiek izmantots, tas bieži redzams tiešsaistē, aicina draugus un pat atbild uz vēstulēm.

Šeit jau rodas veseli divi jautājumi.

Jautājums Nr. 6.

Ja pati cietusī persona ir norādījusi informāciju par pašnāvību, kādēļ tad šī lieta tiek izbeigta uz nelaimes gadījuma pamata?

Jautājums Nr. 7.

Vai tiešām arī tai saulē ir pieejams internets un Sintija Bāliņa arī tagad to izmanto? Un vai izmeklētāja N. Lurina nenonāk pretrunās pati ar sevi, saistībā ar jautājumu Nr. 6.

Lieki piebilst, ka eksperti ir pārbaudījuši to, ka Sintija Bāliņa no savām tehniskajām ierīcēm šo profilu” nekad” nav apmeklējusi. Un šī mistiskā profila identitāte NAV tikusi noskaidrota. Bet ja nu tieši aiz šī profila arī slēpjas iepriekš minētais varmāka?

Saprotams, ka policijā ir daudz darba,apkārt klejo t. s. gada laiku depresijas, kas nomāc darba kvalitāti, bet pat neesot juristiem, ir skaidri redzams, ka šis nu jau ir aizgājis par tālu.

Tādēļ arī taps šie notikumu gaitas atspoguļojošie stāsti, lai arī sabiedrība saprastu kādā pasaulē dzīvojam un kā viss notiek īstenībā. Un protams, ar cerību, ka tas palīdzēs ātrāk sodīt vainīgo(s).

Šobrīd lieta ir izbeigta. Tomēr ğimene negrasās padoties un cer, ka izdosies to izskatīt vēlreiz un atrast vainīgo(s).

Jo skaidrs ir viens, mūsuprāt, tā noteikti nav ne pašnāvība, ne arī nelaimes gadījums.





LRTT komentārs par šo M. Bērziņa rakstu:

Pareizi Bērziņa kungs kādā no iepriekšējiem rakstiem par šo tēmu sacīja: Tai brīdī, kad Sintija Bāliņa policijai paziņoja, ka viņu draud nogalināt, viņa sev parakstīja savu nāves spriedumu !

Bet visu pēc kārtas

Šajā vietne jau ir bijis raksts, ka konsolidācijas process noslēdzies:

VL! & Co ir konsolidācijas procesu beiguši…

Tas nenozīmē, ka tikai VL! ir kļuvusi vienota ar pārējām MOSSAD- KGB radītajām partijām. Tas nozīmē, ka visa šodienas Latvijas valdošā spice ir viens vienīgs monolīts veidojums ar vienu “kungu” priekšgalā. Garīgā izpratnē šis kungs ir Sātans, bet laicīgā izpratnē- CIONISMS(bijušie komunisti un čekas darbinieki). Dažādajos varas “aparātos” ir visi “savējie”- SĀTANISTI vārda vistiešākajā nozīmē.

Un kā mums zināms, sātanisti nesaņem Rādītāja enerģiju, viņi var eksistēt  slepkavojot un mokot cilvēkus.

Viņi rīko savas sātaniskās orģijas

Tām obligāti nav jābeidzas ar upura slepkavību, tās tiek piekoptas tiesās ar nevainīgu cilvēku notiesāšanu, ar cilvēku padzīšanu no sava mājokļa, ar noziedzīgu nodokļu paaugstināšanu, ar Latvijas industrijas iznīcināšanu, ar latviešu tautas kultūrvēsturiskā mantojuma degradēšanu un iznīcināšanu, ar visu negatīvo, kas nes cilvēku ciešanas(tas viss ir pieskaitāms pie sātanisma rituāliem ar dažādiem izpausmes veidiem)…, bet šoreiz apskatīsim LIETU ar letālu iznākumu.

Kad Sintija Bāliņa paziņoja policijai par “nāves draudiem”, sātanistiem ieslēdzās zaļā gaisma. Runa ir par augstākajiem valsts varas orgānu pārstāvjiem. Nevienam nav noslēpums ka viņi ir “nadzīgi mednieki” un arī “veselīgas pirts” apmeklētāji. Protams, tam visam vēl blakus “elementi”, sievietes, spirts, narkotikas… .

Pie sevišķiem “blakuselementiem” pieder arī nolaupītas sievietes un to seksuālā piesmiešana ar viņu nogalināšanu, arī no bērnu namiem izmantotie bērni(pedofīlija).

Tas viss piederas pie šo sātanisko izdzimteņu izdzīvošanas procesa.

Sintija Bāliņa ir tiešs šo sātanistu upuris.

FOTO: Ja šis deģenerāts ir pieskaitāms pie cilvēku rases, tad sūds ir konditorejas izstrādājums ! Šī lopdzīvnieka intelektu var nosacīt, ja tikai mazliet paanalizējam viņa apģerbu- krāsu un musturu salikumu. Tas runā nepārprotamu valodu-IDIOTS ! Un IDIOTI ir vajadzīgi cionistu bandai !

Policijā strādā viņu cilvēki, kuri arī paziņoja “kalnmeier-veidīgajiem” izdzimumiem, ka ir uzradusies vajadzīgā “prece” ! Sintijas gadījumā, ja tas būs vajadzīgs, vainu varēs uzvelt uz draudētāju un īstie vainīgie netiks atklāti.

Pats draudētājs arī ir sātanistu- DP kontrolēts.

Bez spiedīgas vajadzības viņš netiks atklāts, jo ir vajadzīgs kā nākošās “preces” piegādātājs.

Tiek veikti kārtējie pierādījumu viltojumi un arī to iznīcināšana.

Tiek uzsākts sātanisks process pret cietušajiem, lai tikai viņi neiedomātos “rakties” lietas būtībā.

Paskatieties šajā video(9. min. 20.sek.) https://www.youtube.com/watch?time_continue=563&v=UGkocynFSgM  uz kāda Normunda Trepšas purnu, viņa pilnīgi absurdo secinājumu(pilnīgi idiota murgi) un slimīgi raustošos ķermeņa žestus, un jūs sapratīsiet, ka runa ir par sātana apsēsto(pienāks diena, kad uz šī viepļa pleciem tiks iztaisnots svina steks un tad viņš runās pavisam citu valodu).

Sintiju Bāliņu nogalina 4. maija valdošās kliķes augsti stāvoši varas orgānu sātanisti savu orģiju laikā.

Tā ir vienīgā PATIESĪBA un citas nav tāpēc, ka tās nevar būt pēc visprimitīvākās LOĢIKAS ! Tas ir pirmais un arī vienīgais secināms izlasot Māra Bērziņa septiņus jautājumPUNKTUS.

FOTO: Šis purns izsaka visu ! Viņš ir viens no orģiju galvenajiem organizatoriem un aktīvākajiem dalībniekiem. Sātanists ši vārda vistiešākajā nozīmē ! “Izredzēto” pazemīga marionete.

-Vai tad tikko Biruta Loze nerunāja par varas pārstāvju orģijām, kad godavīrs Skrastiņš(cik nu šis Skarastiņš bija godavīrs..) tika pataisīts par pederastu ? Kāds liktenis par tādu izrunāšanos sagaidīja B. Lozi, mums zināms.

-Mākslinieks Vilis Vizulis arī gribēja LRTT pastāstīt par augsti stāvošo Aizsardzības ministrijas darbinieku noziegumiem- valsts aizsardzībai domāto līdzekļu izzagšanā, pēkšņi uz ielas nomira.

Šo informāciju viņš bija smēlies tieši šo noziedznieku orģiju laikā(Viņš netieši viņus apkalpoja, kas bija saistīts ar medībām). Viņš arī pateica, ka Latvijas Aizsardzības ministrijas biroja valoda ir krievu !!!

10.06.18     L. Grantiņš





P.S.

Šeit variet skatīt video, kad Māris Bērziņs kafeinīcā uz sava galda atrod mikrofonu.

Ne jau tas DP neprofesionalitātes dēļ tika atklāts.

Tas tika izdarīts apzināti un ar nolūku.

Tiek nepārprotami Mārim Bērziņam “pasacīts”:Mēs esam tev vienmēr klāt un, ja nebeigsi “rakties”, tad iznāks “doties pie Sintijas” !”





Sarkano izdzimteņu kloāka !

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *