V. Freimantāls. Skatoties latviešu dziesmu svētkus – sirds sažņaudzās !

Skatoties latviešu dziesmu svētkus – sirds sažņaudzās !

Cik daudz apmuļķoto latviešu tautiskos tērpos !

Cik daudzi ar sirds degsmi svin dziesmu svētkus, bet nezin par Helsinku 86 apkarošanu, par cilvēktiesību BRUTĀLU samīdīšanu 4. maija komunistu pārvaldītajā Latvijā.

Skaistajos latviešu Dziesmu svētkos viltīgie, smīnošie komunisti un čekisti taisa naudu un izkropļo senās, simtgadīgās latvju tradīcijas ! Senāk uz Dziesmu svētkiem nāca bagātie un nabagie tautiskā pacēlumā vienoti.

Tagad bez naudas netiksi dziesmu svētkos ne pats, ne ar bērniem un mazbērniem !

Un brīvas runas no skatuves neskanēs – tikai stingri ieprogrammētās un saskaņotās ar „priekšniecību“ ka visos LPSR kultūras namos ! (kur visu ieprogrammēja un stingri kontrolēja KGB iecelti kultūras namu vadītāji).

Un neviens par to nerunās skaļi ! LPSR laikos ari radīja ilūziju, ka viss valstī ir kārtībā.

Smaidošie, kopā sanākušie latvieši ir fenomenāls spēks! (To viņi saprot un zina).

Cik čekistu ložņā starp svētku dalībniekiem – nav saskaitāms!!! (atceros, ka Austrim Grasim vienmēr sekoja KGBistu brigāde, kad viņš apmetās viesnīcā Dziesmu svētku laikā, iebraucis Latvijā no Vacijas Bundesrepublikas).

Ceru, ka šajos Dziesmu svētkos tiksies un izrunāsies tūkstošiem īsti Latvijas patrioti. Un runas nebūs valdību un komunistu slavinošas !  

Ceru, ka tauta apzināsies savu spēku un latvisko VIENOTĪBU !

Katra dziesma , kas nāk no sirds kausēs sasalušo, pretlatvisko komunistu aisbergu kurš uzgūlies mūsu tautai un smagi spiež kā lietuvēns.

Žēl, ka repertuāra neskan dziesma par Rīgas Latviešu Biedrības pakļaušanu komunistu un čekistu K R I M I N Ā L N O Z I E D Z N I E K U bandai, kurai Slucis no ASV piešķīra 100 000 USA $.

Skumji, ka krietnos ārzemju latviešus tin ap pirkstu viltīgie KGBisti. (runādami vienu, bet darīdami citu).

Helsinku 86 uzdevums ir A T M A S K O T viltus latviskumu un atvērt acis brīvās pasaules latviešiem ! (paradīt īsto, traģisko stāvokli un komunistu privileģēto stāvokli Latvijā!)

Runāt par satversmes apzinātu izkropļošanu un klaji pretlatvisko valsts politiku demogrāfijā un tautsaimniecībā ir K A T R A Latvijas patriota pirmais un svarīgākais uzdevums ! (par Abrenes atdošanu Krievijai).

Un runāt par Rīgas Latviešu Biedrības pārvēršanu KGBistu omulības klubiņā, kopš 1993. gada 18. februāra nakts iebrukuma MĀMUĻĀ un likumīgo 1938. gada RLB statūtu AIZLIEGŠANU 4. maija LPSR nomenklatūras parvaldītaja valstī – ir katra Dziesmu svētku dalībnieka dziļa, varbūt vēl neapzināta sāpe!!!

Vissirsnīgākie sveicieni no Helsinku 86 cilvēktiesību aizstāvības grupas visiem Dziesmu Svētku dalībniekiem un viesiem !

04.07.18      Valdis Freimantāls

You may also like...

6 komentāru

  1. ES saka:

    .
    .
    .
    Admins
    Šet, žvagin, nebūs tā vieta, kur savas žļurgas izgāzt… eij pie lapsas… .

  2. No Maarupes saka:

    Kad tuukstoshi muusu braali un maasas dzied gan senaas, gan jaunaakaas dziesmas vienoti unisonaa, tad katram iistam Latvijas deelam un meitai tad kluust neaismirstams mirklis dveeselas atdzimshanai, latviskaa gara speka milzu piepluudumam. No nezinaamaam atminu , no sencu doto geenu dziileem tas aizkustina un aizker pat klikes un okupantu notrulinaatako sirdi un spiez kapolu kaklaa un asaras aciis vieiem,kas juut un dzird! Un dod speeku un drosmi tik gruutajau 4.maija klikes radiitajai ikdienai, dod ceriibu un ticiibu musu tautas speejaam nepadoties un uzvareet viltiigos svesho” labdarus” un kangarus sevii! Paldies Radiitaajam, Paldies Dziesmu sveetku riikotaajiem, daliibniekiem par milzu daavanu visai tautai – vinu izpildiito Muuzikas vareno speeku!
    .
    .
    .
    Admins
    Tāpēc jau arī sātanžīdi grib mūs iznīcināt…. .
    Bailes, ārprāta bailes viņiem ir no mums un tāpēc mūs apmelo noziegumos, ko pastrādājuši viņi…Cukurs viens esot nošāvis 30 000 žīdu ! Lūk, sātaniskais apmelojums, kat gan neviens latvietis nevienu žīdu nav nošāvis…. .

  3. × saka:

    Dziesmu svētku goda zīme ar 6 stariņiem :) Mūsu zīmēm (saulītei) ir 8 stari.

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Milzu dāvana Latvijai ir ari pasaules mēroga sasniegumi sportā, mūsu tenisistu cīņas Vimbldonā!

    Latvieši ir stipra tauta – pareizi teica pasaules čempions profesionālajā boksā, Mairis Briedis!

    Ikviens no mums ir cīnītājs – latviski neuzvarāms!

    Dievs svēti Latviju – mūsu dārgo TĒVIJU!

  5. anna marija circene saka:

    Man ir skumji skatīties Dziesmusvētkus. Nāk prātā analoģija:dzimtcilvēki spēlē teātri, izklaidējot kaklakungus. Cik vienkāršo latviešu varēja nopirkt biļetes?

  6. Inese saka:

    Esmu dziedājusi dziesmu svētkos un, ja dzīvotu Latvijā, tad noteikti atkal piedalītos, jo mīlu dziedāt.
    Skumji ir tas, ka ne jau nozagtās naudas žēl, lai taču aizrijas, es vińiem rīklē to papīru sastūk’ētu, patiesi žēl ir nozagto dzīvju, kuras nu nekādi nekompensēsi. Pretīgi ir apzināties to, ka tie mēsli parazitē uz mūsu dzīvju rēk’ina.

    PS Kāda atšk’irība, ka tie zagłi to koncertu klausās, vińi tā pat neko nejūt, kā tukši trauki.
    Jebkurā gadījumā, no parazītiem ir jāatbrīvojas, tikai svarīgi atrast vislabāko veidu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *