Pie mums viņi ir jau kopš 1940. g.

Krievu fašisms

 Lai izvairītos no elles, ko sauc par “Krievu pasauli”, ir nepieciešams cīnīties un palīdzēt cīnīties citiem, arī Ukrainas armijai un Ukrainai.

Dzīve zem krievu okupācijas – tā ir staigāšana pa mīnu lauku.

Jebkurā dienā ar cilvēku nelaime var notikt.  Jūs var nošaut piedzēries krievu karavīrs vai virsnieks (un nedzēris viņš nekad nav), par jums var uzrakstīt denonsēšanu kāds slikts cilvēks, jūs varat krist par „ tīrīšanas” upuri, ja esat radinieks kadam nemierniekam, vai vienkārši neesat izrādījis pienācīgu cieņu okupantam.
Viens no nebeidzamo svinību mērķiem ( Krievijas uzvara pār fašismu ) – ir slēpt savus kara noziegumus.  Brutāla patiesība ir tā, ka padomju (lasi krievu) armija Otrā pasaules kara laikā, daudz vairāk izdarīja kara noziegumus, nekā nacisti.

Vācijas armija nekad nav piedalījusies sodīšanas operācijās.

Vācu armija nebija iesaistīta genocīdā pret ebrejiem.
To veica īpašas nacistu vienības.
Bet Krievijas armijas 1945.gadā nogalināja 2 miljonus vācu sievietes, un tas ir tikai 3 mēnešu laikā kopš krievu okupācijas.

Šādu zvērību okupētajās teritorijās nekad nav izdarījusi vācu armija.

Golodomor_1-galery_main
 Fašisms, protams, ir briesmīgs ļaunums un skaidri ir noziedzīgs, bet nacisti neizvaroja un nenogalināja krievu sievietes un bērnus.
Mītu par brutālo vācu armiju cītīgi uztur Krievijas ideologi, lai segtu Krievijas militāro spēku noziegumus.

Daudzi naivi cilvēki gaida Krievijas karaspēka ierašanos un krievus.

Ja tas notiks, visus  gaida liela vilšanās. Viņi domā, ka Krievija dos viņiem labu dzīvi, pensijas un algas. Faktiski, Krievija uzvedas kā vērsis – apsēklotājs. Ierauga teritoriju, kuru var sagrābt, iesprauž tur Krievijas karogu un –  aizmirst par to.

Krieviem ir tikai spēja okupēt.

Kaut uzcelt / uzbūvēt, vai veidot kādu spožu nākotni – viņi nevar.

Viņus tas, vienkārši, neinteresē.

Radīšana nav raksturīga Krievijas iezīme. No radīšanas viņiem kļūst garlaicīgi. Krieviem vajadzīga bravūra. Tā dod viņiem drosmi tikai ar degvīnu un karu.

Tātad, ja jums patīk Krievija, lelles un balalaikas, mans padoms – turiet to visu no attāluma.

Visi slavenie krievu mīlētāji ir nekrievu Sanktpēterburgā, vai vēl labāk, ne-krievu Parīzē.

Tā ir daudz drošāk.

Oļegs Tsmokalovs.

Pie mums tas cilvēces LĀSTS, ko sauc par “krievu pasauli”, ir jau kopš 1940. g. Nekur tas(lāsts) nav pazudis. Ar KRIEVU pasauli tam sakara maza, jo visi šīs “pasaules” sludinātāji ir jebreji- krievžīdi-hazārijas pēcteči.

Latvijas varas ELITE 100%tīgi sastāv no šiem deģenerātiem.

Pie mums tie ir materializējušies no citas dimensijas. Pieder viņi pie reptiloīdu- rāpuļu rases.

Viņu morāles LIKUMI nav savienojami ar cilvēces pasaules uztveri.

Par viņiem visu pareizi ir pasacījis Mārtiņš Luters(Martin Luther): https://tautastribunals.eu/?p=16800

14.06.18            L. Grantiņš

You may also like...

6 komentāru

  1. No Maarupes saka:

    Pagaidaam muusu taisniigajam sapnim -latviskai Latvijai viss paliek arvien sliktaak, visaas nozarees un visos aspektos!Visa valdiiba un visu jomu, nozaru, pashvaldiibu vadiiba ir taadi pashi kaa musu “latvisko” partiju spices pintiki- okupantu balsti, pieliideeji un kolaboranti!
    Visi,kaa vien ir izbiidiiti vadiiba dreb tikai par savu aadu, savu veederu ,saviem amatiem un saviem beerniem, radiem un nekautriigi to dara uz visas tautas reekina.Bet tauta, sho kangaru drankiem par lielu prieku apaatiski klusee, vienaldziigi noskataas uz shiem sevis izniicinaatajiem un neiet paliiga pat tiem retajiem drosminiekiem, kas nesavtiigi visu pilsonu labaa upuree savu laiku, veseliibu un nereti arii dziiviibu.
    Iipasgi par to buutu jaapadomaa NA balsotaajiem un jaapiespiez savus deputaatus beigt smuki muldeet un saakt reaalu darbu soliitaas latviskaas valsts labaa!Jo no visaam 4.maija klikes partijaam tomeer NA ir vistuvaak tam, ko gaida latvieshu tauta visos novados un pasaulee!
    .
    .
    .
    Admins
    Nekad neaizmirsīsim vienu “sīkumu”,-KARMAS LIKUMU !
    Tas “pļauj” vajadzīgā laikā un vajadzīgos…. .
    Kādreiz, vēl 80mitajos gados, kad Latvijā bija palikuši mazāk par pusi latviešu, domāja, ka ar mums ir rēķini noslēgti ! Bet izrādījās pilnēgi otrādi. Mēs bijām tie, kuri izārdīja žīdu impēriju un visas valstis/republikas saņēma neatkarību. Tas tā nebija paredzēts, tas viss notika latviešu Atmodas dēļ. Mes arī tagad sasitīsim žīdisko pasaules sistēmu, jo mums ir Patiesības Gēns ! Tāds nav nevienai tautai ! Tāpēc žīdi tik briesmīgi mums uzēdušies. Vai tad nebija idiotisks šakāļžīda Kīļa uztraukums ?
    Viss notiksies !
    Visa pasaule mainīsies !
    Ļaunais tiks fiziski iznīcināts !
    Un iznīcinās viņu viņa paša ļaunie darbi- KARMAS LIKUMS ! “Viņi lūgsies nāvi, bet tā no viņiem muks !”
    —-
    bet tas nenozīmē, ka mums jāsēž rokas klēpi salikušiem.
    Atvērts tiks tikai tam kurš klauvē,- un mēs klauvēsim !

    Dievs svēti Latviju !

  2. O.Migla saka:

    Balsot var par jebko-visi viņi ir viena Tēva dēli (Velna).
    Tapēc jau LV ir Totalitāra Krievijas uzturēta un izveidota Valsts.
    Kam šaubas,tad pieminēsim balsu vēlēšanu skaitīšanas priekšniekus-nelaiķus (kuri izdarīja “pašnāvību” kolektīvo…-Kramiņu un Līgotni.

    Tikai militāra iejaukšanās ANO,var glābt mūsu tautas un neatjaunotās Valsts likteni

    Balso par ko gribi..visi LV ir ielikti ar FSB/KGB Krievijas. Saeimas deputāti. LV to sauc par LR Drošības policiju-kas ir filiāle Krievijas FSB/ФСБ (служба Государственой Безопасности)

  3. grantiņcirvim saka:

    Fašisms bija Itālijā…
    .
    .
    .
    Admins
    Varētu jau ši “melnā” cilvēka naida izvirdumu pret mani neapstiprināt, bet lai viņa vēlējums viņam tiek atpakaļ…zemiskam cilvēkam zemiska valoda.
    Šis “cirvis” pat nav spējīgs saprast, ka tas nav Grantiņa, bet gan Oļega Tsmokalova teksts.
    Domāju, ka Tsmokalovs šo vārdu pielietoja parasta Padomju cilvēka izpratnē, kā jau tas “mūsu laikā”(kad dzīvojām Padomju sistēmā)) bija pieņemts apzīmet ļaunumu.
    Vai mani kāds uzskatītu par normālu cilvēku, ja es Tsmokālovu nosauktu par “tsmokālovcirvi”?
    ———–
    Lūk, tā ir tā atšķirība starp cilvēku un cilvēkidiotu.

  4. Sīrs saka:

    Ja kādam interesē WW2 metafiziskais aspekts , tad tas ir aprakstīts vienā no sadaļām Daniila Andrejeva grāmatā – “Pasaules Roze”, kura, pamatā, sarakstīta esot apcietinājumā .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *