Kāds tad izskatās sātanisms(nodevības purni- Šlesers un Žemaitis) ?

Nodevība, tas ir sātanisma pamatakmens !

Ko šie hemoroīdi grib parādīt, runājot šajā noziedznieku žļergoņā ? To, ka viņi būs nākotnes tautas bendes !

Kādai publikai viņi cenšas izpatikt ? Protams, visreakcionārākai, krievžīdu okupantu varzai, kura 60 gadu laikā nav bijusi spējīga iemācīties latviešu valodu, kaut gan lauvas tiesa no viņiem ir ieguvuši Latvijas pavalstniecību. Kādiem līdzekļiem tas viss noticis, arī nav noslēpums.

Šie divi ir vistiešākās 5.kolonnas pārstāvji, kuri nekavējoties ir aizmetami aiz restēm. Un, skat’ tikai, cik omulīgi šie putinisti iekārtojušie pie ES un Latvijas karogiem. Kāpēc viņi par šo aktuālo tēmu nerunā latviski ? Tātad, grib parādīt putiniskajai kreivijai, skaot: “Mēs esam šeit, ja kas, tad ziniet pie kā vērsties !” Savādāk jau tas nav izskaidrojams. Bet ko var gaidīt no tādiem, kuru izcelsme ir nelatviska. Tādiem galvenais ir vara un parazitēšana uz tautas rēķina. Protams, ka šodien pie varas esošie ir tādi paši zagļi un parazīti, tomēr, vairāk vai mazāk, bet latviešu valodas aizstāvji. Ja šie deģenerāti tiks pie varas, tad latviešu valodu var norakstīt. Šie ir vispretīgākie glumekļi, kādi vien var būt- līdēji orkām d…. bez sviesta.

Nezinu kādi pagātnes grēki ir jefiņam Žmaitim, bet Šlesers būtu nošaujams bez kāda speciālas tiesas. Viņš ir gan politisks, gan sadzīves noziedznieks, Maskavas KGB stūrēts Latvijas bende, kurš jau Atmodas laikos Norvēģijā atmazgāja komunistu- čekistu naudu. Vecākā paaudze to zin, atkārtoju to, ja nu kāds no jaunākās paaudzes to nezin.

Par jefiņu Žemaiti un viņa krievisko izcelsmi jau tika rakstīs ātrāk šajā vietnē:

Bet Šlesers LRTT ir patstāvīgs pacients:

No LRTT arhīva: Šlesers, kā mēs zinām, ir ārprāta slepkavas dēls, tātad, ģenētisks atkritums. Pats arī treniņa laikā esot nogalinājis savu partneri. Atmodas pirmsākumos bijis Maskavas geju kluba inkasators. Tā reiz teica kāds krievu politiķis, kurš ciemojās Latvijā. Padomju laikos visi geju KLUBI bija KGB pakļautībā. Pats Šlesers Atmodas pirmsākumos atradās Norvēģijā, kur ATMAZGĀJA KGB naudu. Tāds Šlesers bez čekas atļaujas pat UZ PODA nesēžas. Šlesera partija ir nekas vairāk kā KREMĻA AĢENTŪRAS MIDZENIS LATVIJĀ ! Šlesera partija nav tikai patriecama, bet pilnā sastāvā arestējama un vadoņi pat tiesājami ar ASM !

18.10.24

You may also like...

1 Response

  1. Sērga - rašisti nav ārstejami, labojami saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=ponz1KMryZ4 – Полный разгром по всем пунктам – Таки да киевская хунта

    https://www.youtube.com/watch?v=Z7UTG6grxzs – Vox veritatis Голос правди

    https://www.youtube.com/watch?v=ykXGaj6dOQU – saruna ar IMPĒRISTU

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *