Roberts Žemaitis(Robertas) kuram Ukrainā ir krieviski runājošie radinieki !

Šis naida kurinātājs pret Latvijas valsti un latviešu tautu pats arī atzīstas, ka starp latviešiem viņš svešs “elements”, sacīdams, ka viņam Ukrainā ir krieviski žļerkstoši radinieki. Par valodu, tās būtiskajā formā, te pat runa nevar būt. Tā nav valoda, tā ir pretīgu vārdu savirknējums, kas tulkots latviski, rada viennozīmīgu riebumu, tāpat kā šis “žemaitis”. Ar slāviem un slāvu valodu, šim KOKTEILIM, kurš tiek dēvēts par valodu, nav nekas kopīgs. Tāpat kā slepkavam Šleseram nav nekas kopīgs ar Latviju, latviešiem un demokrātiju. Krieviem, šiem smirdošajiem okupantiem- slepkavām, nav vietas starp cilvēkiem un kur nu vēl starp latviešiem ! Viņu zvērības Ukrainā tam ir nepārprotams apliecinājums. Viens jautājums tomēr paliek nesaprotams, kāpēc šis lietuviešu tautas atkritums tā uzēdies latviešu valodai un Liānai Langai ? Domāju, ka pielīdēji, kolaboracionisti un okupanti, jūt savas drīzas beigas ! Viņš arī idiotiskā kārtā piemin, ka visi pazīstamie cilvēki Ukrainā sniedz intervijas krievu valodā, bet ne ukraiņu. Te tad arī slēpjas tas hemoroīdiskais zemiskums ! Intervijas krievu valodā tiek sniegtas, lai saprastu visi bijušie PSRS iedzīvotāji, ieskaitot arī mani. Tieši šis proces arī ir pieskaitāms pie Ukrainas atkrievošanas !!!

Nav jau labi aprunāt cilvēka izskatu, bet ja viņš pats, ar savu idiotismu, uz to uzprasās… Jau rakstīju, ka viņš derētu kā hemoroīda attēlojums kādā parodiju teātrī.

Un, vai ievērojāt viņa smalko ķēdīti uz labās rokas, kas nu nekādīgi neiet kopā ar vīrišķību… . Ja zinām, ka Šlesers jaunībā bija saistīts ar Maskavas homoseksuāļiem… , tad viss nostājas savās vietās.

Šim lopam, kurš Liānu Langu sauc par meli, nav vietas Latvijā, ja nu vienīgi, tad aiz restēm !

Nāvi krievu okupantiem !

Slava Ukrainai !

08.07.23

You may also like...

10 komentārs

  1. Skolnieciņš saka:

    Dziesmu un deju svētki ir latviski svētki.
    failiem.lv/u/hbc78q7me
    Saules mūžu Latvijai!!!

  2. AG saka:

    Kāpēc tu, Grantiņ, vairs nesludini ASM, tai skaitā šim mēslam? Bikses pilnas ??? :)))

  3. admin-AG saka:

    Kāpēc ? Tāpēc, ka visiem, kuri to pelnījuši, tas pasludināts. Šis ir sīks mēsls, tāds pats kā tu, kurš tādu godu nav pelnījis.

  4. Anonīms saka:

    Noklausījos.Žēl laika. Tādi kā šis 1940-ā līdzēja iznīcināt Latvijas valsti.Tādus labo tikai kaps. Tātad-jo ātrāk,jo labāk. Komjaunietis karojošs.

  5. Odze. saka:

    Drosmigs cilveks arii areji izskatas pec drosmiga cilveka.
    Drosmigs cilveks ir skabarga velnasistemas pakaljaa.
    Drosmigu cilveku nepanes ,ja tas tuvumaa, visi glevulji, pielideji, klacotaji, izvirtulji, narcisi, naudaskarie, varasapsestie, kontroleetaji,
    un parejie TUMSAS KALPI.
    Un daudzi VINI speelee drosmigus cilvekus ,ar kadu ,tadu pashu kalpu palidzibu ,,jo viss ir saistits ar viniem zinamu izdevigumu,
    lai sagrozitu kadu izveidojusos gaismas tacinu, kas tumsas pusei draudigi sola ,,pa deguna dabushanu ,, tuvakajaa naakotne.
    Viens telo dzilju patriotu,bet otrs rej ar izboliitaam aciim.
    Lai Vienkarsaa Tautaa domatu,ka vinus KADS sirsnigi saacis aizstaaveet.

    Viss notiek. Realitates shows piesarnjo eteru, bet iznakums jau ir SEN ierakstits Graamataa.
    Mes neeesam te vieni. Visi aktieri algu sanems!

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Kā gribu tā runāju privātā valodā, bet cilvēki, kas strādā oficiāli kādas firmas veikalā un cenšas ar mani runāt nicinosa toni latviski, tad der viņam norādīt po russki – jibisj ka tu nahuj! Kā tas ir bieži ar latviešu tirgoņiem, kas lasa cilvēku būtību un zin jau pēc ārienes, ka tu neesi cienīgs ieiet viņa veikalā un pajautāt, cik maksā tā prece, ko tu esi izlicis goda vietā? Latvietim bieži vien ir vurkskha valoda arī tad, kad esi atnācis ar naudu 15 min pirms veikala slēgšanas un paprasi izvilkt ārā tādu velo, kas patīk man visu labāk par visiem, tad latviets man spļauj virsa, ka viņš nevar tak man 5 velo vilkt ārā un man ir jāizdomā, ko es gribu! Norādu pamylkajam chulim, ka šis velo ir tikai 3, ko jums pa prasu izvilkt, bet jūs man 5 norādījāt. Tik daudz es neesmu pat pa prasījis un jūs burkskat, ka norādīju jums man vajag šodien velo, bet jūs nesaprotami burkšķ. Ta valodā izmainas un kļūst pieklājīgs un diena bij lietaina, ka sev apkārt neredzēju neviena cita pircēja. Lietuvieši ir gadu simteņiem bijusi zagļi un šodienā tādi paši tie ir palikusi bieži vien pārsteidzot krievus. Zhidu lielākais daudzums dzīvoja no Baltijas jūras līdz Melnajai jūrai, kas bij Lietuvas lielvalsts telpa. Te elpo – Plate – Place – ka tie šodiena cenšas veidot savu valsti no Melnās jūras līdz Baltijas jūrai nevar nesaprast?

  7. BONUS HOLE saka:

    Jūs joprojām neesat sapratuši: ikviens latvietis, kurš pārcēlies uz dzīvi Ukrainā, kļūs par krievvalodīgo radinieku. Krievu valoda visiem bijušajiem dažādu tautību PSRS pilsoņiem un viņu pēcnācējiem, kas nezina angļu valodu, joprojām ir vienīgā saziņas valoda.

  8. Odze. saka:

    bonusam.
    Pats neesi neko sapratis – visa Pasaule nerunaas vienaa – krieva sazinas valodaa.

  9. tam Anonīms saka:

    Anonīms 2023. gada 9. jūlija 17.57
    Nūja! Kā gribu tā runāju privātā valodā,

    …tu esi naida kurejs starp baltu tautam un seno musu cilsu radiniekiem, kas gadsimtiem iebruceju-naidnieku kauti, skelti un naidoti tomer vel spitigi turas kopa…bet tu esi launs, pretigs provokators, kas zinot musu smago vesturi un visu sugu naidnieku centienus mus saskelt un naidot, tiem palidzi brivpratigi te gaanoties un pasu un bralu tautibas lamajot un sikus, stulbus egoista argumentus piesaucot…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *