V. Eihmanis. Šlesers ir Kremļa provokators- Latvijas bende

Vilors Eihmanis – Vēlētāju biedrības “Mēs esam Latvija”  biedrs

Par oligarha Aināra Šlesera mēģinājumu veikt “galma apvērsumu” Latvijas valdībā.

Latviešu tauta nevar gaidīt neko labu no Aināra Šlesera un Krišjāņa Kariņa. Šlesers ir bijis korumpēts politiķis, kurš zaudēja savu ietekmi pēc 2011. gada vēlēšanām. Viņš ir apsūdzēts korupcijā saistībā ar Rīgas domes īpašumu privatizāciju un līdzdalību oligarhu sarunās. Tagad viņš cenšas atgriezties politikas arēnā un piesaistīt latviešus patriotus savam sarakstam Plutarhs. Taču viņa īstais mērķis ir tikai iegūt naudu un varu. Viņš ir veidojis biznesu ar bijušajiem korupcijā vainotajiem dzelzceļu vadītājiem no Latvijas un Lietuvas, kuri sadarbojas ar Krievijas dzelzceļa sistēmu. Kariņš ir esošais ministru prezidents, kurš nav spējis vadīt valsti ar skaidru vīziju un stratēģiju. Viņš ir norobežojies no tranzīta nozares grūtībām un apgalvojis, ka tā ir Latvijas ekonomikas lielākā problēma. Viņš arī ir atbalstījis nepopulārus likumus un reformas, kas apdraud Latvijas neatkarību un demokrātiju. Piemēram, viņš ir piekritis palielināt  pensionēšanās vecumu, neskatoties uz to. ka vēl nav pabeigta nepopulārā reforma par pensionēšanos no 65 gadiem.

Plutarhs Ainārs Šlesers sadarbojas ar Kremļa piekto kolonnu, lai gāztu Kariņa valdību un pats kļūtu par premjeru, neievērojot latviešu tautas intereses. Plutarhs ir Šlesera politiskais projekts, kas ir radīts, lai maldinātu vēlētājus un iegūtu viņu balsis. Šis saraksts ir saistīts ar Kremļa piekto kolonnu, kas cenšas destabilizēt Latviju un padarīt to par Krievijas pakļautu valsti. Plutarhs apgalvo, ka ciena Latvijas patriotus un kristīgās vērtības, bet patiesībā viņš ir pret Latvijas neatkarību un demokrātiju. Viņš grib gāzt Kariņa valdību, lai pats kļūtu par premjeru un varētu izmantot naudu un varu, neko labu nedodot latviešu tautai. Viņš ir dibinājis partiju tikai pirms nākamajām Saeimas vēlēšanām un apsver kopīgu startu ar partiju “Gods kalpot Rīgai”, kas ir saistīta ar Rīgas domes korupcijas skandāliem.

Šleseram un viņa Kremļa draugiem ! Jā Latvijai un tās sabiedrotajiem !

No visas pašreizējās Kariņa valdības Edgars Rinkēvičs būtu labākā izvēle. Edgars Rinkevičs ir pašreizējais ārlietu ministrs un Vienotības biedrs. Viņš ir strādājis par ārlietu ministru kopš 2011. gada un ir viens no ilgāk kalpojošajiem ārlietu ministriem Eiropas Savienībā. Viņš ir bijis aktīvs Latvijas drošības un starptautiskās sadarbības veicinātājs, kā arī cieši sadarbojies ar NATO un ES partneriem. Viņš ir kritizējis Krievijas agresiju pret Ukrainu un Baltkrieviju, kā arī aicinājis pastiprināt sankcijas pret Kremļa režīmu. Viņš ir pazīstams ar savu godprātību, kompetenci un patriotisma izjūtu.

27.05.23

LRTT

Par šo noziedznieku, kura vārds ir Šlesers, vairāk šeit:

A. Šlesers jau kopš Atmodas laikiem ir Maskavas stūrēts provokators- izdzimtenis un laupītājs, kuram vieta ir “pie sienas” ! Pretīgs, zemisks līdējs !

Kas attiecas uz E. Rinkēviču: Viņš patiešām ir vienīgais no šīs 4. maija varzas, kurš ir cienīgs saukties par politiķi. Var pilnībā piekrist V. Eihmaņa sacītajam par Rinkēviču. Viņš ir nenorijams dadzis Krievijas rašistiem un vietējiem Kremļa līdzskrējējiem. Visa šī smirdošā Kremļa varza cenšas viņu noriet viņa “orientācijas” dēļ, kam nav nekāds sakars ar viņa politisko darbību. Tādi cilvēki ir bijuši no Pasaules radīšanas sākuma un tādi būs arī kamēr pastāvēs cilvēce. Skatīsimies uz viņa darbiem, bet ne uz to, ko viņš dara savā guļamistabā. Ja man kāds jautātu: kurš ir Saeimā lielākais Latvijas patriots, tad varētu nosaukt tikai vienu- E. Rinkēviču.

Šajā gadījumā es vēlētos mazliet “pafilozofēt”: “Ja tu, dižais anti- pederasts, būtu iestridzis purva muklājā un garām ietu Rinkēvičs, un sniegtu tev roku, lai paglābtu tevi no nāves, tu viņu atraidītu ?”

Lūk, tā ir atbilde visiem rējēj- mēsliem !

You may also like...

10 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Ka nu pieminot Lukosenko teikto par Latvijas hokeja izlasi ir jāatzīmē, ka garā varbūt latviešu hokejisti dažreiz sasparojas cīņā pret spēcīgajām un meistarības ziņā pārakam komandām, bet tomēr atslipeta meistarība izskirigajos brīžos ņem virs roku. Ja arī ir saprotams, ka Slesers ir mēsls, tad tomēr vai Rinkevicam savas guļam istabas problēmas ir bijis jāiznes uz visu pasaules politiskās skatuves? Vai to viņš pats, vai tomēr tie cilvēki, kas viņam liek runāt tādus paziņojumus? Bez tiem cilvēkiem, kas viņu bidijusi arī nebūtu nekas un viņš ir jau ģenētika no senčiem ar faraona iedomu. Paskat viņa face, ka tāds ir īstens lietiņš? Vien augdams Soviet laikos tāpat būtu virzijies pa komunisma smaili uz priekšu, ja nebūt Gorbocova perestroika. Latviešiem vienmēr pietrūkst komandas spēles tā gala punktā uzlikt savu dominanci. Nu kaut ko dažreiz jau varbūt izspļauj vārdos tas Rinkevics, bet vienu debilu zhidu nomainīs cits padebilikis, kas mainīsies uz labo, ja tautai jādzīvo ar apziņu, ka pedorastus ir jāpieņem par ikdienas normu? Tie vazājas publiskās vietās zimejoties ar savu pretīgo ārieni apzināti radot bildi, ka mūs padebilukus ir jāpieņem par normu. Tad nu vien tiem, kas cildina tos Soviet laikus ir kārtējais piemērs tam, ka Rinkevics nav audzis Amerikā, bet ir iz Soviet sistēmas izlīdis. Pidari ir bijusi visos laikos, bet tādas varas, kas viņiem tiek dotas šajos laikos? Ka bērnu izvarošanas tai pašā Amerikā ir normāla parādība un to dara tak lielākoties pidorasti. Piedirst būtu viņu privātās dzīves, ja saimnieciski no tiem būtu labums, bet tomēr tieši dēļ tādiem pedorastiem visu biežāk ir problēmas saimnieciskajās lietās. Kāds sakars šim cilvēkam vispār ar latviešu kultūru? Runa latviski, bet runā ačgārni! V pizdu i Rinkevicu, i Sleseri un arī Grantinu ar6tadiem murgiem! Ja nav, lai nav vispār un iet viss pa lupatu leveri. Slava Armagedeonam!

  2. fakts saka:

    Vilors.Eihmanis ir izteicis ironiju un kritiķu par vecā čekista, Skonto šefa Gunta Indriksona suņa Aināra Šlesera politisko karjeru un mainīgo lojalitāti, nosaucot viņu par Plutarhu. Citiem vārdiem runājot, tas nozīmē, ka par Aināru Šleseru saka, ka viņš ir Plutarhs, jo viņš ir pazīstams kā melīgs uzņēmējs un korumpēts politiķis, kas ir bijis iesaistīts daudzās partijās un amatos. Plutarhs bija senās Grieķijas un Romas rakstnieks un filozofs, kas ir slavens ar savu darbu “Paralēlās dzīves”, kurā viņš salīdzināja grieķu un romiešu vēsturiskās personības.

  3. S. saka:

    Vienai lietai gan piekrītu ,par tranzītu. Balstīt ekonomiku uz tranzītu ir idiotisms , jo tā ir atkarība un parazītisms ,un to var jebkurā brīdī aizklapēt ciet. Kāpēc neviens nebļauj par izjāto tautsaimniecību?

  4. AG saka:

    Arī Vilors jau mainījis seks.orientāciju! Kas to būtu domājis !!! :)))

  5. to slimajam Aivaram Gedroicam saka:

    AG 2023. gada 28. maija 15.38
    Arī Vilors jau mainījis seks.orientāciju! Kas to būtu domājis !!! :))

    Atbilde:

    Smirdīgā Aivara Gardas slepenais sirdsmīļais draugs Aivar Gedroic no Daugavpils! Jūs esat tik smieklīgs! Vilors mainījis seksuālo orientāciju! Kas to būtu domājis !!! :))) Un es esmu mainījis savu dzimumu būt par sievieti! Un mēs abi esam laimīgi kopā! Un mēs dzīvojam uz Marsa! Un mēs esam super varoņi! Un mēs esam bagāti! Un mēs esam slaveni! Un mēs esam …
    Vai jums ir kādi pierādījumi vai avoti par to, ka Vilors mainījis seksuālo orientāciju? Vai jūs tikai izplatāt baumas un melus?

  6. Pārmaiņas saka:

    Ekskursijā pie Sātana.
    https://youtu.be/Kedw7IhwnCc

  7. AG saka:

    Katrs, kurš jūsmo par pidariem, arī pats uzskatāms par pidaru !!! :(((

  8. Šerloks saka:

    Izvēlēsies, piemēram, Rinkeviču, un ko tad?
    Pirmkārt, nekavējoties legalizēs viendzimuma laulības un transu, kuri pat nav pārgājuši.
    Visi, kas mīl savādāk, vēlēsies ne tikai stāties laulībās, bet arī radīt bērnus. Un tā kā viņiem nevar būt bērnu, tad pēc bērnunama bērniem būs liels pieprasījums. Kad tiks sakārtoti visi bezpajumtnieku bērni un likvidēti bāreņu nami, latviešiem sāksies īstās elles pirmā kārta.
    Bērnus perversu ģimenēm piegādās juvenālā justīcija. No kurienes viņa tos dabūs? Es uzskatu, ka tās nebūs Krievijas gaļas piegādes no Pū valsts. Vietējos gudros un klusos bērnus ar blondiem matiem un zilām acīm pēc pasūtījuma atņems no konkrētām ģimenēm: par nepabeigtu remontu, uz remontu dzīvoklī, kurā tobrīd dzīvo bērns. Par to, ka bērns sūdzas, ka bijis spiests tīrīt, pildīt mājas darbus, lasīt, nedrīkstēja spēlēt šāvējus. Par to, ka vecāki neļauj smēķēt, dzert, drātēties, taisīt abortus. Viņiem nav atļauts runāt neķītrības, taisīt sasodīti tetovējumus, valkāt augļa auskarus, valkāt melnas drēbes ar cilvēka mirstīgās atliekas, mainīt dzimumu. Un ticiet man, tie nebūs vietējo čigānu bērni, imigranti no Āzijas, kā arī vietējās krievvalodīgo limitčiku cilts, kas deģenerē no dzēruma un narkotikām!
    Ir otrs. Bet vispirms norijiet to.

  9. ievēlēts Rinkēvičs saka:

    Kā Vilors Eihmanis to zināja?
    Saeima trešdien par nākamo Valsts prezidentu ievēlēja premjera partijas “Jaunā vienotība” (JV) virzīto kandidātu, ilggadējo ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču (JV). Par Rinkēviča ievēlēšanu nobalsoja 52 deputāti.

  10. AG saka:

    Nu to visi zināja, ka pidaru mafija Latvijā valda! Kad Grantiņš brauks Edikam atsūkāt? :)))

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *