Liana Langa ir kopā ar Liana RunāLatviski.

LRTT: Kā L. Langa var cīnīties par taisnību, ja savā Feibukā publicē tādus melus- pilnīgu Patiesības degradēšanu. Kādu Dieva svētību viņa gaida, iespļaujot Viņam sejā ? Varēja jau pajautāt Izraēlas semīt- ebrejiem, vai viņi atzīst šo cionistu- noziedznieku karteli, kuru nelietīgi nosaukuši par Izraēlu ? Vai tiešām Langa nezina, ka hazāržīdiem Palestīna nav nekāda tēvtēvu zeme ?

Agrāk vai vēlāk, bet šis noziedznieku kartelis tiks demontēts, tāpat kā putinostana… .

Atceros, kā kādreiz Langa “spļāva” uz NATO ! Viņai par NATO viedoklis ir vienāds ar Putinu. Bet, varbūt, ka Langa nemaz nav latviete ? Sejas vaibsti ir tādi pasveši. Gribas viņu aizstāvēt, ko esmu jau darījis, bet, ja cilvēks galīgi iebrauc grāvī, tad klusu ciest ir noziegums ! Un, tas pats nepatīkamākais jautājums, vai viņa apzināti nebrauc grāvi ? Iepriekšējais raksts arī bija par šo tēmu, tāpēc iekopēšu atbildi kādam citam cionistu švalim- Liepniekam:

“Viņa izskats ir vienkārši karikatūrisks- kā ar ūdeni apliets noplucis gailis. Nervozs un šķobīgs. No zila gaisa bez vajadzības aizstāvēt Izraēlas noziedzīgo darbību pret palestīniešiem ! Un galvenais, nosaukt Latvijas protestu pret to par antisemītisku. Tagad jau nevienam vairs nav noslēpums, ka Izraēlu nedibināja semīt ebreji, bet hazāri, kuriem ar semītismu un ebrejismu nav nekas kopīgs ! Tā visa ir viena vienīga starptautiskās mafijas banda. Viņš kaut kā netīšām aizmirsa pieminēt, ka Netanjahu, tāpat kā viņa “brāli” Putini, Starptautiskā tiesa pieprasījusi izdot tiesāšanai. Arī to aizmirsa pieminēt, ka visas arābu ekstrēmistu organizācijas dibināja tieši MOSSAD, lai varētu ar tām manipulēt. Tas viss jau ir bijis rakstīts presē un atzinusi arī pati Izraēla, bet Liepnieks laikam jau uzaudzis un dzīvojis mucā. Bet ja nopietni, tad Jurģis visu to zin un tāpēc jau arī izskatījās kā ērms.

Atgādinu, ka latviešiem pret semītiskajiem ebrejiem nav nekādu pretenziju, jo viņi nekad Latvijā nav bijuši un nekādus noziegumus nav veikuši !!! Toties krievžīdiskie hazāri, kuri nelietīgi uzdevušies par semītiem, slīkst ne tikai latviešu, bet daudzu pasaules tautu asinīs ! Un !!! par to reiz būs jāatbild visas pasaules priekšā ! Izraēla un Krievija ir nelikumīgi- pretlikumīgi veidojumi, kuri drīz tiks demontēti un viņu varneši aizvilkti uz karātavām ! Un jefiņam Liepniekam dzīve beigsies arī aiz restēm !”

Liana Langa ir kopā ar Liana RunāLatviski.

Teroristisku un agresīvu valstu “upuri” ir viņu pašu atbildība.

Tikpat labi varam sagaidīt “latvijiešu” pulcēšanos pie Raiņa pieminekļa, cieņpilni sērojot par krievu upuriem, ko ņēmis krievijas karš Ukrainā.

Attopieties!

oskars

@oskarsvizbulis

“Nostāšanās Palestīnas pusē nozīmē tikai vienu-ebreju padzīšanu, atzīt Palestīnas 80 gadus īstenoto politiku par ebreju valsts iznīcināšanu”

LU Humanitāro zinātņu fakultātes Āzijas studiju profesors Leons Taivāns intervijā.

14.10.24

You may also like...

1 Response

  1. No You Tube publicētā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=01HV1RCP0_E

    Interesanta un visai aktuāla saruna !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *