M. Vulfsons un viņa mazdēls…

DELFI “ģenerāldirektors”(galvenais redaktors), Mavrika Vulfsona mazdēls Ingus Bērziņš uzskata, ka www.tautastribunals.eu  esot kaut kāda hipersaite un tāpēc tādu viņā pārvaldītajā pasaulē nedrīkst tikt pat pieminēta !

“Komentārs satur nepieļaujamas hipersaites,” tāds “paziņojums” izlec DELFI, ja gribi norādīt uz informāciju i- vietnē: tautastribunals.eu !

To, ka tāds DELFI ir uz pasaules radies pateicoties L. Grantiņam & CO darbībai, arī nedrīkst tikt pat pieminēts !

Tāda, lūk, ir žīdiskā- 4. maija kliķes demokrātija !

Un, kāda sagadīšanās, ka šīs ‘mazdēls’ ir DELFI galvenais redaktors !

Taisni kā pasakā, kosmiska sagadīšanās !

Izrādās, ka šī kosmiskā sagadīšanās ir lipīga, jo visos Latvijas mēdijos redaktori ir no šīs pašas šlakas !





Labi, liksim mieru “mavrikāņiem” un parunāsim par pašu ciltstēvu Mavriku.

Mums, visiem tiem, kuri interesējas par politiku ir zināms, ka Mavriks Vulfsons ir piedalījies latviešu virsnieku slepkavošanā Litenē. Mēs visi arī zinām, ka Mavriks bija Padomju Latvijas spices ideologs, tātad, politiskās “gaisotnes regulators” !

Tad kā ir izskaidrojams tas, ka viņš 1983. g. tika savervēts par čekas aģentu ? Nu tad jau tā piemēra pēc varētu sacīt: 1937. g. biedrs Staļins tika no čekas(NKVD) savervēts kļut par aģentu !!!

Tas taču ir viennozīmīgs absurds !!!

Kāda vajadzība čekas maisu vētītājiem bija paziņot šo idiotismu ?

Kāpēc ir atklātībai pasviests mirušais Vulfsons, bet Peters, Zālīte, Hanbergs & Co paturēti “maisos” vai pareizāk būtu sacīts- no maisiem izvilkti ?

Kāds šim absurdismam ir mērķis, nav saprotams, bet gan jau izgaismosies…. .

30 gadus šie maisi tika vētīti, laboti un pielaboti tā, kā tas ir izdevīgi latviešu tautas slepkavām- cionistu, komunistu bandai !

Ir smieklīgi klausīties tādu K. Kangeru un L. Muciņu atklāsmēs, ka viss esot vislabākajā kārtībā !

Kāpēc “izmestas” tika politieslodzīto Jura Ziemeļa, Inta Cālīša un Ivara Žukovska KARTES, bet Gunāra Astras un Jāņa Rožkalna noraktas ? Kāpēc Gunārs Astra mani iedomājās satikt tikai tad, kad es jau atrados vilcienā ceļā uz Maskavu un tālāk uz ārzemēm… ? Un šajās divās minūtēs atļāvās uz mani kliegt(šī kliegšana bija tik intensīva, ka varēja pat sekot roku palaišana): kāpēc es neesot nodevis H- 86 Jurim Ziemelim, bet Jurim Vidiņam ?!

Vai tad tas nenorāda, kas bija Gunārs Astra ?

Vai tad kādam vēl ir šaubas, kas ir Jānis Rožkalns ?

Pēc kā pavēles viņš kartografēja manu dzīvesvietu ?

Viss šeit sacītais reiz nāks atklātībā un tas būs šoks visai tautai !

05.02.19                                  L. Grantiņš

You may also like...

11 komentārs

  1. AGedroics saka:

    Ja Astras un Rožkalna kartes esot noslēptas, tad varbūt Plāngrantiņa arī? :)
    .
    .
    .
    Admins
    Vitamīni, Gedroic, un vēlreiz vitamīni tev jālieto, savādāk atmiņu vispār pzaudēsi ! Kad runāju par Ziemeli un Cālīti, es tāpat tiku apriets, protams, ne jau tikai no tevis vien… .

  2. ... saka:

    Ka parasti… Sadi vulfsoni,kam asinis lidz ausiim , kviec par Cukuru, latviesu legionariem un holokoustiem.
    ( Te vietaa ir pieminet VELREIZ, ka ziidu valodaa vards ,,holokousts,, nozimee – upuretaa kermenja atlieku tiraa
    utilizesanaa… Nu,vienreizeji ciniski,vai ne!?)

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Vulfsonu informēju personīgā sarunā par Rīgas Latviešu Biedrības iznīcināšanu 1993. gada 18. februāra naktī!

    Tas bija neizsakami pretīgi, ka viņš nekādi nereaģēja uz to!

    Viņs gan teica, ka tautas fronte tika nodibināta viņa dzīvokļa virtuvē ar Jurkānu, Dozorcevu un, šķiet Avotiņu četratā.

    Zinot , ka ēbreju biedrība uz Dzirnavu ielas stūra darbojās – devos uz turieni, izstāstīju par Rīgas Latviešu Biedrības brutālo, kriminālo iznīcināšanu žīdu prieksniecībai un reakcija bija tieši tāda pat ka Mavrikam Vulfsonam. (Dziļa neieinteresētība). ( Tad biju Igauņu , Krievu, Ukraiņu, Armēņu utt. biedrībās – viens un tas pats! Čekistu ieliktie kadri visās nacionālajās kultūras biedrībās ar stīviem ģīmjiem mani uzklausīja bet nekādu sašutumu nepauda). Pats pretīgākais bija Rafi Haradžanjans – Itas Kozakēvičas Latvijas Nacionālo Kultūras Biedrību priekšsēdētājs (Novika meits vīrs), kura uzvedība jau vien pauda visdziļāko nicinājumu manai vizītei Slokas un Mārtiņa ielu krustojuma greznajā villā (kas padomju laikos bija Rubika darbavieta Ļeņingradas rajona partijas komiteja).

    Dīvaini, ka ledus gabals nosita viņa sievu netālu no mājas.

    Andis Balts precīzi pateica – Mavriks bija Gorbačova un Eiropas vareno politiķu draugs!!! Par Molotova Rībentropa līguma slepeno pielikumu viņš varēja droši runāt – viss bija saskaņots ar Eiropas varenajiem. (Latvijas liktenis nolemts ārpus Latvijas).

  4. Tālis saka:

    Pēc…sacītā maisos mētājās holokoustētie ziemeļi un cālīši,un neholokkostētie peteri,hānberģi,zālītes.

  5. Roberts saka:

    Sakāmais būtu tāds,ka Latvijas indīgie spermozoīdi,izplatot savus indīgos spemotozoīdus,ir piedraņķējuši zemi ar jauniem indīgiem spermozoīdiem,kuri arī indē latviešu prātus ar feikņuziem utml.kaitīgām lietām.

  6. Īsā polītiskās realitātes vārdnīca: saka:

    Demokrātija-Laiks,kad valda oligarhi; Masu mēdiji-Masu propagandas un dezinformācijas līdzekļi; Prezidents-Masōnu plānu izpildes pārraugs; Tautas griba-polītiskās elites griba; Latvijas viedoklis-4.maija režīma slēdziens; Pārtikas grozs-Bildīte ar pārtikas attēlu tukšā grozā; Policija-Pārvalstiskās varas persōnīgā armija; Pensijas reforma-Aplaupīšanas plāns; Latvijas tauta-Interizdzimteņu masa; Fašisti-tie latvieši,kuri vēl nav paspēti noslepkavot; Vakcīna-Inde,par kuru ko vairāk jums nekas nav jāzina; Videonovērošana-Cilvēku izsekošana; Holokausts-Mēs jums parādīsim!; Vēlēšanas-4.maija režīma turpināšanas sistēma; Disidenti-tie,kuri braukuši ar nepareizo vilcienu; @-veselība-@neveselība; VIENS LIKUMS,VIENA TAISNĪBA VISIEM-Visi ir vienlīdzīgi,bet daži ir vienlīdzīgāki par citiem; Privātīpašums-Kam daudz,būs vēl vairāk. Kam maz,jāatņem tas pats; “Izcili cilvēki”-Polītiskajai varai ļoti pieglaudīgie; Interneta drošība-100% Interneta lietotāju kontrōle; GPS-Ahā! Lai dotos,kur dodamies,nebūs vieta,kur mēs jūs neredzētu; Mobilais tālrunis-Neatsverama ierīce pilnīgas informācijas iegūšanai par cilvēku; Aborts-Mērķtiecīga atbrīvošanās no nevēlamas dzīvības formas; Ziedojumi labdarībai-Valsts līdzekļu krietni ietaupījumi; Deputāts-Cilvēks,kurš ilgtermiņā vēlas saņemt milzīgas naudas; Treknie gadi-Gadi,kad bagātajiem klājas vislabāk; “Zaļais zelts”-Latvijas mežu dabiskuma izpostīšana un pārvērsšana oligarhu naudā; (Vārdnīcai,lūdzu papildinājumus!)

  7. AGedroics saka:

    Par Cālīti nekad neesmu šaubījies…

  8. Vārdnīcai saka:

    Iebilde. Tā nav demokrātija, bet gan oligarhija. Demokrātiju mēs vēl neesam redzējuši.

  9. ziņkārīgā saka:

    Vulfsonam ir divi dēli un meita.Tātad dēlu dēli ir Vulfsoni.Meitas uzvārds Vulfsone,vēlāk Lūse,pēc tam Andersone.Kāpēc “mazdēls”ir Bērziņš.

  10. filologs saka:

    “ziņkārīgs“ un “zinātkārīgs“ nav viens un tas pats. Ja ziņkārīgā būtu arī zinātkārīga, tad vajadzētu zināt, kā rodas bērziņi. Cik gadus jau civilizācija pamazām pāriet uz amorālās brīvās mīlas sabiedrisko iekārtu: proti – nedzīvo jau laulībā, bet attiecībās. Bet attiecībās jau dabū tikai apaugļotāja uzvārdu, pat ne ģimeni. Attiecīgā Bērziņa apaugļotājs varbūt jau sastādījis bērzu birzis ar bērziņiem.

  11. ???? saka:

    Vai tad vēl Ulmaņa laikā nebija “patriotizētāji”(susāņini),
    kuri žīdus pārdēvēja par bērziņiem ?
    Kāpēc domāt, ka tanī laikā velni nedancoja par naudu ?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *