Viņiem tiesa nebūs vajadzīga,- nositami, kur satiekami(Lato Lapsa)

Mēs nedrīkstam aizmirst šos tautas bendes atmaksas stundā ! LRTT uzdevums ir to vienmēr atgādināt !

Ieva Jaunzeme: deklasēta elementa orģinālparaugs ! Atcerēsimies iz vēstures, ko par šo tautas bendi, cionisti- genocīda īstenotāju pret latviešu tautu, reiz rakstīja A. Gobzems:

2019.gada 23.jūlijā, deputāts Aldis Gobzems savā Facebook lapā publicēja ierakstu, kas padarījis trakus jau simtiem latviešus. Viņš atklāj pāris interesantus faktus par VID ğenerāldirektori Ievu Jaunzemi un viņas ienākumiem.

Ar ierakstu arvien straujāk un aktīvāk dalās Facebook lietotāji. Tas ir ieraksts par naudu, ko VID ģenerāldirektore saņēmuši pēc bērna piedzimšanas. Tas bija vēl laikā, kad valūta Latvijā bija nevis starptautiskais eiro, bet pašu lats. Iespaidīgi jau vien ir ģenerāldirektores alga – nedaudz vairāk kā 13,6 tūkstoši latu. Jau tas cilvēkus padarīja ļoti dusmīgs. Galvenokārt, tāpēc, ka parastiem iedzīvotājiem jāpelna minimālā alga, kamēr šeit pārmērīgi milzīga alga par gandrīz tādu pašu darbu. Jāsaka, ka milzīgā alga šajā situācijā vēl bija mazums. Cilvēkus šokēja dažādi it kā pabalsti, kurus viņa saņēmusi. Viss skan loģiski, jo pabalsti ir ierasta lieta, bet šie pabalsti ir nenormāli milzīgi. Piemēram, bērna piedzimšanas pabalsts vien ir 12564 lati. Cilvēki tāpēc arī ir dusmīgi, jo nevienam taču tādu summu nemaksā, kad piedzimst bērns. Bonusā vēl maternitātes pabalsts 9355 latu apmērā un vecāku pabalsts 5803 latu apmērā. Kopā gandrīz 30 tūkstoši latu par to, ka piedzima bērns? Cilvēki ir šokā un ļoti dusmīgi par šādu notikumu un uzskata to par atklātu ņirgāšanos pret iedzīvotājiem. Paralēli šiem tūkstošiem ir vēl mazi pabalsti šai kundzei dažu simtu apmērā. Pārrēķinot uz eiro, kundze par bērna piedzemdēšanu saņēmusi nedaudz vairāk kā 44,5 tūkstošus eiro. Protams ja vēl neskaita algu nedaudz vairāk kā 13 tūkstošu apmērā. Tīri tā neko, vai ne?

Neskatoties uz visām ziņām par šo sātanisko izdzimteni Jaunzemi, viņa vienmēr atrodas “uz brīvām kājām” ! Kā tas var būt, par to pat brīnās vladimirs vladimirovičs putins ! Bet brīnīties ir nevietā, jo viņi visi ir SINAGOGAS “prusaki”. Vāciski prusaki skan prozaiskāk- kaker-laken.

Atkal un atkal ir jāatkārto: kamēr šī ciānas smirdoņa nebūs ne tikai no Latvijas, bet no visas pasaules izdeldēta “caur uguni un zobenu”, cilvēce mirks asinīs ! Mēs šodien esam liecinieki, ko veic pret cilvēcību hazāriskā krievija un hazāriskā izraēla– tā saucama kriev- ebreju tautība***(visīstākie sātanisti) !

Viss ir pareizi ko Lapsa saka, tikai kā vienmēr paliek neatbildēts jautājums: kāpēc L. Lapsa vēl ir dzīvs ? Daudz, daudz mazāki “cīnītāji” ir tikuši no lapsenēm sakosti, krituši pa logiem, peldēt ar drēbēm gājuši ledus pilnajā Daugavā..., bet šim nekas nenotiek !

Nāvi cionistiem- komunistiem !

Lai viņi visi, šeit pieminētie, ir nolādēti mūžu mūžos !!!

Nebaidies, latviet, nolādēt ļaunumu.

Nolādēšana nav nekas cits kā Garīga cīņa, no kuras šie nelieši baidās kā velns no krusta !!!

-Viņi, visa šī noziedznieku banda, mūsu Tēvzemes iznīcinātāji- slepkavas un laupītāji,  jau nav mistiski un neredzami !

-Viņi, šie ērcēm līdzīgie radījumu, kuri grib dzīvot uz citu rēķina, tepat vien blakus tev atrodas !

-Viņi, šie tautas nodevēji, kuri grib iznīcināt latviešu tautu, tepat vien blakus tev atrodas !

-Viņi, šie kroplie gara izdzimumi- paklausīgie cionistu astes kaula laizītāji, nepazīst cilvēcīgo morāli !

-Viņi, māk tikai patērēt- izlaupīt valsti un aplaupīt tevi !

-Viņi ir tie, kuri veic ārprāta genocīdu pret latviešu tautu !

-Viņi, šie smirdošie sātanisma elementi, izdzen latviešus no Dzimtenes un pieņem vergus no citām valstīm, lai ar to palīdzību atšķaidītu latviešu tautu un izbēgtu no soda !

-Viņi zina, kas viņus sagaida pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā !

Nobeigumā saraksts ar karātavu “materiālu”.

Nevajag par viņu likteni uztraukties, tāpat kā par blusas likteni, kuru tu atrodi sava suņa kažokā. Viņi ir jāsašķaida, tāpat kā to blusu !

Ja viņi paši nav uztraukušies, tad tev tas nekādā gadījumā nav jādara, jo viņi savā GARĪGAJĀ BŪTĪBĀ nebūt nav cilvēki.

Pavēles šie noziedznieki saņem no “sinagogas”.

***Алексей Глебович Смирнов (фон Раух) Если смотреть на русско-еврейскую народность в исторической перспективе, то возможно, что она и рассеется по миру, а возможно, и начнет вести самостоятельное существование на своей территории, как не похожий ни на кого в мире народ… Хотелось бы, конечно, чтобы из русской мышеловки вышел целым и малый русский народ... .

28.04.24

LRTT- Domājams, ka šis pašas Ievas vai viņas māmiņas komentārs(gandrīz vai jāapraudas):

Alaisa

2019. gada 29. jūlija 20.20(Labot)

1. Ko Aldis Gobzems un viņa Facebook ieraksta pārpublicētājs vēlas ar šo rakstu panākt? Izlasāma ir tikai ķengāšanās. Starp citu, kas ir raksta autors?
2. Izsmiet cilvēka izskatu vai tautību ir zemiski. Ko I.Jaunzeme konkrēti ir izdarījusi, lai raksta autors pamatoti drīkstētu viņu tā nopulgot? Un, ja viņš nevar konkrēti to norādīt, tad – kā viņu pašu saukt?
3. Vai saņemt lielu atlīdzību pats par sevi ir noziegums? Citur ne, bet Latvijā, kā izskatās pēc autora attieksmes – jā. Ja tā, tad kādu ziņu autors sūta jauniem cilvēkiem, kuri plāno iegūt labu izglītību, taisīt karjeru un saņemt lielu algu? Vai viņiem ir vērts to darīt Latvijā, ja, iekļūstot augstos amatos un kļūstot par māminām vai tēviem, kuri dodas bērna kopšanas atvaļinājumā, viņi tiks šādā veidā noķengāti?
4. Vai A.Gobzems un viņa līdzjutējs, raksta autors, rosina atgriezties pie 2000.gadu sākuma bērnu pabalstu sistēmas, kad sievietēm maksāja vienādu bērnu pabalstu neatkarīgi no apdrošināšanas iemaksu algas (valsts politika – “Bērnu radīšana un uzturēšana – tā ir pilsoņu privāta problēma”)? Vai varbūt pie sistēmas līdz 2007.gadam, kad pabalstu maksāja jau atkarībā no apdrošināšanas iemaksu algas, bet ne vairāk kā LVL 352 (valsts politika – “Veicināt dzimstību ar lielākām māmiņalgām un legālu nodarbinātību, bet nepārcensties”)? Vai atgriezties pie 2010., 2011.gada krīzes laika māmiņalgu ierobežojumiem? Vai citu valstu ekonomisti, eksperti arī atzītu, ka šobrīd Latvijā ir tāda pati ekonomiskā krīze? Vai ierobežojumu atjaunošana veicinās jaunu sieviešu izglītošanos, karjeru, legālu nodarbinātību Latvijā, nodokļu ieņēmumus no šīs legālās nodarbinātības, bērnu dzimstības pieaugumu?
5. Ja pieņemtu kādu no iepriekšējiem noteiktajiem scenārijiem, vai ar atpakaļejošu datumu plānots panākt, lai I.Jaunzeme atmaksāt šo māmiņalgu valsts budžetā? Vai šāda plāna īstenošana veicinās pilsoņu paļaušanos uz Latvijas valsti? Jūs gribētu, lai šādi izrīkojas ar jums, lielie bļāvēji, vai jūsu meitu?
6. Tiešām interesants ieraksts ir par bērna piedzimšanas pabalstu, kuru izmaksājusi Konkurences padome.Uz kāda pamata izmaksāts šis vienreizējais, tiešām lielais pabalsts – darba koplīgums, vienreizējs ministra lēmums, pašas padomes lēmums? Vai tas raksta autoru vispār interesē?
7. Vai citas Konkurences padomes darbinieces arī saņēmušas līdzīgus vienreizējus pabalstus?
8. Vai citu pielīdzināma līmeņa amata valsts pārvaldes iestāžu darbinieces arī toreiz saņēma līdzīga apmēra vienreizējus pabalstus? Ja jā, tad – vai ir nepieciešami ierobežojumi? Vai atkal – ar atpakaļejošu datumu šie vienreizējie pabalsti tiks konfiscēti?
9. Pārējās izmaksas sakarā ar bērna piedzimšanu – vai nu maksā cietu summu visām māmiņām vienādi, vai atkarībā no apdrošināšanas iemaksu algas. Par to daļu, kas atkarīga no apdrošināšanas iemaksu algas, – vai I.Jaunzeme ir saņēmusi pareizi aprēķinātu “māmiņalgu”? Varbūt ir pierādījumi par VSAA amatpersonas piekukuļošanu nepamatoti palielinātas māmiņalgas aprēķināšanai? Vai sieviete, kura ar saviem nodokļiem vairākus gadus ir uzturējusi vairākus pensionārus, nav pelnījusi saņemt atbilstošu māmiņalgu vienu gadu?
10. Vai raksta autors ir plānojis vērsties pret visām lielo māmiņalgu saņēmējām vienādi, vai tikai pret valsts amatpersonām? Vai tikai pret viņa “nežēlastībā kritušajām”? Tad no viņa ķengām ir pasargātas tikai nepilngadīgās māmiņas, bezdarbnieces, nabadzīgās mazo algu saņēmējas, alkoholiķes, narkomānes…
11. Ja tā, tad – varbūt neņemt viņu galvā?…
.
.
.
Admins
Šī raksta autors labprāt iesēdinātu tādu Jaunzemi aiz restēm par valsts izlaupīšanu milzu apmēros ! Jaunzeme ir deģenerāts, kuram ar cilvēku nav nekas kopīgs !

You may also like...

5 komentāru

  1. No LA.LV saka:

    https://www.la.lv/video-gaisa-dienas-laika-riga-uzbruk-cilvekiem-likumsargi-bridina-par-skinhedu-aktivizesanos/komentari

    Ko gan gribi – te bail no tautas vairakuma domām! 14:41, 29. aprīlis 2024
    Diks Treisijs 14:17, 29. aprīlis 2024 Blakus raksts, ka nomiris Vilks. Komentēt liegts. Blakus raksts, ka Streips kļuvis par garīdznieku. Komentēt liegts ========== Šitajā portāla vari vispretīgakās un jēlākās rupjības rakstīt, to nekad nedzēš, var draudus un pretlatviskas nelietības, draudus rakstīt- nedzēš nekad, bet kad par zilirozā cūcībām, stulbumu vai to rīcību komentārs – to “izcili “demokrātiski”dzēš komunistu-nacistu stilā acumirklī vai vispār nevar ievietot tādu, korektu bet šiem perverso balstiem nederīgu komentāru! Paskatieties, cik ilgi šis būs lasāms?!

    Балаган 14:23, 29. aprīlis 2024
    ПУТЛЕР =ХУЙЛО…. Все рашисты гавно
    melnais humors 14:24, 29. aprīlis 2024
    vate, parazīts, pufaika, tarakāns, gnīda, uts, salašņa, zaglis, orks =TIPISKS KRIEVS

  2. AG saka:

    Lapsa ir sorosietis, tāpēc drošībā !!! :)))

  3. koments saka:

    Vilks nenomira,dzīvs ir mežā.Nosprāga pakalpiņš.
    Vēl viens āksts,stalbe,norāvās pēc nopelna.Rinda vēl ne īsa.

  4. Laine saka:

    Tas Alaisas komentārs izskatās kā provokācija, lai izraisītu dusmas un lamāšanos.
    Cik smieklīgi – no Jaunzemes maksātiem nodokļiem pārtiek vairāki pensionāri! VID darbinieki nav nekādi ražotāji, viņi paši pārtiek no valsts budžeta naudas. Tieši otrādi, tas, ka viņi tik daudz saņem, tiek atņemts pensionāriem.
    Gobzems reiz solīja sakārtot likumdošanu. Tāpēc viņu vajadzēja padzīt, liedzot pat strādāt kā advokātam.

  5. Pārmaiņas saka:

    Rašisti gatavojas parādei.
    https://youtu.be/hRMAsCKWJSE

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *