Viņu purni ir zināmi…

Алексей Глебович Смирнов (фон Раух) Если смотреть на русско-еврейскую народность в исторической перспективе, то возможно, что она и рассеется по миру, а возможно, и начнет вести самостоятельное существование на своей территории, как не похожий ни на кого в мире народ… Хотелось бы, конечно, чтобы из русской мышеловки вышел целым и малый русский народ... .

Paanalizēsim šo krievžīdenes foto, līdz ar to, tā būs mūsdienu Latvijas polit- analīze, jo viņa šos garos pēcAtmodas gadus ir simbolizējusi Latviju. Pārstāvējusi Latviju ES un Latvijas likteni lēmusi Saeimā.

Šīs smirdoņa visur ir tikusi celta godā. Visi kliķes informācijas rupori viņas priekšā klanījušies, kamēr Latvijas patrioti viens pēc otra tika no Godmaņa & Borovkova(abi hazāržīdi) radītās VDD slepkavoti !

Šī kroplā cilvēces atšķauka sevi dēvē par jebrejieti, bet piekabinājusi sev nevis Dāvida zvaigzni, bet Krievijas impērijas simboluGeorga lenti ! Tātad, pilnīgai pareizi LRTT ir visus šos garos gadus rakstījis, ka nav krievi, bet krievžīdi. To arī apstiprina Aleksejs Smirnovs, sakot: krievu- ebreju tautība.

Izraēla, kura šodien slepkavo palestīniešus, sastāv tieši no šiem pašiem draņķiem. Kāpēc šī ģenētiskā krople, kura ES pārstāvot Latviju nostājās slepkavas putina pusē, neatrodas aiz restēm ? Un, interesanti, ka neviens Saeimas “prusaks”(deputāts) nepieprasīja balsojumu šajā jautājumā ! Nepieprasīja tāpēc, ka viņiem visiem zem žaketēm nomaskētas georgiskās izkārnījumu krāsas lentes !

Paturēsim prātā visus šos latviešu tautas bendes, jo “pļaujas diena” jau pamalē redzama austam !

Katram jāsaņem to, ko viņš pelnījis !

Slava Ukrainai un, Dievs, sargi Latviju !

02.04.24

You may also like...

7 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Kaut arī lielākā krievu valodā runājoša masa spļaudās paši par tādām Zhidanokam, tad tomēr tie ies un balsos par viņu un līdzīgām. Vai pieņemsim Briedis gribētu sev tādu sievu blakām un publiski izrādīties kopīgi piesoraudusi Georga bantik us? Normāls vecis nelīdīs virsū zhidu pi Z dai, jo ģenētiski bērnos sitīs cauri kroplības, bet arī lahtviesos ir daudz brāļu un māsu Zhidanokai. Tikai lahtviesi negrib izcelt, kā piemērs ģenerālis Balodis sadzīvo ja ar zhidjarochku! Nu paskaties tās vēstures filmiņas par balt vāciešiem, kā tie sprēgā po lotishki, tad sherhmuli pa kauliem skrien. Kādas preteklibas ļaudis tik uz kakla nav sēdējuši, bet latvieši ir bijusi vienmēr stipri. Nelien zhidu pi Z da latviet!

  2. Anonīms saka:

    Valsts drošības dienests (VDD) marta beigās izbeidzis kriminālprocesu par iespējamu pret miljardieri Pjotru Avenu noteikto Eiropas Savienības (ES) sankciju pārkāpšanas mēģinājumu saistībā ar viņa un “Amber Latvijas balzams” īpašnieka, miljardiera Jurija Šeflera uzņēmumam piederošā helikoptera “Bell 429” pārdošanu, liecina aģentūras LETA rīcībā esošais lēmums.

  3. draugs saka:

    Valsts drošības dienests (VDD) marta beigās izbeidzis kriminālprocesu par iespējamu pret miljardieri Pjotru Avenu noteikto Eiropas Savienības (ES) sankciju pārkāpšanas mēģinājumu saistībā ar viņa un “Amber Latvijas balzams” īpašnieka, miljardiera Jurija Šeflera uzņēmumam piederošā helikoptera “Bell 429” pārdošanu, liecina aģentūras LETA rīcībā esošais lēmums.

    Pārāk daudz mīļjardieri Avens un Šeflers zina par korumpantu Normundu Mežvietu un viņa kumiru Aivaru Borovkovu, tāpēc VDD viņa vadībā var vajāt brīvības cīnītāju Linardu Grantiņu, bet ne ļoti lielu kukuļu devējus, kuri visu zina.

  4. Qwerty saka:

    Nacionālā apvienība tās Raivja Dzintara vadībā izgādāja savam biedram, Latvijas Juristu apvienības valdes priekšsēdētāja Riharda Bunkas cīņu biedram Imantam Parādniekam labi apmaksātu Demogrāfisko lietu ministra amatu. Ilgus gadus NA un Imants Parādnieks vārdos bija par latviešu dzimstību, bet darbos ar tiesu izpildītāju un maksātnespējas mafiju atņēma latviešiem īpašumus, likvidēja skolas un izglītību. Tagad NA un Raivis Dzintars ar Imantu Parādnieku vairāk par nepiemin latviešu ģimenes. Runā, ka tērē no kukuļiem saņemto naudu, maukojas un būvē jaunas villas.

  5. Aelita saka:

    Cik redzams ziņās, viņi tur Izraēlā arī nav visi vienoti. Nesen bija demonstrācija pret Netanjahu režīmu. Un ortodoksālie jūdaisti pašā sākumā bija pret karadarbību pret palestīniešiem.
    Mums gan no attāluma par to grūti spriest. Varbūt sākotnējais palestīniešu iebrukums Izraēlas teritorijā bija provokācija? Varbūt nē, jo reliģiski fanātiķi uz daudz ko spējīgi.
    No malas grūti saprast. Mums jau arī varētu teikt, ja ir divkopienu valsts, reāli tā ir, tad varētu būt divas valsts valodas, kā, piemēram, Kanādā vai citur. Bet mēs saprotam, ka mums tas nozīmētu latviešu valodas iznīcību, uz ko jau gāja iekš Psrs, pieaugot imigrantu plūsmai. Jāsaka gan, ka ebreji un čigāni mums neuzspieda savu valodu…
    Toties mums draud iznīcība sakarā ar zemo dzimstību un arī tautas emigrāciju. Tur, lūk, petrūkst tāda pozitīva patriotisma. Ar Dziesmu svētkiem vien nepietiek, ja tie jaunieši, kas piedalās, tikpat čakli radītu bērnus…

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Dzimstību lietu ministrs vai Latvian Pishing company prezidents? Ja reiz sāk runāt pašu savu valodā un norādīt, ko nozīmē vārds Pisties, tad inteliģentie Sexsologi sāk gudri muldēt. Jūs runājat rypji! Kam uztrauc tas, ka jūs izmirstat? Tā bēda nav krievos, anglos, zhidos vai kādās citās tautās, ja jums pašiem ir tā jūdasa moralizēšana. Kas ir izvērsts šajos laikos pret vīrieti, kā saimes veidotāju? Visādi likuma panti, ja vīrietis grib pieskarties skaistas meitenes augumam, tad tas jau ir noziegums, jo bērnus jūs varēsiet ieņemt zinātniskā labaritorija ar sertifikātu, ka semenis ir piederējis augstas kultūras izdzimtenim, kas dzīvoja pirms simts gadiem un ieņemt sasaldētu semeni tā ir eksluzivitate. Sēdot pie tortes Rigonda ar kādu angli, kas dzīvo pāri mežam lielā māja ar sievieti jaukteni tipa armēņu latvieti tam norādu to atieksmi pret viņiem. Kad atvērās soc valstu teritorijas priekš rietumniekiem, tad vien tie gāzās maukoties Latvijā un citās austrumu Eiropas valstīs. Šodien vīriešus tiesā vien par to, ka vīrietim Penis ir labi sacēlies, jo tas ir ļaunums! Tad nu norādu tam anglim, ka vārdi Open un Penis – penistij – Pencil runā par īpašas enerģijas plūsmu, ko visās tautās ir iz seniem laikiem godajusi. Godā daudzas tautās vēl šodiena, bet īpaši tiek nosodīts rietumu pasaulē, ja vīrietis grib vienkārši Pisties un vairoties. Tai pašā laikā meitenes staigā pa ielām plikas un publiskās vietās strādā, kā mauku mājā. Norādīt tām uz viņu stulbībām nav vērts un iet tām palīgā, kad tam vajadzīgas ir vīriešu iz palīdzības arī nav vērts. Tā teikt, ka redzēdams tās preteklibas izpausmes, kas ir Anglijā vien sapratu no kurienes visas debilitates tiek spricetas tais kultyrologos sexsologos. Vien musulmaņu sievietes pieklājīgi ģērbjas, kā sievietēm pienākas! Normāls vecis negrib bērnus no maukas un izšķērdēt dzīvi tiesajoties ar prostitūtām. No skolas soliem meitenes sapņo kļūt par maukām un dodas uz rietumiem strādāt modeļu aģentūras. Kāda tautai psihe, ja lielveikala darbinieces strādā kasēs biksēs, ka visas pezas spiežas cauri? Darbā ierodas apakšbikses, ko vēl sauca nesen par bumbiere ņem! Tagad modernās sporta bikses, kas izceļ meitenes sexsigumu. Sievietēm līdz 40 gadiem nav pat viena bērna, bet prasības pret vīriešiem ir bijis augstas. Vīrieši līdz 40 daudzi pat ne nodzīvo, jo nodzeras, lai apmierinātu sieviešu augstas prasības tiem vienkārši nav tādu ienākumu. Labi vien, ka gondoniem sanāk un rēķinus apmaksāt par dzīvojamo platību! Svešinieki vairo sevi Latvijā un būve sev mājas.

  7. Aelita saka:

    Ja tie svešinieki mums piemērojas, mācās mūsu valodu, tad vēl nebūtu nekas, lai ienāk jaunas asinis, ja vietējie degradējas.
    Reiz gadījās runāt ar kādu angli, kurš psihoterapeits, teica, ļoti patīk Latvijā, braukšot te dzīvot un mācīties latviešu valodu. Kad viņam pateica, ka kā psihoterapeitam būs jāzin arī krievu valoda, palika domīgs. Un, kad viņu piekāva krievs taksists, kurš viņu vadāja riņķī un apkārt, par ko anglis saskaitās un negribēja maksāt, tad viņam pārgāja patika uz Latviju. Tas bija jau pasen, pirms 17 gadiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *