Kāpēc zirgaģīmis “aizlaidās” uz & no ASV(Latvijas sabotieri)

Kas tad ir šis Vilis Krištopāns ?

Izbijis basketbollists, kurš ar čekistu palīdzību tika pie ietekmīgiem amatiem un iespējām. Apzogot tautu kļuva turīgs un ar savu tautai nozagto kapītālu aizlaidās uz ASV. Tur, sava intelektuālā stulbuma rezultātā bankrotēja un tāpēc bija spiests atkal atgriezties Latvijā, lai no jauna turpinātu zagt.

Pretlikumīgi, tāpat kā viņa kōriš Šlesers, Saeimā iekārtoja savu garīgi pusaptēsto dēlu. Šlesera spermas produkts ir ūnikums, kuram vieta vairāk būtu psiho dispansera telpās. Pat kliķes prese par šiem jefiņiem ir smējusies. Bērni “jefiņi” var rasties tikai tad, jā tēvi debili. (Kas tā par valsti un Saeimu, kur var garīgi atpalikušus pēcnācējus iekārtot par deputātiem.) Bet, tā kā pie mums visu nosaka nepadzītie okupanti un kolaboracionisti, tad arī notiek tas ko redzam.

Viss tiek virzīts caur Sinagogu ! Noklausoties Viļa stāstījumu par vēja ģeneratoriem, nevajag nekādu psihiatra slēdzienu, lai pasacītu, ka galvā ir izkārnījumi, kurus ieprogrammējis krievijas slepkavu režīms, bet varbūt kā jāatstrādā reiz čekas dotās privilēģijas ?

Katrs tāda izmēra vēja ģenerators aizstās simtiem un tūkstošiem tonnu putina naftas un gāzes, ko labi saprot arī šis zirgaģīmi !

Skaidrs, ka Vilim būtu jāatrodas aiz restēm, jo ir visīstākais Latvijas ekonomikas grāvējs. Viņam, lūk, ja Latvijai būs sava enerģija, tas skaitīsies afērisms !

Visi šie čekas draņķi uzstājas pret Latvijas industrijas un energoresursu radīšanas pašu mājās. Viņi visi kļuva par miljonāriem izpārdodot Padomju laika tautas īpašumus ! Tādam Krištopānam un Co pienākas lode pierē, nevis vieta Saeimā !

Nobeigumā es ieliku “muzikālu” video kur plašajā pasaulē ir redzamas “apokaliptiskās briesmas”, par kurām runā lielais Vilis, kurš latviešu reiz nosauca par reņģēdājiem. !

Kāpēc viņam neaizbraukt uz visām tām valstīm, kur redzami šie “nāvējošie” propelleri un pārliecināties kādās “šausmās” dzīvo “proletariāts” ? Kāpēc nesludināja to ASV, bet laikam jau saprata, ka tur par tādu idiotismu patiešam var iebāzt trakonamā !

Latviet, šie kropļi, tādi kā šlesers, krištopāns & co, ir mūsu tautas lielākie ienaidnieki. Un der tomēr neaizmirst, ka viņš ir tāds pats % latvietis(krievžīds) šlesers, kuram gods un nacionālais lepnums ir Suharenko kājstarpē !

30.04.24

Vai neatgādina šimpanzi ?

Ieraudzīja propellerus un lielā Viļa zirga galva sagriezās !

You may also like...

3 komentāru

  1. doma saka:

    Par propeleriem un tml. lietām pareizi varētu runāt speciālisti,bet…tikai tie ar godaprātu.Nemāku teikt,vai viss zaļais kurss ir afēra,taču politikas tur daudz.Arī valsts vīru nav,kas varētu lietas labā darīt.

  2. vienk.letiņš saka:

    Krisštopāns ir īpašs eksemplārs ar žīdisku pazemojuma izturības slieksni.Cik zemu var krist-kājslauķis ir Everests!

  3. Anonīms saka:

    ЕБААААТЬ ВСЕЕЕЕХ! САНИТААААРЫ, ДЕРЖИТЕ МЕНЯЯЯЯЯ, ААААААААА!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *