E. Dambītis. Vai zaudēsim Latviju. ?

Edgars DambītisOkupētājvalsts pilsoņiem, kuriem LATVIJA piešķīrusi vai ari nelikumīgi uzdāvinājusi pilsonību, ir nelietīgi izmantojuši savas tiesības, piedaloties nepilsoņa žīda Lindermaņa rīkotajā referendumā, balsojot par otras (KRIEVU) oficiālas valodas statusu Latvijā.

Foto: Edgars Dambītis

Šajā gadījumā izmantodami viltību, veikuši nodevību pret Latviju un latviešu tautu.

Referendumā izmantotajos sarakstos varam pareizi un bez kļūdīšanās noteikt ienaidnieku vārdus un uzvārdus.

Vadoties no šīs informācijas Latvijā steidzīgi jāveic dekolonizācija un deokupācija. Pēc starptautiskajiem likumiem visiem okupantiem un ieklīdeņiem pēc 1940.gada Latvija jāatstāj ! Tā kā mūsu varturi šo lietu nav varējuši nokārtot divdesmit gadu laikā, tad vajadzētu rīkoties latviešu tautai ar tādām metodēm, kā rīkojās ienaidnieki.

Rīkosim referendumu, kur balsošanas zīmē tiks ierakstīts: kas PAR nelikumīgi iebraukušo un viņu pēcteču izraidīšanu !

Apzīmējums viens: (Jā)

18.02.12

You may also like...

26 komentāru

  1. informācija saka:

    Referenduma sākotnējie rezultāti liecina, ka Latvijā nebūs otra valsts valoda. Referendums ir zaudējums arī ivaram godmanim, aivaram lembergam, andrim šķēlem, aivaram borovkovam, valērijam karginam, jurim rubenim un citiem Latvijas valsts zagļiem. Politmafija negaidīja, ka Anglijā, Zviedrijā, Austrālijā, Īrijā u.c. valstīs latvieši apvienosies tik lielā skaitā, ka nācās taisīt papildus balsošanas zīmju kopijas.

    http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/411284-irija_anglija_un_zviedrija_parspets_balsosanas_rekords

    Nebijusi balsotāju aktivitāte šodien valda arī Īrijā, Lielbritānijā un Zviedrijā. Cilvēki visas dienas garumā bija gatavi stāvēt garās rindās, lai tikai varētu izpildīt savus pilsoņa pienākumus. Anglijā bijuši arī teju kuriozi gadījumi – krievvalodīgie bijuši neapmierināti, jo nav nodrošinātas balsošanas zīmes krievu valodā. .

    Video: http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/411284-irija_anglija_un_zviedrija_parspets_balsosanas_rekords/video

  2. araajs saka:

    Nu šis murgs-referendums-aiz muguras.Noticis tas ,kam bija jānotiek.Tomēr-gandrīz ceturtā daļa balsotāju izrādījās nācijas pretinieki!Nodevēja alga-apses miets kapā!Par latviešu Latviju-cīņai sveiks!

  3. Jānis saka:

    Gan organizatoriem, gan politiķiem un atbildīgo iestāžu vadītājiem, kas pieļāva šo tautai apkaunojošo referendumu būtu jāpamet skatuve, nevis vēl jābrūķē uzvarētāji.

  4. atlaist saeimu saka:

    Bērziņam noteikti jāatlaiž saeima,jo šīs bandas dēļ notika referendums, atņēma bērniem maizīti(paši norija 2milj.),ar noteikumu, ka nedrīkst ievēlēt šīs bandas bandiniekus.

  5. NIKS FONTS saka:

    Piepildās Lindermaņa, Urbanoviča, Zatlera (Kirhenšteina), Putina ambīcijas. Procesuāli notiek mērķtiecīga Latvijas suverenitātes graušana.

    Bet, ja gribat patiesību – Rubikam taisnība par to, ka krievu valoda BŪS otra LV valsts valoda un jau drīz. Un Rubiks runā atbilstoši situācijai. ES BŪS krievu valoda kā viena no ES valodām – Putins, Ždanoka to panāks un tas būs drīz. Tādēļ atkrīt jautājums pēc būtības par LATVIJAS VALSTS VALODU.Šis referendums ir tikai ekonomikas problēmu novirzīšana etniskā konflikta gultnē.

    Visi (Putins, Ušakovs, Urbanovičs), kas biedē ar otru valsts valodu, kas biedē ar neatkarības zaudēšanu. Latvija JAU visu ir zaudējusi, tādēļ uzvarētāji UZDROŠINĀS būt tik nekaunīgi – simti tūkstoši latviešu padzīti no dārgās tēvijas, krievi var iebraukt Latvijā neierobežotā skaitā.

    Personīgi pats nepiedalījos vēlēšanās, saglabāju savu pašcieņu, nelocījos līdzi vējiem, ko pūš Krievijas specdienesti, Putins, Urbanovičs, Lindermanis, Dzintars, Zīle, Āboltiņa, Zatlers, VVF u.c. Šajā referendumā uzvarētāji ir Staļins, Ļeņins, Hitlers, Ribentrops, Molotovs, Putins, Lindermanis – šāda tipa cilvēki, kas virza sabiedrības kā aitas uz pašiznīcību, tām nejautājot viņu domas un vēlmes.

    Tikko ES valoda ir krievu valoda, arī LV saskaņā ar ES regulām būs iestādēs ar krieviem jāsarunājas un jāpieņem iesniegumi krievu valodā. Līdz ar to visur būs DIVAS valodas, ar kurām varēs vērsties iestādēs – slimnīcās, tiesā, pašvaldībās u.c.

    Nule noritējušais valodu referendums bija politiska abstrakcija, kurā komunistu-fašistu varas turētāji mēģināja saplūst ar tautu, to tuvinot tiem, ar politisku lēmumu padarot latviešus kārtējo reizi līdzatbildīgus kā iepriekšējos referendumos un lēmumos, piekopjot genocīdu pret latviešu tautu – simti tūkstoši padzīti no Latvijas – Latvijā var iebraukt krievi no Krievijas neierobežotā skaitā, pērkot īpašumus, atmazgājot netīro naudu, nedeklarējot ienākumus. Tā ir PATIESĪBA. Rezultāts JAU bija zināms pirms referenduma. Šis referendums pierāda, ka latvieši joprojām ir AITAS, kuras var un bīda tā, kā vajadzīgs un izdevīgs JEBKĀDAI varai.

    Pēc pāris gadiem krievu valoda būs ES valoda, ja tauta negāzīs šo varu, tad SC būs LV valdībā un tiks pieņemti lēmumi, kad LV zaudēs suverenitāti vēl vairāk. Ielu nosaukumi būs divās valodās, būs runas par Latgales atdalīšanu no LV teritorijas, pievienojot Krievijai. Simti tūkstoši bēgļu no Krievijas piespiedu kārtā, bēgot no Putina režīma, ieradīsies Latvijā, jo latvieši NESPĒJ pretoties ne ASV, ne Krievijas, ne ES interesēm, ne pašmāju latviešu interešu nodevējiem – Āboltiņai, Zatleram, VVF, Ulmanim, Dzintaram utml. ļaužu šķirai.

  6. Svētulim niks fonts. saka:

    Ari sevi ieskaitiji tai pieminētā nodevēju šlurā kopā ar kolegi līci.
    Vai izliecies gudrāks par pidriķi AG ?

  7. skorceni saka:

    TEV atkal taisniba!shi banda ir jaapadzen no valdibas ,bet lindermanis ir jaaizsuuta uz palestinu,kur varees ciiniities par apsoliito zemi!Ir loti daudz cilveeku,kas gatavi cinities par Latvijas naakotni.Domaaju,ka ir pienacis laiks,ka buutu jaamobilizee jau noteikts daudzums cilveku,kas xstundaa buutu gatavi aizstaaveet Latviju.lieta pamazaam ievirzas ljoti nopietnaa gultnee.Zinaams ir tikai viens,ka tas tizlais NATO un mauka ES LATVIJU piechakarees un nodos,jo interes ir tikai krievijas virzienaa.Vinjiem ir bail no krievijas.tapat ari tas tachu ir murgs,ka korepondenti pat intervee to pedinju lindermani,raada pa tv.vinnsh izskataas un ari ir noziedznieks.uz pieres rakstits slepkava-cionists.vinjam sen bija jaasapust cietumaa kopaa ar ushika bandu un paareejiem nodeveejiem…..

  8. skorceni saka:

    neticami,bet dambrovska brandzha pluuc uzvaras laurus,bet vinjiem isteniibaa buutu jaabeeg no valdiibas aatraak par veeju.vinjiem nav kauna tur seedeet,jo tie ir komunistu atliekas,kas ar meliem un viltu tikushi pie lielaas siles un dzer tautas asinis…..!simtiem miljonu ir atljauts nozagt LATVIJAS tautai.ljauts ar nodeveeju paliidziibu ,zhiidiem izzagt LATVIJU

  9. Eduards Lunis saka:

    VISI,kuri balsoja ,,pret,, ,vai negāja balsot-aicinām uz
    LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCI-4.MAIJĀ,RĪGĀ,PRETĪ OKUPĀCIJAS MUZEJAM PL 12-OS!
    TURPINĀSIM UZVARAS GĀJIENU-ESAM SPĒJĪGI TIKT VAĻĀ ARĪ NO VARTURIEM, KURU DĒĻIR VISAS LATVIJAS NELAIMES!
    Latvijas Glābšanas Komisija.

  10. Piebilde saka:

    Nodevēji , kas nīda latviešu valodu un drebēja bailēs , lai nerādās pie okupācijas muzeja. Nodevējiem tur nav vieta.

  11. > FONTAM saka:

    Nepacietīgi gaidam, kad ar savu komandu parādīsi praksē visas rakstītās gudrības.Varbūt vēl komanda nav iedzīvojusies un adaptējusies Latvijā.

  12. AG saka:

    Neļus mums varturi tādu r-mu rīkot, Edgar! Un tauta vēl nav tam gatava!

  13. NIKS FONTS saka:

    Svētulim niks fonts. saka:
    2012. gada 19. februāris 10.22

    Ari sevi ieskaitiji tai pieminētā nodevēju šlurā kopā ar kolegi līci.
    Vai izliecies gudrāks par pidriķi AG ?
    ——————————————————–

    Ņemot vērā, ka ir jau ar referendumu noskaidrots, kas arī bija mērķis, ka 25% PILSOŅU vēlas otru valodu – krievu valodu, tad Briselei nebūs šķēršļu izmainīt ES regulas, pamatojoties uz šī referenduma datiem par 25%, un uzlikt par pienākumu Latvijai iesniegumus iestādēs pieņemt “flāmu” valodā, jo tradicionāli PSRS laikos Latvijā bija divvalodība.

    Kad SC Saeimā un valdībā nonāks vairākumā, Valsts valodas likumu varēs pamainīt, pamatojoties uz ES regulām.Latviešu politiķi VIENMĒR iet notikumiem pa pēdām – tādēļ tik daudz latviešu padzīti no LV un Latvijas.

    Ej un dari, kā tev liek Putins, Ļindermans, Ušakovs- dodies un balso uz referendumiem, bēdz uz Rietumiem, lai izdzīvotu, atjēgsies, kad Latvijā krievi tevi vairs NEIELAIDĪS-

    Saeimas spīkere tāpat būs Āboltiņa,

    Vp – Berzins,

    Zatlers (Kirhenšteins) ārlietu ministrs,

    Ušakovs Aizsardzības ministrs,

    Urbanovičs SAB vadītājs,

    V.Ļindermans DP priekšnieks.

  14. NIKS FONTS saka:

    http://www.diena.lv/latvija/viedokli/bartasevics-un-zdanoka-aicina-domat-par-regionalas-valodas-statusa-pieskirsanu-krievu-valodai-13932301?cp=2#comments
    Bartaševičs un Ždanoka aicina domāt par reģionālās valodas statusa piešķiršanu krievu valodai
    BNS. 2012. gada 19. februāris 13:50
    Tā kā Rēzeknē un Latgales pilsētās un novados lielākā daļa no pilsoņiem nobalsojusi par krievu valodu kā otru valsts valodu, ir jādomā par reģionālās valodas statusa piešķiršanu krievu valodai, aģentūrai BNS norādīja Rēzeknes pilsētas mērs Aleksandrs Bartaševičs (Saskaņas centrs).

    Ņemot vērā, ka ir jau ar referendumu noskaidrots, kas arī bija mērķis, ka 25% PILSOŅU vēlas otru valodu – krievu valodu, tad Briselei nebūs šķēršļu izmainīt ES regulas, pamatojoties uz ši referenduma datiem par 25%, un uzlikt par pienākumu Latvijai iesniegumus pieņemt “flāmu” valodā, jo tradicionāli PSRS laikos Latvijā bija divvalodība.

    Kad SC Saeimā un valdībā nonāks vairākumā, Valsts valodas likumu varēs pamainīt, pamatojoties uz ES regulām.Latviešu politiķi VIENMĒR iet notikumiem pa pēdām – tādēļ tik daudz latviešu padzīti no LV un Latvijas.

    Ej un dari, kā tev liek Putins, Ļindermans, Ušakovs- dodies un balso uz referendumiem, bēdz uz Rietumiem, lai izdzīvotu, atjēgsies, kad Latvijā krievi tevi vairs NEIELAIDĪS-

    Saeimas spīkere tāpat būs Āboltiņa,

    Vp – Berzins,

    Zatlers (Kirhenšteins) ārlietu ministrs,

    Ušakovs Aizsardzības ministrs,

    Urbanovičs SAB vadītājs,

    V.Ļindermans DP priekšnieks

    Ždanoka Izglītības ministre

    S. Eļerte integrācijas lietu ministre

  15. Eduards Lunis saka:

    Paldies NIK POINT!Jāparāda -KAS MŪS SAGAIDA,IA BŪSI TĀDI, KĀ LĪDZ VALODAS REERENDUMAM!kĀDI BIJĀM 20 GADUS!
    Turpinu apsolīto Talmuda public;ēšanu.
    No Talmuda satura.
    1. Žīdi un nežīdi.
    Žīdu lielummānija.
    Neskaitāmi Talmuda izteicieni pierāda žīdu izteicienus un pārliecību,ka tikai viņi ir pasaules tauta.
    TIKAI ŽĪDU DĒĻ PASTĀV PASAULE.
    ŽĪDI KĀ PASAULES FIRSTI.
    IZREDZĒTĀ TAUTA-,,ES Jehova,tevi (žīdus) ieceļu par visu tautu ciltste’vu, visu tautu izredzēto,visu tautu karali, visu tautu ,visu tsutu lsbāko un visu tautu uzticības vīru.(Šabbat 105a)
    ”ŽĪDU ,,SVĒTĀ DRAUDZE,,
    KĀ Dieva tautu žīdi sevi, atšķirībā no citiem,uzskata par visas pasaules svēto tautu vai svēto draudzi… turp. vēl…

  16. Miervaldis saka:

    Mīļi sveicu visus Latviešus, un citus patriotus Latviskā gara uzvaras svētkos!

  17. NIKS FONTS saka:

    Jā, uz referendumu aizgāja daudzi latvieši atdot godu Lindermanim, izrādot milzu cieņu. Pēc būtības Āboltiņai, Dombrovskim (aizverot ieceļošanu no Latgales uz Krieviju pēc lētām precēm, aizverot robežu, satracinot pilsoņus Latgalē PAREIZAM balsojumam referendumā), un Ždanokai kā matemātiķei par tādu eiroparlamentārietes naudu viss aprēķināts – referendumu vajadzēja, lai ES pierādītu, cik Latgalē ir to, kas vēlas krievu valodu un pievienošanos Krievijai. Un tie ir ap 90 %. Tādēļ Rēzeknes domes vadītājs un Ždanoka sāk runāt ES, Briselē par Latgales kā reģiona valodu – krievu valodu. Nākošais solis būs Latgales atdalīšana un krievu valoda kā otra valsts valoda, ja negrib Latgali atdalīt ar atsevišķu likumu valodu kontekstā.

    Latviešiem un latviskām partijām NEVAJADZĒJA vispār rīkot referendumu, kas ir politisku lēmumu, nevis tiesisks saskaņā ar Satversmi.

  18. aģente saka:

    Cilvēki akli tic pasaules lielākajiem meliem.Tie ir šādi;dzīvē pienāk brīdis,kad mēs vairs nevaram ietekmēt to kas notiek,un mūsu dzīve nonāk likteņa varā. Patiesais spēks ir cilvēka iekšienē,un Jums ir visas iespējas to iegūt.Pūļa cilvēka rīcībai nav nekādas jēgas.

    Ka Dieviņa un visu prātīgo cilvēku acīs Tēvija ir dārgāka,svētāka un cienījamāka par Māti un Tēvu un pārējiem priekštečiem.Ka lietot varu pret Māti un Tēvu un vēl vairāk pret Tēviju ,ir noziegums.Tikai cilvēki, kas cēlušies no labām asinīm,kļūst sīksti neveiksmēs.

    Velns spēlējas ar mums,kad mēs nedomājam pareizi.Ja cilvēkam nav savas nacionalitātes,tad pēc nacionalitātes – cilvēks noziedznieks.

    Kas vairāk zina par Levantiju,ir lielas aizdomas, ka no šī vārda atvasināts vārds Latvija.

  19. Skorceni saka:

    4maijs drīz būs klāt!tad redzēs,kas notiks….Visi uz barikādēm!!!!!

  20. 4.maijs saka:

    Redz kāds skorcēns,viņš tikai grib vienu dienu sēdēt barikādēs,kad no turienes ārā nevar līst.Tādi jau tie ir tie latviešvalodīgie.

  21. Eduards Lunis saka:

    Nevajag ne barikādes,ne skaļu bļaušanu ne jebkādu demolēšanu ! PIE VARAS ESOŠIE NOZIEDZNIEKI GRIMST UN NOGRIMS SAVOS SŪ..S!
    MŪSU UZDEVUMS IR PARĀDĪT PASAULEI,KĀDA IR PATIESĪBĀ POLITISKĀ UN EKONOMISKĀ SITUĀCIJA LATVIJĀ!
    VIENĪGAIS, KAS IR NEPIECIEŠAMS-SANĀKT UZ LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCI KUPLĀKĀ SKAITĀ !

  22. Miervaldis saka:

    Nu bet mēs esam uzvarējuši!Lāčplēša spēks, pašu un karavīra Mēnesstiņa griba darija savu!Tautas gars, Lāčplēša gars joprojām ir dzīvs, un gaida savu atzelsmi!Es jūtos pagodināts, kad piederu pie šādas tautas, un ne par velti!Latviešu tauta šajā dienā pierādija, kad tās gars vēl ir dzīvs!Nešaubos, kad visos liktenīgajos brīžos, Latvju tauta pierāda sevi, un es esmu lepns par to, kad man ir tāda tauta, kura gāja drosmīga cīņā, uzvarēja, bet krievžīdi palika gariem deguniem….

  23. Pēteris saka:

    Dambīt, bet pastostei, ku tu darei ar tu cioņistu agentu, kurejs golvanajem Lotvejs cioņistu agentom, škurstiņus tīrij? Tu muļķeit, domai, šis nezinoidams, kai jis cioņists? Naivuļ, acamusteis! pabučoi veļ tom siskinom pokoļu!

  24. Miller saka:

    Ugu un žīdi te jūtas labi un kā lai nejustos,ja pati kristīgā ticība ir vērsta uz to lai žīdus nekad neaizmirstu. Paņemiet jebkuru bībeli un palasiet. Šī sērga tiek mācīta arī svētdienas skolās mūsu bērniem. Mācītājs latvietis no kanceles- Un es gādāšu par izraēli lai tas vairotos un piepildītu šo zemi(kuru? Latviju?) Šāda slavināšana notiek visās baznīcās. Veci tantuki pat apraudas. Man nāk vēmiens no šiem slavas vārdiem. Es tagad esmu bezdievis jo pārgājis mājās sadedzināju visu reliģisko literatūru un no žīdu dieva man bail nav. Taču ja kāds maniem sīčiem pūderēs smadzenes ar to cik labs ir Mozus un cik ļauns ir faraons,lai žīds Jahve neļaunojas, es tam cilvēkam pakaļā iebāzīšu apses mietu. Man arī rodas jautājums,vai šie “dieva kalpi” nav Latvieši? Mācīt un propogandēt mums naidīgas tautas mīlēšanu.

  25. Miervaldis saka:

    Miller – beidzot arī tu sāc saprast, kad svešais žīdu dievs neko Latvijai un Latviešiem nedos, darba palīgu Latviešiem dos mūsu pašu – baltais tēvs, ja vien mēs viņu turēsim!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *