Noskaties šo VIDEO un vai tad arī vēl sacīsi, ka I. Ronis bija šizofrēns ?

Indulis Ronis taču stāstīja, ka tieši latviešu bērnu pēcdzemdību mirstība izvērsās par pandēmiju ! Iemesli tam varēja būt dažādi.

LRTT arhīvs: Vācu nacistiem bija programma kā savu tautu ģenētiski uzlabot. Tika atlasītas veselīgas nordiska izskata vācietes. Izvietotas viņas tika sanatorijveidīgās “nometnēs”, kur pie viņām savus frontes atvaļinājumus pavadīja tādi paši nordiska izskata veselīgi SSieši ar varoņgēnu, kuri kaujās sevi bija pierādījuši kā varoņi. Tā rezultātā dzima tukstošiem bērnu. Pēc kara šos bērnus savāca amerikāņi un ievietoja priviliģētos bērnu namos. Pēc tam it kā viss tika aizmirsts. Kad par viņiem sāka interesēties, izrādījās, ka viņus visus pievākusi Izraēla… !!! Un tagad, latviet, klausies ļoti uzmanīgi: ” Tāda pati anomālija padomju okupācijas gados bijusi vērojamā arī statistikā par dzemdībās mirušo zīdaiņu skaitu, kur latviešu tautības zīdaiņu mirstība brīžiem sasniegusi pandēmijas līmeni.” I. Ronis: http://tautastribunals.eu/?p=32423

Viņš taču stāstīja arī par Jāni Stradiņu un Kārli Kangeri !!! Un, vai tagad vēl tev nav skaidrs, kas ir Lato Lapsa, kurš savā grāmatā Vara – bailes 2 jau ar pirmo rindkopu nodēvē I. Roni par garā vāju un arī L. Grantiņu, kurš vienīgais viņu publicēja savā i- vietnē www.tautastribunals.eu , par tādu pašu !!! Kādam ārprāta naidam ir jābūt, lai aktīvās ATMODAS aizsācēju, aiz kura pacēlās visa latviešu tauta, pat komunistus ieskaitot, nodēvētu par garā vāju ? Tikai tāds, kurš kalpo sātanismam un nīst latviešu tautu, ir spējīgs ko tādu gvelzt !!! Vai tagad tu, garīgi un fiziski nomocītais latvieti, saproti, kas stāv aiz Lato Lapsas ? ! Lato Lapsa ir sātanistu sektas pārstāvis- Izraēlas algots darbinieks. Vai tad viņš nav tas, kas aizstāv E. Kalnmeieru, kurš ir iesaistīts drausmīgās slepkavībās, kuras veic Riharda Bunkas & Aivara Borovkova “juristu brandžas”(Astrīdas Babānes liecības) ? Vai tad viņš nav tas, kas uzbrūk un noķengā Jāni Bordānu, kurš ir pieteicis karu šiem latviešu tautas slepkavām- komunistiem un čekistiem ?

MOSSADa filiāle Latvijā !
https://www.youtube.com/watch?time_continue=4579&v=uW86cFB6WRM&feature=emb_logo

Šeit redzami mūsu “varoņi”- Jānis Stradiņš(jebrejs no mātes puses) Kārlis Kangeris(jebrejs)

I. Ronis par Kārli Kangeri…, par dižo “čekas maisu” selekcionāru !

Smagākā lieta šeit  izrādījās Latvijā izstrādātie psihotronie(psihiskie) ieroči- savdabīgs analogs kodolenerģijai, kura var dot gandrīz vai neierobežotu labo enerģiju, bet var arī izaudzēt indīgās atomsēnes. Būtībā runa varētu iet gandrīz vai par jaunību atjaunojošu mašīnu, kura piedevām ārstē daudzas slimības. Jūsu intereses gadījumā, Ievas kundze, izlasiet lūdzu Dr. habil. Ing. V. Gudakovska rakstu par šiem ieročiem Aizsardzības ministrijas apgādā “Junda” izdotā žurnāla “Militārais Apskats” 1996. gada 1.numurā.

Man šī raksta kserokopiju no Stokholmas atsūtīja Dr. Kārlis Kangeris, kurš savai spiegošanai Izraēlas specdienesta MOSSAD labā par aizsargorganizāciju tolaik izmantoja Stokholmas universitāti, bet šobrīd izmanto Latvijas Universitātes Latvijas vēstures institūtu un gatavojas nodot MOSSAD rīcībā arī bēdīgi slaveno čekas maisu saturu. Vienīgais ko pateicu K. Kangerim bija, ka pie šādiem ieročiem strādāja arī Latvijā un, ka visu man zināmo informāciju par tiem nodevu ģenerālprokurora v. p. i. Oģertam Šabanskim 1996. g. 15. jūlijā.

Šie drausmīgie noziegumi, ko veikuši komunisti- cionisti veic pret latviešu tautu, ir prātam neaprakstāmi un tāpēc tiek noslepkavots jebkurš, kurš to cenšas pierādīt ! Lato Lapsas uzdevums ar savu i- vietni ir pēc IP adresēm atrast visus pretniekus un pat iespējamos pretiniekus. L. Lapsas PIETIEK.com ir MOSSAD-VDD i- vietne.

13.05.20 L. Grantiņš

You may also like...

7 komentāru

  1. neziņa saka:

    Bet kā tur ir ar to Meroni? Vai tas ir labais onkulis kas atbalsta pareizos? Kas to lai zin?

  2. AGedroics saka:

    Visu zemju šiziķi, savienojieties !!! :)))

  3. Anonīms saka:

    https://www.la.lv/kapec-dazi-drikst

    ………………………………………………………..

    Kamēr “likumpaklausīgie” kolaboracionisti virsrakstos
    uzdod pasīvus debīlus jautājumus “kāpēc daži drīkst ?”,
    OKUPANTI (bez kādas kautrēšanās) DRĪKST:
    – “… Proti, atbildot uz jautājumu par sekām, ko var radīt
    tā sauktā uzvaras pieminekļa demontāža, viņš [Mežmiets]
    norādīja, ka tas “varētu izsaukt radikālas un ekstrēmas
    darbības no daļas krievvalodīgās sabiedrības… ”.

    Vai vajaga vēl nepārprotamāku mājienu latviešiem savā
    dzimtenē kas jādara (nevis jātēlo tramīgus prusakus
    virtuves sienas šķirbā) “likumu ievērošanas” laukā ?

    Bet LATVIETIS jau nevar PAT IZIET IELĀS kad varturi,
    prez(ervatīvu) ieskaitot, uzspļauj sevis pašu izdotajiem
    (zagļu) likumiem, bet gaida, kad kādi “kungi” smukās
    frizūrās rīkos “plenumus” un “mākslas zinātnieki” aicinās
    pasēdēt estrādēs un padziedāt (pēc būtības – KĀRTĒJO
    reizi pakaunināt Krilova RUNCI) . (skumji)

    Bet vajag ta ļoti maz – kādās kuram ir humpalās ģērbušamies,
    piemēram, katra mēneša(vai pat nedēļas)
    pirmajā darba dienā, pusdienlaikā ar iepirkumu tīkliņiem
    rokās, MIERĪGI, bez karogiem un transparentiem, bez
    “atļaujām” no varturiem, noiet pa kādu vēsturisko centrālo
    ielu (kuru nav pēkšņi ievajadzējies “remontēt” :-) ), vai
    blakusielu no viena gala līdz otram.
    Ievērojot 2 m intervālu/distanci :))

    Galvenais – lai tu tajā VIETĀ un tajā LAIKĀ tur ESI !

    KĀPĒC tu tur esi – varturi jau aizvakar to ļoti labi zināja!

    Un neizpļāpāties (ne pirms, ne pēc) ģimenē bērniem,
    mazbērniem, bērna prātā esošajiem senioriem, jau
    mēnesi iepriekš savu nodomu !
    Kā pierādījies praksē – galvenais ienaidnieks tādos
    gadījumos, izrādās, ir tavas ģimenes pļāpība.

    Allaž fascinējušas tās debīlās vecmāmiņas, kuras
    dzīvokļa četrās sienās nogarlaikojušamies mazmeitām
    atskaitās par katru darbību ko darīs…

    —————————————-
    Gan tad varturi sapratīs – kuriem dāvināt tūkstošos
    mērāmas “algas”
    bet
    kuriem atmest simboliskus grašus…

  4. Pārmaiņas saka:

    Itālijas parlamentā par vīrusu.
    https://youtu.be/lmVhOMZmdMg

  5. Armands saka:

    Pirms uzradās zidene ar vēlmi uzrakt viņai dārzu sēdēju ar Jāni pie alus pudeles un vietējās picas, tad aizspriedelejamies par latviešu būtību un viņu pasivitāti. Redz vai man nesimpatizē dzert Zatlera alu, kura partijā esi sevi izlicis par politisko seju. Ja es dzeru Piebalgas un tu Bauskas, tad tas neliedz dzīvot, bet ienākot latviešu sētā Ivanam tas sāks rupjības norādīt, ka visiem jādzer ir alus IVAN. Tu neiesi viņu sist kopā ar mani, bet nostāsies aiz Ivana alus industrijas interesēm Latvijā, jo gribi iegūt no viņa labvēlību. Tad nu aicināt mani iet balsot par tādiem latviešiem? Norādīju jam, ka par visu to, kas bij sacelts un izveidots saimnieciskā ziņā Padomju laikos latviešiem pienācās mantot un turpināt strādāt, bet bez svešiniekiem savā zemē. Par sagrauto tiem neliešiem pienākas nāves sods! Tad nu norādīju viņam par zīmīgu Zatlera izteicienu, kad aizbraucis biju uz Aglonu ar māsīcu, kura maukojas ar culi aferisti, kurš baro lielsaimnieciba cūkas ar GMO. Aglonā vietējiem cangaliem Zatlers pasak, ka tauta ir Degradējusies. Māsīca ar savu frajeru uzsprāga, bet pajautāju, kā ir ar pašiem? Tad šie sak, ka neviens nav svēts! Pagāja laiks un Zatlers pasak sabiedrībā, ka Latvijas russi ir labākie russi pasaulē. Kaut kā īsti nesaskanojas tā lieta, kad aicināt latviešu aicina balsot par latviešiem, bet russkijie ir labākie! Tad nu tas vietējā ciema Barons Jānis nevarēja savā lielajā naudas summa atrast mazu summu, ko samaksāt par 2 dienu haltūru. Te nu ir tā latvietība un atbalsts mirušo leģionāru pēctečiem šodienā. Da i jūs tādus pumpainos latviešus, kuri ir radīti tais žīdu eksperimentos! Tās zhidenes ir īpaši uzbāzīgas, ka tik dabūtu iekš sevis kāda vīra sēklu i nav svarīgi, cik bagāts vai izskatīgs. Ka tik piedzimtu ģenerālis Balodis.

  6. Anonīms saka:

    baltkrievs izliek atklāti par partizāņošanu, patriotismu,
    izdzīvošanu:

    https://youtu.be/sgfy9lans1s

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *