V. Freimantāls. Satversmes pārkāpēji jāsoda nekavējoši

„Pārmaiņām būt“. Mainīsim kanonisko domāšanu

Par Atmodasvadoņiem“- tautfrontiešiem.

Protams, ka viņi tādi nebija !

Jau pašā sākumā neviens no atmodniekiem neieminējās par Rīgas Latviešu Biedrības likumīgo 1938. gada statūtu atjaunošanu un Linarda Grantiņa godpilnu atgriešanos Latvijā, lai īstenotu cilvēktiesību aizstāvības grupas Helsinki 86 pilnvērtīgu darbību.

Kroplīgā partiju varas nodrošināšana –bija Latvijas izlaupīšanas un degradēšanas pamatā !

Satversmē nav paredzēta partijnieku DESPOTIJA ! (Nav paredzētas partijas vispār).

Satversmes pārkāpēji ir jāsoda N E K A V Ē J O Š I. Tas ir tautsaimnieciskās katastrofas galvenais iemesls – satversmes apzināta PĀRKĀPŠANA, izkropļošana, Pamatlikuma izmainīšana komunistu un čekistu vajadzībām – varas saglabāšanai Latvijā !

Komunisti iznīcināja Latviju 1940. gadā un sagrāba 4. maija Latvijā visu varu atkārtoti. (Tie paši, kas vērsās pret Helsinki 86 PSRS laikos).

Pabrika un Kariņa runās nekad neesmu dzirdējis par Rīgas Latviešu Biedrības un Helsinku 86 likumīgās darbības atjaunošanu visā valstī, piešķirot tam GALVENO nozīmi !

Šie politiķi fano par mazskaitlīgu partiju varas DOMINĒŠANU Latvija !

Viņu redzesloks neapver Latviskās kultūrtradīcijas vispār ! (Tie nesaskata Rīgas Latviešu Biedrības likumīgajā darbībā kādu racionālu kodolu!)

Viņi apkaro, likumīgi atjaunoto, Rīgas Latviešu Biedrību, nevērsdamies pret 1993. gada 18. februāra nakts TERORAKTA veicējiem – čekistu bandītu grupējumu, kas jau 25 gadus prettiesiski „SAIMNIEKO“ Māmuļā, uzdodamies par Rīgas Latviešu Biedrību !

Pabrika – Kariņa tandēms ir PRETLATVISKS.

Pieprasu Pabrikam un Kariņam izlasīt Rīgas Latviešu Biedrības likumīgos 1938. gada statūtus un formulēt savu personīgo attieksmi pret 1992. gada 18. jūlija RLB kopsapulcē atjaunotajiem, likumīgajiem Rīgas Latviešu Biedrības statūtiem !

To pieprasu Helsinku 86 un visas tautas vārdā abiem „partijniekiem“ !

Domāju, ka abi divi gļēvi ignorēs cilvēktiesību aizstāvības grupas Helsinki 86 likumīgo prasību un klusēs, māžodamies, komunistu un čekistu domubiedru treknajā bariņā !

Pateikts ir precīzi un gaidu atbildi no abiem partijniekiem vistuvākajā laikā!

Antikomunists, Valdis Freimantāls, 10 bērnu un 15 mazbērnu tēvs. (Demogrāfiskās un Kultūras programmas „Namejs“ vadītājs no komunistu varas laikiem).

21.01.19





L. Grantiņa piebilde:

Latvijas zemei ir jāatbrīvojas no šiem pretīgajiem šakāļžīdu izdzimumiem !

Cik NEKAVĒJOŠI viņi jāsoda, to pagaidām, kamēr viņi paši ir pie teikšanas, nevar paredzēt, bet, ka viņi tiks “izķidāti pa sastāvdaļām”, nevajadzētu šaubīties nevienam, ieskaitot viņus pašus.

FOTO: Šie ir tie, kuriem viss tiks atņemts un paši pakārti, protams, ka arī pats L. Muciņš būs viņu starpā ! Arī visu sasaukumu Saeimas deputāti(ar I. Mūrnieci priekšgalā), kuri viņiem atļāvuši zagt un tā jau būs asaru, puņķu un mīzalu straume !!! 

Lai aizkavētu šo procesu, viņi “izmeta” sabiedrībai “čekas maisu” nevērtīgāko daļu, lai tauta ap viņiem “šūmētos”. No šo mazvērtīgo sadarboņu vārdu zināšanas, Latvijas ekonomikā- Tiesiskuma atjaunošanā Latvijā, nekas nemainīsies. Viens no lielākajiem šīs maldinošās patiesības muļļātājiem ir Linards Muciņš, kurš pats piedalījies komunistu noziegumos pret latviešu tautu un tā rezultātā kļuvis par miljonāru.

Viņš dažnedažādās intervijās ir pieblīvējis informatīvo telpu ar šo ačgārno problēmas risinājuma secību, kas savā BŪTĪBĀ ir provokācija pret genocīdā cietušo latviešu tautu un Patiesību.

Jāsāk bija ar Latvijas Komunistiskās partijas spici un vadošo KBG darbinieku arestiem un starptautisku VIŅU tiesāšanu, ar pilnīgu viņu mantas atsavināšanu un KONTU arestiem(godmaņiem, savickiem, karginiem, borovkoviem, indriksoniem, plaužiem un simtiem citu…). Un tad jau arī pats Linards Muciņš būtu šo noziedznieku bandas sastāvā ! Bet pagaidām šis noziedznieks cenšas par vainīgiem pataisīt paša radītos upurus !!!

Par to H- 86 tūlīt pēc šo “maisu” publicēšanas informēja LR Saeimu, bet kapa klusums !!!

I. Mūrniece nav sniegusi atbildi, ja nu vienīgi, tad Feisbuka bloķēšanu L. Grantiņam.

Runāsim par šiem neliešiem katru dienu !

Runāsim tik intensīvi, līdz viņi paši sev ielaidīs lodi ribās , lai mums nav jāsmērē rokas ar šiem pretekļiem !

You may also like...

22 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Tas, ka šodienas 4. maija valsts augstākās amatpersonas neuztur korespondentīvus sakarus ar Helsinkiem 86, NOZĪMĒ paniskas komunistu bailes no tautas spriedumiem!

    Varturu žurnālisti un publicisti laipo, kā mācēdami, pastāvīgi apejot šo jautājumu!

    Vai esiet kādreiz dzirdējuši par apaļā galda organizēšanu sarunām, iekļaujot bezpartejisko cilvēktiesību aizstavības grupas Helsinki 86 pārstāvi?

    Komunistu un čekistu banda nespēlē šahu pēc noteikumiem! (Viņi apgāž šaha galdiņu ar visām figūrām – kad jūt zaudējumu).

    Tā tas bija jau sākumā, kad arestēja Grantiņu par Helsinku 86 dibināšanu un vadīšanu!

    Tā tas turpinās jau “brīvās” Lavijas laikā, kad Linards Grantiņš ieradās Latvijā, lai tiktos ar valsts prezidentu Vējoni.

    Aresti un vardarbība pret sabiedriskas organizācijas vadītājiem ir pielīdzināma šaha galdiņa apgāšanai.

    Cik nožēlojama bija Latvijas vēstures tumšākā lappuse – 1993. gada 19. februāra rīta stunda, kad ZVĒRĪGI tika arestēts Rīgas Latviešu Biedrības likumīgi ievēlētais priekšnieks Ilmārs Drullis, Rīgas Latviešu Biedrības apsardzes priekšnieks, 64 gadus vecais Vilis Kalējs (pirms tam sasists, vienās asinīs, ka seju nevarēja vairs pazīt) – un tas viss notiek Māmuļas viesmīlīgo durvju priekšā!

    Krieviskās lamas un Makārova pistoles “rējieni” pārtrauca jebkuru dialoga iespēju starp latviešu analītikas centru un KOMUNISTU pretlatvisko varu 4. maija surogātvalsti! (Tā aizliedza likumīgos Rīgas Latviešu Biedrības 1938. gada statūtus Māmuļā).

    Sešas šuves uz izkropļotās Viļa Kalēja sejas ir starptautiskas žurnālistu uzmanības vērts notikums “brīvajā” Latvijā!

    Asiņainais, sarkanais sniegs Māmuļas durvju priekšā atgadināja lopkautuvi, ne viesmīlīgo Māmuļu – Rīgas Latviešu Biedrību!

    Arestēt Rīgas Latviešu Biedrības vadību – tas jau nozīmē komunistu IZMISUMU un bezizeju!

    Un visā valstī šie nezvēri turpina visu pa vecam – aiz kolektīvās BEZATBILDĪBAS slēpdamies, muļķojot Eiropas Savienību, Apvienoto Naciju Organizāciju un NATO! (Cik ļoti tas atgādina PSRS laikus)!

  2. Pārmaiņām būt saka:

    Piesliešanās sātaniskam sindikātam un tautas atstumšana pēdējā plānā, Freimentāla kungs ir vienmēr bruģējusi ceļu uz elles katliem.

    Brīvos brīžos atpūtinot nervus skatījos šī vīreļa videokanālu, viņš diezgan saraustīti stāstīja par savu dzīvi amerikā. Tur varēja iegūt dažādu sadzīviska rakstura informāciju, bet te pēkšņi viņš pieķeras politikai, kas velk paralēles ar pēdējo Fulforda 21/1/19 teikto. Viņš protams situāciju skaidro no savas izpratnes pozīcijām, bet mani vairāk interesē nosauktie fakti un skaidrojumi.
    https://youtu.be/sfz0kmsJx5k

    Tas pats vīrelis, par savu pieredzi ar amerikas pārtiku un sekām, it īpaši pats nobeigums, kā no teicamnieka kļūst par dezorientētu, faktiski potenciālu “pacientu” farmācijas kompānijām. Varbūt tāpēc viņš piesaistīja manu uzmanību ar jocīgo izturēšanos, bet muļķis tomēr nav.
    https://youtu.be/—OuFq4DWI

  3. Pārmaiņām būt saka:

    Te labi paskaidrotas tās tendendences, uz kuru pamata man jau agrāk radās tā doma par “konta” atvēršanu tiem, kuri vēlas nožēlot izdarīto un atteikties no sazagtā. Tā mīkstinot savu sodu un tādā veidā nostājoties tautas pusē. Tagad to nesaku tikai es, bet deklarē arī Davosas konferencē, ka žēlots netiks neviens un visi jūsu uzkrājumi nonāks piramīdas acī, tas ir tikai laika jautājums. Izvēle tagad katra paša sirdsapziņa, vai pastāvēsim kā vienota tauta, vai ļausim sevi apkaut sirojošām bandām. Bet pie labākā scenārija kā eksperimentāliem trusīšiem no farmācijas un plantatoru ražotās produkcijas.
    https://youtu.be/yzba0c3ELKU

    Šis krievs arī saprot ko runā un ka tik masveidīga atteikšanās no pārtikas ražošanas pašu vajadzībām ir katastrofa.
    https://youtu.be/UhPyBK9zlqA

  4. burvis saka:

    Nacionālā apvienība, kuras biedre Ināra Mūrniece, Facebookā nobloķējusi taisnīgo vīru Linards Grantiņu un tajā pašā laikā atbalsta Egilu Levitu par Valsts prezidentu, atklāti parādījuši, kādiem spēkiem kalpo.

    https://xtv.lv/rigatv24/video/B8AGOg91GQ2-na_levits_butu_labakais_latvijas_prezidents

    Vai Egils Levits iestājās pret bankas Baltija, Parex, Hipotēku zemes bankas izlaupīšanu? Citadeles kriminālo pārdošanu? Par demokrātijas ierobežošanu Latvijā, kur tauta vairs reāli nevar savu gribu izteikt referendumā? Vai Levits iestājās pret OIK afēru un ir palīdzējis to novērst? Vai Levits kaut kā palīdzējis mūsu pilsoņiem atgriezties Latvijā? Neatbildēsiet? Nu tad kāda jēga Levitu vēlēt Europarlamentā.

  5. angel saka:

    Neticami – pasaulē eksistē pilsēta, kurā dzīvo bez politikas, naudas un reliģijas.

    Izklausās pēc utopijas vai kārtējā “clickbait” virsraksta, vai ne? Tomēr nē – nav ne viens, nedz otrs – jo patiešām šāda vieta pasaulē eksistē. Pilsētu sauc par Aurovilli un tā atrodas Indijas dienvidos…

    Domājot par lielākajiem šķēršļiem, ar ko mūsdienās jāsaskaras pasaulei, lielākā daļa rodas no trim lietām – reliģijas, naudas un politikas. Reliģija vienmēr bijusi iemesls dažādiem kariem, nesaskaņām un mēģinājumiem uzspiest savu ticību citiem. Arī ar politiku un naudu ir līdzīgi. Tam pievienojot vēl etniskos konfliktus, derīgo izrakteņu izlietojumu un kulturālās nesaskaņas, varam saprast, ka dzīvojam vienā trakā pasaulē.

    Tas noved pie tā, ka nereti gribas… vienkārši dzīvot. Nost no visām šīm ķibelēm, nesaskaņām un arī naudas. Strādāt par savu tiesu, atļauties tik, cik vajag – varbūt nedaudz vairāk, bet akli nedzīties pēc naudas.

    Un tieši šāda vieta ir Auroville. Pilsētā dzīvo vairāk nekā 2000 cilvēku no 45 valstīm. Pilsēta ir tāds kā sociāls eksperiments – tomēr tā nav nekāds jaunums, jo izveidota jau pirms vairāk nekā 50 gadiem. Un cilvēkiem, kas šeit dzīvo, visiem ir jāpiedalās – un jādara savs darbs, lai nodrošinātu pilsētas eksistēšanu. Kāds strādā par skolotāju, kāds mazgā traukus, kāds uzkopj – tomēr visi ir līdzvērtīgi un nost no jebkādas politikas vai kapitālisma.

    Pilsētā nav likumu vai noteikumu, neviens nav pārāks par citiem un nav arī nevienas autoritātes. Visi pilsētas iedzīvotāji tic tam, ka ir viena universāla patiesība, kas liek cilvēkam dzīvot dabīgu dzīvi, saskaņā ar dabu. Visiem ir jāmīl vienam otram, jādzīvo harmonijā un jāpieņem vienam otru tādu, kāds viņš ir. Milzīga nozīme pilsētā tiek piešķirta izglītībai un pētniecībai.

    Pilsētā arī tiek izmantoti dabai draudzīgi risinājumi – piemēram, organisks ēdiens, augsnes bagātināšana. Pati pilsēta atrodas meža vidū un tiek uzskatīta par vienu no tīrākajām pilsētām pasaulē. Pilsēta arī izgatavo biogāzi – no saviem atkritumiem.

    Un vai mēs jau minējām, ka pilsētā nav naudas? Visa ekonomika balstīta uz dalīšanos, mainīšanos un došanu!

    Pilsēta arī ir tikusi iekļauta UNESCO.

    https://www.auroville.org/
    .
    .
    .
    Admins
    Reliģija taču ir visīstākā un netīrākā politika !!!

  6. Pārmaiņām būt saka:

    Jo tuvāk nāk sātanam kalpojošo gals, jo intensīvākas kļūst ziņas.
    https://youtu.be/5DFYEDiDDFA

  7. angel saka:

    Admin , integrālā joga ir reliģija ?

  8. >2019. gada 22. Januar um 13.11 Uhr saka:

    Levitam uz latviešiem un līviem 2018.gadā
    ir tāpat uzšķaudīt, kā Meierovicam 1918.gadā !

  9. kritušais atkal klāt saka:

    Ir, ir, angel kritušais, tā reliģija. Tas it aurobindoisms. Tāpat kā bija marksisms/ļeņinisms/ staļinisms. Un visas tamlīdzīgās mīl pastāvēt uz galvas vai stundām skatīties, kā citi strādā.
    Kaut kas no pamodernizēta komunisma vai hipijisma. Bet melot gan nevajag.
    Tur jau viss ir – gan politika un reliģija, ja jau ir “Skolotājs“, gan nauda.
    Informācijā par kārtējo “saules pilsētu“ taču skaidri rakstīts – pa punktiem. Un viens no punktiem tā arī saucas – finansējums.
    Vienvārdsakot – saulpilsēta vai hipijpilsēta bez morāles. Pakniebties paredzēts, kad iegribas, ar ko iegribas, var mainīties objektiem. Un, loģiski, ka tad bērniem nevar būt uzvārda. Paredzēts ir vienīgi kaut kāds vārds. Otrvārdsakot – jauna suga: bez uzvārdiem, bez tautām, bez valstīm. Tāds subprodukts. Kā padomjlaiku vitrīnās no lētā gala. Un, galvenais, bez morāles, bez grēkiem – tādi mūžīgi nedaaugušie. Arī bez kauna, ja jau var kniebties, kā suņi vai kaķi, kruglosutočno. Un visi nejēgā laimīgi. Varētu taču kādu no laimīgajiem paņemt uz interviju.

  10. angel saka:

    to>>>2019. gada 23. Januar um 11.54 Uhr
    Nu , nestāvi uz galvas ,apsien prievīti , noliec savu stulbumu zem akmens un galvu iebāz tur ,kur saule neiespīd ! :))) Un jūties laimīgs. :)

  11. - 2019. gada 23. Januar um 17.40 Uhr saka:

    incanti, kas mums ir pret prievītēm ?
    Vai tas pats, kas pret ugunskrustu ?

  12. ornaments saka:

    Prievītes jau tā ka nesader tomēr ar piecstaru zvaigzni ar spici uz leju, bet kritušā jūsma uz konkrēto sauļpilsētu liecina, ka tikpat liela jūsma viņam tad jau ir arī par tās simbolu: savienojiet ar taisnām līnijām pilsāta simbola ragu spices un iznāk nekas cits kā Nelabā simbols – piecstaru zvaigzne ar spici uz leju. Un tā viņš te dēj savas hidras oliņas – domādams, ka neviens, izņemot viņu pašu un viņa “domubiedrus“, šeit neko nav ne dzirdējis, ne lasījis, nedz arī ko saprot.

  13. angel saka:

    Jā , ļoti saprotoši cilvēki . :))) Tā turpināt !

  14. to ornaments saka:

    pēc leksikas un jēlībām, izskatās, ka tas kremliskais
    enģelis ir nelatvietis, 10 gadus vecs(3.klasītes
    skolnieķelis), kurš te jaucās iekšā sarunās,
    tēlodams pieaugušo !

    Tas pats attiecas uz visādiem “nesapratējiem”/”nesapratējām”, visādu pretargumentu
    “atradējiem” – salasījušies netā visādas kremļa
    propagandas paskvilas pret Latviju un Latvijas vēsturi,
    spamo atvilkušies.
    Ušakova elektorāta atvases…
    Māca, kā latviešiem jāpakļaujas okupantiem !

  15. satversme ? saka:

    ” …Satversmē nav paredzēta partijnieku
    DESPOTIJA ! (Nav paredzētas partijas vispār)… ”
    ———————————————
    Par partiju(noziedznieku bandiņu) lienošu
    ieviešanu Latvijas pārvaldes sistēmā var
    “pateikties” Z.A.Meierovicam & Co 1918.gadā !

    Kurš domā, ka kādas “ārzemes” mums
    palīdzēs – var ietīties baltā palagā un iet stāvēt
    uz tuvējo tiltiņu pār novadgrāvi !
    Kā Jūlija Lāča romānā “Mūža meža maldi”…
    Ar tādu pat iznākumu… :)
    “Ārzemes” ir pārņemtas ar to pašu sērgu !

  16. brālis iekš maisa saka:

    Komā guļošās sievietes izvarotājs bijis kaismīgs kristietis un 4 bērnu tēvs ,kurš dziedājis gospeļus .
    https://jauns.lv/raksts/arzemes/315213-koma-gulosas-sievietes-izvarotajs-bijis-kaismigs-kristietis-un-4-bernu-tevs-kurs-dziedajis-gospelus

    Kristietība turpina priecēt mūs ar savu morālo šķīstumu un liekulību. Amen !

  17. angel saka:

    to >>> 2019. gada 24. Januar um 13.29 Uhr

    Es atļaušos iebilst , tas ,ka jūs nēsājat četrdesmit pēdējā izmēra pastalas , nebūt nenozīmē ,ka esat nobriedis spriest par lietām , kuru frekvences galīgi neatbilst jūsu domāšanas sistēmai. Jūsu mentālās sistēmas lietderības koeficients ir tikpat kritiski zemā līmenī , cik mūsu valdošajiem parazītiem. Kā augšā tā apukšā ! :)))

  18. >2019. gada 24. Januar um 16.02 Uhr saka:

    Lūdzu, norādi, no kura kremļa “avota” nošpikoji
    “savu” atbildi !

    P.S.
    Apskaties vismaz vikipēdijā, ko tevis lietotie
    svešvārdi nozīmē un tad virknē teikumos !

  19. angel saka:

    :))) Nu , ko es teicu ? :)))

  20. >>> 17.56 saka:

    nu nesāciet te diskutēt ar to kremļa enģeli !
    Ne viņam pieklājības, ne sirdsapziņas, ne
    viņš valodu prot !
    Gan viņš tik ilgi ņirgs, kamēr mute tā arī
    paliks atņirgta.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *