Pārmaiņas. No viņiem Latvijai jāatbrīvojas pilnīgi !

Pēc “daļējās” /ticēt krievam nedrīkst/ mobilizācijas izsludināšanas krievijas federācijā, kam pakļauti no 18 līdz 70 !!! gadu vecumam un arī sievietes, mēs kārtējo reizi ieraugam patiesi zemisko krievu dabu. Kamēr tie sēž pie TV ekrāniem un datoriem, tikmēr bravūrīgi kliedz – Krim naš, ukri fašisti, pojebalti nacisti, čurki zakroi rot, bet kad pašiem draud iesaukšana karā, tad pārbijušies un sāk buntoties. Zemiski, viltīgi un svešu asiņu kāri radījumi, no kā Latvijai jāatbrīvojas pilnībā.
Ja Latvija būtu tiesiska valsts un pie normālas valdības, tad šajā situācijā vajadzētu izolēt no lēmumu pieņemšanas visus, kam kaut mazākā saistība ar russkij mir, bet Latvijas gadījumā tas nekad nenotiks, jo varas gaiteņi paliktu pustukši.
Austrumu robežas sakārtošana sabotēta, armija raiba no ienaidniekiem, drošību kontrolē kgbisti-ФСБ, ieroču iepirkumi korumpēti, pārtikas ražošana iznīcināta vai pārdota krievu investeriem. Valsts nodevēji ar 5.kolonnu nostrādājuši uz teicami, lai latvieši nevarētu pretoties pat parastam bandītam ar starta pistoli, bet nepieciešamības gadījumā uzrīkot golodomoru, varturiem nebūs nekādu problēmu.
Apmānītais krievijietis:

Pirms dažiem gadiem, krieviem par šo kanālu bija minimāla interese, bet retorika komentāros, šodien 21.septembra vakarā, izmainījusies uz 180°.

Ukrainā atgriežas 215 gūstekņi, starp tiem arī Azovieši.

Ar šo žestu kremlis iegulda Jermaka un Zelenska nākotnes dividendēs, vai tomēr nē, kā domājat Jūs ?

22.09.22

LRTT

Šis žests ir sevišķi dīvains… . Tā vien izskatās, ka abiem viens “saimnieks” ! Šis “saimnieks” jau pacēlis savu asiņaino ķetnu pret Kaļužniju, kā ziņo Švecs !!!

Kremļa- Tel- Avivas banda !

You may also like...

9 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Neticās ka lēmumu par gūstekņu apmaiņu pieņēma putins, jo tieši šajā mobilizācijas brīdī, apmainīt savu radinieku, nevis oficierus un karavīrus, pašu putinu nostāda idiota stāvoklī.
    https://youtu.be/072djbvRBK4
    Pavīdēja arī ziņa, ka pastāv centieni par diviem miljardiem izpirkt sankciju noņemšanu Frīdmanam, bet līdz darījumam nonācis tikai viens miljards, redzēs kāda būs Londonas reakcija.
    Kad tik traki melo ir neiespējami saprast, kas ir kurš, tādēļ visdrošāk neticēt nevienam, kas cilvēciski protams ir ļoti grūti. Atliek tikai cerēt, ka google atceras visu un vēlāk jau tiks skaidrībā.

  2. Skolnieciņš saka:

    Pasaule atbalsta Ukrainu.
    Ukraiņi ir bezgala pateicīgi visai pasaulei par sniegto beznosacījuma atbalstu savai valstij. Civilizētā pasaule pauž politisku solidaritāti, sniedz militāro bruņojumu un humāno palīdzību, kā arī ievieš bargas sankcijas, ar mērķi liegt Krievijai iespējas īstenot asiņaino karu pret Ukrainas tautu. Valstu valdības, starptautiskas organizācijas, biznesa segments, slavenības un citi cilvēki no vairākiem valstu desmitiem drosmīgi atbalsta Ukrainu cīņā par mieru Eiropā. Civilizētās pasaules nostāja un rīcība rāda, ka civilizētajā pasaulē nav vietas barbarismam, varmācībai un agresijai, kuru tagad atklāti demonstrē Krievija. 141. pasaules valsts pauda savu solidaritāti ar Ukrainu, kad 2022. gada 2. martā ANO Ģenerālā Asambleja pieņēma rezolūciju, kas pieprasa Krievijai nekavējoties izbeigt militāro agresiju Ukrainā.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    #Ukraina #Ukraine #24.02.2022. #karšUkrainā #Krievijas–UkrainasKarš #StopRussianAggression #RussiaInvadedUkraine #UkraineUnderAttack #RussianWarCrimes #StopWarInUkraine #StopPutin #NoWar #LatvjuDievuSvētība #LatvjuDievi #LatvianGods #Pērkons #DievsPērkons #Pērkoņtēvs #Pērkons–DebesuTēvs #Perkons–GodOfThunder #GodPerkons #Māra #DievieteMāra #Māra–VeļuMāte #Māra–ZemesMāte #Mara #Mara–GoddessOfLifeAndDeath #GoddessMara #Laima #DievieteLaima #Laima–GoddessOfDestiny #GoddessLaima #SenlatvjuSpēkazīmes #AncientLatvianSings #Pērkoņkrusts #Thunder-cross #MārasŪdeņi #Mara’sWaterSing #LaimasSlotiņa #Laima’sBroom #dievturi #dievturība #pagāni #pagans #paganism #daudzdievji #heathens #heathenry #politeisti #polytheists #polytheism

  3. Сколниециньш saka:

    Мир поддерживает Украину.
    Украинцы чрезвычайно благодарны за беспрецедентную волну поддержки своей страны по всему миру. Сознательное общество демонстрирует политическую солидарность, предоставляет военное оборудование, гуманитарную помощь и вводит санкции в попытке ограничить возможности России финансировать и вести жестокую агрессивную войну против народа Украины. Правительства, международные организации, бизнес, знаменитости и обычные граждане из десятков стран мира решительно поддерживают Украину в борьбе за мир и свободу в Европе. Действия и заявления мирового сообщества показали, что в цивилизованном мире нет места варварской и чудовищной агрессии, которую сейчас демонстрирует Россия. 141 страна открыто продемонстрировала свою солидарность с Украиной 2. марта, когда Генеральная Ассамблея ООН подавляющим большинством голосов приняла резолюцию, требующую от России немедленно прекратить военные действия в Украине.
    С уважением, Сколниециньш
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    # Украина #Ukraine #24.02.2022. # война в Украине # Российско – Украинская Война #StopRussianAggression #RussiaInvadedUkraine #UkraineUnderAttack #RussianWarCrimes #StopWarInUkraine #StopPutin #NoWar #LatvjuDievuSvētība #ЛатвийскиеБоги #LatvianGods #Перконс #БогПерконс #Перконс– ОтецНебес #Perkons–GodOfThunder #GodPerkons #Мара #БогиняМара #Mara #Mara–GoddessOfLifeAndDeath #GoddessMara #Лайма #БогиняЛайма #Laima–GoddessOfDestiny #GoddessLaima #SenlatvjuSpēkazīmes #AncientLatvianSings #Pērkoņkrusts #Thunder-cross #MārasŪdeņi #Mara’sWaterSing #LaimasSlotiņa #Laima’sBroom #диевтуры #диевтуриба #язычники #pagans #paganism #многобожники #heathens #heathenry #политеисты #polytheists #polytheism

  4. Skolniecins saka:

    The world stands with Ukraine.
    Ukrainians are deeply thankful for the unprecedented wave of support for Ukraine from around the world. The whole world is demonstrating political solidarity, providing military equipment, and humanitarian aid, and imposing sanctions in an effort to limit Russia’s ability to finance and conduct its brutal war of aggression against the people of Ukraine. Governments, international organizations, businesses, celebrities, and regular citizens from dozens of different countries stand strong with Ukraine in the fight for peace and freedom in Europe. The actions and statements of the global community have shown that there is no place in the civilized world for the barbaric and monstrous aggression that Russia is demonstrating now. 141 countries openly showed their solidarity with Ukraine on 2 March when the UN General Assembly overwhelmingly adopted a resolution demanding that Russia immediately end its military operations in Ukraine.
    All the best, Skolniecins
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    #Ukraina #Ukraine #24.02.2022. #karšUkrainā #Krievijas–UkrainasKarš #StopRussianAggression #RussiaInvadedUkraine #UkraineUnderAttack #RussianWarCrimes #StopWarInUkraine #StopPutin #NoWar #LatvjuDievuSvētība #LatvjuDievi #LatvianGods #Pērkons #DievsPērkons #Pērkoņtēvs #Pērkons–DebesuTēvs #Perkons–GodOfThunder #GodPerkons #Māra #DievieteMāra #Māra–VeļuMāte #Māra–ZemesMāte #Mara #Mara–GoddessOfLifeAndDeath #GoddessMara #Laima #DievieteLaima #Laima–GoddessOfDestiny #GoddessLaima #SenlatvjuSpēkazīmes #AncientLatvianSings #Pērkoņkrusts #Thunder-cross #MārasŪdeņi #Mara’sWaterSing #LaimasSlotiņa #Laima’sBroom #dievturi #dievturība #pagāni #pagans #paganism #daudzdievji #heathens #heathenry #politeisti #polytheists #polytheism

  5. Valodas stūrītis saka:

    “IELA SLĒGTA,NOTIEK RENOVĀCIJA!”
    Nav skaidrs,kāpēc iela slēgta,jo svešvārds: “renovation” izlocīts ar latvisku galotni,tā arī nepaskaidro neko,kas notiek uz ielas! Nav tāda vārda; “renovācija” latviešu valodā!

  6. Anonīms saka:

    Nūja! Pasaule nosoda!? Skolniecinam iz vēstures būtu jāzina, ka tai pasaules sabiedrībai lielākoties ir bijis nospļauties, kad slakteja Āfrikā niger us un otrais pasaules karš, cik tur miljoni gruvesos nozuda? Vien anglosaxu nežēlības, kad no bombardēja Drēzdeni ar fosfora bumbām. Īpaši humāni? Padomajies Ukrainas tauta asinis slīkst, kad tos pašus letinus slakteja komunisti pasaulei uztrauca? Pasaulē dzīvo dzīres un līksmība, ka Ukrainā karš apgroza milzīgas naudas plūsmas un pārkārtos pasaulīti tā, ka i izdirsties nevarēs vairs bez CCtv kameras novērošanas. Atbrīvoties pilnīgi? Kas to veiks un vietā būs kas? Vai latvieši paši ies karot, ja pieliks stobru pie deniņiem varbut? Vajadzīgs ir pasaules mēroga karš i Ukraina ir tikai serkoks kastītē, kad ķīnietis liksies virsa Krievijai, tad būs īstā elle, kā jau tas bij zhidu revolūcija, kur letishi arī tīrīja civil iedzīvotājus un pasaule klusēja. Ne ieiet, ne iziet bez komunistu stempela pilsētā un ik pēc 3 km uz ceļiem stāvēja sarg posteni. Nebij stempela i līdz grāvim nošaut!

  7. Odze. saka:

    Vai kads ir petijis,kas tie bija par ,,latshiem,, un ka vinji tur moskovijaa radaas? Vai tikai papiirs,kartejo reizi,sasmerets arhiivaa?
    Bija 1.Pasaulskarsh , 1917. gadaa LATVIESU STRELNIEKI ciiniijas kaa lauvas pa meziem un graavjiem pret DIVAM ARMIJAM-
    krievu lieliniekiem un vacu pruushu un ko vel tur nezin, kam praataa ienaca cilvekus iznicinat!
    KA VAREJA BUT MOSKOVIJAa LATVIESU STRELNIEKI !!! TAS NAV IESPEJAMS !
    Var but,ka formas uzvilktas uz zidu NKVdeshnjikiem… un TEATRIS,ka jau teatris – visus tukstosh gadus. Vienmer viena speles maniere,
    kamer uztvers nopietni,tik ilgi ari pielietos.

  8. valodas stūrītim saka:

    Tas vārds jau ir – jau no pag. gs. 78. gada – svešvārdu vārdnīcā. Un gan jau ka arī visvecākajās konversācijas vārdnīcās. Un tas esot tas pats, kas atjaunošana. No latīņu – `renovatio`. Bet, tā kā latīņu `ren` ir arī niere – viss kas var sanākt. Arī `niere vācijā`. ;) Māju siltināšanu (uzfrišināšanu, ja ārpuse nu ir ui!, tad iekšpusē bieži vien paliek fui!) arī dēvē par `renovāciju`. Ja republikai ir 100 saimnieku, tad arī skaidrojumi ir 100 valodās. Gribi ko saprast, mācies 100 valodas.

  9. Valodas stūrītis saka:

    Jūs apgūstiet,kādas valodas gribiet,tās reizēm noder! Bet priekš latviešu tautas,savas tautas valodu vajag tīru!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *