“Pārmaiņām būt”. Nepadoties provokatoriem !

Daudz interesantu faktu par lietu kārtību, izsvītrotām vēstures lappusēm un to, ka kapitālisms beidzas, līdz ar to arī liberālisms un viss kas ar to saistīts.

Ja vien var izturēt īpatņa runas veidu, vēlams noskatīties visu, lai izprastu cēloņsakarības, ordas stratēģiju un taktikas aizkulises.

https://youtu.be/Pp3_D7rjoLc

Tālāk musulmanis apliecina to pašu, tas gan tieši neattiecas uz mūsu reģionu, tomēr kā jau teicu iepriekš, mūsu atbrīvošanās ceļš ir tikai un vienīgi tiesiskais ceļš un nekādā gadījumā nepadoties provokatoriem, kas aicina uz streikiem, dumpi vai kā citādi izmantot spēka metodes.

Mūsu ienaidnieki to vien gaida, lai uz kopējā bardaka rēķina, apslaktētu pēdējos latviešus – šīs zemes patiesos saimniekus.

Varat mani nekacināt kā jūtos šo rakstīdams, bet ir lietas ko vienkārši jājūt, ja vēlamies uzvarēt karā, nevis tikai vienu kauju.

23.02.19

You may also like...

18 komentārs

  1. viss skaidrs ! saka:

    Vajag iestāties atpakaļ PSRS un pēc tam mēģināt
    sarunu ceļā “likumīgi” izstāties laukā !

    Tikai sīka niansīte – PSRS vairs neeksistē !
    Kur iestāties atpakaļ/izstāties ?
    Krievija jau labprāt “uzņemtu atpakaļ”, bet, vai
    ļautu izstāties ???

    Eju uz upi kārties !!!

  2. NS. saka:

    Nacionālsociālisms-sociālā taisnīguma augstākā forma. Nedomājiet,ka pasaulē valdošā vara,to pieļaus! Līdzīga sociālā taisnīguma sistēma valda Irānā un morāli tur uztur musulmanisms. Lielā Irānas valsts ar nacionālo un sociālo patriotismu ir izrādījusies cionistiem par nepārvaramu šķērsli. Žīdi ļoti baidās,ka tāds piemērs,kaut kur varētu atkārtoties.

  3. 1979 saka:

    IRĀNAS ISLAMA REVOLŪCIJA 1979.gadā gāza ASV.marionetes un cionistu drauga,Šaha Pehlevī varu. Nīstais Šahs Pehlevī bēga uz ASV.. Pehlevī varu bija ieguvis,kad trīs žīdu sabiedrotās valstis; Anglija,ASV. un PSRS. no trīs pusēm iebruka Irānā un sagrāva Rezā Šaha valsti. Kopš 1979.gada ASV.ar cionistiem priekšgalā ir daudzkārt rīkojušas pučus Irānā,mēğinot Pehlevī atgriezt pie varas,un vienmēr viņu centieni ir cietuši neveiksmi. Irānas Islama Republika ir pašpietiekama valsts. Tur nevar laupīt un izplesties žīdu kapitāls. Irānieši gatavi katrā laikā sadot žīdiem pa zobiem. Gļēvais un varaskārais cionisms,kurš balstās uz meliem,necilvēcību un viltu,šādu spēka valodu respektē.

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Pat no vārda nacionāla valsts jau baidās!

  5. Pārmaiņām būt saka:

    Var nedaudziem aizbāzt mutes, var kādu laiku noturēt varu ar uzpirktiem kangariem, bet nevarēs vairs turpināties kad vairākums sāk mosties.
    https://youtu.be/W0_kITpr7tQ

  6. varbūt Valdis Freimantāls saka:

    zina vairāk par Aizsargu priekšnieka Jāņa Rības noslepkavošanu ?
    Šķiet, Pavalstniekā(?) lasīju, { ka viens no divu Aizsargu organizāciju priekšniekiem Rība esot uzcirties labi izgludinātā aizsargu formā un nodarbojies tikai ar politinformāciju noturēšanu, par ko, otras Aizsargu organizācijas dalībnieki, par neko neorganizēšanu,
    esot viņu “novākuši” }

    Kā tur bija īstenībā ?

  7. 16.marta noskaņās saka:

    Latviešu leğionāri necīnījās par šādu žīdisku Latviju. Viņi zināja,ka cīnoties Austrumu frontē viņi karo pret boļševismu. Viņi zināja,ka jāaizsargā sava tauta. Ja nebūtu mūsu cīnītāju,nebūtu vairs tautas. Latviešu leğionāri vairākkārt atzīmēti,kā cislabākie cīnītāji visā frontē. Bijušie vācu virsnieki,joprojām mūsu karavīriem saka:”Jūs cīnījāties kā traki.”

  8. Par Rību un aizsargiem saka:

    Rība bija tikai izbāzenis,Rīgas Kinostudijas grimmētājs un visādu štucieru meistars. Cilvēkus AO.sāka vākt Ojārs Vītiņš. Padomju varai tas bija par daudz. Iejaucās menti. Vītiņu izraidīja,viņa vietnieku arestēja,tad atlaida,bet drīz atkal izsludināja meklēšanā. Neizdibināmā kārtā to darbu turpināja komiteja:”Ženēva-49″,kura bāzējās “Tautas Fronte” telpās. Tad uzradās Rība. Par viņu,kā par paraugu karavīriem,nevienu ziņu nav!
    .
    .
    .
    Admins
    Tuša muldēšanā !
    Rību nošāvā un ne jau par grimēšanu !

  9. ??? saka:

    tad par ko nošāva ? ir kādas ziņas ?

  10. Anonīms saka:

    “Tuša,tuša” tev admin! Rību tai amatā iebīdīja tie paši cilvēki,kurus tu nāvīgi nīsti!:”Rīgas nodaļa” utt..
    .
    .
    .
    Admins
    Ne visi tur bija provokatori, bet tās dibinātāji.
    Un arī tas nav svarīgi, bet tas, ka viņš kā Aizsargs un latvietis tika noslepkavots. Un, ne ba tu, Anonīmais, esi latvietis… .

  11. AO. saka:

    Jums bez sveicieniem no Tvaika ielas,nudien niespējami iztikt,cienījamais! Ar LCTAG.”Helsinki-86″,Rīgas nodaļu bija sakarā,gan Ojārs Vītiņš,gan Jānis Rība. Miervaldis Krims,Rību mērķtiecīgi iebīdīja par AO.priekšnieku. Reiz Rība Rīgā man pienāca uz ielas un sacīja,ka gribot darboties kopā. Es viņam atbildēju,ka ar žīdiem nesadarbojos.
    .
    .
    .
    Admins
    To tu saki !
    Tavs pirmais teikums norāda, kādu “tautību”(politiskos uzskatus) pārstāvi… .
    Paski, kā sauc to “man”, kuram Rība pienāca klāt uz ielas ?

  12. angel saka:

    Muļķīgi būtu domāt , ka kārtis pašas atvērsies. Dzīve bijusi gara un sarežģīta. Pieredze rāda , ka mūsu reģions ir caurvīts arī ar citiem tīmekļiem. Tāpēc jātrenē intelekts un intuīcuija. Tad reizēm “pasaka” priekšā….arī :)…Kāds. Viss vēl tikai priekšā …. un viduslaiki ir aizgājusi.

  13. Aldis saka:

    Aizsargu organizācija ir tikai viena – tā, kuru atjaunoja Pilsoņu Kongress. Pārējie diemžēl ir tikai viltus aizsargi.
    Jānis Rība bija ļoti erudīts politikas un militārajos jautājumos. Pēc tam, kad PK vadība bija iesaistījusies 5. Saeimā, viņš bija galvenais PK darbības uzturētājs un turpinātājs. Protams, ka “drošības iestādēm” tas ļoti nepatika, bet punktu acīmredzot pielika tas, ka Rība bija guvis kādas ziņas par to iesaisti “uzvaras” staba spridzināšanā Pārdaugavā.
    Pastāv aizdomas, ka tiešais Rības slepkava ir Igors Š.

  14. ???? saka:

    Kurš tad sašķēla Aizsargu organizāciju ?
    Šiškins, vai ?

  15. prusaki atkal klāt saka:

    šiškini, šiškini, mīļo prusak -“????“. Ne jau saulīši, liepiņi, paeglīši. Un ne arī jānīši, kas sit vara bungas vārtu staba galiņā, lai sanāca līgotāji…“. Un ne jau vienīgi Aizsargu organizāciju. Visu pasauli sašķēla un šķeļ. Vai tad ne fridrihi, karli un šiškini inficēja pasauli ar komunistiski divkosīgo bacili – sludināt “visu zemju proletārieši, savienojieties“, bet rīkoties pēc baušļa “skaldi un valdi“?

    Vai vēl senāk, pirms karla: kā bībelē – “mīli savu tuvāko kā sevi pašu“, bet reālajā dzīvē – mīli “izredzētos“ un vergo “izredzētajiem“- kā jūtūbē pauž pašizredzētie.

    Vai kā uškins: brīvpusdienas, brīvsatiksmes tautai!, lai skrien balsot mūžīgai valdīšanai, un, kad dzīve nahaļavu noved satiksmi, ja vēl ne visu Rīgu, līdz bankrotam, lielos mahinatorus epadome grasās paņemt visaugstākajos posteņos.

  16. ???? saka:

    Mjā ! Prusakotājam nepatīk cita centieni
    noskaidrot vēsturi?
    Varbūt pat sāksi Gedroica stilā ?

  17. LL saka:

    KURŠ UZSPRIDZINĀJA PĒRKONKRUSTIEŠUS????? Tā noteikti bija mērķtiecīga rīcība! Pēc tam to organizāciju sagrāva pavisam!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *