Es jums parādīšu demagoģijas augstāko pakāpi- noziegumu un nodevību(Ineta Ziemele)

https://www.la.lv/tv24-latvija-ir-jaatjauno-studesanas-kultura-ziemele-par-izglitibas-kvalitati-augstskolas

“Latvijā ir jāatjauno studēšanas kultūra”, Ziemele par izglītības kvalitāti augstskolās

Viņa sarunā aktualizē jautājumu par studēšanas kultūru Latvijā. “Tas ir komplekss jautājums kā mēs studējam augstskolās. Kāda ir iespēja ņemt kredītus, kāda ir infrastruktūra… Jo vismaz ārpus Latvijas, ja studē, tad studē tiešām 24/7, ja tā varētu teikt. Tu lasi, tu pēti, tu raksti. Tas diemžēl Latvijas pēdējo 30 gadu ekonomikas izaicinājumu dēļ… Studenti faktiski no 1. kursa strādā pilna laika darbu.”

LRTT

Un, tagad uzmanību, es jums, tiem, kuriem smadzeņu vietā ir “taisnās zarnas” saturs, parādīšu, ka Ineta Ziemele(ineta ziemele) ir AUGSTĀKĀ RANGA latviešu tautas bende. Bende jau nav tikai tas, kurš fiziski iznīcina tautu, bet, kurš rada apstākļus lai tā iznīktu. Par maz šo drazu būtu nosaukt par polit- stervu, viņa ir slepkava(tas, kurš sagroza lietas būtību- melo, ir nākotnes asinsdarbu iniciators) ! Ne Staļins un ne arī Hitlers, ar savām rokām kādu ir nobendējuši, viņi radīja sistēmu, kas to veica. Pirms runāju tālāk, izlasiet šo:

Ineta Ziemele (dzimusi 1970. gada 12. februārī) ir latviešu juriste, tiesību zinātniece un tiesnese. Patlaban Eiropas Savienības Tiesas tiesnese. Eiropas Cilvēktiesību tiesas (ECT) tiesnese no 2005. līdz 2014. gadam. 2015.—2020. gadā bijusi Satversmes tiesas tiesnese. No 2017. gada 8. maija līdz 2020. gada 2. oktobrim Satversmes tiesas priekšsēdētāja.[1]

Jautājums: Vai tad STARPTAUTISKIE LIKUMI, atrodas zem ES “instrukcijām” ?

Šajos pāris Vikepedija teikumos ir pateikts, ka tieši Ziemele ir tā, kura šo izglītības sistēmu Latvijā, ir novedusi- degradējusi līdz absurdam, kas ir novedis pie tautas Gara iznīcības ! Viņa jau kopš 2005. gada ir ECT tiesnese !!! Jajautā, kur tad tu, sterva, biji līdz šim, ka visu šo absurdu neredzēji ? Šodien, lai atkal noturētos politiskajā elites KRĒJUMĀ: “Tu, izdzimtene, sāc noniecināt savu iepriekšējo 20 gadu darba augļus, sāc cīnīties par taisnīgumu ?”

Šī divkose jau vairākkārt ir pabijusi šajā vietnē ! Viņa nekad nav iestājusies par TIESISKUMA atjaunošanu pēcAtmodas laikā !!! Tikai cionistiem(hazāržīdu antisemītiskajiem nacistiem), ir izdevīgi Latvijā neatjaunot TIESISKUMU ! Ja tas notiks, tad viņu asinsdarbi pret latviešu tautu “kāps debesīs”, un tas būs viņu beigu sākums ! Jo visi tie, kuri slepkavoja latviešus, šodien “peldas” miljonos un nosaka Latvijas politiku ! Ziemele ir Godmaņa & Borovkova Latvijas ieliktene(kriminālelements- genocīda īstenotāja) un nekas vairāk !

Ja Latvijā būtu ticis atjaunots TIESISKUMS- dekolonizācija un kolaboracionistu tiesāšana, tad šī tēma neeksistētu ! Lūk, tā ir pareiza un TIESISKA atbilde. Citas atbildes ir “zem KRIMINĀLLIKUMA punktiem” !

Noteikti pienāks tā diena, kad Ziemele & co tiks tiesāti par pastrādātajiem noziegumiem pret Latvijas valsti un latviešu tautu.

Vai tiešām tev, latviet, ir tik grūti ieraudzīt īstos noziedzniekus ?

Uzmanību, vienkārši zināšanai ! Lūk, ko veica Kārlis Ulmanis un ko iznīdēja cionisti- komunisti, kurus šodien pārstāv Ziemele !!!

Izglītība un kultūra

1934. gada 24. jūlijā Ministru kabinets izveidoja Kultūras fondu. 1935. gada 28. janvārī Ulmanis aicina dāvināt grāmatas savām pirmajām skolām, aizsākot Draudzīgā aicinājuma kustību. Līdz 1939. gada beigām saziedoti vairāk nekā 1,5 miljoni grāmatu.[44]

1939. gada 1. jūlijā izveidota Jelgavas Lauksaimniecības akadēmija.

Izglītības un kultūras dzīvi Latvijā centralizēja un vadīja Sabiedrisko lietu ministrija, Rakstu un Mākslas kamera, Profesiju kamera, Preses biedrība un Izglītības ministrija. Šim laikam raksturīgas valsts atbalstītā Kultūras fonda aktivitātes, “Draudzīgā aicinājuma”, Latvijas Vēstures institūta un Tēvzemes balvas iedibināšana. Izglītībai atvēlēja 14,7% no Latvijas budžeta, un skolu nodrošinājumā ar skolotājiem un studentu skaita ziņā uz 10 000 iedzīvotājiem Latvija izvirzījās pirmajā vietā Eiropā. Teātris un mūzika, literatūra un tēlotāja māksla turpināja strauji attīstīties, visās jomās uzrādot sasniegumus.

27.02.24

You may also like...

2 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Ka nu tas Ulmanis Latgaļiem liedza runāt savā valodā tas protams neskaitijas noziegums un visas varas centralizācija Ulmaņa vadībā tā nebij diktatūra. Ka nu jābūt ir nozelojamiem un nespējīgiem ieraudzīt, ka aiz visām Nacionālām izkārtnēm ir stāvējusi tie paši tumsas kalpi, bet tos īstos garā taisnos īpaši neizcel. Iz glītiba!? Nu var jau spriedelēt par tām Soviet laiku nebūšanām, bet tomēr šajos laikos skolu beidzot meitenes dodas pa taisno strādāt uz mauku mājām. Skuķes 16 gados plumpe aliņus un publiski strādā nepiedienigas drēbēs, ka pašam nedalec sava stulbibas. Darba saskaroties ar jaunākiem ir vien jādzird neapmierinātības gars pret dzīvi! Valdības nekad nav bijušas ļaudīm labvēlīgas tās dažreiz pielāgojas situācijai, kad kļūst bailes no tautas un tai 34.gada arī vien izdarīja savu viltus gājienu. Tauta apklusa un neapjēdz līdz šai dienai, ka grimst dziļos sūdos, bet tai ir silti.

  2. No Jou Tube publicētā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=Bd7GYxX8W-4

    Izglītojoša inform. par tiem, kas melo gan stulbuma, nekaunibas un arī launa merkantīlisma pēc un caur šo cūcisko prizmu vērtē visu ap sevi un visā pasaulē! Tas 100% attiecas uz Latviju un uz kremļa aktivizētajiem salašņām mēdijos, blogos, komentāros

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *