Okupantu- komunistu pārvaldītā Rīga atgūst savu padomju laiku krievu smirdoņu

Rīga, Eiropas mēslaine (noskaties video)!

Savādāk jau arī nevarēja notikt. Tur, kur pie teikšanas ir krievi(krievžīdi- hazāri), savādāk jau nemaz nevar būt. Cionismu radīja ne jau semītiskie ebreji, bet gan krievžīdiskie- hazāri. Tie, kuri kaut cik ir smēluši informāciju par seno Hazāriju, saprot, ka viss tas, kas notiek tur, kur viņi(viņu pēcteči) ir pie varas, iznīcība un piedirstība ir LIKUMSAKARĪBA ! Viņi ir slepkavu ģenētiskie pēcnācēji- cilvēces ģenētiskais atkritums ! Komunisti un čekisti ir viņu avangards ! Komunisti, čekisti un krievi(hazāriskie krievžīdi), savā GARĪGAJĀ BŪTĪBĀ nav pieskaitāmi cilvēku rasei ! Viņi ir parazītiski izdzimumi, kuri, KĀ MĒS ŠODIEN KĀRTĒJO RAIZI PĀRLIECINĀMIES ar notikumiem Ukrainā, ir fiziski iznīcināmi.

Šeit sacītais par šiem mēsliem nav nekāda dusmu izpausme pret viņiem, bet dabiska nepieciešamība, tāda pat nepieciešamībā, ka nezāļu iznīcināšana kultūraugu laukā !

Latvijā pēcAtmodas laikā pie varas palika visreakcionārākā okupantu un kolaboracionistu varza ! Mūsu kaimiņi- igauņi un lietuvieši, no šiem mēsliem atbrīvojās un tāpēc viņu valstis, salīdzinot ar Latviju, ir kā Ēdenes dārzi pret smirdošu cūku aploku.

Jau sen šajā vietnē rakstīju, kāda izskatās Liepāja(kā mēslu bedre), kuru pārvalda hazāržīdiskie izdzimumi ar “mūžīgo” Sesku(slepkavu un laupītāju) priekšgalā. Visa Liepājas Dome ir viens vienīgs izdzimteņu- parazītu bars ! Šeit jūs redzat sātaniski debilo hazārizdzimteņu visatļautību- atver. Kāmēr komunisti un čekisti nebūs iznīcināti, nekas nemainīsies !

Kas tad Rīgu visus pēdējos gadu desmitus pārvaldīja ? Vai tie nebija krievžīdi Ušakovs un Urbanovičs ? Gan Ušakovs, gan Urbanovičš ar slepkavas A. Borovkova palīdzību necentās L. Grantiņu izdabūt no Vācijas tiesāšanai ? Visi trīs ir slepkavas un kā tādi reiz tiks tiesāti un pakārti ! Un, kāda kosmiska sagadīšanās, ka tik pat kā visi prezidenti un ministru prezidenti ir miljonāri !!! Un, vai vislielākie parazīti un kriminālelementi nepārstāv Latviju ES ! Tieši tādi mēsli cionistu bandai ir vajadzīgi, jo ar viņiem var manipulēt(ja nedarīsi kā liks, tad ceļš pa tiešo aiz restēm) ! Noteikti pienāks diena, kad ES cionistu bandai vajadzēs atbildēt par veikto genocīdu pret latviešu tautu ! Nāvi cionistiem un okupantiem !

Un ,kas tad šodien atkal pie teikšanas, ja ne tie paši slepkavas un laupītāji ?! Visi Latvijas bendes, kuriem vieta karātavās- vienkārši kropļi- cilvēces ģenētiskie atkritumi !

Šie sūdi, daļēja cilvēka izskatā, bez “sinagogas” apstiprinājuma varētu strādāt tikai par cūkganiem !

05.11.23

You may also like...

11 komentārs

  1. Odze. saka:

    Tikai bez dusmam un panikas! Viss viniem izgaazies, bet ceriiba veel biski ,,kaut kur gruzd,,.
    Un taa ir smaka no turienes.
    Neko vairak par saucamo ,, upura nocenoshanu,, vai ,,zivs efektu kabataa,, SHITIE vairs pacelt nevar.
    Var VEMT pusstundu vai stundu, nekas nemainisies , uzvara nespid nevienaa variantaa.
    Muusu dusmas vinus baro.
    AR DZIESMU UN JOKIEM – PRET agresivu klaidonu baru,kas zog pat kaju tepikisus pie durvim………

  2. AG saka:

    Nez kas Plāngrantiņu vairāk uztrauc – bedres un netīrība Rīgā vai tas, ka pārkrievotam igaunim te nepatīk? :))) Starp citu, paskaties D-pili, to atkal moskaļu tūristi slavē! :)) https://www.youtube.com/watch?v=rqhji238L5s

  3. Anonīms saka:

    Nūja! Ja Grantins ir cilvēks un nevis mākslīgā intelekta receklis interneta straumē sasucies visas latviešu tautas garīgās vēlmes atbrīvoties no okupantiem, tad es nesaprotu aiz kādas mīlestības šis nacionālā receklibas auglis spēj redzēt lietuviesos un igaynos kādu īpašāku pārākumu situācija ar Latviju? Vai leiši nav pilna Anglija un arī 90 to gadu kriminālās aprindas ļaudis noteica Lietuvā visas tirdzniecības sfēras. Leiši ir lielākie piedirseji latviešiem Anglijā un Latvijā viņu tirdzniecības uzņēmumi darbojas pateicoties tādiem pašiem zhidgaliesiem! Igauņi? Kas tie viņu prezidenti ir bijusi? Nu tā sak, ka tā sieviske ir Putina izdzimtene un viņas vīrelis arī finanses kustināja ar Putina cilvēkiem. Igaunijas uzņēmumus pārvalda daudz kur arī tādi putinoidi, bet sēdēt tā pārvalde arī sēd kāds nacional aprobežots jefins. Nu šis sejas īpatnēji velk līdzības uz latviešiem Apvienotajā Karaliste, ka tais kārtīs nevar ne saredzēt to Jūdas īpatnību. Daugavas vanagu org sejās viss ir rakstīts, ka to vanagu ligzdas ir isperinajusies kaut kādi lidojoši reptuoloidi.

  4. no malas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=U5MjHeRwwyE 

    Ja viņi plēšas, tad cerība vēl ir?!

  5. Anonīms saka:

    Nūja! Tie taču revomucionarie rajoni un rūpnīcu apkalpojošais personāls tu dzīvoja, kas arī ir narkomānu, alkoholiķu un prostitu perēkli. Angļiem gan Rīgā patīk! Tomēr Latvija ir pensionāru zeme un izmirstiba ir visur.

  6. Vēris saka:

    Nūja nav latviski. Latviski ir runga.
    Anonīmajam nūjotājam :D

  7. inga saka:

    Ukraināa arvien trakāk.
    Neatliek nekas cits,kā atrotēt no kaujas pozicijām kādu armijas daļu,un likvidēt nodevīgo varas hazāru kliķi.Jebšu tie piebeigs ukraiņus.

  8. Anonīms saka:

    Ka nu vēl viens mācītājs uzradies, kas zin visu labāk ar ko tev dot pa kaklu vai ar nūju, vai ar rungu. Kad Jā pis Nē, tad starp tiem pisanas procesiem veidojas zibeni, kad zibens iesper pareizā vietā, tad sāk veidoties vārds – Jauns. Tas veidojas no vārda Jānis un nezinisiem ir ja iesprauž, ka vārds Jānis nozīmē mājas saimnieks un saimnieks staigā krustu šķērsu ar nūju jundidams, kur un kam ir jāstāv pareizā vietā. Runga laikam būs nepieciešama citām vajadzībām. Vārdam – Sveiks – nozīmē ir arī Kijs, bet te tev nožēlojamais neziniti ir ja iesprauž, ka katrs Veikala nosaukums nes sevī nozīmi – Kiev – Que – tas arī ir ne po lotishski.

  9. Grāmatniekiem - burtu ēdājiem saka:

    Runga no viduslejasvācu: runge
    https://de.wiktionary.org/wiki/Runge

  10. Bargā kundze saka:

    Nu uzprasās tak tas Anonīms. Kā tev labāk patīk – ar žagariem vai pletni? Ar nūju?
    Bet diez vai tāds skribents spēs samaksāt par seansu.

  11. Tā kaut kā! saka:

    Nūja, lietojot ikdienā, latviski nozīmē priekšmetu atbalstam vai sišanai, bet “Nu ja” nozīmē varbūtības izteiksmi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *