Tu redz tikai ko, Tiesnese Moļņika sadūšojās un attaisnoja naida kurinātāju L. Grantiņu !

Pirmās instances tiesa attaisno nacionālā naida kurināšanā apsūdzēto grupas “Helsinki-86” dibinātāju Grantiņu

Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā pirmdien attaisnoja nacionālā naida kurināšanā un vēl vienā nodarījumā apsūdzēto cilvēktiesību aizstāvības grupas “Helsinki-86” dibinātāju Linardu Grantiņu, noskaidroja aģentūra LETA(lasi visu).

Pirmās instances tiesa attaisno nacionālā naida kurināšanā apsūdzēto grupas “Helsinki-86” dibinātāju Grantiņu
Foto: LETA

“Prokuratūra 2015.gada 24.augustā uzrādīja apsūdzību Grantiņam par nacionālā, etniskā un rasu naida izraisīšanu, izmantojot automatizētu datu apstrādes sistēmu.” “VDD kriminālprocesu sāka 2012.gadā.” “Viņš apsūdzēts pēc diviem Krimināllikuma pantiem – saistībā ar nacionālā naida izraisīšanu un pret Latviju vērstu aicinājumu paušanu.

L. Grantiņš: Kaut kas, sakarā ar krievu zvērībām Ukrainā, arī Latvijā ir mainījies. Sātanisko izdzimumu: R. Bunka & A. Borovkovs ietekme, kā redzam, sāk iet mazumā. Par karikatūržīdu Borovkovu raksta “Dienas vatņiks“.

Nē, šie ģenētiskie cilvēces atkritumi- slepkavas un laupītāji nav nedz jāpakar, nedz jānošauj, viņi dzīvi iemetami zoodārza krokodilu dīķī. To, ko šie kropļi pastrādājuši pret latviešu tautu, piedot nedrīkst. Šajā apsūdzība šie izdzimumi bija pievienojuši dokumentus no 1986. gada. Līdz kādam idiotismam bija jānonāk, lai mani apvainotu nacionālā, etniskā un rasu naida kurināšanā ! Šī krievžīdu hazāru mafijas banda (čekisti, komunisti, slepkavas) sevi, kā redzam apsūdzība, pieskaita kādam etnosam, nācijai vai rasei !

Viena daļa no šiem draņķiem sevi zaglīgi piedēvē semītiskajiem ebrejiem ! Par to vien viņiem normālā sabiedrībā pienāktos cilpa kaklā !

Nekur, jūs nolādētie izdzimumi, nepaliksiet. Visi tiksiet fiziski iznīcināti, kopā ar tautai nozagto labumu rijējiem- sievām un spermas produktiem !

Dienas vatņiks – Aivars Borovkovs

Pavērojiet šī pretekļa muti uz kuru skatoties vēmiens nāk ! Miljonārs būdams, šis vieplis nav spējīgs savas žaunas sakārtot. Kāda mute, tāda arī dvēsele !

Latvijas nodevēju panteonā ir daudz un dažādas kategorijas kangaru, bet juristam Aivaram Borovkovam tajā ir īpaša vieta. Padomju laikā Borovkovs strādāja Latvijas PSR prokuratūrā un viņam tika pārziņā tika nodotas īpaši svarīgas un nozīmīgas lietas, jo Borovkovs bija īpaši lojāls padomju varai. Borovkovs strādāja ar krimināllietām, kas bija cieši saistītas ar VDK interešu jomu. Būtībā Borovkovs strādāja VDK, bet formāli skaitījās, ka strādā prokuratūrā. Jaunākiem lasītājiem atgādināsim, ka Borovkovs aktīvi strādāja tieši pret latviešu patriotiem un gādāja, lai tiek apcietināti un vajāti atsevišķi nacionāļu grupas “Helsinki-86” biedri (tie, kuri nebija VDK iesūtītie).  

02.10.23

You may also like...

11 komentārs

  1. AG saka:

    Nu tas gan brīnums !!!

  2. Ravšans & Džamšuts saka:

    Paldies par Dienas Vatņiku! Bija jauki!

  3. Arnis Auzins saka:

    Tos apsudzetos par Naida kurinasanu pasus jasauc pie atbildibas un japiedzen Moralo kompensaciju par labu Linardam…Sanak ta,7 gadus Grantinu terolizeja un neatlava iebraukt Tevzeme del intrigantiem…Jo,tam draudeja arests ar cietumsodu-del ka…Ka aizstav latviesus un Latviju pret dazadiem okupantiem…

  4. Nenormālo rus sadistu upuri brēc pēc Nirnbergas 2!!! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=6J0w8QreEvY

    Par kremļa radīto izdzimteņu pūzni, tā rašanos un masveida noziegumiem gadsimta garumā!
    .
    .
    .
    Admins
    Bumerangs jau uzņēmis atpakaļ ejošo trajektoriju. Tas nepzīs žēlastību un es arī tādu pret šiem sātaniskajiem izdzimumiem esmu aizmirsis. Atcerēsimies referendumu par valodu, kur viņi visi bija aizmirsuši savu zvērestu, ka saņemot pilsonību zvērēja atzīt tikai latviešu valodu ! Neviens krievs nedrīkst tikt atstāt Latvijā. Viņi ir mēra baciļi civilizācijas ķermenī !

  5. Par rupjo šiziķi a.g.! saka:

    AG 2023. gada 3. oktobra 1.01
    Nu tas gan brīnums !!!

    Šodien šis resnais divdabis Latvijas radio “Brīvajā Mikrofonā” sūdzējās par “nepareizo” L. Grantiņa attaisnošanu un šķendējās, ka “par to pašu” neesot attaisnots L. Lapsa?!!
    .
    .
    .
    Admins
    Ne vairāk un ne mazāk, viņš izsacīja krievžīda- komunista Gardas viedokli !
    https://lr1.lsm.lv/lv/raksts/brivais-mikrofons/brivais-mikrofons.-3.-oktobris.a182244/

  6. stiprie vārdi saka:

    Lai nolādēti ir vatņiki Ivars Godmanis, Aivars Borovkovs, Aldis Plaudis, Ivars Bičkovičs, Aivars Garda, Andris Guļāns, Rihards Bunka !

  7. Anonīms saka:

    Nūja! Rudais gals ir klāt un rudā gala stihija ir dzelzs, kas tas ir? Impērijas asinis =osenj! Visas sudainas revolūcijas nazin kāpēc aktive veļu laikā? Nu tā nelaimīga Maxima, kad pēc jumta uzgasanas cilvēkiem virsū sāk aktivizēt bantisu patriotismu! Tā nu tie veļi neliek miera un jābrauc pie tēva kapa, bet kaut kā rokās nonāca foto grāmata – Australia, tad pāršķirstot tās bildes iz 70 gadiem atkal ja nospļaujas, ka visur viena un tā pati hujna. Nekad īpaši nav interesējusi tie latvieši, kas dzīvo tur svešumā, kā vien tikai savi radi kaut kur Anglijā, bet jāuzņem tas vārds – Austrālijas latvieši, kas ir tai netā izlikts? Tā vien 80 tajos skolas biedram dzīvoja tēva radi Austrālijā un redzēt uz viņa krūtīm krekliņu ar uzrakstu Australia bij ļoti nozīmīgi. Tas piedeva īpašu statusu, ja kādam radi atsūtīja košļenes no rietumiem! Atkal jau pavīd tajās bildes tās īpatnējās zhidgaliesu sejas, kad klausies tos ierakstus un pats veidotājs ar jau tāds Zahrins. Zaharnijs – Zahrins, ka velk tiem uz tām Hr – Rh skaņām. Lahtviesi!? Paskatieties paši uz viņu nozelojamiem stāstiem un pārliecinieties, ka latvieši ir luzeru tauta! Jebkurā pasaules malā, lai kur arī veidotos labvēlīgas org līdis iekšā gnīdas un gnida vienmēr būs tas, kas sevi izcels par visu pareizāko latvieti. Vēl nesen Grantins sajūsminājās par Mielavu, ka tas nosoda krievus, bet tāds Mielavs arī raidījumos – Spesnej po zhiznji – visādi intervēja tos zagļus un slepkavas. Tāds Mielavs arī braukāja uz Ameriku pie latviešiem un vai bez kgb pieskata? Te nu tai rakstā par Borovkovu tiek pieminēta Tautas partija un līdzības būtu jāvelk uz Ulmaņa apvērsumu, kad Alberts Kauls vēl savās vīzijās centās saglabāt to, kas bij izveidots, tad vienkārši lēja viņam virsū samazgas – komunists. Pēc dēlu noslepkavosanas parādās Šķēle ar skaistiem pārticības lozungiem un nozimitem, kas tā laika dumajai tautai ļoti patika, bet smagi piedirsas. Nav ne ģimeņu i bērni arī ir lielākoties izdzimteņi, kas nezin paši savus tēvus, jo mātes ir vientuļās sieviešu tiesību aizstaves. Ukrainai ta jāpalīdz, bet atkal jāatgādina ir visu pirms paskatīties savā apkārtnē!

  8. Neaizmirst un buut gataviem! saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=JgXGtRJIfMA

    Veel viens cits ukrainu guustekna staasts par militaarajiem ry lopiem/

  9. Odze. saka:

    SATANA PORTRETS.
    Bija- noslepts noziegums,VDK noslepumu glabaja un sargaja.Vajaaja katru,kas par noziegumu zinaja.
    Skolaas macija ,ka Varonji un Svetie un Drosmigie un Glabeji ,Atbrivotaji,Uzvareetaaji.
    Soda diena jau ruucot naak ,kaa akmens no staava kalna !

  10. ES saka:

    jāsāk ar visu vatņik bandu- ar borovkovu priekšgalā!!!!

  11. Par kremļa un 4.maija uzturētajām salašņām saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=_44NJ3XPTDQ

    Viena ļooooti reta persona dialogu nobeigumā, gandrīz vai vienīgā no 140.miljoniem trulo krieveļu zombijbara.
    Un liels paldies LRTT par superīgo pretlatviskā ķēma foto! Tik ļoti tipāža būtību atmaskojošu uzņēmumu, reti gadās redzēt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *